Gazdasági adatok és elemzések a magyar gazdaságról.
Nem idegesítjük szándékosan a másikat! Nem gúnyolódunk! Nem próbáljuk megsérteni a másik topikolót, törekszünk a normális hangnemre, toleráljuk a sajátunktól eltérő véleményt!
Mindenki úgy kommunikáljon, ahogy azt stílusában és tartalmában elfogadhatónak tartaná önmagára, vagy a szeretteire tekintve. Akinek nem egyértelmű hol a határ, az előző mondatot olvassa, és értelmezze újra!
Vigyázz! A léc alacsony!
A vélemény szabad, a stílus kötött!
A dehonesztálás, a dehumanizáció tilos! Figyelem! Ez nem csak a topikolókra érvényesen, a közszereplőkre tekintve is tilos! Mindenki emberi méltósága védett.
idézzük fel együtt, hogy mennyi támogatást kapott ez idő alatt az ország, meg azt is idézzük fel, hogy Fidesz lépett ki a néppártból (de azt hiszem a béketeremtő Orbicsek már elfoglalta Prüsszelt)
2011 végére már-már sikerült megfektetni az országot.
2015-ben migráció Merkel áldatlan szereplésével.
Közben Tavares majd Sargentini jelentés jogálamiság kitalálása és bevetése, majd a Fidesz kitúrása a néppártból. Mindez a német kézben levő eu felhasználásával. Mi kell még?
Semmivel nem kínálnak többet azért mert van német nyelvtudásod.
szerintem egyezzünk ki abban, hogy Orbán Viktor nem azért járatja német nyelvű iskolába az unokáját, hogy majd hány százalékkal kínálnak neki több fizetést, és melyik vidéki gyárban, hanem valami egészen más miatt
legalább itt ebben a kis tét nélküli homokozóban ne nézzük hülyének egymást, ha kérhetem
Ismerek egy gyereket, aki itt kis jóindulattal közepesre állt matekból. Kiment Svájcba, és láss csodát. Az egész iskola legjobb matekosa lett és kapott az igazgatói kézfogás mellé pénzjutalmat is. Egészen szürreális volt.
igen, a magyar iskola még egy ilyen gyereket is képes megnyomorítani, ez egy elég jó példa
Az én tapasztalatom az, hogy a magyar iskolákban arra kíváncsiak a tanárok, hogy mit nem tud a gyerek. Nyugaton viszont arra kíváncsiak, hogy mit tud a gyerek.
Ennek következtében a kinti gyerekek nagyobb öntudattal végeznek (tudok valamit), míg a magyar gyerekek kisebbségi érzéssel végeznek (nem tudok semmit).
És ez kihat az egész életükre.
kiváló összefoglaló, magam sem írhattam volna szebben
teljesen tárgyilagosan kérdeztem, "hasonlítsd össze", semmilyen támpontot nem adtam arra nézve, hogy mik az elvárásaim, a kartács lentebb kábé ugyanazt az eredményt kapta, melyek messzemenőkig megegyeznek személyes tapasztalataimmal
Semmivel nem kínálnak többet azért mert van német nyelvtudásod. Eleve kevés ilyen jelentkező van, és kénytelenek a német cégek elengedni ezt az igényt, máshol meg nem számít. Az előny abban van, hogy előrébb sorolnak a válogatón. Elég jó rálátásom van, mert a fiam most pályakezdő miközben gombamód szaporodnak amultik ezen a környéken, köztük számos német, a teljes baráti köre ott pörög ezeken a pozíciókon.