Keresés

Részletes keresés

Eugenius1970 Creative Commons License 3 napja 0 1 20

😊

Előzmény: mindentkikellprobalni (19)
mindentkikellprobalni Creative Commons License 3 napja 0 2 19

Mint ahogy a nickem is mondja, mindentkikellprobalni, remélem összejön egyszer 😊

Előzmény: Eugenius1970 (18)
Eugenius1970 Creative Commons License 3 napja 0 3 18

Házas vagyok de heteronak, lélekben biszexnek tartom magam. Sajnos fasszal még nem volt dolgom, de 30 éve kívánom és sóvárgom rá, hogy foghassam, szophassam, magamban érezhessem amint lüktetve hangosan elélvez a gazdája. Szóval a partnerem élvezhetne az arcomba, torkomba, tüsi kis hajamra, fenekemre, fenekembe, erősen pumpálva és bárhová ahová csak akarná a szintén perverz partnerem, szétkenné rajtam a rengeteg meleg, gonom gecitjét....haribi Creative Commons License 4 napja 0 4 17

Van egy ismerősöm ,sajnos ritkán van lehetőségünk talizni ,mivel mindketten házasok vagyunk.

Ő azt szereti ,ha a testére élvezek ,én a számba szeretem kapni.

egykéthár Creative Commons License 5 napja 0 4 16

Általában a szájába. De én is ide szeretem kapni. De volt már olyan is, hogy egy baráti párt kellett kielégítenem, és amíg az egyikkel foglalkoztam a másik srác annyira beindult, hogy mikor a számba akarta tenni, pont akkor élvezett el. Fele a számba ment a másik fele az arcomra, orromra, szememre, szóval mindenhova. Nem volt rossz nekem, de ezen újra felizgult az első srác, ezért aztán nagyon rövid idő után előről kezdtük. A második kör persze már tovább tartott, de végül mind a ketten rendben kielégültek a számban. Az egyik legszebb emlékem. 

Embrio2023 Creative Commons License 5 napja 0 5 15

Én szeretem ha számba élveznek szeretem izlelni az illatát, de ugyanúgy kívánom a fenekembe is. Szeretem adni is. Perverz vagyok, pisi is jöhet. Dunaújváros és környékén. 48-177-100 uni pasi vagyok. 

takeamature Creative Commons License 2023.01.22 0 4 14

én a szájába, ő meg belém

counter fikanick Creative Commons License 2023.01.21 0 2 13

Egy év után újra összejöttem egy régi kalanddal. Már párszor találkoztunk. 
Ő passzív. Azt szereti, ha misszionárius pózban teszem be neki. Párna a feneke alatt, a lába közt térdelve és a csípőjét meg a farkát fogva. Persze a fenekébe élveztem. ő meg a saját hasára. 

Thom's-on Creative Commons License 2023.01.14 0 3 12

Szájába ! Nem oda akartam ! Többször is szóltam, hogy stop...

lacilaci78 Creative Commons License 2023.01.10 0 3 11

utolsó alkalommal a srác szájába élveztem, lényegében saját magam vertem a célegyenesben magamnak, és így.

 

Előtte alkalom sokkal izgibb volt, ott próbáltam a végén, hogy a farkamra élvezzen és onnan nyalja-szopja le, de sajnos csak a combomig spriccelt, így onnan "volt kénytelen" lenyalni majd utána a torkára élveztem.

dicksucker972 Creative Commons License 2023.01.06 0 4 10

Nekem legutóbb a haverom a fenekembe élvezett. Nagyon jó volt, csak kár, hogy nyáron volt... Most már nagyon kívánom, hogy valaki telelője a számat vagy a seggemet 

bi-cicli Creative Commons License 2023.01.04 0 2 9

A szájában és ő is az enyémben...

counter fikanick Creative Commons License 2023.01.04 0 3 8

Egy idősebb pasival jött össze ma. Kétszer tett a magáévá. Először hátulról tette be. Gyorsan elment. Kis szünet után misszionáriusban kezdtük újra. Nagyot élveztünk. 

szünetmentes hazugság Creative Commons License 2022.12.11 -1 2 7

1-2 fantáziamű is napvilágot láthatna..  ;)

Autózás Creative Commons License 2022.12.06 -8 6 4

Előre bocsájtom,nem vagyok meleg.Nem teljesen kezdő biszexként olvasgatom a fórumot.Itt ismertem meg egy velem hasonló koru urral,akiről kiderült,hogy meleg,de rám irt,hogy szivesen kielégitené a vágyaimat.Megbeszéltük a találkát a népligetbe.Nyár volt,nagyon meleg még este is,rövid nadrág és rövid ujju ingben voltam.Az ur is hasonló szerelésben jött,a bemutatkozás után kerestünk egy sötétebb helyet,ahol ő hanyatt feküdt,és én fölé térdelve szájba keféltem.Nagyon jól szopott,és jó sokáig elhuzta az élvezésemet,de aztán végül hatalmasat lőttem a szájába,de nem hagyta abba,tovább szopta a farkamat ami már kezdett lankadni,és ami eddigi életem során talán csak párszor sikerült,mégegyszer elélveztem,akkor már nem birtam tovább,és én is elfeküdtem a füvön.Arra eszméltem,hogy egy ágaskodó farok simogatja a számat,és próbál az ajkaim közé férkőzni,nem ellenkeztem,és én is leszoptam az urat,hát ilyen volt az én meleg kalandom.

Birem Creative Commons License 2022.12.06 -9 3 2

fujj, tele van a forum heteroszex temaju topikokkal, sőt még csak nem is testvérek...

hova tart ez a világ.. szörnyű

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.06 -4 6 1

Mert még nincs elég homoszex témájú topik. Nyissatok még ezret. Ez majd elősegíti az elfogadást. 

Ja, nem. A töke tele mindenkinek már ezzel a témával. 

counter fikanick Creative Commons License 2022.12.06 -10 3 topiknyitó

Itt egy első történet, mert szerintem a sikeres történeteket érdemes megosztani.

 

Az utolsó fiús szexemben én voltam a passzív. Már voltam ezzel a partnerral. Ötvenes, nős, ritkán van ideje félrelépni. A neten akadtunk össze évekkel ezelőtt. Mikor a neje családot látogat, akkor jövünk össze a házában. 

Legutóbb hetekre előre készültünk. A neje elment én meg aznap este jelentkeztem. Kapásból levetkőztünk és az ágyba estünk. Tudtam, hogy hátulról szereti, ezért égbe pucsítottam a fenekem. Alig vártam a farkát. Hamar nyáltól volt síkos a lukam, amibe betolta a vastag farkát. Nem sokáig dugott mert az izgalomtól hamar teleélvezte a fenekem. De ezzel még bem volt vége. 

Folyt köv, ha valaki ír egy történetet. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!