Keresés

Részletes keresés

Tailor56 Creative Commons License 2022.03.12 0 0 21

Pc nézem az HBO MAX-o, a Netflixen dolbi digitálba ment házimozi erősítővel optikai kábellel,ezen csak pcm sztereó.

Törölt nick Creative Commons License 2022.03.10 -1 0 20

kinai lofej!!!(okos fej)   :):):)

Ezt is olvasd el!

ja és előbb gondolkodj és utána irkafirkálj!!!!!

Okuljatok mindenki akinek problémája van,lesz a HBO max átállással!

"12.57 kor érkezett e-mailban

Kedves Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot, valamint szeretnénk elnézést kérni a későn érkező válaszért és az átállással való kellemetlenségek miatt!

Ellenőriztem az ügyet és az e-mail címe alapján megtaláltam az aktív előfizetését, amely sajnos az átállás következtében, egy technikai hiba miatt nem tudott párosítva lenni az HBO Max fiókjához.

Amit ilyen esetben javasolni tudunk, hogy az e-mail címét felszabadítjuk a rendszerünkből, hogy az szabad legyen a jövőben. Ugyan említette, hogy nem szeretne a továbbiakban előfizetőnk lenni, de egy új regisztráció és előfizetés elindításával tudna hozzáférést kapni a szolgáltatáshoz az említett eszközökön, - A Chromium böngésző kivételével, amely sajnos nem támogatott az HBO által. 

Amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni, úgy kérjük jelezze ezt a számunkra, és segítünk ennek a megoldásában, illetve kompenzációt is feltudunk ajánlani a bonyodalom miatt. Természetesen a promo kedvezményt ugyanúgy kitudja majd használni, és az előfizetését bármikor lemondhatja.

Az HBO GO által kezdett előfizetéséből a fordulónapján (03.15.) már nem kell terhelésre számítania, mivel az előfizetése nem fog megújulni. 

Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt! A megértését és türelmét előre is köszönjük, várom a visszajelzését.

További szép napot kívánok!
Üdvözlettel és köszönettel,
Viktória

HBO MAX Magyarország
E-mail: ugyfelszolgalat@hbomax.com
Telefon: +36 (800) 80262 

Törölt nick Creative Commons License 2022.03.10 -1 0 19

Te tényleg hülyének nézel?

Olvasd el ezt is

"

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy megkeresett bennünket, valamint szeretnénk elnézését kérni a tapasztalt kellemetlenségekért!

Jelen e-mail címen lévő alktív előfizetésű fiók adatai valamilyen technikai probléma folytán nem kerültek át az HBO Max adadtbázisába. Ennek következménye hogy nincs hozzáférésük a szolgáltatáshoz, de az előfizetésük nem törlődött, még mindig aktív.

Az esetet továbbítom az illetékes kollégáknak, akik rövidesen megoldást fognak találni a problémára, addig is szíves türelmét kérjük.

További kérdés vagy probléma esetén forduljon hozzánk bizalommal! 

További szép napot kívánok! 

Üdvözlettel, 
Norbert

HBO MAX Magyarország, 
Telefon: +36 (80) 080262 

Privacy Policy | Terms of Use

"

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot és elnézést a tapasztalt kellemetlenségekért.

Milyen hiba üzenetet dob fel a rendszer? 

Ahhoz, hogy a rendszerben azonosítani tudjuk kérem adja meg a regisztrálásnál felhasznált e-mail címet és nevet, valamint a bankkártyájának utolsó 4 számjegyét és lejárati dátumát. 

Kérem az összes lehetséges e-mail címet küldje el amint törénhetett regisztráció.

Előre is köszönöm együttműködését, várom válaszát!

Üdvözlettel:
Benjámin

HBO MAX Magyarország
Telefon: +36 (80) 080262

Még csak annyit!HA ELTÜNTEK A BANKÁRTYÁM ADTAI! Vajon kihez ,hová???

Na most légy okos "kinai

Előzmény: A kínai lófej (18)
A kínai lófej Creative Commons License 2022.03.09 0 2 18

Csak jelzem: agyilag nagyon le vagyok épülve, lásd tegnapi próbálkozásom az hbo oldalán a upc-s jelszóval, de az még nekem is eszembe jutott, hogy új jelszót kérjek.

Előzmény: Törölt nick (15)
A kínai lófej Creative Commons License 2022.03.09 0 1 17

Jajjj... Ugye ez komoly volt? Mert viccnek nagyon durva lenne 🤣

Előzmény: Törölt nick (14)
Chaosmönger Creative Commons License 2022.03.09 0 3 16

"Én ezt a googlis  e-mailemet AZONOS JELSZÓVAL HASZNÁLOM ilyen stram oldalakon már több mint 10 éve!"

Hát ehhez csak gratulálni tudok, te aztán tényleg tapasztalt számtekkes vagy.

Azért annyi infó még hátha elfér, hogy az új jelszó kérése pont arra az esetre van ha nem működik/elfelejtetted a régit és ehhez nem kell belépni, ott is van az első képen amit linkeltél.

