A Nemzetközi Olimpiai Bizottság megszüntette azt az előírást, amelyben korlátozták, hogy legfeljebb milyen magas lehet a női számokban induló transznemű versenyzők tesztoszteronszintje
Hol vannak a feministák????????????
pesti tv politikai hobbista norveg televizio videoja bejatszva ahol a mikulas BACSI FERFI CSOKOLOZIK EGY FERFIVEL nyelves csokolozas osloban norvegiaban ez a karacsonyi ajandeka a norveg postanak NORVEG ALAP ROHADJ MEG
Nagyon tizenkilencedikszázadi vagy. Már régóta van női pénisz. :) Már buzog is a mozgalom, hogy a női pénisszel rendelkező leszbikusokkal való randizást megtagadó pénisztelen leszbikusok mennyire kirekesztőek, brühühühü. Értjük eztet mi szerintem. :)
Sajnos, teljes joggal mondható, hogy Jarmil Kratochyilov még férfinak is (bár igen markánsnak volt mondható) szépnek semmiképpen sem lehetett volna csúfolni. Szóval, ha akkoriban cseh nő-személy
lettem volna (mint-ahogy nem voltam-vagyok az), messze elkerültem volna. Sötét utcában meg még
meg se közelítettem volna.
De állítom, hogy a mai, "korszerűsítettebb" változata, az a bizonyos dél - Afrikai Szemenya, is helyből, mondhatni "kiver(het)né" nálam a biztosítékot (de semmi mást). Ő se egy piskóta látvány - de tényleg.
Az 1980-as moszkvai olimpia idején épp az NDK-ban, Kelet-Berlinben tartózkodtam (odakint dolgoztunk)
és ott követhettük az olimpiai úszóversenyeket (is), ahol - nem kis mértékben az amerikai és az ausztrál úszónők távollétében, kevés női számtól eltekintve, a "tenyésztett-agyonpumpált" keletnémet úszónők
szinte arattak. A legmulatságosabb élményt számunkra az jelentette, amikor minden egyes keletnémet győzelmet követően egy kb 160 - 165 cm magas, kis keszeg-vékony és ehhez méltóan, "eunuch" hangú keletnémet TV - riporter (a másodlagos nemi jellege alapján látszólag férfi) készített helyszíni riportot a
185 - 190 cm magas, 80 kiló test-tömegű 60 cm váll-szélességű, bassz - bariton hangmagasságú német úszólányokkal. Speciel markánsan kiütköző bajuszokat én nem láttam, de erre tkp. semmi szükség nem
volt. A látvány és a hangzás így is mindent vitt. Egy bizonyos - sötét utcában, csak látvány és hangvétel
"A továbbiakban a NOB nem a hormonszint alapján fog dönteni a sportolók alkalmasságáról, hanem külön-külön értékelik majd őket."
Mondjuk, ez a "külön-külön értékelés" is egy érdekes dolog lesz, mert eszerint nem lesz egységes (értsd: objektív) mérce, hanem olyan totálisan szubjektív lózungok mentén fog történni a döntés, mint a "befogadás", a "méltányosság", vagy a "kármegelőzés".
Magyarra lefordítva ez a három kifejezés kb. annyit tesz, hogy "engedjétek má' versenyezni (befogadás) azt a nyomorultat (méltányosság), mer' különben az LMBTQ leszedi a fejeteket (kármegelőzés)".
Hogy aztán az a "nyomorult" a hasonszőrökkel szépen elcsaklizza az összes elképzelhető érmet és díjat a nők elől? Kit érdekel?
"A továbbiakban a NOB nem a hormonszint alapján fog dönteni a sportolók alkalmasságáról, hanem külön-külön értékelik majd őket. Az új szabályzat arra kéri a sportszervezeteket, hogy a döntéshozatalkor számos tényezőt vegyenek figyelembe, például a befogadást, a méltányosságot, a kármegelőzést, az eljárásmódjuk kialakításakor pedig fókuszáljanak a bizonyítékokra, a teljesítményre és a versenyeredményekre."
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság megszüntette azt az előírást, amelyben korlátozták, hogy legfeljebb milyen magas lehet a női számokban induló transznemű versenyzők tesztoszteronszintje
Hol vannak a feministák?????????????????????????????????????????????????????????????