Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Még csak szóra se méltasd, kérlek. Nem szerettem volna, ha ez jön ki belőle, de direkt nem válaszoltam neki lentebb -mert már többször láttam, hogy csinálta ezt másokkal-, gondolom erre gerjedt be.
Ha lesz rá mód (mert lesz!), majd én kiállok magamért.
Vegyél egy hw77k-t! Az kevesebből kijön újonnan, mint egy használt "sz@r" pro sport, nem kell mókolnod, ráköltesz még 30000-et, azon is lesz csúszógyűrű, stb...
Ugyan azt fogja tudni, ha akarod tcs., ha akarod nyílt irányzék.
Dehogy :)) nem hangtompító. Nyílt irányzékot gondoltam, az ebay-en láttam anno, hogy valaki árul hozzá, és úgy emlékszem UNF van a cső végén.
Mindenesetre pofásan nézett ki, én meg szinte csak így lövök. A HW-n is olvastam itt, hogy valaki így oldotta meg az első irányzékot. Azért ha van más megoldás, ki vele!
Szerinted a szántó-vető szagemberek megértik mi az a reszelős sütés, vagy félmilliméteres előhúzás amikor a szántóföldön előkapják a 20J-os vasukat a zetorból, hogy nyulat lőjenek ebédre?
Láttad már valamelyiket is dobogón állni, mert munkát fektettek be technikai sportba???
Akkor tényleg szerencséd lehetett. Bár a felsorolt dolgokból egyedül a reszelős sütés a jellemző: így néznek ki egy gyári állapotú CD elsütőszerkezet csúszófelületei.
A régebbi modelleknél fordult elő törés, az újabbak már meg vannak ott erősítve.
Egyébként tényleg jobb a TX 200: a Pro Sport-ot kissé kényelmetlen felhúzni, illetve a sűrítőkamrája hajlamos ereszteni, mert gyárilag ki van lyukasztva elöl 3 helyen a csúszógombok miatt.
10-éve láttam külföldi oldalon egyet,de nem hiszem,hogy a gyártással volt baj, hanem a szaki túlerősíthette valami OX-rugóval gondolom. Mindent túl lehet húzni ha akarjuk! Fő az erősítés! :)