Keresés

Részletes keresés

TimKing Creative Commons License 2024.03.13 0 0 102

While the age-old question of prioritizing money or love continues to intrigue, it's refreshing to see recommendations like https://icoholder.com/en/icos/ongoing that bring a pragmatic approach to financial exploration. Navigating the complexities of investments, especially within the realm of ICOs, requires diligence and insight. Platforms like ICO Holder offer a wealth of information and analysis, aiding in informed decision-making. However, it's essential to remember that true wealth encompasses more than monetary gains; it involves fulfillment, passion, and meaningful relationships. So, while we delve into the world of finance, let's not lose sight of the intangible riches that love and connection bring to our lives.

 

Előzmény: kelso82 (101)
kelso82 Creative Commons License 2022.12.27 -2 0 101

Nekem ugy remlik, hogy ezt a kieso jatekos lehetseges visszatereset csak 1x mondta volna zsuzsa. Az elso kieso utan, alexnel.

 

Nekem nem remlik tobb. Talan meg szandinal is?Nem tudom. Egyszeruen csak tobb ,gyakoribb uj bekoltozok kellettek volna. Nem vagyok annyira nagy hive az egyszer mar kiesett jatekos visszateresenek.

 

Bar azt hiszem ilyen volt eden hotelben is talan.

 

 

Egyebkent alapvetoen egyetertek az topicban elhangzott kritikakkal kapcsolatosan, nehanyat meg en is emlitettem ezek kozul (meg visszaolvasas elott), de en meg igy is birtam az evadot.

 

Bejon ezeknek a hangulata, foleg az elso 30-40 resz alatt szorakoztam jokat, a jatekok pl egesz jok voltak( nyero paros elozo 1-2 evadaban azokat untam mar)

 

Az utolso 2-2.5 het tenyleg egy udules volt nekik amit mi csak neztunk.

Bar a theos sztoryn is lehetett mulatni azert :) birtam ahogy kiutaltak , o meg megis tok jol elvolt:D

 

 

Előzmény: szuszetti (100)
szuszetti Creative Commons License 2022.12.27 -2 0 100

Szinten nagyon furcsa a dobbenet keves uj bekoltozo. Talan ket-harom ilyen alaklom volt? Iszonyu keveeees egy 75 oras 3honapos musornal :O:O

 

A adás alatt nem kapott nagy figyelmet a műsor, nem promózták és a népek sem kaptak rá igazán, talán emiatt vettek vissza az egészből. Zsuzsa többször elmondta kieső játékosnál, hogy lehet, visszatérőként találkozunk még veled - ez is elmaradt, ahogy a sok új beköltöző is, pedig kimondottan érdekes lett volna, ha visszadobják Szandit, Alexet vagy Angit.

Tetszene, ha lenne új évad, de mintha ezt is félbehagyták volna - kár érte

Előzmény: kelso82 (98)
kelso82 Creative Commons License 2022.12.25 -2 1 99

az atv-tol ezert b**ztak ki par eve:D

 

Full reszegen, ossze-vissza beszelve vezette az egyenes beszedet este, masnap nem volt mar atv-s :D

 

Most olvasom vissza a kommenteket es milyen jok ezek a hirek-linkek:) pl aiden-szandras vidi

 

Előzmény: Eklatáns Béla (90)
kelso82 Creative Commons License 2022.12.25 -2 2 98

(Nmag-oldalrol beszervaltam az egesz evadot, egy darabig nem volt packban es sd-ben, de ekg csapatnak hala lett pack es sd is(igy is 31 gb volt az egesz, felesleges lett volna 55 gb 720pben)

 

 

Na kerem szepen, vegehez ertem:)

 

 

A koncepcio (jatekbeli partalalos) nagyon mukodik nalam, szeretem ezeket.

Mondjuk sok funkcio nem volt abban, h van parod, mert kb akarmeddig bent maradhattal par nelkul is ha nem talaltak a nezok a legunszimpibb ketto kozul az egyiknek. (max a jatekokban nem veszel tulzottan reszt)

 

Mivel alapvetoen szerettem rogton a negativumokra ternek ra.

