Keresés

Részletes keresés

Káftor Creative Commons License 2023.10.11 0 0 31

Alois Irlmaier szerint a III. Világháború a Közel-Kelen hirtelen kirobbant háborúval kezdődik. Ez van most. 

ALI B. Creative Commons License 2023.04.04 0 0 30

János elragadtatásban látomásokban tapasztalt , de a jelek a rombolás pusztítás konkrétumok, az események is . Az evangelium a jelenések az emberiségnek iródott , kevés jelképekkel mert a többség nem szent sem tisztánlátó hanem egyszerű földlakó. A végső háborúkban résztvevő országokat népcsoportokat   név szarmazás  szerint említi János . Az értelem ész  tudatosság nélkülözhetetlen a jelek  felismerésére mert  János írja a fenevaddal kapcsolatosan    Itt van a  *bölcsesség* , akinek  *értelme*  van számlálja (kutassa ismerje ) meg a fenavad *számát*  mert emberi  szám ... Ezek a kulcsok  az agy  intelligencia és  gondolkodás hiányában  kudarcot vallanak !

Előzmény: polária (29)
polária Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 29

A Jelenések Könyve NEM INTELLEKTUÁLIS ! gondolkodás által nem férhetsz hozzá.

Előzmény: ALI B. (28)
ALI B. Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 28

Jelenések könyve modern kortól  de 2020tól aktuális igazán , az nem a múltra vonatkozott , tanulmányozta Newton mert érdekelte a vallás a misztérium de megnyugodott mert a jeleket nem tapaszta abban a korban sem  élete során . Tehát majd később teljesedik be .   Evangélium  ( meg Daniel  Ezsdras  figyelmeztetései  beillenek a jelenkorra  a magamutogatás divatja az ostobaság elterjedése a családok szétesése elvtelenség materializmus pénzsóvárság  a kábszer a pornó a homoszexualitas perverziók ezek nyílt reklámozása az okkult tanok a materializmus a hóbortok züllés tarsadalmi jelenség ! Ezek a még a 70  80 as években is ritkaságnak számítottak, aki szelsőséges eszméket viselkedést tanúsitott kirekesztettek kinevették állam büntette ,  nem is volt nagy társadalmi hatása a romlásnak. Tv média a szennyet  hazugságot ontja . Kevés normális témától  eltekintve , nyugaton transzneműség  eutanazia , az erkölcs elbukott a téboly a terror uralkodik . 

Előzmény: Paleokrites (16)
tlu Creative Commons License 2022.07.05 -1 0 27

Henók könyvének magyarra forditása többek közt Hamvas Bélának köszönhető. Egy idézet a Hmvas által irt előszóból:

 

http://istenkereso.hu/letoltesek/tanitasok/Hamvas-Bela-Enokh_konyve.pdf

 

Mi az, ami az első emberiséget elpusztította, kérdezi Mereskovszkij és mi az, ami a második emberiséget pusztulással fenyegeti? Henóchot az angyalok, – az ég angyalai, – beavatták a csillagokban való olvasás titkába s ott látta, hogy a világ egyszer el fog pusztulni víz által s egyszer el fog pusztulni tűz által. A görög hagyományban Orpheus is ezt hirdette: az első emberiség halálát víz által (hydatósis) és a második emberiség halálát tűz által (ekpyrósis). De ugyanezt tudták Mexicoban is és tudta Toth az egyiptomi főpap is és tudta Zarathustra is. Mereskovszkij szerint Henóch apokalypsise a legidőszerűbb könyv, mert figyelmeztetés a nephilim, az erőszakos, törvénytelen hatalom gyermekeinek, a pénz, a hiúság, a kapzsiság, a tudomány gyermekeinek, hogy a régi vízhalál után most küszöbön áll a tűzhalál, az ekpyrósis, a világégés, amely a jajveszékelő földet a vétkesektől meg fogja tisztítani.

...

Ha ezeknek a kutatóknak igazuk van, akkor Henóch vagy Kr. e. 8000-ben, vagy Kr. e. 12.000-ben élt, mert az özönvizet újabban ehhez a két időponthoz szokták kötni. Hogy Atlantisz pusztulásával szoros kapcsolatban van, mint Mereskovszkij hiszi, lehetséges. Sokan azt mondják, hogy Henóch az emberiség legrégibb könyve, nála csak Hermés Trismegistos és a Véda régibb és tulajdonképpen nem is az özönvíz utáni időből, hanem még azelőttről származik.

 .............

