update, hirtelen azt hittem a Férfi NB1re gondolsz, a nőiről nem tudtam, hogy adják. (nem is nagyon nézem az állami sport csatornát, csak ha olyat ad amit szeretek nézni, de nem tudom a müsor struktúrát, hogy mi megy igy ezt nem tudtam, köszi.
Az NB1et pont nem szeretem nézni, a kérdésem a tv-kre vonatkozik amit 1 tv kábel tv előfizetéssel nézhet az ember, nem a költsél még erre arra, irtam a magyar sport tv-k. Amúgy erről az EB elején is olvastam valahol 1 cikket, hogy már sok helyen népszerü a női foci magyarországon még nem, ezért kérdeztem a rengeteg magyar sport tv közül, érdekes, hogy egy sem vállalja be.
Sziasztok az M4 adja a női futball eb-t. Nekem egészen megtetszett a női foci is. Adódik a kérdés bennem, magyar sport tv miért nem ad női bajnokságot?
Szerintem tv platform 1 jó ideig még marad igy ahogy van, hogy sok csatornának ott a rekkám mentes minden nézős online platformja. (bár ezek szerint az ES ugyanúgy reklámos..)
Köszönöm, hogy továbbra is megosztod a munkád, hiánypótló.
Nekem még mindig hiányzik egy olyan felület, ahol (mint egy műsorújság) idő alapúan látom, mikor mi megy a "tv-ben". A tvprofil appja már egész jó alap, főleg mióta a Spílerek sportműsorai is bekerültek a sport szekcióba. Kicsit játszani kell a beállításokkal, de most már egész jól mutatja, mi van éppen (sport)műsoron.
A Sofascorenak van még hasonló szolgáltatása, de az eléggé hiányos, felhasználó alapon működik, jelezni kell, hogy az adott meccs melyik csatornán lesz látható, és ahogy észrevettem, több szavazat kell, hogy elfogadják. Ráadásul hajlamosak felülbírálni, pl NBA esetén.