Egyre több boltban kifogy a tej, a cukor, az olaj és a tojás. A kormány szerint az emberek spájzolnak be felelőtlenűl, az áruházláncok pedig nem tudják gyorsabban beszerezni a raktárakból, mert már a nagykereskedők is sorban állnak az üzemanyagért, mert a MOL kijelentette, hogy hétfőig nem szállít, de aki akar, elviheti az üzemanyagot a százhalombattai üzemből. Nagy István agrárminiszter a pánikfelvásárlást okolja.
Covid idején is ez volt. Mikor jöttem haza azt nyomták akikkel chateltem hogy szívni fogok mert mire megérkezek üresek lesznek polcok. A plebs tagjai persze zabálják egymás hülyeségeit úgyhogy valóban ment a pánikvásárlás. Pár nap múlva megérkztem, lementem a boltba vásárolni: dugig volt minden polc árúval.
Azt teszteli - a nyugatnak -, hogy kell-e itt háború!
Ha elegendő módon félnek, akkor nem kell. Sikeres volt az eddigi félelemkeltés minden formája (pl. járvány). Ha csupán lanyhán pánikolnak, akkor bizony kell még valami, ami elég félelmet kelt. S akkor jöhetnek ide át a harcok.
Az embereknek félni kell! Egy új világrendhez ez elengedhetetlen. Persze az is, hogy az új világrend szózatai majd enyhítik a félelmet. De az még a jövő titka. A lényeg: Félni, félni! Pontosabban félelmet kelteni. Ez egy vezérelt folyamat, amit időnként tesztelni kell. Ez a teszt folyik ma.