 

Igen, a bibliai özönviz és Atlantisz novemberi pusztulása azonos. 

 

A világ összes ókori kultúrája ünnepelte annak idején a Halottak Napját, s mind novemberben. 

 

Lásd: The Atlantis Encycloipedia

Day of the Dead 

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2022/05/part-4-atlantic-encyclopedia-crow.html

 

Az asszirek novemberben az Arasamnát, a perzsák novemberben a Mordadot, az aztékok novemberben az Atemoztlit, az inkák novemberben Ayamarcát, a novemberi mexikói halottak napja jelen napjainkban:  El Día de los Muertos, a halottak napja Mexikóban  https://hirmagazin.sulinet.hu/hu/civilizacio/el-dia-de-los-muertos-a-halottak-napja-mexikoban

 

Európában mint Mindenszentek maradt fenn.

 

De ugyanigy novemberben ünnepelték a hawaii szigetek őslakosai, náluk mint a Makahiki fesztivál maradt fenn, Thaiföldön a Loi Krathong, a Tsunokiri Japánban, hasonló fesztivál van novemberben Taiwanon, ill. volt Kinában a kommunista hatalomátvételig, és még sorolhatnám.

 

Ezek eredete mind közös és extrémül régi: valójában a biblai vizözön, Atlantisz süllyedésének, az akkori világ pusztulásának, vagyis az ezelőtti globális emberi civilizáció halottainak állit emléket.

 

Sajnos rövidesen újból hasonló esemény várható, de most "tűzözön" lesz!

 

Előzmény: tlu (25)
rhemaáb Creative Commons License 2022.07.04 0 0 26

a pilis szó a  leborotvált fej jelzője, illetve a fejtetőt nevezték így régen. Papi kifejezés is egyben a tonzúra. Itt van a korona-csakra, amin keresztül – az ezoteria szerint – az Ég energiája áramlik. Az isteni energiának, illetve ennek a pontnak a tanítás szerint fehér a színe. A pálosok fehér ruhát hordtak és feltűnő, hogy a történelmi Magyarországon mennyi Fehér- vagy Fejérvár van.

tlu Creative Commons License 2022.07.03 -1 0 25

Ahogy Énok könyvében is megjövendöltetett: az előző civilizációt a viz pusztitotta el, ezt a mostanit pedig a tűz fogja, a tömegpusztitó fegyverek tisztitótüze. Ezt igazolja az Irlmaier és Werdenberg jövendölés is (lásd lentebb)

 

Énok könyve mostanság újból rendkivül aktuális és nagyon fontos üzeneteket hordoz a mi számunkra, akik majd a "nagy nyomorúság" időszakában fogunk élni, közvetlen a "tűz" előtt.

 

 

http://churchofgod.hu/content.php?act=enok1

 

1. 1. Énok áldásának szavai, amelyekkel megáldotta a kiválasztottakat és az igazakat, akik majd a nagy nyomorúság idejében fognak élni, amikor minden gonoszság és istentelenség el lesz távolítva.

 

91.8  Azokban a napokban gyökerestül tépik ki az erőszakosságot, éppen így az igazságtalanság gyökereit is a csalárdsággal együtt, és megsemmisülnek az ég alatt.

9. A nemzetek minden bálványuktól megszabadulnak, a templomokat (tornyaikat) tűz pusztítja el, és eltörlik őket az egész földről, és a tűz kárhozatába fogják vetni, haragban és súlyos, örök ítéletben pusztulnak majd el.

 

108. 1. Egy másik könyv, melyet Énok a fiának, Matuzsálemnek és azok számára írt, akik utána fognak következni, és be fogják tartani a végidőkben a törvényt2. Ti, akik jót tettetek, várjatok arra a napra, amíg véget nem vetnek azoknak, akik gonoszat cselekszenek, és véget nem ér a vétkesek hatalma. 3. Csak várjatok, amíg meg nem szűnik a bűn; mert neveiket kitörlik az élet könyvéből és a szentek könyveiből, és utódaikat örökre megsemmisítik. Szellemeiket elpusztítják, kiáltozni és jajgatni fognak egy zűrzavaros, puszta helyen, és lángban fognak égni egy olyan helyen, ahol nincs föld (alulról)

 

 

Ez most lesz, pár év múlva! A könyv tele van üzenetekkel azon kevesek számára, akik most,  ezekben a mocskos végidőkben is őszintén betartják a törvényt, ami rendkivüli módon lesz értékelve!

