Keresés

Részletes keresés

lacus_reloaded Creative Commons License 5 napja 0 1 113

Nem kell szólnom.

 

 

Majd mikor hazajön Portugáliából és az arcodra ül a frissen tömött muffjával, érezni fogod rajta a fehér pinája illatával keveredő niggerfarkam szagát.

 

 

Nyald ki belőle, ha tudod! :)

 

Előzmény: Szenszey (112)
Szenszey Creative Commons License 5 napja 0 2 112

Ahh, köszi a felajánlást. Majd szólj lécci mikor már nagyfaszú kannéger vagy....

Előzmény: lacus_reloaded (111)
lacus_reloaded Creative Commons License 5 napja 0 1 111

Én mind a kettőtök nejét nagyon szívesen megdugnám. Adja az ég, hogy kannégernek születhessek újra, és akkor meg is teszem.

 

De nyugi, egyiket sem szeretném el mellőletek, Csak a nagy, fekete faszom által beléjük fröcskölt spermát hagynám ott nektek, hogy élvezzétek. Ja meg persze az élményt az asszonyotok fejében, hogy végre egy valódi férfival dughattak. :)

Aztán továbblépek, a női hisztiket meg a hétköznapi gondokat meghagyom továbbra is nektek.Szenszey Creative Commons License 2023.01.10 0 1 110

Valami ilyesmi... igen. Márciusban megy megint "nyaralni" egy hétre Portugáliába. De minimális az esélye annak, hogy valaki beakasztana neki. De nem azért mert nem csinos. Aztán lehet, hogy tényleg az lenne, ha egyszer megizlelné a dolgot nem lenne megállás... 

Mindegy, kénytelen leszek ezt a dolgot elengedni. 30 éve ilyen 😁

Előzmény: murray (109)
murray Creative Commons License 2023.01.10 0 1 109

Ha egy asszony nem akar félredugni nem fog neked soha bárki is lógjon rajta. Ez csak friendzone. Nekem is asszony 46 éves vékony szőke MILF , úgy néz ki hogy kimegy a buszmegállóba és az utcából a faszik megállnak kocsival hogy szeretnék őt elvinni .. és nem. Múltkor hazajött hogy jött egy fiatal új kolléga és mondta neki hogy : "csodás MILF vagy" .. kérdi tőlem mi az a MILF? Mondom, dögös anyuka..:-)   legyint.. most volt céges buli van egy félnegro kávébarna kolléga náluk, mondom "táncolj vele" , jaj dehogy.. régivágású totál rasszista,  kékvérű.. stb így még izgatóbb.. kb mint a Gwyneth Paltrow.. hátha  nálunk is beesik egy sámán.. :-) 

Előzmény: Szenszey (104)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.08 0 1 108

Eredetileg én sem rajongtam a fekacsajokért. Csak mikor FB-on nyomtam a fehér nő - fekete férfi pornócsoportokat, akkor rámírt egy nagyon kulturált, középkorú, feketebőrű házaspár Brazíliából. A csávó fotós volt, a nője pedig egy visszavonult modell.

Elkezdtek küldözgetni nekem fotókat néger lányokról, hogy azokat is nézzem meg.

 

Kérdeztem a fekete csávót, hogy ő nem akar-e fehér nőket kúrni, mert itt Magyarországon lenne rá pár jelentkező. Konkrétan össze tudtam volna hozni Ági néni kozmetikusával (akit később fel is csinált egy migri). Nagyon szép, 30 éves, szingli, magyar lány volt egy dunántúli kis faluból. Körülírta nekem priviben, hogy két típustól nedvesedik a puncija, a négerektől, meg a fotós csávóktól. Gondolj bele, milyen jó lett volna, ha megkapja ezt egyben! :D Aztán leshettem volna a képeket róla.

De a negró fotós azt válaszolta, hogy bár a fehér is nők szépek, a feketék sokkal jobban bejönnek neki, és szeretné ha én is inkább fekacsajokat dugnék (fehér férfiként). Olyan gyönyörű fekete nőkről küldött képeket, hogy teljes megfertőzött vele. :D

 

Neki köszönhetem, hogy bár 90%-ban most is fehér csajos BBC pornót nézek, azért időnként mégis elkalandozom a neten a fekete puncik között.

