Na a cikkíró se látott még általános iskolai vagy középiskolai órarendet. Az én koromban már morogtunk ha valamelyik nap 6 óránk volt, most meg napi 7-8 tanóra az átlag. Hova kellene még terhelni a gyerekeket?
Libtardka, volt nagylétszámú leépítés pedademagóguséknál Orbán alatt? NEM. Sőt, iskolák, óvodák, bölcsödék nyíltak ahova munkaerőt vettek fel. Diákoknak ingyen tankönyv, laptop stb. Átvették a nyugaton bevált alapítványi működést egyetemeknél, ami a költségvetési intézmények legnagyobb rákfenéjét a címzet forrás felhasználást kiküszöböli, sokkal hatékonyabbá téve működést és kutatás fejlesztést.
Gyurcsány?? A rendszerváltás óta eltelt 33 évből 17 évben (tizenhét!) Orbán volt a miniszterelnök, ebből 13 éve egyhuzamban, nagyrészt kétharmaddal.
Minden, ismétlem, MINDEN ami ebben az országban lepusztult az Orbán felelőssége.
Gyurcsány 4 évig volt kormányon, azt is 14 kibaszott évvel ezelőtt!
Nem kéne már valamit felmutatni, így közel 20 év kormányzás után ahelyett, hogy megállás nélkül visszafelé mutogattok valakire aki töredék annyi ideig volt kormányon és azt se kétharmaddal?
Már úgy értem, hogy az EU legmagasabb inflációján, legtöbb covid halottján és az "EU II. legszegényebb országa" cím elérésén kívül?
Sorold már a Gyurcsány éra alatti oktatás fejlesztéseket? Kirúgott tanárok tízezrei, bezárt iskolák, óvodák, bölcsödék, ja és egyszer nem emeltek a pedademagógusoknak illetményt.
Engem aztán magasról nem érdekel, hogy te kedvelsz-e vagy sem, konkrétan szégyellném magam, ha a magadfajták kedvelnének.
Véleményem szerint a nemzet szégyene, hogy 1956 után egyáltalán kérdéses lehet ma Magyarországon, hogy valaki ebben a konfliktusban a tömeggyilkos, népírtó, háborús bűnös diktátor Putyin, vagy Ukrajna oldalára álljon-e, de tekintetbe véve, hogy ez a nép állt már Hitler és Sztálin oldalán is, különösebben nem lep meg.
Hogy az aljasság nem hiányzik belőletek a népírtás támogatásához az egy dolog, de hogy még azt se fogjátok fel, hogy mit jelent az ország jövőjére nézve a vesztes ruszkik oldalára állni, az jól mutatja, hogy nem csak aljasak vagytok, de végtelenül ostobák is vagytok.
Sebaj, az EU-ból és a NATO-ból kikerülve, egy új vasfüggöny mögött, lesz majd időtök gondolkozni ezen, miközben 15 évet vártok az új Ladára. Feltéve ha ilyen hű szolgálói maradtok a rezsimnek, mert egy rossz szó, aztán mentek a sor végére.
Aztakurva... Hát ma már ne igyál többet, mert a végén még a gyíkemberek is előjönnek belőled.
Szóval az USA úgy gyarmatosíta az Ukrajnát, hogy a ruszkikkal elfoglaltatta a Krímet? Furfangos!
És 5 millárd dollárért kereken? Nem 5 millárd 428 millió 912-ért? Nem 4 millárd 989 millió 314 dollárért és 14 centért? Kereken, pontosan 5 millárd volt? És kinek lett kifizetve, hol vannak a számlák, átutalások? Egyesével fizették ki az összes tüntetőt? Az megvan, hogy a csúcs napokon 800 ezer körüli ember tüntetett a ruszki bábkormány ellen egyedül Kijevben, őket is mind megvették az USÁ-kok? Hogyhogy senki nem panaszkodik? Vagy erről nem írt az oroszhirek .ru?
Mondjuk az előbb még azt hazudtad, hogy 20 éve uralja az USA Ukrajnát, erre most közlöd, hogy csak 2014-ben rúgták fel a memorandumot. Most akkor matekból buktál meg vagy minden másból is?
