Keresés

Részletes keresés

Degeczi Creative Commons License 2024.05.25 0 0 29

Persze, erről szólnak ezek a fórumok, ide bármilyen hülyeséget be lehet írni.

Előzmény: Tiszaújlak (27)
Tiszaújlak Creative Commons License 2024.05.25 0 0 28

Ezzel egyetértek.

Előzmény: akosli (26)
Tiszaújlak Creative Commons License 2024.05.25 0 0 27

Tökéletesen tisztában vagyok a DAB-bal kapcsolatos ténnyel, ettől függetlenül egy óhajt talán még megfogalmazhatok! 

Előzmény: Degeczi (25)
akosli Creative Commons License 2024.05.25 0 0 26

nem biztos, hogy bárki,aki ma él, megéri, hogy legyen DAB Magyarországon...

Előzmény: Tiszaújlak (24)
Degeczi Creative Commons License 2024.05.25 0 0 25

Jó reggelt, lassan már négy éve szüntették meg a DAB adásokat Magyarországon...

Előzmény: Tiszaújlak (24)
Tiszaújlak Creative Commons License 2024.05.25 0 0 24

Legjobb rádió! Jöhetne vidékre is FM-en vagy DAB-on!

Barti70 Creative Commons License 2023.12.14 0 3 23

Kedves Rock rádiót hallgatók ! A rádió ma ünnepli a 2.születésnapját !!! Igen 2021.12.14.én indult el. Szerintem jöhetett volna előbb is mert nem tudom hogy melyik rádiót hallgatnám ha nem lennének...

Még egyszer: Boldog születésnapot 103.9 Rock FM !!!

Barti70 Creative Commons License 2022.12.20 0 0 22

Az én véleményem a Queen hétvégéről: elég sokat hallgattam ( napi 13 óra ) de egyébként is csak ezt a rádiót hallgatom mert a többin túl sok a számomra hallgathatatlan szar dal. Tehát: óránként lejátszottak 4 Queen dalt. Többnyire ismert dalokat ( többször is ) de a kevésbé ismertek közül alig játszottak ( Spread your wings,Stone cold crazy,Now I'here,Save me,Good old-fashioned lover boy – ezeket is többször.

Plusz vártam az egyik kedvencemet a '39-et de azt sajnos nem játszották és más olyan dalokat sem amelyek tetszenek nekem.

Összességében: sokkal több Queen dalt le lehetett volna játszani és nem ismételni a jól ismert dalokat 2-3-4-szer.

ZöPö Creative Commons License 2022.12.05 0 0 21

Itt vagyok, figyelek... :-)

Az egész Index Fórum nagyon csendes mostanában (a "régi szép időkhöz" képest).

Barti70 Creative Commons License 2022.12.02 0 0 20

Úgy látszik hogy mostanában már csak én írogatók ide ebbe a fórumba. De nem baj. Mert van mondanivalóm. A rockrádió a hallgatók szavazatai alapján ( köztük az enyémmel ) összeállította a TOP 100-as rocklistát. Amit le is játszottak 2022.11.18-án 12-18 óra között. És én végig hallgattam. Szerintem egész jól sikerült, sok jó dalt választottak be a hallgatók a listába. Köztük sok olyat is amelyeket még sohasem játszottak ebben a rádióban. Írtam is nekik egy e-mailt hogy jó lenne ezeket többször is hallani és nem csak akkor a listában kétszer ( először és utoljára ). Mivel napközben csak ezt a rádiót hallgatom eddig még nem hallottam az új dalokat. Viszont ezen a héten a keddi nappal kezdődően örömmel hallottam több új dalt is a listáról. Plusz olyanokat is amelyeket írtam hogy szeretnék hogy kerüljön be a TOP 100-as listába de végül nem kerültek be. De miért kellett erre egy hetet várni ?

Barti70 Creative Commons License 2022.10.26 0 1 19

Csatlakozva a hozzászóláshoz: a Sörivó vagyok című dalukat már játsszák. Egyébként pedig a Beatrice 2 dala ( Azok a boldog szép napok és Nyolc óra munka... ) is csak idén szeptemberben (!) 9 hónappal (!) a rádió indulása után került be a zenei kínálatba. Én csak tudom. Már az elejétől kezdve hallgatom. Egyébként pedig a zenei kínálat nem rossz de azért lehetne változatosabb. Sok a jó dal és sok kedvencemet is játsszák de van jó pár hazai és külföldi szar is. Vannak előadók akiknek csak 2-3 dalukat játsszák ( pl. Bruce Springsteen,Def Leppard,Gary Moore,Iron Maiden,Judas Priest,Mötley Crüe,Poison,Pokolgép,Smokie,Status Quo ), van akiktől csak 1-et ( pl. Twisted Sister ) és vannak olyan előadók akiket egyáltalán nem játszanak ( pl. Helloween,Saxon – pedig írtam is nekik hogy játsszák ). Pedig vannak ezeknek az előadóknak sok jó daluk amelyeket nyugodtan lehetne játszani.

De még mindig ez a legjobb rádióadó mert a többi tele van leginkább mai hallgathatatlan hazai és külföldi szar zenékkel. Olyan előadókkal akik a kottájukat nem vihetnék a régi nagyoknak. És persze az is túlzás hogy a késő esti adás műsorvezetője többször (!) is lejátszotta saját együttese (!) dalát amelynek Ő az énekese (!). Legalább egy jó dal lenne. De nem az. Hanem valami borzalmas szörnyűség amelyet kétszer hallgattam meg: először és utoljára. És azt sem értem hogy miért játsszák keveset a Def Leppard: Photograph című számát és inkább többet a feldolgozását. Csak mert abban a Carlos Santana zenél ? Ne már !!! Ég és föld a különbség az eredeti javára.

