Keresés

Részletes keresés

questt Creative Commons License 2024.02.05 0 0 68

2024. február. 03. 21:11 2024. február. 03. 21:25 Itthon

 

Kövér László: Életveszély, vérszomj, árulás, tudatos tönkretétel, destabilizálás, agresszió, manipuláció, abnormalitás, gonoszság, rombolás.

 

Magyarország Orbán általi helyzetét ecsetelte, összeválogatta a jelzőket, elégedetlen lehet vele nagyon!

 

 

 

questt Creative Commons License 2024.01.23 0 0 67

Kong az ürességtől a parlament, de csak tizennégy ellenzéki képviselő kapott büntetést hiányzás miatt

 

Telex Ma 10:26BelföldCigányság

Hadházy Ákos fizetését például már kétszer is csökkentette Kövér László, mert nem vett részt szavazásokon. Ez elvben kötelező volna, de a frakcióvezetők általában le tudják papírozni a hiányzásokat. A házelnök emellett nem tolerálja a "törvénytelen kormány" és a "cigánybűnözés" kifejezést.

questt Creative Commons License 2023.10.11 0 0 66

Kövér László: Választási győzelem esetén a baloldali politikusok csatatérré változtatnák Szombathelyt

Farkas Bazsi 2023-10-10 21:04:00 Szólj hozzá!

 

Lehet senki nem szólt neki, hogy a városban most is baloldali többség irányít és nincsenek lőállások az utcán.

 

Újabb Polgári Esték rendezvényt tartott a szombathelyi Fidesz kedden este a Haladás Sportkomplexum VIP termében. A vendég ezúttal Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a beszélgetés vendége.

questt Creative Commons License 2023.09.12 0 0 65

Kövér László blokkolta Vadai kérdését Pálffyról

 

Farkas György 2023. 09. 12. 07:20

 

A miniszter-pártelnöknek nem kellett válaszolnia arra, osztja-e ő is  egykori párttársa nézeteit.

 

Miután visszatért a Hír TV-n a képernyőre, másnap ki is rúgták Pálffy Istvánt, aki műsorában a pedofilok felé tanúsított türelemről beszélt Márki-Zay Péternek. Mivel korábban a tévés a KDNP képviselője is volt, Vadai Ágnes írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be a pártelnöknek, Semjén Zsoltnak arról,

questt Creative Commons License 2023.09.03 0 0 64

Kövér László időutazása

Kövér László műveltsége sem látszik, hisz nincs az a legkorszerűbb nagyítókészülék, amely láthatóvá bírná tenni a nemlétezőt.

 

 

2023. szeptember 03. 17:45 5 p 0 5 18 Mentés Gábor György Klubrádió

 

 

„Kövér szájára veszi a kereszténységet, miközben véres, vad-pogány szöveget öklendezik a tanulmányaikat megkezdő diákokra, s teszi ezt úgy, hogy közben sikeresen óvta meg magát a II. vatikáni zsinattól, a vonatkozó pápai állásfoglalásoktól, a katolikus, a református és az evangélikus egyházak súlyos önkritikát tartalmazó nyilatkozataitól, mindentől, végleg búcsút intve a zsidó-keresztény civilizáció világának, s átmasírozva a vadság és barbárság honába.

 

Fogalmam sincs, hogy a néhai MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató segédmunkatársának, aki ráadásul elkötelezett MSZMP-tag volt, kellett-e tudni latinul.

 

Valószínűleg nem kellett, így aztán Kövér László nem tanult meg konjugálni és deklinálni, aminek hiánya persze az ő műveltségén nem látszik, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Kövér László műveltsége sem látszik, hisz nincs az a legkorszerűbb nagyítókészülék, amely láthatóvá bírná tenni a nemlétezőt.

 

...

fogalmazó Creative Commons License 2023.08.27 0 0 63

Novák Katalin az olasz kormányfőről: „Nagymama korunkban is barátnők leszünk” – fotó ma 15:22

Barna L. Norbert

Újságíró

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben

Novák Katalin sűrű napok után baráti találkozón lazított az olasz miniszterelnökkel / Fotó: Ringier Archív

Az olasz fővárosban ebédelt régi barátnőjével, a már miniszterelnök Giorgia Melonival a köztársasági elnök, Novák Katalin.

