Keresés

Részletes keresés

pecs-edem Creative Commons License 2024.08.26 0 1 17

Szeretnék reagálni néhány dolgot illetően! Nagyon egyszerű a tézis a válásokat illetően,  hogy ha jól értem amit írtál, ha valakinek a házassága előtt egy másik férfivel vagy nővel volt kapcsolata, az mind a válás esélyét növeli, minél magasabb a szám akkor annál nagyobb eséllyel fog elválni az illető!

Sok tényező bejön , amiről érdemes beszélni, pl. a rendszerváltás előtt illetve az előtte való évtizedekben ritkábban váltak az emberek, nem beszélve vizsgálhattuk volna az elmúlt 100 évet is! Ebből azt lehet, gondolni, hogy a szexuális forradalom előtt az emberek jobban kitartottak egymás mellett, szeretetben szerelemben! Nagy valószínűséggel nem! Inkább, egymás mellett vegetáltak sokan azok is, akik elváltak volna, de vagy az anyagi közösség, a gyerekek, a társadalom elvárása miatt maradtak a házasságban, megkeseredve kiégve! Félre ne értsd. egy jól működő házasságban valószínűleg nem voltak ilyen gondok, valószínű százalékosan hasonló arányban lettek volna válások, de más világ volt!Sokan belerokkantak ebbe a nagy szent kötelékbe, amit a boldogtalanságuk, a félre csúszott házasságuk táplált, mint egy karma, mennyi tragédiát okozva... Ha az egyik fél felülkerekedve a másikat bántotta, akkor is együtt kellett  maradniuk úgy, hogy pokol volt az élete a másiknak! Mint ember nem érdemli ezt meg senki, hogy méltatlanul bánjanak vele!

 

Valahol helyeslem a válás lehetőségét, mert akik félreismerve a párjukat, rá jöhetnek, hogy nincs értelmük egymást enni, vagy dologtalanságban élni, kapnak egy másik esélyt, hogy ha megpróbálhassák másként, jobban, újra! Azok akik őszintén boldogok a házasságukban/párkapcsolatukban azokat úgy sem érinti, akár milyen világ legyen!

Előzmény: SoftReset (9)
pecs-edem Creative Commons License 2024.08.26 0 1 16

Üdv!

 

Egy kicsit félrevezető az, hogy "nagyon gyakorlott a szexben, azaz éppen kiéli, vagy kiélte magát." Mert nem ettől függ, ebből azt vonod le, hogy ha gyakorlott akkor megunta és ráunt mert sokat csinálta?

-Nincs összefüggés, mert lehet, hogy valakinek ritkán volt az életében együtt és még sem kedveli a szexet! Tehát ez a egy közhely megállapítás! Nem fog megcsúnyulni sem, ha jobban szereti mint az átlag.

 

"Kezdetben - ritka kivételektől eltekintve - mindenkié szűkebb, de alkalmanként is, meg hosszú távon extrém méretekkel terhelve tágulékony" Alkalmanként is nagyon tud összehúzódni és kitágulni.. elég rugalmas lehet, tehát az idők folyamán nézve úgy él, hogy most alig tágul 10 év múlva meg nagyon tággá vált.... Az izgalmi állapot függvényében változik!

 

"Azoknak pedig, akik meglehetősen gyakran váltanak partnert, ajánlom, hogy gondolkodjanak el egy kicsit. Ugyanis az elmúlt 50 év tapasztalata (a szexforradalom óta) azt mutatja, hogy nincsen olyan, hogy valaki kiéli magát, és megállapodik (vagy nagyon ritka, és kemény önfegyelmet igényel). Az ilyen (akár nő, akár férfi) nagy valószínűséggel, ha olyan helyzet adódik akkor megcsalja a leendő, stabil társát, az pedig emiatt otthagyja. Tehát érdemes tapasztalatlant választani amiből egyre kevesebb van, tehát kicsi az esély egy életre szóló kapcsolatra, és több gyermek felnevelésére)"

 

Az ember változik, tapasztal, illetve, ha nem sikerül első, vagy második párkapcsolata, akkor miért ne kereshetné az igazit az életében ha az-az x-edik és megtalálja. Ez nem minősíti az embert, nem lesz kiélt! Vagy itt most arra gondolsz aki gyakran váltja szándéka szerint a partnerét, aki tényleg nem a társa!

