Okuljatok mindenki akinek problémája van,lesz a HBO max átállással!
"12.57 kor érkezett e-mailban
Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, valamint szeretnénk elnézést kérni a későn érkező válaszért és az átállással való kellemetlenségek miatt!
Ellenőriztem az ügyet és az e-mail címe alapján megtaláltam az aktív előfizetését, amely sajnos az átállás következtében, egy technikai hiba miatt nem tudott párosítva lenni az HBO Max fiókjához.
Amit ilyen esetben javasolni tudunk, hogy az e-mail címét felszabadítjuk a rendszerünkből, hogy az szabad legyen a jövőben. Ugyan említette, hogy nem szeretne a továbbiakban előfizetőnk lenni, de egy új regisztráció és előfizetés elindításával tudna hozzáférést kapni a szolgáltatáshoz az említett eszközökön, - A Chromium böngésző kivételével, amely sajnos nem támogatott az HBO által.
Amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni, úgy kérjük jelezze ezt a számunkra, és segítünk ennek a megoldásában, illetve kompenzációt is feltudunk ajánlani a bonyodalom miatt. Természetesen a promo kedvezményt ugyanúgy kitudja majd használni, és az előfizetését bármikor lemondhatja.
Az HBO GO által kezdett előfizetéséből a fordulónapján (03.15.) már nem kell terhelésre számítania, mivel az előfizetése nem fog megújulni.
Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt! A megértését és türelmét előre is köszönjük, várom a visszajelzését.
További szép napot kívánok! Üdvözlettel és köszönettel, Viktória
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket, valamint szeretnénk elnézését kérni a tapasztalt kellemetlenségekért!
Jelen e-mail címen lévő alktív előfizetésű fiók adatai valamilyen technikai probléma folytán nem kerültek át az HBO Max adadtbázisába. Ennek következménye hogy nincs hozzáférésük a szolgáltatáshoz, de az előfizetésük nem törlődött, még mindig aktív.
Az esetet továbbítom az illetékes kollégáknak, akik rövidesen megoldást fognak találni a problémára, addig is szíves türelmét kérjük.
További kérdés vagy probléma esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot és elnézést a tapasztalt kellemetlenségekért.
Milyen hiba üzenetet dob fel a rendszer?
Ahhoz, hogy a rendszerben azonosítani tudjuk kérem adja meg a regisztrálásnál felhasznált e-mail címet és nevet, valamint a bankkártyájának utolsó 4 számjegyét és lejárati dátumát.
Kérem az összes lehetséges e-mail címet küldje el amint törénhetett regisztráció.
Előre is köszönöm együttműködését, várom válaszát!
Csak jelzem: agyilag nagyon le vagyok épülve, lásd tegnapi próbálkozásom az hbo oldalán a upc-s jelszóval, de az még nekem is eszembe jutott, hogy új jelszót kérjek.
"Én ezt a googlis e-mailemet AZONOS JELSZÓVAL HASZNÁLOM ilyen stram oldalakon már több mint 10 éve!"
Hát ehhez csak gratulálni tudok, te aztán tényleg tapasztalt számtekkes vagy.
Azért annyi infó még hátha elfér, hogy az új jelszó kérése pont arra az esetre van ha nem működik/elfelejtetted a régit és ehhez nem kell belépni, ott is van az első képen amit linkeltél.
Gondolom az ügyintézővel meg úgy jutottatok el a sikeres belépésig, hogy kikapcsoltatta veled a caps-lockot, aminek a használatával láthatóan nem vagy tisztában.
KI VÁNCSI LENNÉK HA TE 2 NAPJA PRÓBÁLKOZNÁL NAPI 4 ÓRÁBA ÁTLAG ÉS NEM KAPSZ SEMMI FÉLE ELÉRHETŐSÉGET AHOL MEGOLDANÁK A JOGOS szolgáltatás biztosítását amiért fizetsz!(KIS, VAGY NAGY DISZNÓ) LENNÉL
Nem is igazán magam miatt! (verem a nyálam)
Hanem megyünk nyaralni az unokámmal és vinném a cromcastot hogy tudja nézni a megszokott meséit.
Ui: abban maradtunk az ügyintézővel,hogy , e-mailban vagy telon értesítenek ha sikerült aktívvá tenni az előfizetésem!
A csehekről + a tótokról megvan a saját véleményem( tót faluban nőttem fel itt Magyarországon)
Én német nemzetiségű vagyok!
Hagyjuk ez nem ide tartozik!