 

Majd mutatok jókat, de az ilyen képekkel inkább menjünk át valamelyik interes csoportba, mert ez a topic a szép, nagy, fekete faszoknak van fenntartva (a többi csak körítés). Szóval bármilyen gyönyörűséget megosztunk itt, kell hogy legyen a képen minimum egy néger pöcs. :)

 

Előzmény: Szenszey (107)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.08 0 1 107

AliExpress-en dobott fel egy cickótartó hirdetést. Annyira nem vagyok oda a feka csajokért (sőt kb egyáltalán), de ez egész aranyos. Esetleg...😁

 

Szenszey Creative Commons License 2023.01.08 0 0 106

Fura ezt mondani, de nincsenek olyan komoly barátnői. Inkább csak munkatársakból van néha egy-egy ilyen. Volt korábban is egy ilyen de aztán elköltözött az ország másik végébe. Meg csalódott is benne. Ha nem kereste őt akkor kb sosem hívta volna fel magától. Én is hasonló vagyok. Gyerekkoromban nem tettem szert komoly barátokra, ami utána van azok csak érdekkapcsolatok... ennyi. 

Ezt a mostani csajt csak néha látom, ha egyedül találkozom az utcán vele még csak meg sem ismer. Pedig szívesen megdugnám. Igazából a haja tetszik 😁 Nem lakik mesze, se kutyája, se macskája. De tényleg, szülei sem élnek már, testvére sincs, rokona sem nagyon. Azt várom hátha a feleségem beajánl nála valami barkács melóra. Biztos beszarik valami a lakásban egyszer. Akkor aztán ledumálom róla a bugyit. 😏💦 Kanija sincs, már többször rákérdeztem a feleségemnél. Mondtam hívja meg karácsonyozni, de aztán nem lett belőle semmi... Az a baj asszonypajti tök más szexigényű. Azért ez nem egyszerű....

Jó ez a kép. Kinyomtatom,  bekeretezem aztán kirakom a szobánkban az ágy fölé 😆😆😆

Előzmény: lacus_reloaded (105)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.08 0 2 105

Hát, figyi, már abból amit leírtál elég egyértelmű a kép nekem.

Te egy ilyen jófej, jódumás faszi lehetsz, aki mindig ugyanazt az egyszerű férfiszerepet játssza. Csípem az ilyen embereket, de a nőket ilyen mentalitással nem nagyon lehet befolyásolni.

Azért lóg annyit a kolléganőjével, mert ő a bizalmi embere. Ha a futárral (vagy bárki mással) félrekúrna, azt is vele beszélné meg, nem veled. És a legrosszabb ezekben a csajbarátságokban/bandákban, hogy a félrelépésekhez is egymástól kérnek bátorítást, vagy engedélyt, nem a párjuktól. Ennek rendszerint az a vége, hogyha te nyitott házasságban szeretnél élni vele, akkor a barinői lebeszélik őt róla (és azzal etetik, hogy csak kinéztél magadnak egy másik nőt, ezért próbálsz alkudozni). Ha meg nagyon szigorú, monogám kapcsolatban vagy vele, és úgy érzi, hogy hanyagolod, arra is a barinői fogják rábeszélni, hogy hagyjon ott téged. Te meg nem tudod kontrollálni őket, vagy ha megpróbálod, akkor az egész csajcsapat fellázad és összefog ellened.

 

Viszont a csajbandák előnye meg az, hogyha valamelyiküket megdugja egy nagyfaszú néger, az mindig kedvet csinál a többieknek, és ilyenkor nagyon szívesen osztoznak. Fura ez, de az egzotikumok esetében egyáltalán nem féltékenyek egymásra. Sőt megdugatják a negró szeretőikkel a legjobb barátnőiket. (Ismertek több fehér hölgyet, aki szintén így jött össze a jelenlegi afro pasijával.)