Gondolom az ügyintézővel meg úgy jutottatok el a sikeres belépésig, hogy kikapcsoltatta veled a caps-lockot, aminek a használatával láthatóan nem vagy tisztában.

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 0 0 15

KI VÁNCSI LENNÉK HA TE 2 NAPJA PRÓBÁLKOZNÁL NAPI 4 ÓRÁBA ÁTLAG ÉS NEM KAPSZ SEMMI FÉLE ELÉRHETŐSÉGET AHOL MEGOLDANÁK A JOGOS szolgáltatás biztosítását amiért fizetsz!(KIS, VAGY NAGY DISZNÓ) LENNÉL

Nem is igazán magam miatt! (verem a nyálam)

Hanem megyünk nyaralni az unokámmal és vinném a cromcastot hogy tudja nézni a megszokott meséit.

Ui: abban maradtunk az ügyintézővel,hogy , e-mailban vagy telon értesítenek ha sikerült aktívvá tenni az előfizetésem!

A csehekről + a tótokról megvan a saját véleményem( tót faluban nőttem fel itt Magyarországon)

Én német nemzetiségű vagyok!

Hagyjuk ez nem ide tartozik!

Még annyit,hogy legalább be néztél te is ide és nevetést csaltam az orcádra( a bohócnak ez a dolga)

Mellesleg a bohócok mondják ki legtöbbször az igazságot.Legalább is rá világítanak ,de sok az az "ember aki hajlandó látni az igazságot!

Ha meg másoknak nem lesz hasonló problémájuk akkor kihal ez a topik!

Amúgy szövegértésből küzdenek nagyon sokan nem csak ebben a topikban!:):)

Előzmény: Degeczi (12)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 -1 0 14

Ne legyél gyerekes!

hogy kértem volna uj jelszót ha be sem tudtam lépni!!!!!!

Épp most jutottunk el nagy nehezen telefonos ügyintézővel,hogy a régi e-mai+ régi jelszóval be tudtam lépni!

DE! Most nincs előfizetésem (a rendszer szerint) ami március 15. ig ÉLŐ!!!!(ezt látja is az ügyintéző!!!

De nem tudják áthozni a maxra a go adataimat teljesen!

TEHÁT NEM ÉN VAGYOK A HÜLYE!!!!

Szar az egész Max!

éRTED? VAGY MÉG RÉSZLETEZZEM JOBBAN!!!?

Előzmény: A kínai lófej (13)
A kínai lófej Creative Commons License 2022.03.09 0 1 13

A szép az egészben, hogy nem látom, hogy próbált volna új jelszót kérni a bejelentkező oldalon.🤣

Az meg külön izgalmas, hogy őszakértősége mit ért azon, hogy engedi "újraregizni" az eredeti mail címmel, mert úgy rémlik, ahhoz, hogy újként tegisztráljon, új szerződést kell kötnie és fizetni is illene.

Szerintem valahol mellényúlt, mint én tegnap és nem szedi a gyógyszerét sem.

Előzmény: Degeczi (12)
Degeczi Creative Commons License 2022.03.09 -1 2 12

És szerinted itt ki tudja megoldani a problémádat? Mire jó ez a topic azon túl, h bohócot csinálsz magadból?

Csak a szolgáltató tud segíteni rajtad (bár ha feléjük is ilyen agresszív kismalac stílusban fordulsz, pláne le-szlovákozva a cseheket, akkor nem csoda, ha hátrébb sorolnak...)

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 0 0 11

Még csak annyit a közérthetőség kedvéért!

Én ezt a googlis  e-mailemet AZONOS JELSZÓVAL HASZNÁLOM ilyen stram oldalakon már több mint 10 éve!(sikerrel) csak a hbomax ge.. ik!

Előzmény: Chaosmönger (8)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 -1 0 10

Amúgy nagynehezen elértem telon őket!

Látják az élő regimet emaillel(jelszóval)

Ui: nem vagyok kezdő a számtek terén meg a neten sem meg ettem a kenyerem javát a valós életben és a digitális világban IS!

pancser a szlovák gárda ennyi!!!

Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 -2 0 9

Waze olvas te is vissza!

! 4 napja a HBOgo ra ugyanazzal a maillel és keyyel (Ehó március  15. meglévő közvetlen (nem szolgáltatóáltal)előfizetéssel betudtam jelentkezni( HBOgora) ebből adódóan a maxra is be kellet volna tudnom! DE NEM TUDOK!!!!!!

baszott értetlenek vagytok!

Chaosmönger Creative Commons License 2022.03.09 0 2 8

Ha tudsz regisztrálni, akkor nem azzal az e-mail címmel vagy regisztrálva amivel próbálkozol, vagy tévedsz és már lejárt az előfizetésed és csak az élőket migrálták a maxra.

Normális előfizetéssel gond nélkül be lehetett lépni, meglepő mód simán ment az átállás.

