Kedves Rock rádiót hallgatók ! A rádió ma ünnepli a 2.születésnapját !!! Igen 2021.12.14.én indult el. Szerintem jöhetett volna előbb is mert nem tudom hogy melyik rádiót hallgatnám ha nem lennének...
Még egyszer: Boldog születésnapot 103.9 Rock FM !!!
Az én véleményem a Queen hétvégéről: elég sokat hallgattam ( napi 13 óra ) de egyébként is csak ezt a rádiót hallgatom mert a többin túl sok a számomra hallgathatatlan szar dal. Tehát: óránként lejátszottak 4 Queen dalt. Többnyire ismert dalokat ( többször is ) de a kevésbé ismertek közül alig játszottak ( Spread your wings,Stone cold crazy,Now I'here,Save me,Good old-fashioned lover boy – ezeket is többször.
Plusz vártam az egyik kedvencemet a '39-et de azt sajnos nem játszották és más olyan dalokat sem amelyek tetszenek nekem.
Összességében: sokkal több Queen dalt le lehetett volna játszani és nem ismételni a jól ismert dalokat 2-3-4-szer.
Úgy látszik hogy mostanában már csak én írogatók ide ebbe a fórumba. De nem baj. Mert van mondanivalóm. A rockrádió a hallgatók szavazatai alapján ( köztük az enyémmel ) összeállította a TOP 100-as rocklistát. Amit le is játszottak 2022.11.18-án 12-18 óra között. És én végig hallgattam. Szerintem egész jól sikerült, sok jó dalt választottak be a hallgatók a listába. Köztük sok olyat is amelyeket még sohasem játszottak ebben a rádióban. Írtam is nekik egy e-mailt hogy jó lenne ezeket többször is hallani és nem csak akkor a listában kétszer ( először és utoljára ). Mivel napközben csak ezt a rádiót hallgatom eddig még nem hallottam az új dalokat. Viszont ezen a héten a keddi nappal kezdődően örömmel hallottam több új dalt is a listáról. Plusz olyanokat is amelyeket írtam hogy szeretnék hogy kerüljön be a TOP 100-as listába de végül nem kerültek be. De miért kellett erre egy hetet várni ?
Csatlakozva a hozzászóláshoz: a Sörivó vagyok című dalukat már játsszák. Egyébként pedig a Beatrice 2 dala ( Azok a boldog szép napok és Nyolc óra munka... ) is csak idén szeptemberben (!) 9 hónappal (!) a rádió indulása után került be a zenei kínálatba. Én csak tudom. Már az elejétől kezdve hallgatom. Egyébként pedig a zenei kínálat nem rossz de azért lehetne változatosabb. Sok a jó dal és sok kedvencemet is játsszák de van jó pár hazai és külföldi szar is. Vannak előadók akiknek csak 2-3 dalukat játsszák ( pl. Bruce Springsteen,Def Leppard,Gary Moore,Iron Maiden,Judas Priest,Mötley Crüe,Poison,Pokolgép,Smokie,Status Quo ), van akiktől csak 1-et ( pl. Twisted Sister ) és vannak olyan előadók akiket egyáltalán nem játszanak ( pl. Helloween,Saxon – pedig írtam is nekik hogy játsszák ). Pedig vannak ezeknek az előadóknak sok jó daluk amelyeket nyugodtan lehetne játszani.
De még mindig ez a legjobb rádióadó mert a többi tele van leginkább mai hallgathatatlan hazai és külföldi szar zenékkel. Olyan előadókkal akik a kottájukat nem vihetnék a régi nagyoknak. És persze az is túlzás hogy a késő esti adás műsorvezetője többször (!) is lejátszotta saját együttese (!) dalát amelynek Ő az énekese (!). Legalább egy jó dal lenne. De nem az. Hanem valami borzalmas szörnyűség amelyet kétszer hallgattam meg: először és utoljára. És azt sem értem hogy miért játsszák keveset a Def Leppard: Photograph című számát és inkább többet a feldolgozását. Csak mert abban a Carlos Santana zenél ? Ne már !!! Ég és föld a különbség az eredeti javára.
Hiába na igényesnek kell lenni. Itt is és az az élet minden területén.
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, valamiért ignorálják az Ossiant... Pedeg a legjobb/tartalmasabb szövegeket ír Paksi Endre... A Zenéről nem is beszélve.
Kiforgatod a szavakat. Senki sem mondta, hogy az általad kifogásolt címen nem működő honlap azért nem él, hogy a szegény, elnyomott, bár többségben lévő ugyanakkor kétségkívül szintén magyar vidéki rockerek ne hallgathassák kedvenc zenéjüket online...
Talán meglepő információ, de az ország 80%-a (így az itt fórumozók jelentős többsége is) nem Budapesten él, így csak neten érnék el az alábbi csatornát - amely azonban ezt nem akarja.