 

*Az utolso het katasztrofalisan filler volt... (Vegig abban a tudatban voltam, hogy az utolso hetre bejutott 3-4 par jatekokban, versenyeken fognak megkuzdeni es adasonkent egy mondjuk kiesik.)

Nem gondoltam volna, hogy igy nyomjak le az utolso hetet, hogy minden nap egy nezoi szavazos ceremonia kereten belul valakik kiesnek. Ami kb 7-8 perc :D a reszek meg 1 ora 20 percesek szoval a tobbi toltoanyag.

 

Osszesen a kb 70-75 oras szezon alatt 3x tekertem bele.

Ebbol ketszer akkor tortent amikor visszatekintett zsuzsa egyszerre csak 1 parral a korabbi esemenyekre. (ez kisse tulzas volt 45 percben. z epizod masodik fele viszont jobb volt (nezoi ceremonia vagy mi)

 

A harmadik beletekeres a csajok bosszujanal volt. Megint azt gondolom ,hogy 35 percben rettenet hosszu azt nezni ahogy a csajok tortat nyomnak a sracok arcaba, vagy csiliszoszt itatnak veluk.

Ez 6 percben is sok lett volna nemhogy 35ben.

 

Szinten nagyon furcsa a dobbenet keves uj bekoltozo. Talan ket-harom ilyen alaklom volt? Iszonyu keveeees egy 75 oras 3honapos musornal :O:O

 

3 hettel a vege elott zsuzsa bejelenti, hogy innen nem jon uj bekoltozo es nagyon felporognek az esemenyek? Megis hogyan?? Mar akkor tudtam, hogy full kamu ez a felporgetes. Inkabb lassult=egyre tobb filler epizod.

 

Egyebkent a vege koncepcio csak a vegen derult ki szamomra ,h mit takar.. Amikor zsuzsa elmondta.

Mert ugy voltam vele, hogy akarmennyire szerelmesek vagytok nincs mas logikus lepes mint a penzt valasztani, aztan kint meg azt csinaltok amit akartok. :D

 

De mikor zsuzsa elmondta ertheto lett.

Mondjuk igy ahogy tortent kb a legrosszabbul jartak anyagilag.

 

Mert mondjuk bazsi a penzt valasztja ,petra meg a szerelmet bazsi 10 milla, petra alomutazas. Bazsi kint megfelezi a 10 millat petraval es elmennek kozosen petra alomutazasara:)

Ugyanaz mint amit most nyertek csak fejenkent 2 es milla +

 

De amugy ha mindketten penzt valasztanak 5-5 milla es nincs utazas. Aztan kint meg folytatjak ugyanugy... Meg utazhatnak is egyet fel millabol kb.

 

 

 

Osszessegeben jo volt, szerettem.

 

Lesz ujabb evad vagy hasonlo reality a jovoben? Zsuzsa nem mondta a legvegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Eklatáns Béla (95)
szévike Creative Commons License 2022.12.13 0 0 97
Előzmény: Eklatáns Béla (95)
kelso82 Creative Commons License 2022.12.13 -1 1 96

Eklatans belaval es barki massal is szivesen beszelgetek majd a musorrol ha vegeztem vele.

 

 

Amennyiben egyaltalan nekem cimezte az emlitett forumtars, mert ranezni tul kockazatos lett volna a hszre. Meg csakk felenel vagyok  30 reszem van hatra. El tudna azert rontani a vegeredmeny ismerete.

 

De amit meg hozzatennek az elozoekhez.

Ez a feher makka is eleg erdekesen kerult oda hozzajuk a fiuhazba... Eltelt kb 22 resz az elejetol, majd egyszercsak a kovetkezo reszben bazsi ugy patyolgat egy makkat ,mintha a vilag legtermeszetesebb dolga lenne es ott lenne veluk E01-tol:D

 

Kivancsi vagyok meg hany bekoltozo lesz, mert kb musor felenel vagyok es eddig 1 olyan bekoltozes volt (1csaj egy srac) ami nyomott is a latba.