 

Szerintem egyelőre maradj stabilan a házasságodban, ne kockáztass semmit. A női barátságok hamar véget érnek, szóval a kolléganőjével sem fog az asszonyod cseverészni hosszú éveken át. Szurkolj annak, hogy valaki kapja el egyszer a nejed (céges bulin pl., vagy kérd meg rá valamelyik macsó haverodat titokban), és ha kiderül, hogy félrelépett, akkor bizonyíthatsz nála, hogy nem csak poénkodtál és nem is haragszol rá, vagy vádolod, hanem tényleg komolyan felizgat dolog és a féltékeny tüzet szeretnéd vele az ágyban kiélni. De onnantól nincs visszaút, mindig fenntartja majd a jogot magának, hogy ha kedve van, kúrhasson mással.

 

Addig meg próbálkozz nála a BBC pornóval, hátha...

Előzmény: Szenszey (104)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.07 0 2 104

Jó mi? Nekem is nagyon tetszik a néni... meg a munkássága is. Örülök, hogy én is adhattam valamit a témához.

 

Hát asszonypajti meg ilyen. Nem szívesen beszél ilyesmi dolgokról. Egy időben arra recskáztam, hogy említette milyen helyes az mpl-es fószer. Én lehet kicsit jobban belegondoltam mint ő 😁 Mondtam rendelek valamit aztán ha jön a csomag majd elhúzunk itthonról. De, nem. Utazott már el többször egyedül pár napra, külföldre is. Akkor is mondtam ki ne hagyja ha helyes a recepción a srác. Nem zavar. De semmi. Azon is pörögtem már, hogy leszbi... Most is nagyon együtt van egy munkatársával. Végül is egész nap együtt vannak aztán még itthon is képes órákig telefonon dumálni vele. De ezt is tagadja, hogy az lenne... pedig az odabaszna egy hármas 😏😁

Szóval nem tudom, nehéz dió. Ennyi év alatt sem tudtam megfejteni. Ma azért odatette magát...

Még mielőtt megmurdelek, csak megtudom 😁😁

Előzmény: lacus_reloaded (99)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.07 0 1 103

Örülök, hogy így betaláltam a videóval. :)

 

Most már legalább tudod, hogy hogy nézne ki, ha nejedet kúrnák a négerek.

Dórácskának megfordult pár fekete farok az életművében, lesz honnan merítened.

Előzmény: murray (102)
murray Creative Commons License 2023.01.07 0 1 102

nem szívesen írom ezt de asszony kiköpött Dora Venter. csak alacsonyabb de mellben jobb.  egyidősek van köztük pár hónap.  fasza. :-) 

Előzmény: murray (101)
murray Creative Commons License 2023.01.07 0 1 101

Laci,  megnéztem a hógolyózós videót egy pillanatra meghűlt bennem a vér van egy kis szőke egy vajszínű világos  bőr irhakabátban azt hittem asszony! Tök így néz ki és van egy ugyanilyen kabátja is! :-)  fú , apám. .. jól megtömik! 

Előzmény: lacus_reloaded (96)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.07 0 0 100

Hát, látod. Kinevettél, mikor azt mondtam, hogy lassan kell ezt a témát bevezetni.

Hiába a sokéves házasság, nem fog ez ilyen egyszerűen menni.

 

Tudod, mi sem látunk ám bele a nők fejébe szex közben. És biztosan nem fogják elmondani, hogy mire gondolnak, mitől élveznek mikor kúrod őket mert az az intimitásnak egy olyan mély rétege, ami a legtöbb párkapcsolatban örökre fedve marad. És veszélyes is ezzel játszani, mert könnyen traumatizálhatja az embert, aztán tönkre vághatod vele az egész kapcsolatodat. A legtöbb pár ezért nem beszéli ki ezeket, inkább hagyják ellaposodni az egészet, végül, ha nagyon nem megy, elválnak, keresnek valaki mást.

 

Ha szeretnél az asszonnyal ilyen interracial perverziókat játszani, akkor hagyjad, hogy először ő bontakozzon ki. Indíts messzebbről, kérdezd meg tőle, hogy gondolt-e már másra szex közben, ha igen kire és miért, és ha kinyílik és megvan a bizalom, akkor kis lépésben beadagolhatod neki, hogy téged mi izgat fel, és találhattok közös pontokat. De ez hosszú hetek, hónapok munkája.

