Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nem értem, hogy miért az április 12-én csúfosan leszerepelt TiSza miniiszterelnökjelöltjét lejárató posztokat osztogatsz még mindig itt. Vagy lemaradtam valamiről? Mégse a Fidesz nyerte a választásokat, és alakított kormányt 4/5-ös parlamenti felhatalmazással???
Mindenki megkapja a magáét, érdeme szerint! Ezek a miniszterek, államtitkárok pár hónapja nem álltak senkivel sem szóba, csak a saját médiájukkal. OV. a parlamentben, és az ott levő sleppje, is nagyon megalázó hangot ütött meg az ellenzékkel. Kövérlackó, pedig kifejezetten prosztó volt az ellenzékkel, és milliós büntetéseket osztott ki jogtalanul! Én nem sajnálom egyiket sem! Kapják csak az ívet, és, ha van vaj a fülük mögött, akkor a rács mögül nézzék a napot, ha nem az északi oldalra szállásolják el őket. Tényleg szégyelljék magukat, hogy így megnyomorítottak egy nemzetet, és az utolsó pillanatig lenullázták az államkasszát. Mind mehet a sittre, aki sáros!
Ez nem zárt csoport, hanem nyilvános fórum , bárki beléphet és olvasgathat, szemlézhet.
Ha az általad megosztott hír bárkinek a becsületében kárt okoz , az bizony akkor is megáll, ha 2 ember előtt vagy akár ezer ember előtt követed el.
Már az érdeklődés felkeltése is megosztást jelent, mivel a posztodban beleraktad a linket.
Mivel nekem világos volt, hogy kamu hír, ezért nem is reagáltam rá. Ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy alig raktad fel, máris kaptál figyelmeztetést, hogy fake oldalt osztottál meg.
Én a helyedben kérném a moderációt a poszt törlésére.
Ha ennyire különös a dátum, akkor ne is költsön a kormány a tudósokra és a tudományos fejlesztésekre, mert majd a MP irányításával Tiszás politikusok úgyis mindent megoldanak!🤦♂️😒😢
Ezzel az erővel Krausz Nobel díjával kapott ősszeget is vissza kérhetik!
1. Az , hogy én egy olvasott hírt megosztok itt ebben a kb. 10 fős csoprtban az nem ugyanaz mint amikor nagy nyilvánosság előtt közölnek valamit amit több tizezer ember is olvashat és azt politikai ellehetetlenítésre akarják használni !
2. Nem kommentáltam a hírt csak a reakciótokra voltam kíváncsi a hírrel kapcsolatban !
Nos ez a reakció nem az lett , hogy a hírrel foglakoztatok volna cáfolattal , vagy igazolással , hanem jött a személyeskedő támadás tőletek velem szemben !
Felhívnám a figyelmedet arra a tényre, hogy ha megosztasz olyan posztot, ami nem valós és ezzel valakinek a becsületébe gázolsz, akkor nem csak a poszttulajdonosa, hanem az azt megosztó ellen is becsületsértési per indítható.
Ilyen volt pl. a Perintfalvi Rita ellen indított rágalom hadjárat, amit a vadhajtások szerkesztője indított és sajnos topiktársaink is megosztották. Volt aki nagyon határozottan beleállt a terjesztésébe. Jelenleg folyik egy becsületsértési per és annak a következménye hatalmas összegű kártérítés is. Most még csak a cikk írója és nyilvánosságra hozója ellen, de ha ez lezárul, akkor folyik tovább azok ellen , akik megosztották face csoportokban és az index topikokban .
És ugyanez lehet a következménye az általad megosztottaknak is. Nem kell feljelentés sem, mert már a felületen is programok felügyelik az ilyen eseményeket az indexnél is. Maga az Index sem szeretne belekeveredni egy polgári peres becsületsértési perbe, aminek akár hatalmas kártérítési következménye lehet.
Látom te még mindig kampány üzemmódban maradtál, mint a messiásod!:-))))))))
Magamban már 13-n lezártam a kampány időszakot és tudomásul vettem a népakaratot!
Már csak a jelen és a közeljövő érdekel, érdeklődve figyelem az új kormány indulását jó jel, ahogy a miniszterek kezdik magukat körülvenni lehetőség szerint az előző kormányban is szolgált szakemberekkel legalább államtitkári szinten!