 

Bar eden hotelek is ilyesmi hosszuak voltak elso 2 evad 48 resz (each) a 3. ra nem emlekszem ,de az is gosszu volt. Amugy nekem ezek annyira bejonnek ,h nekem meg 3as evaddal sem volt komoly bajom:)

 

Levinek ez a huzasa nekem sem jott be annyira, kivancsi vagyok mik fognak most tortenni. Pl nezoi szimpszavra is kivancsi leszek, bar most csajoke jon majd elvileg legkozelebb.

 

 

 

 

Eklatáns Béla Creative Commons License 2022.12.12 -3 1 95

Hol nézed...?

Előzmény: kelso82 (94)
kelso82 Creative Commons License 2022.12.12 -3 0 94

Total el fogom olvasni az osszes hsz-t miutan vegeztem a musorral, most vagyok kb a felenel (25 resz 10 nap alatt kb, ejjelente daralom es imadom.)

 

 

Levi palfordulasa mintha kicsit kompletten kimaradt volna... Vmi megbotrankoztato dolog tortenhetett bazsi es adi kozott, mert ezt teljesen kivagtak. Csak a kovetkezmenyet lattuk, mikor levi fejtegette, h bazsi stilusa mar neki is sok.

(amit mutattak 2 percet az nem volt az, tehet tutira nem erre ertette. Volt egy kis ollozas egy lenyeges tortenesbol.)

Jelenleg ott vagyok, h levi szovetsegeseket keszul valtani.

 

 

Ez az elso negativum a musorral kapcsban, meg azert 21-22 resz kellett ahhoz, hogy megerkezzen 2 uj bekoltozo(ricsi+szandi) is es rendesen felpezsduljenek a viszonyok/tortenesek.

(bence ugyan mar korabban bement mint uj, de sok vizet nem annyira zavart)

 

 

Erosebb ejjeleken van, h 3 reszt is lenyomok es azert nem olyan rovid epizodok.

 

 

 

 

 

kelso82 Creative Commons License 2022.12.08 -3 1 93

Mostanaban daralom a cuccot, marha jo! :)

Nekem eden hotel ota(2011-2012) a realityk kozul ezek a partalalosok jonnek be legjobban.

 

Egy rovid kis elemzes es gondolom, h sokakat megbotrankoztatott a reszek mennyisege es hossza is, de en nem banom:D Igy reklamok nelkul es magamnak beosztva kifejezetten jo,hogy nem kapkodjak el.

 

A jatekoknal tenyleg neha van idohuzas (pl netto 28 percig nezni ahogy a csajok masszirozzak a sracokat?Haaat...  Viszont a pandora szelencejere(hello Eden Hotel) is szannak legalabb boven idot.

Most kb 15. resznel vagyok, itt volt eloszor a pandora koppintos anonim level-felolvasos.

 

Meredek lassu tempo, hogy a tvben tobb mint 2 het utan jutottak el egy kiesoig es egy uj bekoltozoig.

 

Poen ,h levi is benne van remelem sokaig marad, tiszta eden 1 vibe. sixx basszus milyen jokat tudott volna irni ezekrol az epizodokrol is, ahogy anno tette.

 

Szandi- Dobbenet ,h mennyire visszataszito a viselkedese, bar jocskan fel van veve a szerep (vagy csak nagyon ratesz lapatokkal, ha hasonlo a valo eletben is. Vki ahogy fogalmazott bent, mi a f*szt keres egy ilyen jatekban ilyen hozzaallassal (a sracokhoz)

(Ha csak kinezetet nezunk a legjobb csaj bent) -(eddig?) (16os resznel vagyok ha jol sejtem)

 

Angi-Ismer 1 db angol kifejezest (plot twist) es ellovi minden masodik reszben, kisse vicces:) amugy alapvetoen tenyleg laza stilus es nem rossz fej. Tobbszor is igaza van bizonyos dolgokban, neha nem.

 

Zsofi- kb a 10. resztol allandoan a mutogatasait figyelem, rohadt vicces ahogy hadonaszik. A musornak kimondottan jot tesz a bicskanyitogato nagyarcusaga ellenere is kell oda egyelore.

Kinezetre (arc) a leggyengebb csaj, testre jo viszont, mellei kisse tul nagyok.

