Keresés

Részletes keresés

W.B.A. Creative Commons License 2024.12.04 -13 3 102

:-D Azt a kutyafáját... Abarth "vezér" bevágtatott fakó lován... De mi ez a fennhéjázás, ez a melldöngetés?... Miért vagy ilyen dölyfös és dühös?... Ki bántott?... Egy féléves nickhez ekkora arc?! Miből lesz a cserebogár...

Rk-nak már jeleztem ("FX Impact"), hogy nem vagyok azonos impact10-zel... Ez olyan, mintha én meg téged azonosítanálak Révkomárommal, titeket egymással, csak mert mindketten másfél hét lapítás után álltatok elő...

"Fekáliaöntés ész nélkül"?... :-)) Az írásképed 'pelenkás', a szövegértelmezésed 'értelmetlen', a stílusod agresszív: nem épp követendő példa a felnövekvő "virtuális nemzedék" számára... Én ezek után nem lennék ennyire büszke magamra, bár te ezt nyilvánvalóan nem tudod megítélni...

Mit kellett volna megkérdeznem a hirdetőtől, és mi célból?... Egy egyszerű találós kérdés feltevéséhez elég volt az öt (látható) puska, és a mellérendelt szöveg... Mi az eltérés? Tömören csak ennyi lett volna a 2. számú rejtvény... És ez fogott ki rajtatok... Sőt, még most sem adtatok nyílt, egyenes választ... Vajon miért nem, és mi tartott eddig?...

Előzmény: Abarth595 (101)
Abarth595 Creative Commons License 2024.12.03 -2 5 101

Na jó…most utoljára írok választ trolloknak…

10 darab tuning puska készül

5 darab XL HW hangtompítóval ( ezek fotózva )

5 darab szóráskép javítóval

választhatóan…

Ha valóban érdekelne, ha valóban kíváncsi lennél, ha valóban értenél hozzá akkor megkérdezted volna a hirdetőtől…!!!!

Ezen meg öntitek itt a fekáliát ész nélkül …ezzel is bizonyítva, hogy nem volt és nem is lesz soha érdemi közötök ( közöd) hasonló, minőségi puskákhoz…

Jellemzően… arc nélküli, email telefon azonosíthatóság nélküli  , irigy  troll vagy ( wbaimpact10 )

Csak téged minősít amit a fórumon művelsz, SAJNÁLLAK 

Előzmény: W.B.A. (100)
W.B.A. Creative Commons License 2024.12.03 -9 3 100

Kedves impact10! Elérkezett az idő, hogy kiderüljön az igazság... Kérlek, add meg a helyes, kerek választ...

Némi fordulat után úgy jött ki a lépés, hogy téged ér a "megtiszteltetés"... :-)

Előzmény: impact10 (96)
W.B.A. Creative Commons License 2024.12.03 -7 3 99

Nem vagyok/voltam FX-es... Nyilván csúcsosztály, de sosem tetszett a tokozattól különálló, és így a puskáknak/karabélyoknak némileg idétlen hatást kölcsönző bazi légtartály, ami egyben előagy szerepet is betölt... Bár idővel megszokja a szem ezt az elsőre ortopéd látványt...

Tehát ebben is mellélőttél, ill. az alapkérdésben "csak" besültél, mígnem jött a megtámogatás...

Előzmény: Révkomárom (95)
Pajero '05 Creative Commons License 2024.12.03 0 1 98

Addig is egy másik aa.

Előzmény: Pajero '05 (97)
Pajero '05 Creative Commons License 2024.12.03 -1 1 97

Nem érti...🤣🤣🤣🤣

impact10 Creative Commons License 2024.12.03 -5 2 96
Ennyi van a tarsolyodban?
Na ez a szánalmas! 💩

Szóval: mi a megfejtés?

Révkomárom Creative Commons License 2024.12.03 -4 5 95

W.B.A. (impact10)!

Kezd már unalmassá ...

szánalmassá válni a monológod ...

úgyhogy tegyél már a szádra féket!

W.B.A. Creative Commons License 2024.12.03 -7 3 94

Az van elegendő, csak helyes megfejtések nincsenek, "szenszej"...

A tárgyalt air arms-os kérdés továbbra is fennáll, válaszold meg, ha tudod...

Előzmény: Pajero '05 (90)
W.B.A. Creative Commons License 2024.12.03 -10 3 93

Lassan nekem lesz kínos a "kialakult helyzet"...

Révkománál jól saccoltam, hogy nem fogja túl hamar rávágni a helyes választ, aztán sokkal később se tudta, de ekkora homályra azért nem számítottam...

Amúgy egyáltalán nem nehéz a megfejtés (látványosabb fele, amire te is gondolhattál)... Egy picit is tájékozottabb légpuskás azonnal kiszúrja a kakukktojást, itt viszont "nagymesterek" is megfordulnak... És mégsem megy...

