Az " algebroritmus " a operáció kutatás és a algoritmus édestestvére . Az algebroritmus a szokásos számítható algebrai kifejezéseket viszi el teljesen új irányba, mégpedig a kód formalizmusoknak a matematika berkeiben való legalizálásai irányába . Ez a matematika egy teljesen új még fejlődésben lévő területe, én Okos Árnyék {Erdős Attila Rimaszombatból} találtam ki ! A sokféle algebroritmus egyik fő lehetséges megoldása a Huzzy kód, ami szintén az én művem !
A vezérlési szerkezetek vezérlése, programnyelvekhez !
A Lolita progrannyelvem ! - Lol kód .
Milyen vezérlési szerkezetek vannak a programnyelvekben ?
1. ciklusok
2. elágazások
3. kivételkezelések
*. egyebek pl. : Goto , Gosub ...stb.
Hogyan lehet ezeket +vezérelni ?
Hát úgy, hogy ezt a 1-4 vezérlő fajtát többszörösen össze-vissza kevergetjük egymással ! Tulajdonképen ez az amit csinálnak a haladó és a professzionális programozók ! És utána nagyon büszkék magukra, hogy mennyire bonyolult kódot tudtak csinálni ! Pedig nincs mire büszkének lenniük, ugyanis az a pláne, ha a kód egyszerű is és nagyszerű is !
Tehát valami ügyes rendszert kell vinni a "többszörösen össze-vissza kevergetésbe" !
A While() ciklus a legegyszerűbb ciklus, az Until() ciklus a While() ciklus ellentettje, a Do() ciklus meg egyesíti magába a While() és az Until() ciklusokat ! Hasonlóan az ; IF () {} ; elágazásnak az ; Unless () {} , elágazás az ellentettje, a ; Switch () {} ; mintaillesztés meg egyesíti magába a ; IF () {} ; elágazásnak az ; Unless () {} , elágazásokat !
Én azt találtam ki, hogy ezt a Do() ciklust és ezt a Switch() mintaillesztést is egyesíteni lehetne egy Ripley() nevezetű új function -ba, ami összefoglalja Do() ciklust és ezt a Switch() mintaillesztés ismérveit !
Ezt azonnal ki is próbálhatod, csak kattint érte a linkemre ♥
Már igazán régtől ígérgetem, hogy készen lesz a Lolita programnyelvem prototípusa ! Sokan már elvesztették a türelmüket, hogy egyáltalán készen lesz ! Most meg én vesztettem el a türelmemet, és mivel gyakorlatilag készen van az A verziója, ill. az A szintje, ezért közzéteszem nektek: hogy az otthon programozók ugrándozhassanak örömükben, a nagy IT-cégek meg dühöngjenek egy kicsit miatta ! - lesz is rá okotok .
Nézd, az úgy van, hogy programozási nyelvekben van a sztring és van az eval() function , csak az egyes prg. ny. -ek másképen nevezhetik ezeket .
A sztringbe beírhatsz bármilyen neked tetsző formalizmust . Aztán ezt a sztringedet többszörösen átalakíthatod, majd az átalakítások után valahol berakod az eval(ide) -ba, ami működére bírja azt a neked tetsző formalizmust . Huzzy-kód ebből csinál alakos módszert a nem látható idézőjelekkel közrefogott 3 féle aktív sztringjeivel ! : Infect , Corpor , Lucifer .
Nem egészen értem, hogy az általad bedobott kódrész mit jelenthet, de valahogyan így kezelheted a Huzzy programozási nyelvben (Hy. prg. ny.) ! :
/§ Corpor/ ❴ <¡ ide kerülnek a tetszőlegesen összetett
az ☈☆ és az ☈★ speciális változókat tartalmazó
eljárásaid erre a feldolgozandó formalizmusod kezelésére, ami pl. ezen az argumentumokon alapulhatnak :
Most ébredtem fel {14.00}, a kívánságodra felteszem nek(ed)tek a még buggos Huzzy-kódomat, ami nem sokára a 00.23 verzió lesz . Éppen azon dolgok, hogy ne legyen buggos, már nem sok van hátra belőle . Sajnos nincs légkondim, ez se segíti a hamarább való befejezést .
buggos Huzzy 01 ZIP -> töldzs le ; bintsd ki ; a kibontotban klikkej a fájlokra
Pénteken azt hittem, hogy meg lesz szombatra, szombaton biztos voltam benne, hogy meg lesz vasárnapra, most úgy gondolom, hogy csütörtökre fent lesz az interneten ♥
Hát ha már ígértem valamit hétvégére, de nem fejeztem még be a 003 verziót, ezért előzetes képen megnézhetitek, hogy kb. mi van készen a 003 verzióból ! De ehhez még egy keveset hozzá fogok tenni, és többet közülük még finomítanom kell .