 

Kitty- Uncsi mar, lehetne o az elso csaj kieso.

 

Agi- (majdnem Noemit irtam:) eden 2. evados szlovak csaj. Drukkolok neki es levinek:DAmugy aranyos csak a teljesen normalis es egyaltalan nem vicces dolgokat is vihogva mondja cseppet irritalo mar. Kinezetre szinten top 3ban a csajok kozul. Bar a bokaja eleg vastag :)

 

Petra-A focimben dobbenet bamba fejeket vag, de nem rossz lany. Az elso nezoi szavazas ceremonian (fiu szimpatia sorrend) baromi csinoska volt.

Jatekot jol tolja, alex kiesese utani hozzaallasra gondolok. Jobban, mint Kitty tenne aiden tavozasa eseten.

 

Csavokat most skippelnem egy ket szo azert.

 

Levi- Nosztalgia :D/ drukkolok ,h maradjon meg boven. Az is cool, h leszrja a penzt a csajt, csak maradjon bent sokaig. Ezt tobbszor mondta is.

 

Zotya- Rohadt vicces (kinos?) ahogy rangatja a fejet beszed kozben:D Amugy jo a musornak. Drukkoltam a szavazason, h o maradjon es alex go.

 

Aiden-Kitty uncsikah

 

Adam- Viszonylag normalis, top momentje mikor a zsofi orr es szajfelhuzasaira hivta fel zsofi figyelmet. Iszonyat hulyen nez ki ilyenkor, de mondjuk ezek nelkul is a leggyengebb csaj fejre.

 

 

A kommenteket vissza fogom olvasni amikor vegere erek a musornak.

 

Milyen volt a nezettseg? Lesz masodik evad?

A bulvart teljes mertekben kerulom hetek ota, azsia is megvan meg el sem kezdtem, parharc is megvan de annak mondjuk belebotlottam a vegeredmenyebe, azota jobban figyelek erre.

 

Yaara Creative Commons License 2022.11.26 0 0 92

Igen, komoly. És nem csak ezt az egy adást vezette ilyen szemmel láthatóan "under influence" állapotban, hanem az ezután következők többbségét is (ha nem mindet). Rossz volt nézni, ahogy haladt előre a műsor, úgy csúszott szét egyre durvábban. Nem tudom, hogyan engedhették adásba így...

 

Gondolom, a most futó Farm-realityt korábban forgatták a Money-hoz képest, mert itt még teljesen egyben van, úgy mentálisan, mint fizikálisan.

Előzmény: Eklatáns Béla (90)
szuszetti Creative Commons License 2022.11.24 -4 1 91

A hasonló műsorokhoz képest itt elég jó gárda jött össze, de a jó válogatás után nem tettek sokat a nézettségért, alig promózták..., úgy tűnt, mintha nem lettek volna elégedettek a számokkal, így megnyírták a költségeket, nem hoztak vissza az első kiesettek közül senkit és kevesebb lett az új belépő is. Legalábbis így tűnt. Mintha feladták volna, vagy bedobták volna a törölközőt...
Ez a Szandis dolog is nagyot szót volna, kár, hogy kihagyták.

Előzmény: Eklatáns Béla (89)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2022.11.23 0 0 90

Demcsák részegen vezette a mai műsort

 

Ez komoly...?

Előzmény: Yaara (83)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2022.11.23 0 0 89

dobták be a törölközőt

 

?

Előzmény: szuszetti (87)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2022.11.23 0 0 88
szuszetti Creative Commons License 2022.11.20 -3 2 87

Kár a műsorért, az egyik legjobb szereplőválogatás után dobták be a törölközőt.

Talán ha nézettebb lett volna, akkor belefért volna, hogy visszajöjjenek a régiek zűrt kavarni, ahogy eredetileg gondolták.. Kitarthattak volna, vagy szánhattak volna többet reklámra a nézettség érdekében.

 

Szegény Demcsák teljesen szétcsúszott a végére - neki is sok lehetett ez a majd' 3 hónap. Remélem, össze tudja rakni magát.

Szapszi Creative Commons License 2022.11.19 0 7 86

Továbbra is tartom a véleményemet, amelyet lentebb is írtam pár hete!