Az élettapasztalat nélkül bele lehet szaladni néhány kellemetlen helyzetbe, pl évtizedekkel később jön rá az illető, hogy nem ezt várta a párjától, a párja sem tőle, és az is kiégés a végén, egymás agyára mennek, elhidegülve tengetik életüket, megkezdődhetnek a játszmák, egymás leértékelése, bántása, stb!

Az ilyen tapasztalatok megtanítják értékelni azt aki megbecsüli amilyen vagy, és átélheted az igazán őszinte alapokra helyezett párkapcsolatot!

Előzmény: Liberius (6)
artist_not_engineer Creative Commons License 2024.08.25 0 1 15

Érzésre is elég nagy különbségeket tapasztaltam.



Törölt nick Creative Commons License 2022.12.14 -1 0 13

Ez a pontos megfogalmazás!

Ha a nő és a pinája nem azonosul élvezet terén a fasszal. akkor kalap car az egész nem élvezett!

De tényleg van jó punci(férfiszemmel is) + nem annyira jó is! De nagyon rossz csak akkor van ha mi férfiak túl nagy követelményeket támasztunk egy puncival szembe!

 

Előzmény: Rolexfan (12)
Rolexfan Creative Commons License 2022.12.12 -2 0 12

Van rossz pizza és vannak rossz puncik is. Nem reagáló, nem veled élvező puncik. Sőt talán ebből van több.

Előzmény: BétaHím (10)
Maszturbálint Creative Commons License 2022.12.11 0 2 11

Nem igaz, hogy mindegyik egyforma.

Sőt, szeretkezés kezdete, és vége körül is másabb.

Amikor egy nő sokat ad le, belülről is fogy. Tehát szélesebb alagutat talál a kedves belátogató.

Ez persze fordítva is igaz.

Voltam olyan hölggyel akit semmilyen formában nem éreztem, vagy csak meghatározott pozíciókban. 

És ezzel nem vagyok egyedül. 

Az első ilyen infó (amit akkor még nem értettem) kissrácként került elém amikor a nagyok kitárgyalták az adott hölgyet. A srác azt taglalta, hogy nem érti mi volt a lánynak jó benne, mert ő az égvilágon semmit nem erzett belőle, pedig már tiszta csatakok voltak. 

Úgyhogy igenis van különbség.

BétaHím Creative Commons License 2022.08.10 0 3 10

Talán nem véletlenül van, hogy egyforma jó minden punci. Így a csúnya lányoknak is van esélye, hogy nagy örömöt nyújtsanak. Nem kell külön izgulni azon, hogy vajon jó lesz-e odabent.

 

Jó lesz!

 

Mint ahogy egy örömlány barátnőm fogalmazott egyszer, amikor arról faggattam, hogy minden dugás jó-e. Azt mondta, hogy a dugás olyan mint a pizza. Mármint hogy sokféle lehet, nagyon jó is meg kevésbé, de azért olyan nincs hogy rossz pizza!

SoftReset Creative Commons License 2022.08.06 -1 1 9

Reagálásodnak örülök!

Valóban, úgy tűnik, hogy sok hülyeséget hordok össze, nem csak ide, hanem más topikokba is. Olyanokat, amelyek valamikor még nekem is hülyeségnek tűntek. Csakhogy a tudomány fejlődésében, 50 év tapasztalata alapján, számos hiedelemre fény derült, bár a köztudatban szinte mindegyik elevenen él még.

