várom ide azokat a protestánsokat akik nem hódoltak be rómának, és nem is magyarázgatják ki mindenféle nyelv-csavargatással meg erőltetett magyarázkodásokkal, hogy "nem hódoltunk be", pedig de, behódoltak.
Amit most írtál, nem mond ellent annak, amit én írtam, márhogy nem komplett felekezetek idvezülnek, hanem ebből is egy kicsi, abból is egy kicsi. Pedig te ezt megelőzően ezt a baromságot írtad.
vannak nyelvek, ahol nincsenek írásjelek, pl. a biblia eredeti szövegében sincsenek. legalábbis annyi, mint a mai nyelvekben.
valójában minél precízebb egy nép nyelve/írása, annál ostobábbá válik a nép... ennek az az oka, hogy... na de ezt már nem írom le.
ja, és jó híreim vannak. ezt, amit itt leírtam, nem én találtam ki hanem egy híresember híreskönyvben is megírta (amiről én nem tudtam, már azelőtt rájöttem erre, mielőtt tudtam volna erről a könyvről).
és Prosti Judittal se nyeherésztél 2015be a debil medencébe meg bolondulnak érted a csajok és maszturbálsz is ja meg sose voltál bárgyú képű hágyés, igaz hogy ott nősültél de nem voltál parányit se hágyés
aználad egy mondatnak számit amikor elkezdeszitni valamit nem mindig lehet tudni mikor hol van az amikor eleje van ja nem is hanem vége mert az irás is nem is van tagolva hanem csak kijön ahonnan belöled mint ahogy kijön aszar és nincs is senki az megérti de nam baj jó mert mindig igy vannak azok leírva össze vissza kijön jön jön aztán jön meg csak kijön mintaszar de akkor is csak meg aztán csak irod irod mint aszar. szar.