 

De semmi nem változott a három hét alatt a műsor végéig! Holott három hete Demcsák Zsuzsa azt ígérte (józanul!),  hogy "felgyorsulnak majd az események?!" Hol?! Milyen események?!

Három héten keresztül dögunalom, belterjesség teljes elterjedése ment, szórakoztatás helyett!  Már a játékosok is szenvedtek a semmittevéstől is. Nemhogy új játékosok nem jöttek, de még a kiesettek közül sem érkezett vissza senki?! 

( Pedig ezt is beígérték?! )
Summa summarum, egy  pár játékos három hetes gyógyüdülését láttuk végül is, ahol ők talán néha jól szórakoztak?!

A nézők kevésbé! Az utolsó hét kínszenvedés volt már.

Csupán becsületből néztem a műsort. Kizárólag csupán a háttérből, csakis  fél szemmel!

A kreatív csapat ebben a csodálatos környezetben sokkal többet nyújthatott volna. De nagyon slendrián munkát végeztek. Szerintem.

Végül is, gratulálok a győztes párnak, mert így illik!

Azt  ugyan nem illik, de mégis elmondom, hogy óriásit csalódtam a műsorban! 

És, hogy milyen gyengécskére sikeredett, mi sem bizonyítja jobban, mint az "lelkesen" fórumozók hatalmas tábora. :)

(Tudom mindez okafogyottá vált már, a műsor véget ért!)

De én mégis ennek a  "kistábornak" kívánok további jó fórumozást, szórakozást, persze egy másik helyen! :)

Ilhilla Creative Commons License 2022.11.19 -3 3 85

Hétfőtől vezeti a Farm VIP-et, ott majd ihat Zsolti házi pálinkájából! 

 

Aki alkoholista, az is marad, legfeljebb egy ideig tünetmentes! Most egész sokáig bírta!

Előzmény: Yaara (83)
cas Creative Commons License 2022.11.19 0 4 84

Nagyon jót üdültek a fiúk-lányok, csak mi untuk halálra magunkat. Főleg az utolsó héten. Ezt tökéletesen elk-ta a Tv2, pedig minden adott volt. Jó szereplők, szép környezet stb.

Yaara Creative Commons License 2022.11.11 -2 2 83

A Demcsák részegen vezette a mai műsort, ez most komoly, hogy így odaengedték?? Tv2 basszus, hová süllyedtek még? Anno az Atv-n láttam így utoljára Demcsákot műsort vezetni, az mondjuk, durvább volt, de azért ez se volt gyenge... Mikor levonult a végén, mint egy idióta, úgy röhögött magában...

Tulipántoss Creative Commons License 2022.11.07 -1 5 82

Ó-te-drá-ga-le-bo-rult-szi-var-vé-ge!  

Még 2 azaz kettő hét van hátra?! És mit fognak addig szenvedni még?! Már így is csak háttérben megy a műsor! De holnaptól már félszemmel is fogom nézni! :)

És a játékosok továbbra is csak főnek a saját levükben! Azt hittem, hogy végre jön egy új játékos, erre elküldik Levit a lányokhoz "vendégségbe?!"  Ez már mindennek a csimborasszója tényleg!

Táncoslány?! Lecserélni a kreatív csapatot! Most! :)


Ha torta van az asztalon, annak olyan feelingje van, mint amikor pisztoly van rajta. A pisztolynak ugye rendszerint el kell sülni, a tortának meg valaki arcába kell landolni Chaplin óta?! Miért?

(Olvastam valahol, hogy sokan élvezték a mai adást, és milyen jól szórakoztak, milyen sokat nevettek a "torta csatákon?!" 

Én nem tudok ezen nevetni!  (Egyébként micsoda pocsékolás volt?!  Arról nem beszélve, hogy hány éhező nyalta volna meg a tíz ujját kedves kreatívok, nem igaz?! )


Node ez sem piskóta, hogy szeptember 5-től, azaz két hónapja megy már a műsor. Menetközben 7 ember esett ki  a játékból, négyen érkeztek. És azóta így topognak szinte egyhelyben,  adásról adásra. Nincs dinamika, és csak ismételni tudom önmagam, óriási csalódás a kreatívok munkája. Ugyanazokat az embereket nézni ahogy  esznek, ülnek, tehénkednek, dőlnek jobbra balra,  járkálnak céltalanul és ez dögunalom a nézőnek. 