 

Örvendek a nőkkel való tapasztalataid megosztásának, s bízom benne, hogy nem azok közül való vagy, akik az ilyesmit dicsekvésként, (esetleg némelyikük önmaga fényezésére) adják elő, hanem egyszerű tényközlésként, amely mások hasznára válik. Természetesen számos példa támasztja alá, amit írtam, és a kivételek ismerete is nagyon fontos a tudományos elemzésekhez. Feltéve, ha azok őszinte forrásból származnak, és nem valamiféle feléd irányuló , s a szégyenlősséget takargató füllentések. (a tágasság esetén nem igazán a partnerek számára céloztam, hanem egyéb, ma szokásos, lehetőségekre).

 

A 14 éveddel azonban kijelenthetem, hogy egy Kincs vagy, mégpedig a szó valódi értelmében. Ugyanis pl. Prof. Pat Fagan 2017-es kutatási eredményei (USA) éppen azt támasztják alá, hogy a válások (szakítások, elhagyások) száma szorosan összefügg azzal, hogy az adott személynek hány partnere volt előzőleg. A szüzes részleg pont azért jön ide, mert az a 0 db partnert jelenti. Egy kapcsolatnál (vegyük azt házasságnak) még ekkor is van kicsiny esélye a válásnak (Fagan az 5 éven belüli válásokat vizsgálta). Ám pl. nőknél, ez az esély a tizenkétszeresére nő, ha volt egy partner (férfiaknál ez 7x). S körülbelül a 4-5 partnernél találkozik a két görbe (FF/Nő), de akkorra a válások abszolút aránya már 45-50%-osra nő! Tehát abszolút nem mindegy, hogy kit választunk stabil társnak, ha nem akarjuk, hogy váratlanul otthagyjon.

 

Mindezt személyes ismeretségi köröm is megerősíti, bár nekem is van ellenpéldám. S bár Kincs vagy e téren, még sincs jogom személyes vallomásra kényszeríteni abban az ügyben, hogy miképpen sikerült neked ezt elérned, a sok-sok ellenpélda ellenére, de mint jeleztem: ugyanúgy vannak  kivételek, mint pl. a dohányzásnál, és a 14 év már sokat számít (a szakértők szerint a 20. év után teljesen biztos az ügy). Ezúton kívánok továbbra is sok sikert, különösen azokra az időkre, amikor a gyerekek (ha vannak) már kirepültek.

 

Általánosságban megjegyzem még, hogy éppen ehhez a témához (kiélés) kapcsolódó okokból van a fejlett nyugati világ olyan súlyos válságban, amelynek nem is látjuk, hogy a következményei a napjaink történései. Az 50 évvel ezelőtti (1968) szexforradalom, a válások akkori arányát (15-20%) igyekezett csökkenteni, ám nagyon hamar 45-50%-osra növekedett. Elgondolkodtató! S úgy tűnik, pár éve egy olyan - hosszú távú - folyamat indult be, amelynek későbbi fejleményei már nem teszik dicsőséges megítélés alá a kiélést, és az a kérdés sem lesz majd  fontos akkor már senkinek, hogy egyformák-e a puncik belülről.

 

 

Előzmény: XY-pert (8)
XY-pert Creative Commons License 2022.08.05 0 4 8

Nagyon sok hülyeséget hordtál össze.

 

Az, h szűk v tág valaki, semennyire sem függ attól, h hány és mekkora partnere volt. Az általam tapasztalt két legszűkebb punci egyike elég sok faszival volt, az akkori férjének pedig kifejezetten nagy farka volt, a 3. legszűkebb is sok faszival volt. Ellenben a 3 legtágabb közül kettő csak 2-3-mal.

 

A szüzes részleg nem tudom hogy jött ide, egyik sem volt az.

 

"nincsen olyan, hogy valaki kiéli magát, és megállapodik"

De, van ilyen. Nekem is volt bőven hová dugni, aztán a feleségem megismerése után egy éven belül megállapodtam nála. Ez volt 14 éve.