 

 

tlu Creative Commons License 2022.06.09 0 0 24

 

Oroszországban úgy emlegetik a III. világháborút, mintha nem lenne holnap

https://888.hu/amerika-london-parizs/oroszorszagban-ugy-emlegetik-a-iii-vilaghaborut-mintha-nem-lenne-holnap-4369112/

 

Az orosz állami hírcsatornákon visszatérő elem a III. világháború emlegetése.

...

A műsorban megszólaló Alekszej Zsuravljov szerint egyetlen Szarmat rakéta is elég lenne a Brit-szigetek megsemmisítésére, illetve az is szóba került, hogy „ellenségeik” időben felfedeznék-e a rakétákat és képesek lennének-e a megsemmisítésükre.

 

Nagy-Britannia egyébként komolyan be van csípődve az oroszoknak. Arra is volt már példa, hogy azt magyaráztak a tv-ben, hogy speciális robbanótöltetekkel 500 méteres radioaktív tengervízzel teli szökőárral pusztítanák el a szigetországot.

Annak ellenére, hogy az orosz propaganda tolja a világháború kitörésének kockázatát és NATO országokat is megfenyegetnek, nyugati hírszerző szolgálatok vagy elemzők nagyon kis esélyt látnak arra, hogy Moszkva végrehajtana ilyen fajta kataklizmikus csapást. Inkább fenyegetőzésről és zsarolásról van szó.

 

---------------------------------

 

Egyelőre arról, egyelőre...

Előzmény: tlu (23)
tlu Creative Commons License 2022.06.07 -1 0 23

 

Infok "alapfokon", teljesen közérthetően azok számára, akik kezdők a témában, hogy ők is lássák, ezeket a próféciákat komolyan kell venni.

 

2022. május 3: Az orosz tévé Nagy-Britanniát elárasztó nukleáris cunamiról beszélt
(Russian state TV shows ‘nuclear tsunami’ wiping out UK)

https://www.1news.co.nz/2022/05/03/russian-state-tv-shows-nuclear-tsunami-wiping-out-uk/

 

 

2022. május 5.

https://www.debka.com/moscows-doomsday-plane-in-may-9-parade-raises-nuclear-threat-over-ukraine-war-ties-with-israel-plummet/

the UK by arming Kiev is playing with fire, noting that a a single Smart 2 supersonic ICBM dropped near the coast of England would send a 500m high tsunami flooding the British Isles and create a radioactive wasteland.

Magyarul: Nagy-Britannia a tűzzel játszik, egyetlenegy a brit partok közelében felrobbantott orosz Smart 2-es interkontinentális ballisztikus rakéta 500 méteres cunami előidézésére képes, ami elárasztaná a brit szigeteket”

 


Alois Irlmaier prófécia:

https://rejtelyekszigete.com/alois-irlmaier-latnok-jovendolesei/

 

“Aztán egy magányos repülőgép érkezik keletről. Ez veti a semlegesitőt Angliánál a nagy vizbe. A viz egy nagy darabban megemelkedik, olyan magasra mint egy torony, majd visszahullik … Elsüllyed Anglia egész területe és az európai partok Berlinig, kivéve néhány hegycsúcsot. A tengerparti országok nagy veszélyben lesznek… a szigetek eltűnnek …”

 


Werdenberg prófécia:

https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/

Az amerikaiak ekkor Európa segitségére kelnek. Hatalmas csatákat vivnak az Északi-tenger térségében az oroszokkal. Gigantikus hullámok fogják elárasztani Angliát, Belgiumot, Hollandiát, Észak-Németországot és Dániát. Viz alá kerül nemcsak London, de egész Dél-Anglia területe az Északi-tenger térségében felrobbantott atomfegyverek okozta hatalmas cunamik miatt.

 


Ugyanez a Jelenések könyvében:

 

Jelenések 16:20 

“És minden sziget elmúlék, és hegyek nem találtatának többé.”

 

 

 

polária Creative Commons License 2022.06.07 0 0 22

Az ember élete zöme nincsen lekottázva ez a szabadság és helyesebb ha erre fokuszálunk.

Van szabad képzelet akarat érzelem döntés cselekedet és mulasztás és emiatt van

ITÉLETÜNK IS.

Tedd amitől remélheted sorsod javilását dolgozzál és imádkozzál is és aztán LESZ AMI !

polária Creative Commons License 2022.06.07 -1 0 21

utálom a jövebdöléseket sót ma már azt se

mert az egészségnek inkább az tesz jót ha KIRÖHÖGÖM őket !