És ha két hónap alatt ennyit tudtak produkálni, mivel tudnak kirukkolni a hátra lévő két hét alatt?!  Kíváncsi leszek rá!

nlion Creative Commons License 2022.11.03 -1 1 81

https://tv2play.hu/hal_a_tortan/hal_a_tortan_uj_reszek_november_21_tol_a_supertv2_n_a mivel a hal a tortán november 21-től indul 21 órától így valószínűleg november 18 péntek lesz az utolsó rész

Egyszermondomeljólfigyelj Creative Commons License 2022.11.03 -3 1 80

Minden szavaddal egyetértek, pont így gondolom én is. Az meg vicces, hogy én is pont így nézem a műsort, a háttérben megy.

 

Valószínűleg innentől fogyni fognak kettesével. Az érdekes lehet, ha nem párok esnek ki, hanem vegyesen. Elképzelhető, Zsuzsa elmondja, kik a legnépszerűtlenebb fiúk és lányok 2-2. Azok kiállnak és szavaznak a többiek. Bár ez is furcsa, hogy 4 en kint állnak, 6-an szavaznak. Vagy 2 kiáll, 8 szavaz, utána két másik nemű kiáll és 7 szavaz.

 

Bencét meg már hetekkel ezelőtt ki kellett volna tenni, csak jól nyalizott a taktikázóknak. Kétszínű szerintem, hogy folyton azt mondogatják Bazsi és Aiden, hogy nem taktikáznak, Kitty is, közben ők a legnagyobb taktikázók és utálkozók. Láthattuk Ádámot közösítették ki, majd Levit, de Levi jól forgatta a kártyákat, az unalmas Ági mellett már kiesett volna. Levi a legérdekesebb karakter bent. Nyilván 21-22 évesek nem fognak életük végéig együtt lenni, nem így kell nézni. Néhány hónap, aztán árunnak egymásra Kitty és Aiden is. Meg azért elviselni Kittyt... :D

Bazsiék is elbulizgatnak majd, élvezik egymás társaságát néhány hónapig, aztán Bazsi félre fog lépni, majd cikkeznek róla.

Áginak Bence nem a zsánere. A játék miatt kényszerből van vele és erőlteti magára. Nem is áradozik, hogy mekkora köztük a szerelem vagy bármi, mert nincs. Ági nagyon sunyi, mert Levinek tett ígéretét magyarázza, hogyan fogja Levit hátbaszúrni. 

 

Én nem emlékszem, mit tett Levi, amivel elrontotta Ági játékát? Mit tett vele, hogy Ági ilyen bunkón viselkedik vele? Taktikáról próbált beszélni Ágival? Meg hogy B opciót próbált keresni? Nem tudták, mi jön, fel kellett készülni mindenre. Az igaz, Levi túltaktikázta. Akkor már így kell viselkednie Áginak? Szörnyen rosszul reagálta le, nem volt partner Levinek. 

Ezzel szemben Levi milyen szépen viselkedik a lánnyal, Bencével. Játék keretein belül kirakatja másokkal őket, ez viszont vicces és rendkívül eszes :D

 

Kitty és Aiden, Bazsival egyetemben sokkal többet taktikázik. Minden szavazásnál egyanúgy szavaznak, aki nekik jobb a játék szempontjából. Ez taktika. Kitty Aidennel minden találkozáskor kb. a 60-70 % át idejüknek taktikázással töltik.

Előzmény: Yaara (70)
Szapszi Creative Commons License 2022.11.01 0 5 79

Olvasom lentebb, hogy kb. három hét van még hátra a műsorból?!

Ha ezalatt az intervallum alatt nem küldenek be új arcokat, akkor  nekem ez egyet jelent azzal, hogy nézheteten lesz számomra a műsor. Miért?!

