Gazdasági adatok és elemzések a magyar gazdaságról.
Nem idegesítjük szándékosan a másikat! Nem gúnyolódunk! Nem próbáljuk megsérteni a másik topikolót, törekszünk a normális hangnemre, toleráljuk a sajátunktól eltérő véleményt!
Mindenki úgy kommunikáljon, ahogy azt stílusában és tartalmában elfogadhatónak tartaná önmagára, vagy a szeretteire tekintve. Akinek nem egyértelmű hol a határ, az előző mondatot olvassa, és értelmezze újra!
Vigyázz! A léc alacsony!
A vélemény szabad, a stílus kötött!
A dehonesztálás, a dehumanizáció tilos! Figyelem! Ez nem csak a topikolókra érvényesen, a közszereplőkre tekintve is tilos! Mindenki emberi méltósága védett.
Mentem bicajoznii szomszéd öreg úr ki egykor állatorvos volt már szóba hozta, hogy jönnek a migránsok!
Hosszú lesz még ez. Végrehajtja Magyar Péter kormány a paktumot? Hova rakja az elbírására váró menedékkérőket?
Szerintem az van, hogy a kormány először szorult defenzív szerepbe ezzel a témával és nehézkesnek látszik a jövő ezzel kapcsolatban, ha végrehajtja a paktumot. Aztán lehet nem hajtja végre én azt támogatom! Az eurót meg dugják fel, kifizetjük.
Kellett volna nekik még a maradék lóvé és inkább benyelték volna az újabb arcvesztést is, csak idő előtt kitudódott, ezért inkább tagadták a zsenik...sírvaröhögős szmájli.
Ovis csúfolódás Peti--->pötyi--->pöcsi. Kiscsoport. Ennyi a szellemi szinvonaluk.
Dehát ők ezt addig vitték, tévéműsor foglalkozott miniszterelnök úr egyik testrészével, mint ő fogalmazott utóbb. Hogy azt mennyire és miért nem fogták fel, hogy ez a "The Man" image ellenében pont kurvára kontraproduktív volt szintén, azt én el nem tudom képzelni.
Mintha lett volna a kampánycsapatukban vagy 50% szabotőr, akik okosan olyan üzeneteket és képeket generáltak ,hogy minimum a "királlynőtmegölninemkellfélenetekjólesz" szintű kétértelme, egymással ellentétes kettős üzenete volt.
Így van. 2014 szeptemberében már nyilvános reakciója volt a tábor tervének. A migránspaktumot meg később fogadták el. Tehát. Nem a migránspaktum teljesítése érdekében építették.
Magyar Péter nem így gondolja, különben nem lenne Lex Orbán.
elvileg az a duma, hogy beígérték a 8 évet és most ezt teljesítik
de szerintem ez politikai hiba, mert 1) elveszi az időt-energiát a fontosabb alkotmánymódosításoktól (AB kuka, Sulyok kuka), 2) amire utaltál, hogy felemeli Orbánt olyasfajta komoly ellenféllé, akit jogászkodással kell távol tartani, holott erre az égvilágon semmi szükség nincs
"Fidesz az európai polgári jobbközépre visszajönni nem tud, ott a Tisza van,"
A tisza azt hazudja, hogy középen van, közben az a valóság, hogy a szélsőjobbon helyezjedik el. Mihelyt megpróbál valóban középre húzni (pl. a tisztségek tisztelete) azonnal elveszti a szélsőséges választóit, vagyis a választói többségét. Végeredmény: a tisza nem tud a szélsőjobbtól (egyben szélsőbaltól) megszabadulni.
Figyel papi, faszbúkon vissza pörgetheted, ha annyira percre pontosan érdekel. Az általad belinkelt cikk már reakció volt, mert borult a bili, nem lehetett tovább sumákolni. Feltűnt a helyieknek a kerítés, mozgolódás, rendőri őrizet, a nem válaszolunk-kérdésre-nem tudunk semmit sem műsor szokásos forgatókőnyve.
Schifi szerint tisztelni kell az állami intézményeket.
A moderatúra szerint is; mikor leírtam, hogy szatyor fing, rögtön törölték. A pöcsikét is GONDOLOM ugyanilyen vehemensen fogják tűzzel-vassal gyomlálni.
Hiszen itt nincs kettős mérce a fityisz javára, nem igaz, hölgyeim?
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a párt kongresszusán mondott beszédet. A volt kormányfő tíz pontban összegezte választási vereségük okait, beszélt a terveikről, valamint kommentálta a Tisza-kormány munkáját is.
Biztos vagyok benne, hogy pöcsike visszahozza a fideszt a hatalomba.
Itt csak egy veszély van. Az, hogy pöcsikét még időben eltávolítja a tisza belső köre, és jobbat tesz a helyére. Ámde sztem ez is kevés lesz. A globalista németek és a néppárt nem engedi ki a markából a tiszát.