Nem mintha teljesen lehetetlen lenne a KONKRÉT részletes és rövid távon bevalósult elóretekintés : hanem mert nem tudhatja az ember hogy éppen ez nem lesz selejt.

Élem a magyat tyukkakis életét és egyetértek a vakemberrel : AZTAT MAJD MEGLÁSSUK legyen bármi.

Előzmény: Paleokrites (20)
Paleokrites Creative Commons License 2022.06.07 0 1 20

nos ilyen jövendőlések tömkelegeit lehet olvasni több ezer év óta..., semmi nem teljesedett be, csupán a szokásos hablatyra húzták rá a világégéseket, háborúkat, stb....

 

Tudod, az igazi jövendölés az lenne, ha percre pontosan megmondaná mikor mi fog történni és az úgy is ment végbe...

 

Máté 24:6

Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég. "

 

Hazudozás alfája...

 

hantázia...., tudatos ámítás....  Előtte is voltak nem is kis háborúk, hisz az mindig aktuális....

Előzmény: tlu (19)
tlu Creative Commons License 2022.06.06 -1 0 19

 

Te is csak irkodsz, de nem értesz. A végidei próféciák jelentős része már most megvalósulóban van!

Az "utolsó napok" még a 19. században kezdődtek.

 

Máté 24:6

Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég.

 

Első világháború, második világégés, mind mind nagyobbak és pusztitóbbak, melyek még nem voltak a történelemben... olyak amikor már az egész világ égett. A világvége ilyenkor természetesen, a tömegpusztitó fegyverek korában, már "nem" lehet közel...  

 

Tudod mit, szerintem még te magad is egy ilyen próféciának a megvalósulását jelented. Nem én irtam, hanem még Pál apostol. Ennek! Nemcsak terád, de szerintem több más fórumozóra ez itt ráillik a vallási topikban. Akinek nem inge, ne vegye magára.

 

Pál apostolnak Timóteushoz írt II. levél, 3. fejezet

 

1
Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be.

2
Mert lesznek az emberek ...

...

7
Kik mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem juthatnak.
8
Miképpen pedig Jánnes és Jámbres ellene állottak Mózesnek, akképpen ezek is ellene állanak az igazságnak; megromlott elméjű, a hitre nézve nem becsületes emberek.
9
De többre nem mennek: mert esztelenségök nyilvánvaló lesz mindenek előtt, amiképpen amazoké is az lett.

 

 

PS: tovább itt ezekre nem válaszolok, mert nagyon eltérünk a témától. De ezt még fontosnak tartottam ideirni annak reményében, hogy legalább páran majd komolyan veszik ennek köszönhetően az Irlameir próféciát is.

 

Előzmény: Paleokrites (18)
Paleokrites Creative Commons License 2022.06.06 -1 0 18

nem hit kérdése, semmi nincs kőbe vésve, főleg egyetlen emberi " prófécia " se....

 

Jel 6:4 És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard. "

 

kamu következtetések, rémálmok kivetítése...., már idejét múlta...

 

Eddig is ölték egymást az emberek, ahogy az állatok és növények is...

 

A jelenések is egyféle férc mű, zsinatokon megszavaztatott írások, sőt a négy féle jelenésekből válogatva...

 

a tudatlanság innen is ered, az emberek butítása....

Előzmény: tlu (17)
tlu Creative Commons License 2022.06.06 0 0 17

Függetlenül attól, hogy mit hiszel, a világ ennek a küszöbén áll:

 

Jel 6:4 És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.

 

Helyedben túlélési tanácsokkal is foglalkoznék: https://pokolraveluk.info/2022/06/05/tulelesi-tanacsok-a-harmadik-vilaghaboruhoz/

 

A tudatlanság többé nem erény!

Előzmény: Paleokrites (16)
Paleokrites Creative Commons License 2022.06.06 -1 2 16

a jelenések könyvéből semmi nem teljesedett be, nem is fog, ahogyan az ilyen próféciák sem...

Előzmény: tlu (10)
tlu Creative Commons License 2022.06.06 0 0 15

Tulajdonképpen mint ember, értem ezt a hozzáállást is.