Előzmény: Liberius (6)
XY-pert Creative Commons License 2022.08.05 0 1 7

Nagyon jó volt, azért.

Előzmény: csatornatöltelék (5)
Liberius Creative Commons License 2022.08.05 -6 3 6

Nos, aki sok példányt kipróbált, az olyan létstílusban él általában, amiben könnyen megszerezhetőek az egyes változatok, sőt ismeri is a megszerezhetőség csínját-bínját, és nem sokat foglakozik azokkal akik még kezdők. Ezzel velejár az is, hogy a tágabbak már sok szexet megéltek, sőt olyan formákat is, amelyek a tágasságot hosszú távon növelik. Ezért nem is ajánlatos olyan pár választani, amelyik - már ismerten - nagyon gyakorlott a szexben, azaz éppen kiéli, vagy kiélte magát.

 

Kezdetben - ritka kivételektől eltekintve - mindenkié szűkebb, de alkalmanként is, meg hosszú távon extrém méretekkel terhelve tágulékony. Nem ritka az az eset azonban, hogy szűzként nagyon erős (gyűrűszerű) a szűzhártya, és napokba telik, amíg - sok szenvedés árán - elegendően kitágul. A gyors szexre törekvők tönkre is tehetik az ilyen nők szexuális életét, az okozott traumával, tehát nagy itt a felelősség! Nem egy szexuálisan izgató tárgyról van szó (,imt pl. a pornó), hanem egy EMBERRŐL. (persze társadalmainkban egyre több az olyan egyén akik csak magukat gondolják embernek, a többi meg valamiféle eszköz az igényeinek gyors kielégítésére). Azoknak írom ezt, akik szüzekkel is próbálkoznak.

 

Azoknak pedig, akik meglehetősen gyakran váltanak partnert, ajánlom, hogy gondolkodjanak el egy kicsit. Ugyanis az elmúlt 50 év tapasztalata (a szexforradalom óta) azt mutatja, hogy nincsen olyan, hogy valaki kiéli magát, és megállapodik (vagy nagyon ritka, és kemény önfegyelmet igényel). Az ilyen (akár nő, akár férfi) nagy valószínűséggel, ha olyan helyzet adódik akkor megcsalja a leendő, stabil társát, az pedig emiatt otthagyja. Tehát érdemes tapasztalatlant választani amiből egyre kevesebb van, tehát kicsi az esély egy életre szóló kapcsolatra, és több gyermek felnevelésére).

 

Kiélés tehát nincs, de annál inkább kiégés ami van (gyakoribb ez a nőknél) helyette. Itt aztán nem ritka a kék tabletta alkalmi, majd állandósuló használata, s végül már az sem elég. Természetesen mindenki maga döntse el, milyen létmódot választ, s az előzőekből is vannak ritka kivételek, mint ahogyan abból is, hogy valaki nagyon erős dohányos, mégis akár 90 évig is elél. Szerintem a kockáztatást mégis érdemes inkább LOTTÓ-ba fektetni.

 

Előzmény: XY-pert (2)
csatornatöltelék Creative Commons License 2022.08.04 0 0 5

A két szűk olyan jó volt ,vagy már fájt azért emlegeted?

Előzmény: XY-pert (2)
csatornatöltelék Creative Commons License 2022.08.04 0 0 4

Én is erre gondoltam, dehogy egyforma szűk, tág, változó.

Előzmény: XY-pert (2)
Törölt nick Creative Commons License 2022.08.04 0 0 3

Teljesen igazad van mert ahány punci annyi féle méret.Az egyik szűk a másik akkora,hogy egy csuklósbusz is megtudna fordulni benne,az egyik száraz a másikból ömlik a váladék,van rövid van barlang méretű is.Szóval ugyanúgy ahogy a cerkában is milló féle van.Aztán itt is van még az érzékenység.Van amelyik egy kósza mozdulattól is el tud élvezni a másikat meg nyalhatják órákig vagy dughatják felváltva akkor sem képes elélvezni.Itt is az arany középút a legüdvözítőbb.Ha nem túl nagy,nem túl kicsi,nem túl érzékeny de nem is érzéketlen.