Az egyre nagyobb méretű forráskódban, egyre tovább, hatványozottan tovább tart a bugok kijavítása, ráadásul a finomítások és az átfogó tesztelések miatt sokasodnak a kisebb bugok .
Jelenleg a 003 verzió 2701 db sorból áll, ami 90 db ritkás képernyő oldalt tesz ki .
De megcsinálom nektek, akkor is ha égszakadás-földindulás lesz, és e miatt inkább nem is nézek TV híradót .
Frontier mintegy 9 408 CPU-t és 37 632 GPU-t tartalmaz. A chipek által termelt hőt egy speciális hűtőrendszer vezeti el, amely percenként 22300 liter vizet mozgat át a Frontieren. A víz jobban vezeti a hőt, mint a levegő, ezért a vízhűtés általában hatékonyabb, mint a ventilátorok. A HPE szerint a Frontier nemcsak a világ leggyorsabb szuperszámítógépe, hanem a leghatékonyabb is. A berendezés 52,23 gigaflop teljesítményt nyújt wattonként, 1 gigaflop pedig egymilliárd számítási műveletnek felel meg másodpercenként. A Frontiert alkotó chipeket, szekrényeket és egyéb komponenseket 144 kilométernyi kábel köti össze. A rendszer CPU-it és GPU-it egy Orion nevű nagysebességű tárolórendszer támogatja, amely 700 petabájtnyi kapacitást nyújt. Az Orion másodpercenként több mint 35 terabájtnyi adatot képes írni a tárolóba, valamint másodpercenként több mint 15 milliárd véletlenszerű olvasási be- és kiadási műveletet végezhet
A JavaScript-ben vannak a JS részére fenntartott speciális használatú charok, ha ezt a Huzzy kódban alkalmazod, akkor előfordulhat - nem biztosan - , hogy a JS-es forráskód félre megy miatta .
----------------------------------
Egyébként készül a 003 verzió, csak mivel finomítom, ezért húzódik .
Előfordul, hogy alig haladok és csak a kód változik jelentősen közben .
Hogy mikorra lesz meg ?
Csak meglesz hétvégére, csak valami váratlan bug javítása miatt ne húzódjon megint tovább .
Egyébként az a külső fájlból való piktogram beszurkálása a program korpuszába minden további nélkül már megy, csak egy nyomógombot kellesz hozzá nyomogatnod . Esztétikailag ha nem elég kicsi a piktogramjaid akkor elütnek a tesztedtől .
Természetesen a Huzzy kód 003 verzióján is dolgozom, addig is a 002 verzión egy kis változtatás árán már fut valamennyi JavaScript funkció, ha elemi értékeket kap a paraméterlistájába !
De hogy ne kelljen neked kotorászni a 002 kódban, ezért feltettem a 002.2 verziót, amiben elvégeztem a lentebb részletezett változtatásokat, és a 002.2 verzióban már futni fognak a JavaScript funcióid : 002.2 . Ez is ZIP, bondzs ki, a kibontottban nyisd meg a .html fájlt !
például, de ki kell tenni mindegyikhez a ‽ névtérjelemet is majd : ⁘ ☄ isFinite‽(123) ∷
A túlbuzgóságom , miatt nem ezt az egyszerűbb alakot írtam oda .
A másik amivel segíthetsz magadon a Huzzy 002 verziójában, hogy a Huzzy forráskódjába beírsz valami egyszerű a többi kódrészt nem zavaró function név(parok){ blokk } ; betétet, majd ezt a ‽ névtérjellel kipótolva név‽(parok) használhatod is ! Ezáltal már most is - amíg elkészül a Huzzy 003 verziója - komplikálhatod a korporációdat .