Előzmény: polária (14)
polária Creative Commons License 2022.06.03 -1 0 14

Ha igaz se érdekel

Előzmény: tlu (13)
tlu Creative Commons License 2022.06.03 0 0 13

A Werdenberg prófécia jó része már idáig bekövetkezett. Rosszul teszik, akik elignorálják. Beleolvastál abba a linkelt irásba? (az elemzésébe magyarul)

Előzmény: polária (12)
polária Creative Commons License 2022.06.03 -1 1 12

Semmilyen jövendülés sem érdekel.Ma már nevetni sem tudok rajtuk !

polária Creative Commons License 2022.06.03 -1 0 11

Az állam és az egyház legyen SZÉTVÁLASZTVA !

Előzmény: kraxx (8)
tlu Creative Commons License 2022.06.03 0 0 10

 

A Werdenberg prófécia elemzése ill. összehasonlitása az Irlmaier jövendöléssel és a Jelenések könyvével magyarul. Fontos infok. A garabandali jelenés is tulajdonképpen ugyanezen eseményeket irja le, csak misztifikáltabban, kevesebb részlettel. 

https://pokolraveluk.info/2022/06/02/meg-tobb-reszlet-a-jovot-illetoen-a-werdenberg-profecia-1994-bol-1-resz/

tlu Creative Commons License 2022.04.24 0 1 9

A híres ausztriai látnok, Gottfried von Werdenberg jóslata a Harmadik világháborúról 1994-bol  (angolul, ha létezik valahol magyar fordítás, kérem, linkelje valaki):

 

Gottfried von Werdenberg

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4172172/pg1

 

 

Kísértetiesen hasonlít az Irlmaier jóslatra, és attól még tobb részletet kínál a torténésekrol.

 

kraxx Creative Commons License 2022.04.04 0 0 8

Szeretitek a vallási tikokat? Elmondok ketto jó alaposat!

 

Ha megnézitek az Irlmaier próféciát (a link a bevezeto hozzaszolásban), ez áll benne:

 

 “A papokat hat kivételével megölik, a pápa elmenekül.”

 

Ez valójában isteni akaratot tukroz, ezek a jelenlegi babiloni egyházak (katolikus, református stb), melyek ossze vannak fonódva az államhatalommal, valójában nem az istent szolgálják (a vezetoik tudatosan, a kozonséges papok pedig meg vannak vezetve), hanem a Jelenések konyvében emlegetett "asszonyt" v. "paráznát", akinek székhelye Rómában van. 

 

Jelenések

17:9 Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül;

17:18 És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain.

 

Róma, a hét domb városa. 

 

Róma tonkretétele és a papok kiirtása pedig így van emlegetve a Jelenésekben:

 

Jelenések könyve: 17:16 És a tíz szarv, amelyet láttál a fenevadon, ezek meggyűlölik a paráznát, és kifosztják és mezítelenné teszik, és eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel.

17:17 Mert az Isten adta azoknak szívébe, hogy az ő szándékát cselekedjék, és egy szándékon legyenek …

 

 

A Jelenések konyvének "parázna asszonya" azonos a sumer-babiloni Istárral, aki "a szerelem, a viszály, a termékenység, az anyaság istennője." a babiloni mitológiában. Az ókori Rómában Cybele v. Kubelé istennoként ismerték.

 

Istár fo szimbóluma a nyolcágú csillag, melybol nem véletlenul pár a Szent Péter bazilika márvány  talapzatára is rá van festve... https://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_Ishtar

 

... és most jojjon a másik nagy titok: hogy valójában o Szent István titkos istene is, nemcsak a pápáé... István még a hivatalosa aláírásába is becsempésztette a nevét: Ister-Istár

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:King_Saint_Stephen_signature.svg

 

(nem István hanem Ister!)

 

És a titok a magyar nép valódi kiléte és korábbi, pogány istennoje felol:

 

István egy olyan építészeti folyamatot indított el, amit leszármazottai is folytattak, és amiben nyolcszögletű templomtornyok, nyolcszögletű szentélyek hirdették a Mária-kultuszt, az Anyaistennő minőségét, lelkületünknek a Nőhöz, az Anyához való kapcsolatát. Egy olyan társadalmi berendezkedést, ami hasonlóan a méhek életviteléhez, az anyakirálynőért él, és ha kell, érte hal meg. Ezeknek a méheknek a sokasága védi a nőben fogant szerelem-vallást, ezek a méhek pedig nem mások, mint a méhek garja, a mah gar, vagyis magyar nép. Nem Szent István óta, hanem már jóval előbb, Atilla is ezt az Utat járta. Nem véletlen, hogy idegen nyelven országunk Hungary – a hunok garjának jogutódja.

