Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Házas vagyok de heteronak, lélekben biszexnek tartom magam. Sajnos fasszal még nem volt dolgom, de 30 éve kívánom és sóvárgom rá, hogy foghassam, szophassam, magamban érezhessem amint lüktetve hangosan elélvez a gazdája. Szóval a partnerem élvezhetne az arcomba, torkomba, tüsi kis hajamra, fenekemre, fenekembe, erősen pumpálva és bárhová ahová csak akarná a szintén perverz partnerem, szétkenné rajtam a rengeteg meleg, gonom gecitjét....
Általában a szájába. De én is ide szeretem kapni. De volt már olyan is, hogy egy baráti párt kellett kielégítenem, és amíg az egyikkel foglalkoztam a másik srác annyira beindult, hogy mikor a számba akarta tenni, pont akkor élvezett el. Fele a számba ment a másik fele az arcomra, orromra, szememre, szóval mindenhova. Nem volt rossz nekem, de ezen újra felizgult az első srác, ezért aztán nagyon rövid idő után előről kezdtük. A második kör persze már tovább tartott, de végül mind a ketten rendben kielégültek a számban. Az egyik legszebb emlékem.
Én szeretem ha számba élveznek szeretem izlelni az illatát, de ugyanúgy kívánom a fenekembe is. Szeretem adni is. Perverz vagyok, pisi is jöhet. Dunaújváros és környékén. 48-177-100 uni pasi vagyok.
Egy év után újra összejöttem egy régi kalanddal. Már párszor találkoztunk. Ő passzív. Azt szereti, ha misszionárius pózban teszem be neki. Párna a feneke alatt, a lába közt térdelve és a csípőjét meg a farkát fogva. Persze a fenekébe élveztem. ő meg a saját hasára.
utolsó alkalommal a srác szájába élveztem, lényegében saját magam vertem a célegyenesben magamnak, és így.
Előtte alkalom sokkal izgibb volt, ott próbáltam a végén, hogy a farkamra élvezzen és onnan nyalja-szopja le, de sajnos csak a combomig spriccelt, így onnan "volt kénytelen" lenyalni majd utána a torkára élveztem.
Nekem legutóbb a haverom a fenekembe élvezett. Nagyon jó volt, csak kár, hogy nyáron volt... Most már nagyon kívánom, hogy valaki telelője a számat vagy a seggemet
Egy idősebb pasival jött össze ma. Kétszer tett a magáévá. Először hátulról tette be. Gyorsan elment. Kis szünet után misszionáriusban kezdtük újra. Nagyot élveztünk.
Előre bocsájtom,nem vagyok meleg.Nem teljesen kezdő biszexként olvasgatom a fórumot.Itt ismertem meg egy velem hasonló koru urral,akiről kiderült,hogy meleg,de rám irt,hogy szivesen kielégitené a vágyaimat.Megbeszéltük a találkát a népligetbe.Nyár volt,nagyon meleg még este is,rövid nadrág és rövid ujju ingben voltam.Az ur is hasonló szerelésben jött,a bemutatkozás után kerestünk egy sötétebb helyet,ahol ő hanyatt feküdt,és én fölé térdelve szájba keféltem.Nagyon jól szopott,és jó sokáig elhuzta az élvezésemet,de aztán végül hatalmasat lőttem a szájába,de nem hagyta abba,tovább szopta a farkamat ami már kezdett lankadni,és ami eddigi életem során talán csak párszor sikerült,mégegyszer elélveztem,akkor már nem birtam tovább,és én is elfeküdtem a füvön.Arra eszméltem,hogy egy ágaskodó farok simogatja a számat,és próbál az ajkaim közé férkőzni,nem ellenkeztem,és én is leszoptam az urat,hát ilyen volt az én meleg kalandom.
Itt egy első történet, mert szerintem a sikeres történeteket érdemes megosztani.
Az utolsó fiús szexemben én voltam a passzív. Már voltam ezzel a partnerral. Ötvenes, nős, ritkán van ideje félrelépni. A neten akadtunk össze évekkel ezelőtt. Mikor a neje családot látogat, akkor jövünk össze a házában.
Legutóbb hetekre előre készültünk. A neje elment én meg aznap este jelentkeztem. Kapásból levetkőztünk és az ágyba estünk. Tudtam, hogy hátulról szereti, ezért égbe pucsítottam a fenekem. Alig vártam a farkát. Hamar nyáltól volt síkos a lukam, amibe betolta a vastag farkát. Nem sokáig dugott mert az izgalomtól hamar teleélvezte a fenekem. De ezzel még bem volt vége.