 

Ha meg csak az kell, hogy valaki bekamuzza neked, hogy pont arra gerjed, amire te, akkor menj inkább kurvához. :D Én is ezt tenném szívem szerint, csak túl könnyen felismerem, ha valaki hazudik, vagy színlel, és az lelohaszt.

 

Na, ennyit mára a pszichológiáról.

Előzmény: Szenszey (98)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.07 0 3 99

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph63b48a3b2569d

Fú, ez egy 10/10-es videó. Nem tudom, hogy kerülte el a figyelmemet.

Be is tettem a kedvencekbe, nagyon köszi!

 

Első néger farok nála valóban, de annyira jól alakít a csaj, hogy még azok is kiverték rá, akik amúgy kerülik a BBC videókat. Olvastam a kommentekben.

 

Már a rucijától is kész vagyok. Az ilyen 30-as, fiatal anyukák szoktak így öltözni, mikor vendéget várnak a családi/baráti vacsorára:

 

 

Meg ez a frizura, nyaklánc, jegygyűrű, körömlakk... minden kiegészítő a helyén van!

 

 

Nagyon nagy néger fasszal kell megküzdenie, és mégis így tud nevetni, istenem... ❤️

 

 

Itt látszik igazán, hogy hogy feszül közben az a szűk puncija:

Nem csoda, hogy a kamerát tartó férje is ráránt közben, ennek a látványnak nem lehet ellenállni.

 

("pussy grip BBC", így keressetek rá, ha hasonló "karikákat" szeretnétek látni :) )

 

 

A torkoztatás is isteni. Nagyon jól bírja a csaj!

Ez a combfix meg fantasztikus. Ahogy világít alatta a színes körömlakk a lábujjain, már attól is felállna a faszom!

 

 

Nagyon szerencsés férje van! Az meg, hogy az asszony még be is kapja a kis fehér kukijának a kupakját miközben a néger elmegy benne, már tényleg csak hab a tortán:

 

Előzmény: Szenszey (97)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.07 0 3 98

Délelőtt leadtuk a gyereket aztán dugtunk anyával. Volt minden, szopás, nyalás, dugás. Aztán a végén már elfáradt a szája, keze... kénytelen voltam magamnak befejezni erre a videóra ☺️💦

Hát nem kerültem közelebb a megoldáshoz. Képet nem enged magáról. Kértem az elején, hogy nézzünk poreszt... nem. Felhoztam, hogy 69 közben had dugjak az ujjam helyett valami más a puncijába... nem. Pedig beszereztem -ha nem is néger- egy real műbrokit. 😁 

Hát ez van. 3-4x tuti elment, nekem is jó volt. Ilyen öregen ezt is meg kell becsülni 😆😆

Előzmény: Szenszey (97)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.07 0 1 97

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph63b48a3b2569d

 

Ha jól látom 3 napja töltötte fel...

Előzmény: lacus_reloaded (95)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.07 0 1 96

Belpesten voltak már négerek, meg egyéb színesbőrűek a 90-es években is. Sok magyar lányt megraktak. Persze közel sem akkora mennyiségben, mint a későbbi években, de még én is ismerek pár idősebb hölgyet, aki akkoriban babázott le nekik.

 

Én viszont az évezredfordulóig nem recskáztam feketékre. Pornót is ritkán néztem, de emlékeim szerint mindig csak fehér szereplők meg egy-két egzotikus szépség forgott azokon a videókon, meg magazinokban, amiket a haveri körökben osztottunk. Aztán jött be az internet.

 

Viszont nyugaton gyártottak már akkor is nagyon sok interracial videót. És az évezred fordulón már a magyar lányokat is tolták, sajnálom, hogy nekem akkor még kimaradtak ezek.

 

Így utólag biztos szívesen néztem volna ahogy Venter Dóriékat rakják Franco Roccaforte-ék.

 

Volt ez a sorozat a kétezres évek elején: Orgy World The Next Level

 

Dóriékat az egyik film két jelenetében is megbasszák a négerek.