Hihetetlen, hogy nincs egy szem "legény a gáton", aki legalább jó értelemben vett betyárbecsületből kisegítené a megszégyenült komáromit... Inkább szemöldökráncolva mínuszolnak, de senki nem szól érdemben... Annyit se, hogy 'oké, feladjuk, lehet, hülyék vagyunk, de szabad a gazda...' Az mán derogálna az uraknak, így hát értékelhető válaszok helyett:

Előzmény: impact10 (88)
Pajero '05 Creative Commons License 2024.12.02 -2 5 90

Csak, hogy legyen egy kis air arms is..🙂

Előzmény: Pajero '05 (89)
Pajero '05 Creative Commons License 2024.12.02 -2 1 89

impact10 Creative Commons License 2024.12.02 -6 3 88

Igen, egy igazi falka...kopófalka! 🤣

Most úgy tesznek, mintha meg lennének sértődve, közben meg azért van kuss, mert nem tudják a helyes választ.

Előzmény: W.B.A. (87)
W.B.A. Creative Commons License 2024.12.02 -6 4 87

Ezt én sem értem... Mármint azt, hogy miért nem értik... Ha érteném, hogy miért nem értik, azt gondolnám, hogy egyesek debilek -- akik ugye nem értik... De ilyenre gondolni sem merek...

Kezdem magamban keresni a hibát... :-/

Vajon mt vétettem? Talán nem kérdeztem vagy fogalmaztam kristálytisztán?... (Ó, nagyon is.. :)

...Úgy tűnik, hogy a gőg és a 'betyárbecsület' felülírja a tények megállapítására való törekvést... Sajnos...

Példaként: nem számít, hogy a falka egyik-másik tagja hibázott vagy melléfogott, morogva bevédik a hordatagok, ha vélt vagy valós külső veszély fenyeget... Láthatjuk az állatvilágban... Az internet világában is így van...

Indulati, nem pedig értelmi alapon működnek... Akár a gyerekek... Vagy a "lakatosok", akik "becsszóra" tanúsítják, fennhangon, hogy a 'Gazsi' velük 'szülinapozott' x helyen a (bűn)cselekmény elkövetésének időpontjában... Perdöntő bizonyíték szól ellene, de a fajtársak eskü alatt vallják és támogatják a képtelenebbnél képtelenebb valótlanságokat... Mert "báncsák" az övéiket, "diszlájkolják" a valóságot...

Előzmény: impact10 (86)
impact10 Creative Commons License 2024.11.30 -9 4 86

Mondom, hogy nem értik! 🤣

Pedig "szakértők"! 🤡

Előzmény: W.B.A. (84)
W.B.A. Creative Commons License 2024.11.30 -10 4 85

Sejtetted, persze.. :-)) Lópikulát... Talán ha magyar kopó lennél, megértenéd, hogy 'Komárno' még most sem érti a kérdést...

Szlovák kopó?!... :-)) "Ősi szlovák fajta", mi?!... :-D Röhej!... Tóték a magyar/pannon, ill. az erdélyi kopókat keresztezték, "tömörítették" a német jagdterrierrel...

Előzmény: Szlovák kopó (83)
W.B.A. Creative Commons License 2024.11.30 -11 4 84

Azt a betyárját, ez komoly?!... Te tényleg ennyire... ööö... és néhány IQ-betyár(társad) rendre lájkol is!... Atyaég!... :-o

Hát, hallod, igen nehéz egy olyan valakivel érdemi eszmecserét folytatni, aki még a s.ggét sem tudja rendesen kitörölni, felnőtt ember létére!... Gratulálok magadhoz!... :-] Habár, őszintén szólva, a reakcióidat elnézve ez nem is annyira meglepő...

Persze, helye lehetne az iróniá(d)nak, de eleve rossz alapokon állsz, így kissé fals a dolog, részedről, ahogyan a megfejtendő kérdésre adott válaszmorzsáid is hamiskásak...

Bizisten nem vagyok gyógypedagógus, bár megboldogult anyám tanítónő volt...

A részletes leírás nemcsak neked szólt, 'koma, hanem bárkinek, aki belevágna eme kábé alsó tagozatos szintű feladvány megfejtésébe, ill. kezdő légfegyvereseknek kis infódarabka... Másokra is gondolni kell, ne légy önző...

Tehát még egyszer:

"...Szerintem Liquid Steel Designs ... de mi a kérdés?" (Rk)

"1., Miért nem (egészen) helytálló a megjegyzésed?

2., Milyen tévedések vannak az instagramos leírásban?"

Kedves Révkomárom... Továbbra is mellébeszélsz, mivel még most sem tudod a választ, pedig ez idő szerint már egy 10-11 éves kisdiák is megadná a helyes feleletet (legnagyobbrészt)... Bizony...

