Jól értelmezem a hír felvezetését és a kommenteket, akkor azokból az derül ki, hogy meghalt egy híres előadóművész színésznő? Mert a király-né /nőség ma már csak ezt jelentette Angliában?
Erre kitiltottak az adott topikból. Miért? Logikailag ma már a királynőség tényleg színészeti tudás igényel főként ott. Ezt be is valljál.
Hasonló játszódott le annak idején a magyar wikipédia szerkesztősőgében is. Ott is ideológia csatározás és hatalom megszerzése volt a legfontosabb. Aztán meg annak megfelelően átírni, kozmetikázni a valóságot és a címszavak tartalmát.
Így amikor az ateisták voltak többen, akkor ZombiJézuska kitalált alak besorolást kapott.
Amikor meg a Jahve hívők, akkor meg történelmi személy lett.
Egyébként olyan hányinger fog el ezen a rohadt Boomerbookon...Az utóbbi pár évben mindenféle rosszindulattal és irigységgel átitatott idős közösség vette át a hatalmat a kommentszekciókban, akiknek se széles látókörük, se megfelelő háttértudásuk nincs komplexebb problémák átlátására.
Azonnal támadnak, mint a keselyűk, ontják magukból a gyűlöletcunamit.
Hihetetlen depresszióssá tud válni az ember, ha végig olvassuk az általános véleményeket.
"Mert a kommentelés nem arról szól., hogy dicséjünk valami vagy valakit."
.
Azért van olyan is.
Itt a Fórumon is vannak olyan "Milyen zenét hallgatsz" típusú topikok, ahol kedvencek is szerepelnek, és többségében nem azért rak fel az ember egy zenét, hogy ekézze...
A youtube-on is egy-egy csatornára feliratkozók a videók alatt dícsérnek is, nem csak szarozó kommentelők vannak.
Az ilyen helyeken a fikázók egy sajátos frusztrációjukat élik ki, a felgyülemlett kisebbségi érzéseiket és indulataikat vetítik ki, és könnyebbülnek meg tőlük... vagy inkább ott gyűjtenek be újabbakat. Főleg a politikai témákban.
A google translate helyett viszont javaslom a deepl.com fordító használatát, szerinte a szöveg így szól magyarul:
.
"Noel Meyerhof egy "Nagymester", a Föld elismert zsenijeinek egy kis káderének egyike, akinek megvan az éleslátása ahhoz, hogy tudja, milyen kérdéseket kell feltennie a Multivacnak. Egy informatikus azonban aggódik, hogy Meyerhof kiszámíthatatlanul viselkedik. Mint ismert viccmesélő, felfedezték, hogy vicceket és találós kérdéseket táplál a Multivacba.
A történet szereplői számítógépes elemzéssel a humor eredetét kutatják, különösen azt, hogy miért tűnik úgy, hogy a szóvicceken kívül nem létezik eredeti vicc. Minden normális vicc olyan, amit eredetileg valaki mástól hallottak.
A számítógép végül elmondja nekik, hogy a humor valójában egy pszichológiai tanulmányozási eszköz, amelyet az emberiséget tanulmányozó földönkívüliek kényszerítettek az emberiségre, hasonlóan ahhoz, ahogyan az emberek tanulmányozzák az egereket. El kellett különíteniük a vicceikre adott reakciókat az eredetitől, ezért "programoztak" minket arra, hogy másképp reagáljunk a szóviccekre. "
Az általad beidézett szövegre a gugli nekem nem dob ki találatot, pedig érdekelt volna, ki alkotta meg benne azt a vastagon kiemelt, de mégis totálisan értelmetlen, ráadásul nyelvtani szörnyeteg mondatot.
"Noel Meyerhof egy "nagymester", a Föld elismert zsenijei közül egy kis létszámú kör, akinek megvan a rálátása, hogy tudja, milyen kérdéseket tegyen fel a Multivacnak. Egy informatikus azonban aggódik amiatt, hogy Meyerhof szabálytalanul cselekszik. Mint ismert viccmondó, felfedezték, hogy vicceket és találós kérdéseket táplál a Multivacba.
Számítógépes elemzéssel a történet szereplői a humor eredetét kutatják, különösen azt, hogy miért nincs olyan, hogy eredeti vicc, kivéve a szójátékokat. Minden normális vicc olyan, amit eredetileg valaki mástól hallottak.
A számítógép végül elmondja nekik, hogy a humor valójában egy pszichológiai vizsgálati eszköz, amelyet az emberiséget tanulmányozó földönkívüliek kényszerítettek ki az emberi fajra , hasonlóan ahhoz, ahogyan az emberek az egereket . El kellett különíteniük a vicceikre adott válaszokat az eredetiektől, ezért "beprogramoztak" minket, hogy másképp reagáljunk a szójátékokra."
Nem azonosulnék vele ... nem tartom magam zseninek ... és amire rájöttem, már félig meddig mások is rájöttek a memetikában ... csak némileg jómagam túl is léptem rajtuk ... és új nevet is adtam a tudományos résznek ... PszichoVirukógia ( a szó mögötti link további infókhoz vezet, ha érdekel) Tehát megfejtettem az emberek "zombi"-sodásának is az okát... meg azt is ... hogyan lehet őket ebből az állapotból kihozni...
Jómagamat azért nem zavarja hogy a normális kommentelők eltűnnek, meg el is igyekeznek tüntetni őket, mert a pszichovirulógiai (memetika tudományos része) és humánetológiai kísérleteim és teszteléseim egy jelentős szakasza lezárult. Tehát tele szórtam a netet ... vakcina gondolat vírusokkal. Azokat meg már nem nekem kell terjeszteni a továbbiakban.
Gyakorlatilag most várnom kellene csak .... hogy azok miként terjednek és hogyan hatnak ....
ez általában közepesen 1,5 év szokott lenni ... de itt már egy folyamatban vagyunk ... tehát már most is sok hat és még több meg hatni fog ...
Egyébként engem személy szerint nagyon nem zavar ... és van előnye is ... már nagyon sok netes dolog felfutását és halálát láttam ... csak tényleg öntökön-vágás ez a kapával az index részéről. ... és az is lehet, hogy az fb hamarabb hal be teljesen, mint ez.