Előzmény: XY-pert (2)
XY-pert Creative Commons License 2022.08.04 0 2 2

Egy nagy lófszt egyformák belül. Pont akkora különbség van köztük pl. szűk-tág viszonylatban, mint a farokméretekben.
A legszűkebb két példányt azóta is emlegetem, de volt olyan, aki rám ült és el kellett gondolkodnom, hogy most kint van vagy bent. Volt aki a bejáratnál szűk volt, bent tág. Volt rövid, volt bordázott, volt görbe. Ja és nem függött össze, azzal, h vki szült vagy nem, testalkattal pedig végképp nem.

Előzmény: BétaHím (-)
SoftReset Creative Commons License 2022.08.03 0 0 1

Ez csak megerősíti azt a rég ismert, de elfeledett tényt, hogy miatta teljesen felesleges válogatni. Sokkal inkább egyéb szempontok amik lényegesek, a tartós együttléthez. Hiszen az időnk nagy részét vele, és nem benne fogjuk együtt tölteni. Vagyis az a tévhiedelem már kezdettől fogva hamis, hogy azt is ki kell próbálni, hogy összeillünk-e. Ha mégis másképp gondolnánk, akkor érdemes azt mint utolsó kérdés megválaszolására tartogatni.

Ugyanakkor számos olyan tényező szól egyébként is a "kipróbálás" ellen, olyanok, amelyek a köztudatban ismeretlenek, ugyanakkor tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy igazak. Emberek százmilliói(!) teszik tönkre az életüket azzal, hogy nem úgy választanak életre szólóan partnert, hogy miután megállapították, hogy "ő lehet az igazi", azt követően az a személy lesz az életükben az első partner! Durva dolog ez, és - megdöbbentő, de - szoros összefüggésben van a jelenlegi napi, ijesztő történésekkel.

 

 

Előzmény: BétaHím (-)
Lovrin Creative Commons License 2022.08.03 -1 6 0

"Vajon megismerném a saját csajomat, ha bekötött szemmel hat hölgyet kéne felpróbálni?"

 

Igen, ő fogja szétrúgni a tökeidet a végén

 

0% az esély hogy tétlen nézné végig

Előzmény: BétaHím (-)
BétaHím Creative Commons License 2022.08.03 -1 0 topiknyitó

Belül minden punci egyforma (jó)

 

Míg külsőre aránylag különbözőek a puncik, odabent soha nem éreztem nagy különbséget. Nyilván a kellően felizgatott, lucskos, forró és nem a hűvös, zárt állapotra gondolok. A szüzesség elvesztése után két-három alkalommal már beáll a normál üzemmód. Jó, egy különbség van: szült-e már a lány vagy nem, olyankor kicsit tágasabb. De ezt leszámítva a legszebb és a legcsúnyább lánynak is ugyanolyan csodás barlangja van (ellentétben a fiúk farkának sokféle fajtájával).

 

Ebből adódik az is, hogy a csúnya lányokat is érdemes megdugni, mert garantált egy finom élmény ott lent. Életem egyik legnagyobb élvezését egy boylertestű kisasszonnyal éltem át, ezt azóta sem értem. Egy barátom mondta, hogy ő már járt görbe punciban, én meg az egyik lánynál úgy éreztem, hogy kellemesen bordázott odabent, de ennyi.

 

A tanulság: ha bejutottunk, akkor minden lányban egyformán jól érezzük magunkat. Nincs rossz punci!

 

Vajon megismerném a saját csajomat, ha bekötött szemmel hat hölgyet kéne felpróbálni? Jó lenne egy ilyen kísérlet..

 

Véleményetek, tapasztalataitok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!