Keresés

Részletes keresés

Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 0 0 6

kapaszkodj meg, egyes "egyházak" teológiát is gyártottak már ehhez! sőt, azt tanítják hogy KÖTELESSÉGED hazudni, csalni, a jó érdekében, mert ha nem teszed, akkor Jézus lusta kereszténynek fog tartani!

 

ez érdekes. tudsz mutatni erről konkrétumot?

Előzmény: 12 voltos (4)
Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 0 0 5

a video felvet egy abszolút értelemben vett érdekes problémát. de ez a probléma csak akkor probléma, ha minden nagyon jó, hogy akkor mi legyen. az igazság feladata, hogy a szar helyzetet rendbehozza (megvallás, bűnbánat, beismerés, gyónás stb), a hazugság feladata pedig hogy a nagy jóba hozzon egy kis bajt. először kicsit, azt amikor rákapnak, és életmódjukká válik azoknak, akik nem tudnak gondolkodni, és nem tudják, hogy vicc volt az egész, akkor durva poklot tud kialakítani. szerintem most ebbe a durva pokol irányába megyünk, amikor a hazugság divattá és életvitellé válik. nem érzik lelki következményét, ezért teljes bevetéssel művelik. csak akkor veszik már észre, amikor lavinává alakult. ugyanez mondjuk a politikában. csodálkoznak, hogy a rengeteg hazugság után az emberek már nem hisznek nekik. visszaütütt a módszer, az emberek irányíthatatlanná válnak. de ez miért is a politika érdeke, hogy az emberek ne higgyenek senkinek? (mert ezt hallottam a tévében most, és nem értem)

Előzmény: 12 voltos (4)
12 voltos Creative Commons License 2021.11.26 0 1 4

teljesen így van.

kapaszkodj meg, egyes "egyházak" teológiát is gyártottak már ehhez! sőt, azt tanítják hogy KÖTELESSÉGED hazudni, csalni, a jó érdekében, mert ha nem teszed, akkor Jézus lusta kereszténynek fog tartani!

 

íme a katolikus verzió, részlet egy olasz filmből:

https://youtu.be/vGaBt3gGuzI

Előzmény: Vaizoa (0)
Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 0 0 3

megmondom "őszintén", hogy szoláriumot akarok venni, és azt mondta a reklám, hogy 30% akció. erre pont annyiért árulják, vagy kicsit drágábban is mint egyébként.  tudom nem új, hogy felszorozzák a normál árat, áthúzzák, és 30%-kal megkapják az eredeti árat. de kvára idegesítő, hogy ennyire hülyének nézik az embert. hogy engedhetik meg ezt maguknak? nem szégyenlik magukat?

Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 0 0 2

na jó, ez hülyeség volt.

Előzmény: Vaizoa (1)
Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 0 0 1

igazság elleni szérummal lettek az emberek beoltva sunyi alattomos módon. mer annyi eszük nincs, hogy védekezzenek természetes módon. mint fülmaszk, szemellenző, némasági és szegénységi fogadalom. 

Előzmény: Vaizoa (0)
Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 -1 0 0

azt vettem észre, hogy természetessé váltak a hazugságok. az emberek mintha betudták volna, hogy a dolgok így működnek. az nyer, aki nagyobbat hazudik. kiválasztódási harccá fajult a hazugság. ez járható út?

Előzmény: Vaizoa (-)
Vaizoa Creative Commons License 2021.11.26 -1 0 topiknyitó

Manapság már senki nem emeli fel a hangját, hogy hazudik a reklám. Mert az vesse az első követ, aki nem ugyanezt csinálja. Tehát nekem kell felhozni a témát. 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!