 

 

A kedvencem ez a hógolyózós rész, majd az orgia egy budai villában:

https://spankbang.com/6uv7v/video/orgy+world+the+next+level+4+scene+1

 

Imádom, ahogy a lányok a film elején magyar nyelven csacsognak!

Gondolj bele mi lesz, ha majd a kévászínű ükükunokáink ráakadnak ezekre a felvételekre. Hogy fognak csodálkozni a srácok: "Nahát léteztek valaha szőke nők...? És volt ilyen, hogy hóesés Magyarországon?!" :D

 

Ebben a sorozatban rengeteg kelet európai, fehér szépséget megkúrt ez a negró banda és szláv prostik egyértelműen a legszebbek.

De a magyar csajok tolták ezeket a jeleneteket a legnagyobb átéléssel. A film végén, amikor körbefekszenek és a négerek fröcskölik a kis összedugott buksijukra a fekagecit, az a legjobb rész. A szláv kurvák itt már a gázsit számolták volna és lelépnek, de a magyar csajok nagyon élvezték a játékot.

 

A következő jelenetben egy másik helyszínen is elkaptak a lányok közül párat:

https://www.eporner.com/video-HBbj4vxWJSN/dora-venter-linda-veronika-orgy-world-the-next-level-4/

 

Mindkét film piszokjó minőségben lett felvéve, úgyhogy jó kis dokumentumfilm lett ez erről az elkurvult országról az utókornak.

Előzmény: murray (92)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.07 0 0 95

Nem kevered őt Serenity Taylor-ral véletlenül? A gugli néha hülyeségeket dobál be.
Serenity Cox gyönyörű, szőke lány. Én is meggyaláznám a kis segglukát pár negró dákóval, de nem találtam még róla interracial videót. Ha van ilyen, légyszi linkeld be.

 

Zoknit meg néha azért húznak az interracial videók szereplőire, mert mikor digitálisan fokozzák a bőrszínek közti kontrasztot, előfordul, hogy a talpak színe is eltolódik. A fehér csajszik meztelen talpacskái bebarnulnak, minhta retkesek lennének (bár én úgyis széjjel szopogatnám őket :D) a negrók talpa meg elkezd világítani.

 

Bár a fehér hölgyekre adhatnának inkább nejlon comb-, vagy bokafixet a zokni helyett, az igaz.

De a fekáknak talán nem olyan nagy baj, ha letakarják a talpát, meg befestik a körmüket annak éredében, hogy mindenük jó fekete legyen.

Előzmény: Szenszey (94)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.07 0 2 94

Tegnap este láttam, hogy kedvenc művésznőm is beállt a sorba. Eddig csak kettesben dugták, meg leszbi feltöltések voltak. Főleg azok a videói tetszenek amikor az egyik kani televeri, majd a másik is rádolgoz a cuccra. Olyan "kurd meg a feleségem előttem" filling. 😏☺️

Na de megvan az első nigás kúrás is. Nem az a bantu, de csoki. A fasza sem óriási, de nagyobb mint amivel eddig kezelték. Ja, Serenity Cox...🥰

 

Amúgy ezek a negrók miért zokniban dugnak általában? Ennyire nem lehet hideg...😁

murray Creative Commons License 2023.01.06 0 1 93

én is sok ezer Cd-t írtam. amikor bejött a Csisztu pornó akkor ment az ipar. mindenki arra verte. :-) haverom vezető állásban a fönöke irodájában mert ott volt a PC-ben CD meghajtó :-)  

Előzmény: Szenszey (90)
murray Creative Commons License 2023.01.06 0 1 92

Laci, én már 92ben is fekete pornóra vertem..:-) megvannak az ősrégi videókazettáim majd csinálok képet a filmről, be kell azonosítani melyik az. nem kerestem a black dolgot anno nehéz volt pornohoz jutni azt vettük át VHS-en ami volt éppen

bár a való életbe a csajozásba nem vittem be ezt a témát. csini fehér (nagyrészt szőke)  lányokat dugtam. (na jó egy roma prosti volt  de ő tuti volt) de a 90es években nem voltak itthon se fekete nők se fickók

olyan 2000  után lendült be a dolog . Pl a Franco Roccaforte faszit többször láttam Pesten egyszer rá is mosolyogtam , visszamosolygott gondolta magában : te kis fehér pöcs verjed csak.. :-) 

