Köszi, de ez is valami vásáron bemutatott példány. Az általam keresettről is van másik ilyen bemutató darab. Az egyiptomi videót is ismerem, de nekem magyar rendszámmal kéne fotó rendes üzemben - ha volt egyáltalán.
Valóban, sok olyan átalakításomat is láthatjuk az oldalon, aminek már csak a képmása az enyém.
A újaknál igyekszem nagyobb képeket feltölteni, de terveim szerint nagyon sok képet fogok folyamatosan feltölteni az elmúlt 20-25 év alatt készültekről, így azoknál be kell érnünk az akkor készült minőséggel.
Nem rossz, bár ugye személyes mániám az, hogy a képek lehetnének nagyobbak. Nyilván a fotók egy része nem friss, ott adott a méret, de majd az újabbaknál mehetnél feljebb.
Nem tudom, mekkora tárhelyett vettél a domain alá, viszonyításképpen beírom a saját Flickr galériám adatait. Herr Laca’s albums | Flickr
Oda 16/9 képarányú, 10-es minőségben elmentett 1600x900-as képeket töltök fel. Átlagban 200KB egy kép és így a kis híján ezer fotó cca 300MB tárhelyet foglal el. Ez a méret már egy rendes pc, vagy laptop monitoron is kitölti a teljes képernyőt.
Nem akartalak piszkálni, csak az ilyen érdekesebb képeken az ember szívesen elnézegeti a részleteket is és erre a 640-es felbontás kevés.
Tudom, hogy van itt valami méretkorlát a képfeltöltéshez, aminek nem tudom az értékét, de azt tapasztaltam, ha bármekkora képet Ps-ben leméretezek 1600x900-ra és azt nem a legjobb 12-es, hanem a jó 10-es beállítással mentem el, akkor a létrejövő 4-500KB-os képeket gond nélkül fel tudom tölteni és ezek már élvezhető méretben jelennek meg egy jó monitoron, vagy laptop képernyőn is, mint pl. a wartburgos posztomban is látod.