Hát én még életemben nem hallottam olyat, mint amit most tőle: a meccs elején hosszan felolvasta az előre megírt bevezető szöveget.
De kétségtelen, hogy utána mindkét csapat játékosainak a nevével tisztában volt, ami a net4-nél messze az átlag fölé emeli.
(Arra azért kíváncsi lennék, hogy a Sport TV-nél ki kinek szurkol, mert nem nagyon jöttem rá sok év alatt. Még Méhes Lazio-közvetítésein sem igen hallatszott elfogultság.)
Szerintem is jó volt. Nem nyomta tele statisztikákkal, viszont rengeteg érdekességet mondott. Nem lehetett érezni, hogy valakinek szurkol, mint anno a Sport TV-s szpíkereknél.
Érdekes, hogy a kommentátorok nem igazán tudnak az amerikai szabadtéri (sport)rendezvények villámlás protokolljáról, pedig pl. Nascarnál sokszor elmagyarázták már a kollégák.
Valóban, tavaly márciusban. Úgy látom az esőszünet alatt sem sikerült megszerelniük a szerkentyűjüket..De hogy a többi csatornánál miért nincs ilyen jellegű hiba.?, érdekes.. Kíváncsi leszek majd az ATP döntő minőségére..
BuLi2-höz csatlakozott a washingtoni WTA döntő is. De ez valami egészen másfajta képszaggatás mint a focin. Inkább mintha kötéllel rángatnák a képet. Nem értem. Egész héten nem volt baj a képpel a tenisznél(legalábbis amit én láttam).
Szerintem ezzel terelgetik a nézőket a net4+ felé (meg persze a BuLi2-vel)..
Az tény és való hogy a francia is eltünt angol másod osztály se lehet megtalálni .lehet van valami alapja .itt valaki lehet hog y megosztva adja .még azt teszem hozzá lehet az olasz focit is megakarják szerezni és azért egykét jogot dobnak szerintem.
Én azt gondolom, ha bármelyik sportcsatorna megszerezte volna már a Serie A közvetítési jogot, akkor arról lenne kommunikáció, nem a műsorújságból kellene kiokoskodni, hogy akkor most mi van.
Mondjuk ezzel a meccsel kissé más a helyzet, mert ez a Champions Tour sorozat része, amiből minden meccset közvetít a SportTv. Szóval nem egy szimpla felkészülési mérkőzésről van szó. De a Net4+ kínálatából eltűnt az angol másodosztály meg a francia bajnokság is(lehet, hogy csak átmenetileg). Ez is lehet némi támpont. Egyébként néha keressük itt a jeleket a tisztázatlan kérdésekre, ezért is van ez a topik. Más kérdés, hogy egyes rendkívül "intelligens" olvtársak egyből elkezdenek gúnyolódni rajta(természetesen ez nem rád vonatkozik). Tegyék, engem nem zavar...
Nem lehet ezek alapján , hogy az AMC Networks Central Europe Korlátolt Felelősségű Társaság és a Network4 Media Group S.A. Magyarországi Fióktelepe MEGOSZTVA fog közvetíteni ?