 

https://www.szellemvilag.hu/szent-attila/a-hun-attila-es-a-merovingok-4-resz

 

A hun időkben a méhek szervezeti felépítésének jelképes tisztelete gyanánt, a nő tisztelete gyanánt, Istenanyánk iránt érzett hódolatuk kifejezéseként, Mária Magdala méhének gyümölcse megőrzése gyanánt felveszik a méhek sokasága, a méhek garja, a méh gar, a mahgar, a magyar nevet.

 

Igen, a bibliai "parázna asszony" azonos a hunok "Anjahita" szerelem-istennojével, azért volt titokban a "holgy" István titkos, rejtegetett istennoje is...

kraxx Creative Commons License 2022.04.04 0 0 7

Nem fog, mert amíg létezik az USA és az amerikai hadsereg, addig a keleti hatalmak nem fognak merni megindulni az egész világ ellen. Majd amikor (tobb prófécia szerint is) az USA szétesik polgárháborúban ... azután fog jonni a feketeleves.

A vég kozeledtének másik abszolút jele lesz, amikor a globalista világelitek behozzák a világ színpadára a hamis globális vallási vezetojuket  (a "hamis próféta" a Jelenések konyvében) a hamis UFOkkal egyutt. Ettol számítva lesz kb. 3.5 fél év a valódi Krisztus eljoveteléig

https://pokolraveluk.info/2014/11/29/az-utolso-idok-a-fenevad-rendszere-nwo-es-a-masodik-visszateres/

 

Jelenések 13:5 És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.

 

42 hónap == 3.5 év

 

Dániel 12:11 És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosságezerkétszáz és kilencven nap lesz.

 

1290 nap == 3.5 év

 

Dániel 7:25 És sokat szól a Felséges ellen és a magasságos egek szenteit megrontja, és véli, hogy megváltoztatja az időket és törvényt; és az ő kezébe adatnak ideig, időkig és fél időig.

 

Ideig (= 1 év), idökig ( = 2 év) és fél idöig (= fél év), vagyis 3,5 év.

 

 

 

Előzmény: Jehosua Nazir (1)
PETYUS Creative Commons License 2022.04.03 0 0 6

... és Demagóg?

Előzmény: blagi (3)
polária Creative Commons License 2022.04.03 -1 0 5

jót röhögtem.................

landdie Creative Commons License 2022.04.03 0 0 4

A jordániai területeken remete életmódot folytató Judith Miner, aki a Kamusalem Blindfaith University-n végzett

és 1987-ben megszerezte a "Cain's mother-in-law" doktori fokozatot, megerősítette St.Brainless John

bibliai látomásait.

Judith Miner bányalószőr borítású Bibliájának kiegészítő jegyzeteinek egyikében szerepel:

.

2021 után orthodox ellen-karizmatikus mozgalmak közvetítésével, maga a Sátán eljuttatja majd a keleti 

istentelen erőknek a teremtés és az Úr (valamint Igéjének) kezdete előtti abszolút vákuumot.

Az eljuttatás időpontja még kérdéses. Évekkel évezredekkel, vagy csak napokkal később (ezt csak az Úr tudja és még a veje sem!)

A csodavákuumból egyetlen szentségtelenkehelynyi mennyiség áll majd a gonosz erők rendelkezésére.

A bibliai hatos számú angyalt, (valamint a hatvanhatodik szeráfot és a hatszázhatvanhatodik kérubot) a Sátán átállítja a saját oldalára.

Az ördögi inváziós erők hídmérnökeit nyugdíjazzák majd és a hatodik angyal részére négyszer felolvassák majd a

teljes Bibliát.

Azért kell négyszer felolvasni, hogy hallja az angyal, "hogy ennyi hülyeségben nem lehet hinni!" és átálljon.

A hatodik angyal kiönti a csodavákuumot a vizekre és megapasztja őket.

Ez hasonlatos lesz ahhoz, amikor az Úr az Özönvizet elteleportálta az ő laposföldjéről.

 

A Biblia is megerősíti a jövendölést:

 

Jelenések könyve:16:12A hatodik angyal is kitölté az ő poharát a nagy folyóvízre, az Eufrátesre; és kiszárada annak vize, hogy a napkelet felől jövő királyoknak út készíttessék. 

 

Előzmény: kraxx (0)
blagi Creative Commons License 2022.04.03 0 0 3

Kicsoda Góg és Magóg: https://works.bepress.com/jiri_moskala/57/ ...?

polária Creative Commons License 2022.04.02 -2 1 2

Semmit sem utálok jobban mint a jóslatokat..............................

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!