Egy jótanács: döntsd el, hogy milyen számokat hazudsz és azokat legalább minimálisan próbáld követni. Legalább egy lapon belül ne mondj ellent saját magadnak. :)
A Budapesti memorandumot az USA rúgta fel azzal, hogy főleg 2014 után gyakorlatilag gyarmatosította ukrajnát.
5 milliárd dollárért puccsot szervezett, telerakta amerikai érdekeltségekkel ea politikai meg a gazdasági szférát, és már Merkel is elismerte, hogy a Minszki Egyezmény is csak időhúzásra kellett, amíg Ukrajnát felkészítik a háborúra...
Azért aki a "tanúltad" szót hosszú ú-val írja, az ne nagyon akarjon tanítani senkit.
Már említettem, hogy a világon senkit nem érdekel, hogy szerinted mi idejétmúlt, meg mi nem.
Mondok egy másik memorandumot, ha a budapesti nem tetszik, az a neve, hogy AZ ERŐSEBB KUTYA BASZIK.
Az erősebb kutya pedig Ukrajna, velük van a világ, veletek moszkovitákkal pedig csak Irán meg Észak-Korea, oszt jónapot. Ezzel a díszes társasággal maximum rábasztok, de nem basztok.
Volt egy "békekötés" az I.és a II.VH meg más hadicselekmények után is, oszt az újabb összecsapás esetén senkit nem érdekelt. A Bp.Memo is idejét múlta.
Aranybullára sem lehet hivatkozni hogydehát...hiába vannak vármegyéink
Mi a gondod a kapszlokkal? Azért irtam nagybetűvel, mert gondoltam a kisbetűket még nem tanúltad
A Budapest Memorandum 1994-ben lett aláírva, minden betűje ugyanúgy kötelező érvényű.
Hogy szerinted nem, az konkrétan a világon senkit nem érdekel. A világ nem változott, Putler barátod ezt épp most tanulja meg a saját bőrén.
Igen, szerintem a Putyint támogató kimcsik (sic!) valóban utódai a holokauszt végrehajtóinak. Ideológiai értelemben mindenképp, amennyiben ideológia alatt a gyűlöletet és a gyilkolást értjük
Vezesd már le, hogy jön ide az Aranybulla 800 évvel ezelőttről? nE is! majd levezetem én: kURVÁRA sEHOGY, cSAK vALAMI oKOSAT aKARTÁL íRNI, éS eNNYIRE fUTOTTA.
Egyszerű világnézeted van. A szerződés óta nagyot változott a világ. Azt meg döntsd el hogy a Putyint támogató kimcsik, utódaI-E A HOLOKAUSZT VÉGREHAJTÓINAK
nE IS! MAJD ELDÖNTÖM ÉN
fASSÁGOT IROGATTÁL. A SZERZŐDÉS BEIDÉZÉSE, betartása meg ANNYIT ÉR MINT AZ aRANYBULLA MA
Aki 2022-ben, Európában, területszerző célzattal megtámad egy szomszéd országot (ami nem támadta meg őt korábban!), ahol háborús bűnök sokaságát és konkrétan tudatos népírtást követ el, az bizony rossz. Nem kicsit, nagyon. Oroszország teszi ezt Ukrajnával szemben, tehát nem kell sokat gondolkozni, hogy ebben a képletben ki a rossz.
Ezt normális értékrenddel rendelkező, jóérzésű felnőtt emberek általában maguktól is fel szokták ismerni, épp ezért áll Ukrajna mellett az egész kibaszott világ! Ja, kivéve Iránt, ahol nomrális dolog egy huszonéves lányt halálra verni, ha nincs rajta kendő, meg Észak-Koreát, ahol kb minden normális, ami sehol máshol nem az.
