Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Köszi a jótanácsokat, de ezekkel tisztában vagyok. Már vagy három éve megvettem Németh Balàzs szakirodalmát ( dedikálva, bibí 😉) A puskát a Nimródderringerben vettem újan, érvényes MKH-val természetesen. Egyelőre otthon csak gyönyörködöm benne. Dorogon van megfelelő lőtér, és asszem, Szentendrén is.
Már két év sincs a nyuggerkoromig, kell az új hobbi, na.
A muzeális fegyverrel lövést leadni lőtereken lehetséges:
Elöltöltő fegyver használható minden olyan lőtéren, mely rendelkezik nagy kaliberű lőfegyverek használatára szóló engedéllyel. Csak olyan muzeális fegyver használható sportlövészetre, mely rendelkezik érvényes műszaki tanúsítvánnyal. A műszaki tanúsítványt a kereskedő köteles minden általa forgalmazott muzeális fegyverhez biztosítani. Ennek érvényességi ideje 10 év. Amennyiben a műszaki kártya lejárt, a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. (www.pklv.hu) hosszabbítja meg. Lövést csak olyan lövész adhat le lőtéren, aki lövészegyesületi tag vagy rendelkezik elöltöltő fegyveres vadászati engedéllyel.
https://www.facebook.com/reel/809159822029447 Lehet,hogy ilyenekkel kellett volna kampányolni,nempedig Sorossal,Brüsszellel,háborúval........? És most a "miérteket"hagyjuk! Hagyjuk,hogy miért vált SOS-sé a városliget minden egyes építkezésének mekkezdése hetek alatt?Miért kellett pont nekünk felépíteni szlovák,román,horvát,stb stadionokat,kastélyokat?Miért? Miért?Miért? De,ezeknek és ezek túlárazásának legalább van valami látszatja! Ezzel szemben a "háború",a "Soros"meg az 1000,Forintos benya ,mint látjuk CSAK gyűlöletet teremtett!;-(
Teszek még egy próbát: a Németországi nácismusért, Hitler ámokfutásáért se Chaplint és A diktátor című filmjét szokták okolni.
A szóban forgó felvétel is pont ezt teszi, görbe tükröt tart a Fidesz uszító kommunikációja elé.
Amikor Bayernél szóba került, hogy a TiSza elvenné y 13-14. havi nyugdíjat (álhír amúgy) ő rákonttrázot: persze, a nyugdíjasok a társadalom élősködői, eutanáziára ķéne küldeni mind, akkor minden ép gondolkodású ember értette az iróniát, hogy ennek pont az ellenkezője a mondat értelme. Bayernek sok mindent a szemére lehet vetni, ezt nem. Persze többen próbálták akkor a környezetéből kiragadott mondatával lejárati, kivételesen igaztalanul. Bayernak van bőven vállalhatatlan szövege.
Ha ezek után se vagy hajlandó megèrteni, miről van szó, én feladott.
Off
Van egy új szerzemènyem, .45-ös, kovás, hosszú, schnelleres, valóságos szépség, majd alkalomadtán megmutatom.
Nem, tudod, , a Szentendrei lLőtéren van feketelöporos elöltöltő lövészet?
Nos ide jutott a bukott vezéretek fideszes olvtársak:
"
Orbán Viktor bejelentette: a horogkeresztes zászló előtt karlendítő, náci Bede Zsolt online portálja a második igeforrás, amit minden nap megnéz. Szegény fideszesek azóta próbálják kimagyarázni, hogy ez miért kell a kereszténydemokrata nemzeti oldalnak."
"
Seggbekúrás, bohócorr és rovarozás: ez most az elvileg konstruktív ellenzéki szerepre készülő Fidesz kommunikációja."
Sosem gondoltam,hogy egyszer még az "álláshalmozó miniszternek" fogok hálával tartozni! Belegondoltam,hogy ha nem Ő,hanem -mondjuk- Lézer Jani,vagy valamellik másik az "orbánjanicsárok" közül lett volna az aktuális belügyminiszter a választások napjaiban........Tán,még mostanság is folyna a vér.;-(
Csak most derült ki: fű alatt eltörölte a Tisza-kormány Orbán Viktor utolsó szankcióját az ukránok ellen – azonnal kitört a felháborodás
A NAK-alelnök szerint az EU-s többletfizetési kötelezettség meg fogja emelni a műtrágya árát Európában. Hatályát vesztette az ukrán agrártermékek behozatalát tiltó veszélyhelyzeti rendelet is.
A felvételen tobzódnak a "kikacsintások". Gigafon, bodobácsok, soroljam?
Lazíts Fricu, próbáld meg elfogulatlanul nézni, és légy humorodnál.
Felháborodni akkor kellett volna, amikor azok a mondatok hangzottak el, azok a dolgok történtek, amit most parodizáltak, karikíroztak, ironizáltak rajta...
Gaudi-Nagy Tamás : Magyar Péter a tőle megszokott hazug és vádaskodó üzemmódban példátlan támadást indított az ügyvédi hivatásrend és az igazságszolgáltatás jogállami működése ellen !