Megismétlem, amire már impact10 is utalt: az instás leírás nem egészen fedi a valóságot, a láthatókat; nincs teljes összhangban a légpuskák képi és szöveges bemutatása...

A (HW) tompító tehát nem játszik, mert...?... Mert a "specifikáciában" is szerepel!... Érted már, Révcsi?... Nem?... Még most sem esett le?... Nehéz?...

Előzmény: Révkomárom (82)
Révkomárom Creative Commons License 2024.11.29 -5 5 82

Köszönöm a részletes leírást!

Én azt hittem, hogy a 'mod' azt jelenti, hogy modern, 

az 'XL' meg valami pólóméret,

a 'HW' értelmére a mai napig sem jöttem volna rá.

Elhagyott a betyárseregem? Most kicsit sírok. 

Hálám jeléül azért küldök neked egy betyár ... körtét, virtuálisan,

Inkább kettőt, nehogy összevesszetek rajta.

😘

Előzmény: W.B.A. (81)
W.B.A. Creative Commons License 2024.11.28 -7 4 81

:-]] Helyesnek tűnő, de mégis rossz válasz...

Az, hogy (jól láthatóan, vagy felismerhetően) Weihrauch/HW hangtompító van rajta, ott van a szövegben is, bár spóroltak a betűkkel:

'XL HW mod'... A mod általában a 'model(l)' rövidítése a légfegyverek esetében, de itt a moderator-ra vonatkozik...

(Hogy minden eleme világos legyen, az 'XL' jelentése... úgy is meghatározható, hogy... az a méret, amellyel a legtöbb férfi elégedett volna... 19,5 cm...)

Ennyi kiigazítás, rásegítés talán már elég lesz a megfejtéshez... Talán...

(Utólag elnézést kérek a Betyársereg tagjaitól, mivel szóltak, hogy teljes mértékben elhatárolódnak Révkomáromtól!... :-))

Előzmény: Révkomárom (80)
Révkomárom Creative Commons License 2024.11.27 -5 3 80

Óóó ... HW tompi van az AA-n ... csókold meg a ... 😉

Előzmény: impact10 (79)
impact10 Creative Commons License 2024.11.27 -4 3 79

Az a taktikájuk, hogy ha nem tudják a választ, akkor "elengedik" a témát...a naaagy AA fanok, a hozzáértők...

Bizony, ehhez nem elég a Google Translate, itt már látni IS kellene...

Előzmény: W.B.A. (76)
nyugi40 Creative Commons License 2024.11.27 0 0 78

Nem tudom aktuális-e még a Pro Sport vásárlásod. Nekem van egy AA P.Sportom gondolkodom rajta, hogy kelle-e, mert van Tx200-as is, az egyik lehet elég.

Ha mág aktuális akkor rakok fel képeket.

Előzmény: barugon (54)
W.B.A. Creative Commons License 2024.11.27 -8 3 77

Rév, számítottam rá, hogy nem fogod tudni a választ... Már látszott az elején, hogy kifog majd rajtad, ezért dobtam be "nagy merészen" a lábnyomcsókolást, tudván, hogy úgysem kell megcselekednem...

Előzmény: Révkomárom (71)
W.B.A. Creative Commons License 2024.11.27 -8 3 76

Abarth vezér! Várj türelemmel, hamarosan leleplezem a rejtélyt, ha impact10 nem előbb... A vereséged biztos, mint a napfelkelte, majd látni fogod...

Előzmény: Abarth595 (67)
W.B.A. Creative Commons License 2024.11.27 -7 3 75

'Üdvözöllek, dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad...'

Köszönöm a kiállást, hős impact10...

Az orkok vezérének is válaszolni fogok, de előbb hadd lássuk, lássák, valóban egy húron pendültünk-e... A jutalmad nem marad el, testvérem...

Előzmény: impact10 (72)
Abarth595 Creative Commons License 2024.11.24 -4 3 74

Elengedem…fussanak a marhák világgá🤩

impact10 Creative Commons License 2024.11.24 -5 1 73

Ne már...hátha megtalálja az eltérést...

Talán neki sikerül!

impact10 Creative Commons License 2024.11.24 -3 1 72

Na mégegyszer: kép szerint van eltérés.

Értelmezd amit írtunk.

Előzmény: Abarth595 (70)
Révkomárom Creative Commons License 2024.11.24 -3 2 71

Engedd el Laci. 

Előzmény: Abarth595 (70)
Abarth595 Creative Commons License 2024.11.24 -3 2 70

Segítek…a Braces ltd cégnév…nem márka, nem típus “csak” forgalmazója a kis, számozott sorozatban készült , tuningolt pro sportoknak…még valami?

Előzmény: Abarth595 (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!