Mondanám, hogy engem meg az döbbent meg, hogy valakinek az értékrendjébe simán belefér a bucsai mészárlás meg szülészeti klinikák bombázása, hogy Putler novicsokos meg poliniumos gyilkolászásairól most ne is beszéljek, de tekintve, hogy ismerem a történelmet és pontosan tudom, hogy hozzád hasonló emberek miket műveltek itt a holokauszt alatt saját honfitársaikkal, így igazából nem lep meg, hogy a magyarok jelentős része most is az aljas gyilkosok pártját fogja, ahogy már annyiszor a történelem során.
Nem véletlen, hogy ez a nép ott tart ahol és újra meg újra, valahogy minden háborúban a rossz (és vesztes) oldalon köt ki. Mondanám, hogy lassan el kéne ezen gondolkozni, de minek.
Azért nem kis teljesítmény összehozni egy olyan kommentet amiből egy büdös kurva szó nem igaz. :)
De a kedvenc részem, hogy álomvilágodban "Ukrajnában 20 éve egyre fokozódóan csak az történik, ami az USA érdeke". Közben valahol egy orosz dácsában felsír Viktor Yanukovych, akit ezek szerint az USA ültetett Ukrajna élére, valamiért mégis a ruszkikhoz kellett menekülni Palm Beach helyett. :)
Bábkormány Ukrajnában pontosan addig volt, amíg a ruszkik ültetgették oda a bábjaikat, holott 1994-ben a ruszkik a Budapesti Memorandumban vállalták, hogy
- Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna függetlenségének és szuverenitásának tiszteletben tartása a meglévő határokon. - Tartózkodnak Fehéroroszországgal, Kazahsztánnal és Ukrajnával szemben az erőszakkal való fenyegetéstől vagy annak alkalmazásától. - Tartózkodnak a Fehéroroszországra, Kazahsztánra és Ukrajnára gyakorolt, politikai indíttatású gazdasági nyomásgyakorlástól. - Ha az említett három államból valamelyiket atomfegyverrel támadják meg, akkor az aláírók azonnal segítséget nyújtanak az ENSZ Biztonsági Tanácsán keresztül. - Tartózkodnak a nukleáris fegyverek Fehéroroszország, Kazahsztán és Ukrajna elleni alkalmazásától. - Konzultálnak egymással, ha e kötelezettségvállalásokkal kapcsolatban kérdések merülnek fel.
Na mindezt a ruszkik az első perctől leszarták és úgy próbálták a kezükben tartani az ukrán belpolitikát ahogy csak bírták.
Pont a ruszki bábokból lett elege az ukrán népnek és ezt fejezték ki a Majdan téri tüntetéseken.
Hogy te meg a hozzád hasonló moszkoviták ebbe mit hazudnak bele, hogy a moszkovita narratívájukba illeszkedjen, az a ti dolgotok. Komcsi elődeitek is nyomták az ellenforradalmas hazugságaikat 56-ról, ők már a történelem szemétdombján vannak, ti is oda tartotok, Putlerrel karöltve.
A mostani demokratikus fejlodes kozbe ilyeneket nem szabad kerdezni,a ilyen dolgok nalunk is ugy vannak alakitva mar a mai viszonyoknak megfeleloen sajatitjak el a gyerekek,a 2.vh-1945-ben minket is a Ukran-front szabaditott fel,es 1968-ban pedig mar a oroszok szalltak meg...:)
Ukrajna szuverén ország volt 2022-ben, szuverén ország 2023-ban és az lesz a végtelenségig.
Tudod te mit jelent a "szuverén" ?
Ukrajna 5 perc alatt összeomolna nyugati gazdasági és katonai segíítség nélkül.
De már a háború előtt is IMF lélegeztetőn meg az oroszoktól lopott olajon élt a világ egyik legkorruptabb országaként.
Ukrajna az alkoholista Jelcin távozása óta növekvő amerikai befolyás alatt áll, és hasznos idiótaként asszisztál ahhoz, hogy az USA meggátolja az olcsó orosz energia meg nyersanyag Európába jutását.
Ukrajnában 20 éve egyre fokozódóan csak az történik, ami az USA érdeke...
Én ezt inkább hívnám bábkormánynak mint suverénnek.