Nyitotta:Hahó a Balti tó, 2022.09.09 08:03 |
Kis Grófó, vagy ki a fene azt nyilatkozta, ő mindig is hitt Jézus Krisztusba/n de most jött el az idő, hogy be is fogadja a szívébe. Valóban az anyja méhétől fogva hitt Jézus Krisztusba/n ?
Teremtő nekem is kinyitotta a szemem időben, de nem csak itt , van ez hanem sok hasonló, és különböző, helyeken, országokban . Talán nem a véletlen vagyok az ami vagyok! Teremtő ,Jézus is mindent lát, ahogy én is látom, amit ti nem. Mindent tudnak és látnak, az egész életünket letudják vetíteni!
Több videót is, néztem a fiatal embertől.. Erdőben sétálva is beszél a Bibliáról, sokat lehet tanulni tőle.
A fertelmesség nincs "eltörölve", úgymint: vérivás, bálványimádás, paráznaság, disznózabálás, havi bajos asszonnyal szexuális célzatbólbani hálás stb. ...
Paráznaságnak nem mondanám, igaz nem vótunk még házasok. Paráznaság szerintem akkor lett volna, ha alkalmi szex
Állati vér nem volt.
* * *
Ha assziszed hogy én állandó HCSjáró voltam az kapufa. 2001 decemberében az exanyósomnak sikerült szétb@sznia a kapcsolatunk és 2002 május végéig törölve volt a kapcsolat. 2002 május végén az én kezdeményezésemre újraindult, de akkor is az zicher, hogy 2001 dec és 2002 június nem voltam HCS közelében.
Amit voltam 2001ben, már amikor meg 2002 máramikor arra mangalica szállított kocsival. Ingyen.
Nem fogok én pénzt kib@szni hogy enes öööö aaaa eee hallgassam meg csimpánzokat nézzek a lelátóról.
A mangalica csodálta enest, én lenéztem. Igaz 2003 tavaszán diplomáztam és májusban végleg beb@sztam magam után a HCS ajtaját. Ezeket a dolgokat azé írom, hogy énengem ne hasonlícs pl Mókusmiklóshoz aki egykor önelégült ábrázattal járt enes öööö aaaa eöööö
"És akkor bennem volt mikor má ottan vótam, hogy menekülök, mert enest gyűlöltem. A Bartuskönyv elolvasásától kezdve na ez most nem igaz, mert előtte is gyűlöltem"
Németh Sándor tiszteletes urat hülye ostoba marhának kell tartani, de gyűlölni tiltott dolog.
A kiacsuda ki víz alá nyomott aszonta: megkeresztellek az Atya, a Fiú, Szentlélek nevében........ nem pedig azt: Most megkeresztellek a maszturbálás nyolc démon aggyá sok pénzt nevében