Még annyit,hogy legalább be néztél te is ide és nevetést csaltam az orcádra( a bohócnak ez a dolga)
Mellesleg a bohócok mondják ki legtöbbször az igazságot.Legalább is rá világítanak ,de sok az az "ember aki hajlandó látni az igazságot!
Ha meg másoknak nem lesz hasonló problémájuk akkor kihal ez a topik!
Amúgy szövegértésből küzdenek nagyon sokan nem csak ebben a topikban!:):)
A szép az egészben, hogy nem látom, hogy próbált volna új jelszót kérni a bejelentkező oldalon.🤣
Az meg külön izgalmas, hogy őszakértősége mit ért azon, hogy engedi "újraregizni" az eredeti mail címmel, mert úgy rémlik, ahhoz, hogy újként tegisztráljon, új szerződést kell kötnie és fizetni is illene.
Szerintem valahol mellényúlt, mint én tegnap és nem szedi a gyógyszerét sem.
És szerinted itt ki tudja megoldani a problémádat? Mire jó ez a topic azon túl, h bohócot csinálsz magadból?
Csak a szolgáltató tud segíteni rajtad (bár ha feléjük is ilyen agresszív kismalac stílusban fordulsz, pláne le-szlovákozva a cseheket, akkor nem csoda, ha hátrébb sorolnak...)
! 4 napja a HBOgo ra ugyanazzal a maillel és keyyel (Ehó március 15. meglévő közvetlen (nem szolgáltatóáltal)előfizetéssel betudtam jelentkezni( HBOgora) ebből adódóan a maxra is be kellet volna tudnom! DE NEM TUDOK!!!!!!
Ha tudsz regisztrálni, akkor nem azzal az e-mail címmel vagy regisztrálva amivel próbálkozol, vagy tévedsz és már lejárt az előfizetésed és csak az élőket migrálták a maxra.
Normális előfizetéssel gond nélkül be lehetett lépni, meglepő mód simán ment az átállás.
Nem tudok 2 napja a régi NBOgo adataimmal bejelentkezi(elővagyok közvetlen fizetve a szolgáltatásra) Semmiféle platformon(PC/ android TV,telo/ cromecast) egyiken sem enged belépni
Amúgy sikerült elérni telefonon öket(sok gondjuk van az átállással)
Ezért nem érhetők el már a honlapon sem az ügyfélszolgálat telefon száma vagy a közvetlen kapcsolat(csak email)
Látják a regimet ( TOVÁBBÍTJÁK A SZLOVÁK HECKEREKNEK:): A PROBLÉMÁ)
ENNYI
nAGY FOS EZ A netflix HEZ KÉPEST!
vALSZEG TIPLIZEK TŐLÜK HA ÓRÁKON BELÜL NEM HIVNAK NEM KÜLDENEK EMAIL, NEM TUDOK BELÉPNI(az élő közvetlen előfizetésemmel)
Ha nem közvetlenül velük szerződtél, hanem valamelyik telko cégnél van hbo-s csomagod, akkor a szolgáltatódnál próbálkozz!
Mondjuk én tegnap kb másfél órán át szidtam az anyját az összes hbosnak, vodafone-osnak, mert nem tudtam belépni a leírásuk alapján, mire észrevettem, hogy a upc-s jelszóval akartam belépni :D
Nem tudok 2 napja a régi NBOgo adataimmal bejelentkezi(elővagyok közvetlen fizetve a szolgáltatásra) Semmiféle platformon(PC/ android TV,telo/ cromecast) egyiken sem enged belépni
5 alkalommal írtam küldtem képeket a problémáról, aHBomaxoldalról is Ma 03.09. már nem elérhető a közvetlen küldés a telefonos ügyfélszolgálat sem!
Emailben kaptam!
Kedves ,
"Jelenleg nagy számú megkeresést kapunk, ami miatt válaszidőnk hosszabb a szokásosnál. Addig is a Súgóközpontunk segíthet a felmerülő kérdéseiben. Köszönjük a türelmét!
Az alábbiakban találod az ügyfélszolgálati kérésed részleteit:
Azonosítószám: 06732774
A benyújtás dátuma: 2022/03/09 3:00
Tárgy: bejelentkezési probléma
Időközben ellátogathatsz az HBO Max Help Center (Súgóközpont) oldalára a help.hbomax.com címen, hogy azonnali választ találj kérdéseidre.
Köszönettel,
HBO Max ügyfélszolgálat
Megjegyzés: Ez egy automatizált üzenet, kérjük, ne válaszolj rá!