Hiába na igényesnek kell lenni. Itt is és az az élet minden területén.

Előzmény: |os2fan| (17)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2022.09.29 -1 0 18

Ezer oka lehet.

(A minőségi részhez nem szólok hozzá, egyrészt az erős elfogultságod miatt, másrészt itt off lenne.)

Az öreg nem túl sok mindenkivel van jóban.

Előzmény: |os2fan| (17)
|os2fan| Creative Commons License 2022.09.28 -1 1 17

Nem tudom, feltűnt-e valakinek, valamiért ignorálják az Ossiant... Pedeg a legjobb/tartalmasabb szövegeket ír Paksi Endre... A Zenéről nem is beszélve. 

Katana750 Creative Commons License 2022.01.20 0 0 16

Nagyon örülök az indulásnak. Neten is elérhető, frekvencián is szólnak a jó zenék, csak így tovább!

BGfromÉ-D Creative Commons License 2022.01.08 0 0 15

Adókarbantartás... 

Barti70 Creative Commons License 2022.01.05 0 1 14

Tisztelt rockzene rajongók ! Az alábbi címen már bárhol lehet hallgatni a rockrádiót: https://rockradio.hu/ Szívesen mindenkinek !!!

BGfromÉ-D Creative Commons License 2021.12.28 0 0 13

Sok mindenben hasonlít a régire. Ott úgy mondták, hogy "Tina Turnertől a Slayerig". 

Csak, reméljük, az élettartamban nem fognak hasonlítani! 

Előzmény: Barti70 (12)
Barti70 Creative Commons License 2021.12.27 0 1 12

Nagyon kellemes és változatos rockzene a különböző évtizedekből. Nincsenek reklámok és hírek. Egyszerűen tökéletes !!!

ZöPö Creative Commons License 2021.12.21 0 0 11

Nekem bejön.

Mindkét értelemben. :-)

Előzmény: Törölt nick (-)
ZöPö Creative Commons License 2021.12.21 0 0 10

Várjuk ki, szerintem...

Az M7-e lefelé nagyjából Fehérvárig hallható, tapasztalatom szerint.

Előzmény: Degeczi (3)
kit.akar Creative Commons License 2021.12.20 0 0 9

Köszönjük. Hiánypótló.

BGfromÉ-D Creative Commons License 2021.12.18 0 0 8

Figyelj... 

Andrei Galut, a tragikus véget ért Goodbye to Gravity együttes egyetlen túlélő tagja Megasztárt nyert hazájában, Romániában. 

A szlovákiai Antenna Rock rádió, ha nem is dübörög, de kisebb (antenna)ráfordítással még hallható Pesten is.

Magyarországon a rockerek csak nevetséges csövesek - ha tetszik, ha nem - Erdős Péternek és Nagy Ferónak "köszönhetően". :-(

BGfromÉ-D Creative Commons License 2021.12.18 -1 0 7

Kiforgatod a szavakat. Senki sem mondta, hogy az általad kifogásolt címen nem működő honlap azért nem él, hogy a szegény, elnyomott, bár többségben lévő ugyanakkor kétségkívül szintén magyar vidéki rockerek ne hallgathassák kedvenc zenéjüket online... 

Mert...

Senki nem ígérte ennek az ellenkezőjét.

Pont

Egyébként megértem és sajnálom. :-(

Előzmény: Degeczi (6)
Degeczi Creative Commons License 2021.12.18 0 1 6

Elkerülhette a figyelmedet az első hozzászólás első sora: "Magyarország legújabb rock rádiója"

Az, h ez nem így van, sem innen, sem a nem létező weboldalukról nem derül ki, ennyi a gáz. 

Előzmény: BGfromÉ-D (5)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2021.12.18 -1 0 5

Még egyszer mondom: ez nem egy online rádió. 

Előzmény: Degeczi (3)
Törölt nick Creative Commons License 2021.12.18 -1 0 4

Remélem van olyan jó, mint amit elnémítottak a Sláger FM miatt.

Degeczi Creative Commons License 2021.12.18 -1 1 3

Talán meglepő információ, de az ország 80%-a (így az itt fórumozók jelentős többsége is) nem Budapesten él, így csak neten érnék el az alábbi csatornát - amely azonban ezt nem akarja.

Előzmény: BGfromÉ-D (2)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2021.12.18 -2 1 2

Nem az oldalt "reklámozza".

Szerintem, aki tudja, mi az a rockzene, azt tudja, hogy ezt hallgatni kell. 😀 Mivel ez nem internetes rádió, nem a neten fogom megpróbálni hallgatni.

Fel van tüntetve a frekvencia is. Az fontosabb...

🤘

Előzmény: Degeczi (1)
Degeczi Creative Commons License 2021.12.18 0 1 1

Mondjuk jobb ötlet lenne akkor reklámozni egy oldalt, ha már van is rajta vmi, nem csak üres, fehér lap.

Előzmény: Törölt nick (-)
Woorim Epsom Creative Commons License 2021.12.17 0 0 0

R0CK & R0LL

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!