Előzmény: Törölt nick (4)
A kínai lófej Creative Commons License 2022.03.09 0 3 7

Ja, bocs. Ha csak szimplán buta vagy, akkor hisztizz tovább nyugodtan!

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 0 0 6

Olvass! Vagy gondod van a szövegértéssel??

"

nekem a következő problémám van!

Nem tudok 2 napja a régi NBOgo adataimmal bejelentkezi(elővagyok közvetlen fizetve a szolgáltatásra) Semmiféle platformon(PC/ android TV,telo/ cromecast) egyiken sem enged belépni

Amúgy sikerült elérni telefonon öket(sok gondjuk van az átállással)

Ezért nem érhetők el már a honlapon sem az ügyfélszolgálat telefon száma vagy a közvetlen kapcsolat(csak email)

Látják a regimet ( TOVÁBBÍTJÁK A SZLOVÁK HECKEREKNEK:): A PROBLÉMÁ)

ENNYI

nAGY FOS EZ A netflix HEZ KÉPEST!

vALSZEG TIPLIZEK TŐLÜK HA ÓRÁKON BELÜL NEM HIVNAK NEM KÜLDENEK EMAIL, NEM TUDOK BELÉPNI(az élő közvetlen előfizetésemmel)

Előzmény: A kínai lófej (5)
A kínai lófej Creative Commons License 2022.03.09 0 2 5

Ha nem közvetlenül velük szerződtél, hanem valamelyik telko cégnél van hbo-s csomagod, akkor a szolgáltatódnál próbálkozz!

Mondjuk én tegnap kb másfél órán át szidtam az anyját az összes hbosnak, vodafone-osnak, mert nem tudtam belépni a leírásuk alapján, mire észrevettem, hogy a upc-s jelszóval akartam belépni :D

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 -1 0 4

Na még valami!

Regisztrálni engedne azzal az emailemmel és jelszavammal amivel regizve vagyok náluk azHBOgon(de ugye az már nem mükszik)

Szóval akkor valszeg elbacták törölték a regimet meg az előfizetésemet ami még ehonap 15 . ig éll( elvileg)

" ,kezdő számtekes szlovák bagás"

várom az emailjüket meg már hívom is őket!!!!

A kínai lófej Creative Commons License 2022.03.09 0 0 3

A műsorválaszték javult.

A kezelhetőség, mint minden modernnek kikiáltott dolog, arról árulkodik, hogy a készítők, designerek hírből sem ismerik az ergonómiát.

Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 0 0 2

Bocs az elütésért nem(NBO )hanem HBOmax!!!! (tisztára felhúztam magam)

Ebben a k.. va országban semmi sem mükszik rendese!????

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 0 0 1

nekem a következő problémám van!

Nem tudok 2 napja a régi NBOgo adataimmal bejelentkezi(elővagyok közvetlen fizetve a szolgáltatásra) Semmiféle platformon(PC/ android TV,telo/ cromecast) egyiken sem enged belépni

5 alkalommal írtam küldtem képeket a problémáról, aHBomaxoldalról is Ma 03.09. már nem elérhető a közvetlen küldés a telefonos ügyfélszolgálat sem!

Emailben kaptam!

Kedves ,

"Jelenleg nagy számú megkeresést kapunk, ami miatt válaszidőnk hosszabb a szokásosnál. Addig is a Súgóközpontunk segíthet a felmerülő kérdéseiben. Köszönjük a türelmét!

Az alábbiakban találod az ügyfélszolgálati kérésed részleteit:

Azonosítószám: 06732774

A benyújtás dátuma: 2022/03/09 3:00

Tárgy: bejelentkezési probléma

Időközben ellátogathatsz az HBO Max Help Center (Súgóközpont) oldalára a help.hbomax.com címen, hogy azonnali választ találj kérdéseidre.

Köszönettel,

HBO Max ügyfélszolgálat

Megjegyzés: Ez egy automatizált üzenet, kérjük, ne válaszolj rá!

Adatvédelmi szabályzat | Használati feltételek

Jankovcova 1037/49, 170 00 Praha 7, Česká republika
Adószám: CZ61466786 a prágai városi bíróság által vezetett cégjegyzék C szakaszában, 29418 szám alatt van regisztrálva
©2022 HBO Europe s.r.o. Minden jog fenntartva. Az HBO Max™ védjegy használata licenc alapján történik.

10 óra után hívom a mentett ügyfélszámot kiváncsi leszek elérhető lesz e(tegnap 23 órái KB: 50 szer hívtam foglat volt!

Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a szarral. Tiplizek, maradok a netflikx nél(talán jobb is mint volt a HBOgo+ ez a szar!!!!

bakibaby Creative Commons License 2022.03.09 0 0 0

HB0. (azt azért el kell mondani, hogy most nagyon kedvező árért sok-sok film és sorozat...)

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.09 0 0 topiknyitó

Lecserélték a HBOgot /HBOmaxra!

Kinek milyen problémája van vele,ki van megelégedve vele!

+ív,_ív véleményeket egyaránt.& segítsük egymást a problémák megoldásában!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!