Előzmény: lacus_reloaded (91)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.06 0 2 91

Nagyon adom, hogy te már fiatalon is ezeket lested. :D

 

Én akkoriban viszolyogtam volna tőle. Mondjuk nem is volt ekkora kínálat, hogy az ember akaratlanul is mindenhol fekete faszi - fehér csajszi párosba botoljon. Ma meg már ez megy még a BP-i a ruhaüzletek plakátjain is. Bemegyek egy boltba és a dekorációs fotókat nézve rendesen zavarba jövök attól, hogy fehér nők között mászkálok nemnigger létemre. :D Ma már az a norma, ha fehér pinát a fekafasz tolja.

 

A netflixes tinisorozatokban nem is lehet főszereplő egy fehér csaj anélkül, hogy a filmben megdugná egy feka. Így nevelik a fiatal lányokat világszerte.

 

Nem emlékszem már, hogy mi volt az első fekete faszos pornó, amit láttam, de arra igen, hogy mi volt az, amitől először (hatalmas meglepetésemre) izgalomba jöttem. Mai szemmel nézve már nem egy nagy durranás ez a jelenet, de én nagyot durrantam tőle. :D

 

Soul sisters clausura (2001) scene 3

https://noodlemagazine.com/watch/-201449050_456239565

 

Egy feketebőrű pap Franco Roccaforte baszta meg benne a gyönyörűséges, csehszlovák kurva Sandra Russo által alakított apácát a gyóntatófülkében.

 

Emlékszem, olasz pornót keresgéltem előtte. Nagyon bele voltam zúgva a formás, combfixes, kreol, olasz hölgyekbe. Ez a film is olasz szinkronnal volt feltéve, és az árnyékos jelenet meg a rossz képminőség miatt fel sem tűnt a bőrszínkontraszt a két színész között. Azt hittem, olaszokat nézek.

 

Aztán, mikor a fehér nővér elkezdte simogatni magát, a pap meg elővette a hatalmas, fekete kolbászát, akkor tűnt fel, hogy nem éppen ezt a témát kerestem. De már akkor kezdett tőlük bizseregni a faszom.

 

 

Úgy voltam vele, hogy jól van, nem fehér a csávó, de egye fene, megnézem mit csinál vele. Úgysem látja senki, hogy erre rángatom a cerkát. Aztán majd gyorsan el is felejtem.

Majd egyre jobban begerjedtem közben. Végül mikor a lány a kis fekete combfixében felguggolt a finom talpacskáival a feka izmos combjaira és elkezdett lovagolni a hatalmas faszán, az már akkora inger volt nekem, hogy felugrottam én is, és izomból összefröcsköltem a kis, fehér fütykösömmel a képcsöves monitort miközben ez ment rajta. Ott ugrált a csaj a fekete faszon, miközben folyt le friss gecim róla. :D

 

 

Aztán gyorsan letöröltem a képernyőt, és még hosszú évekig nem néztem interracial pornót. Függő csak jóval később lettem. De ehhez a videóhoz már akkoriban is többször visszatértem. Volt, hogy le is töltöttem, de miután kivertem, mindig letöröltem, annyira szégyelltem.

 

Egy interracial cuckold videó segített később feloldani ezeket a gátlásaimat, azóta szinte csak BBC-re verem. De azt a vidit majd máskor mesélem el.

 

Viszont Sandra Russonak köszönhetően a mai napig szerelmes vagyok az összes csehszlovák nőbe. A nejedet is megdugnám, anyaság ide vagy oda.

 

Előzmény: murray (89)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.06 0 1 90

Emlékszem... mármint a cd írós korszakra. Akkoriban a frissen beözönlött multik egyikében dolgoztam. 3 műszak, sok ember. Páran ráálltak a cd írásra, de nagyon. Több oldalas listák voltak, minden szarról,zene, film, programok... Műszakba úgy jöttek ezek az egyének minden nap, hogy több henger cd-t hoztak. Csak aztán egyszer megjelent a rendőrség, és mivel jó volt a könyvelés, hogy ki mit vett, volt faszulás a vevő oldalon is...