Azért mert így a bentlévőkkel tényleg belterjessé válik minden. Már semmi újat nem tudnak nyújtani. Annyi volt a játékosokban, amennyi mostanra volt elegendő. És ezzel a erővel akár vége is lehetne a műsornak?! Hiszen eddig is nulla volt szinte a kreatív csapat munkája, hát még ezután milyen lesz?! 

Arról nem is beszélve, hogy a dögunalom miatt, lassan már azok is veszítenek a szimpátiából, akik az elejétől kezdve azok voltak. És a további három hétig még ellenszenvessé fog válni szinte az egész csapat.

De ha netán mégis küldenek be új játékost (játékosokat) lehet, akkor meg talán, amire azok felengednek, amire ez az "összenőtt" csapat befogadja őket, már vége is a játéknak?! :)

(Hacsak nem a kiesettek közül jönnek vissza ketten, ahogy anno Zsuzsa megjegyezte?)

 

Sajnos, kevés impulzust csepegtettek a műsorba!  Ahhoz meg főleg keveset, ami a nézettséget illeti.

Nagyon toleráns tudok lenni, de hiába enyelegnek ezentúl már keresztbe kasul, bizony akkor is unalmas lesz a három hét a megszokott arcokkal. Bizisten, elhúzták  ezt a műsort, mint a rétestésztát. Ráadásul sajnos, még a töltelék is kevés volt benne. Már ha az Édenhotel, vagy a Survivor "testvér műsorhoz" viszonyítom.

Kíváncsi vagyok a  "felgyorsulnak majd az események" ígéretre?! :)

kelso82 Creative Commons License 2022.11.01 -3 1 78

sziasztok

 

Nem akarok itt kommenteket olvashni, lehet beszerzem valahonnan ezt a musort majd ha vegigmegy.

De nem ezzel kapcsban kerdeznek.

 

Nyilvan vagytok itt ti is olyanok akik rendelkeznek nC****e accounttal es meg a vsagshowkat/trash realityket is szeretik.

Nem akarom elhinni, h nem talalom meg nC****on sem az rtles love island c. musort ami kb 3 eve ment.

 

Szivesen lecsekkolnam mert nekem ez kimaradt teljesen es mostanaban ramjott az, hogy neznek eden hotelhez hasonlo musort.

Ez olyasminek tunik. Marmint a love island (de ez is (money or love) )

 

 

Keresek kozott fent van januar ota a magoson, de azota sincs teljesitve.

Nem tudok masra gondolni, minthogy vmi megeegyezes tortenhetett az rtl (a most+ miatt) es a torioldal tulajai kozott:D

 

Ugy ertem minden ilyesmi fent van magoson, ez nem.(marmint a love island) ezt a moneyt most megyek megnezem hogy majd lesz-e evadpack belole

 

szuszetti Creative Commons License 2022.11.01 -3 1 77

Újak nem mennek be - és a kezdőcsapatból kiesett régieket sem hozzák vissza vajon?

Azt a kiesésükkor nagyon emlegették...

Elhaym1 Creative Commons License 2022.11.01 0 1 76

Ajánlót én is a TV2 playen láttam. A hal a tortán új évada fogja váltani.

Előzmény: Yaara (74)
zeja Creative Commons License 2022.11.01 0 1 75

Talán a Nagy Ő.

Előzmény: Yaara (74)
Yaara Creative Commons License 2022.11.01 -2 0 74

Egyébként mi váltja majd? Én nem láttam promót, nem nézem a csatornát, csakis ezeket a realityket (Ázsia, Párharc és ez), és ezeket is leginkább streamen, szal promók (de főleg a propaganda) kilőve...

Előzmény: Elhaym1 (72)
Yaara Creative Commons License 2022.11.01 -2 1 73

Köszi, legalább akkor már látni a végét... Azért ha nem mennek már be újak, akkor ez a három hét is soknak tűnik ugyanezekkel a játékosokkal. Semmi újat nem tudnak már mutatni, valójában kifulladtak mostanra is, lassan mindenki egyre ellenszenvesebb, és ez nem tesz jót a nézettségnek. Kellenének új impulzusok...

Előzmény: Elhaym1 (72)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!