Nekem is van sztorim még régebbről. Akkoriban volt újdonság a videó magnó. Vhs kazettán volt egy "pornó". Mai szemmel nevetséges. Manapság egy tizenéves jobban lerendez egy csajt....Aztán családilag leültünk megnézni 😆 Fater, bátyám, én.... Anyám kész volt. Közben a konyhában főzött. 😆😆😆

Előzmény: murray (89)
murray Creative Commons License 2023.01.05 0 1 89

"CD-n volt ilyen olyan pornó, de néger tuti nem. "

Erről van egy sztorim. Emlékeztek amikor 20 éve még CD-ket írtunk. A netporno ilyen insane meg stb fizetős FTP oldalakon ment. Nem volt xy tube. 

Találtam a padlásomon vagy 40 db CD-t amit én írtam ki anno még legénykoromban. Rászántam egy napot (melóban) hogy végignézzem.. bakker a 80%-a négerpornó! Olyat röhögtem..:) Big black dicks in white chiks.. 

Előzmény: Szenszey (82)
lacus_reloaded Creative Commons License 2023.01.05 -3 3 88

Sean Michaels-nél lehet, hogy lenne esélyed.

 

Ő az a legendás, öreg feka, akinek a legszebb fasza van, és kb. minden fehér nőt megbaszott már a pornószakmában.

Rengeteg cuckold videót készített amiben tanári módon elégítette ki a nagy, fekete farkával a szerencsétlenkedő, fehér pasik kiéhezett fehér (vagy ázsiai) feleségeit majd kinyalatta velük a friss afrogecit a kedvesük pinájából.

 

Pár éve viszont úgy döntött, hogy mivel a fehér nők terén már mindent elért, amit lehet, új kihívásokat keres. És ezután elkezdte kúrni azokat a fehér pasikat, akik a sok felszarvazás közben az ő dákójára is felizgultak.

 

Azóta csak az olyan hímkurvákat bassza, mint amilyen te is vagy:

 

 

Én azért maradok inkább a heteró vonalon és próbálom tartani a négerek között is a kis fehér farkammal a versenyt (bár nem könnyű, azt elismerem.) De azért időnként jókat szórakozom rajtatok, buzikon. :)

Előzmény: MimiFem (87)
MimiFem Creative Commons License 2023.01.04 -4 3 87

Nem csak nők vágynak fekete fasza.... 

Szenszey Creative Commons License 2023.01.04 0 1 86

Hmmm, megvan. Skye West first interracial 😏 

Előzmény: Szenszey (85)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.04 0 1 85

Amúgy ezek kik? Ideális háttérvideónak tűnik... Helyesek így együtt 💦

Előzmény: lacus_reloaded (83)
Szenszey Creative Commons License 2023.01.04 0 2 84

Oks. Majd mondom neki, hogy szeretném ha úgy szopna le ha közben vidit nézek. Vagy "rajtakap" mikor hubozom 😁 Aztán hátha cserélünk.😏 Tudja, hogy pornót szoktam nézni, meg hokizom. Reggel szokta kérdezni, hogy megint nem aludtál éjjel? Egyszer azt is mondta, meglesne önkielégítés közben...☺️

Mint írtam régebben volt úgy, hogy poreszt nézet miközben nyaltam. Csakhogy ehhez a gyerkőcöt valahova kölcsön kell adni, ez azért nagyon nem egyszerű. Ottalvós megoldás játszik csak. A legutóbbi szexnél is este a párom már pucéran jött fürdés után, hogy : na, kufirc? Én nem akartam korábban felhozni a dolgot, pedig egész délután már csak kettesben voltunk. Utálom, hogy mindig nekem kell kezdeményezni, ezerszer elmondam, hogy nálam bármikor "kopogtathat". Ha magunk vagyunk este, az a tuti. Nagyon izgató mikor hangosan élvez ☺️

Hát ha lesz valami fejlemény, jelentkezem.....

Előzmény: lacus_reloaded (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!