 

 

Meloni mit gondolt erről, nagy a csend, Novák Katalin csak a vágyait ecseteli!

fogalmazó Creative Commons License 2023.08.27 0 0 62

Kövér László: most a nyugat a kommunista

 

 

Egyedi nézetrendszert tárt hallgatói elé Kövér László a tihanyi Tranzit fesztiválon.

 

2023. augusztus 26., 19:37

Szerző: 168/MTI

 

Ja, mert eddig  ő volt !!!

 

Mondták neki vagy találgat, és mesedélutánt tart!?

fogalmazó Creative Commons License 2023.08.27 0 0 61

Kövér László szerint meg kell óvni a fiatalokat az új szélsőbalos eszmék csapdájától, amely a genderizmusban és a woke-ban ölt testet

 

Papp Atilla 2023. 08. 27. 06:20

 

Kövér már tudja, mint fiatal, kommunista volt, sőt munkát is végzett nekik, felsőbb helyeken!

questt Creative Commons License 2023.07.09 0 0 60

Lattmann Tamás: Kövér mondásai egy vénember tipikus dünnyögései a világgal szemben Millei Ilona | 2023. július 9. 07:00

 

Csúsztatásnak, politikai kommunikációs kamunak tartja Lattmann Tamás nemzetközi jogász Kövér László azon kijelentését, hogy a migráción keresztül valakik tönkre akarják tenni az Európai Uniót. Hozzátette, magának az uniónak a meggyengítése természetesen senkinek nem érdeke, ez csak „hangulatfestő” leírása az eseményeknek.

Szerinte a házelnök létező jelenségeket kötöget össze, nem létező ok-okozati összefüggést tesz közéjük, és mindezt leönti egy „elölről, hátulról szervezi valaki” konteóval.

Ezek így a politikai kommunikáció tipikus szemétbe való elemei, nem biztos, hogy érdemes komolyan venni őket – véli Lattmann.

questt Creative Commons License 2023.07.01 0 0 59

Kövér László nagyon aggódik: a keresztény gyökerektől való elidegenítés halálos veszélye fenyeget HírKlikk | 2023. július 1. 08:05

A kereszténység kétezer éve élteti, a kereszténység megtagadása és a keresztényellenesség viszont megöli Európát – jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken a brassói Fekete templomban, ahol első alkalommal tartottak magyar nyelvű istentiszteletet.

 

Aggódhat is, O1G az orosz egyház vonalát kezdi követni, talán egyesülni is akar vele, megy Kövér is?!

Három csapcsere Creative Commons License 2023.06.16 0 0 58

Kövér fázik, melegebb éghajlatra utazik.

 

először fázik, aztán pofázik.

Előzmény: dayroom (53)
wetalk Creative Commons License 2023.06.12 0 0 57

2020. 04. 29.

Dupla szánalom: a suttyó Kövér és a picsogó ellenzék

Szárnyathy Géza

 

Kövér László egy paraszt. Nem, ez sértő a több százezer tisztességes magyar paraszt számára. Szóval Kövér László egy sutyerák bunkó. Mindig is az volt, az is marad.

Erről teljesen felesleges beszélni. Így ez a mostani felhorgadás is kurvára felesleges. Hadd szánja csak a kettes személyi számú ellenzékieket. Félreértés ne essék, nem tekintem se a feleségemet, se a lányomat alsóbbrendű, szánandó lényeknek, nem verem pofán őket fakanállal, mert már megint csomós lett a rántás. Nincsen jól, hogy bárki ilyet mond, és az publicitást kap.



Kövér a Böjte-ügyről és felkapaszkodott sutyerákokról is beszélő Szabó Tímeának: Önnek szakemberhez kellene fordulnia

24.hu

2023. 06. 12. 14:05

 

Kövérnek már régen szakemberhez kellett volna fordulnia, sokan így látták, látják, a dadogása, kirohanásai, minősíthetetlen stílusa szinte mindennapos, elviselhetetlen!

 

 

martinaxe7 Creative Commons License 2023.06.09 0 0 56

Kérdésben foglaltak megválaszolása kormányzati feladatkört nem érint. (…) Böjte Csaba semmilyen magyar állami tisztséget nem visel, ezért a ferences rendi szerzetes írásbeli kérdésben hivatkozott véleménynyilvánítása nem tartozik a Kormány egyházakkal való kapcsolattartás koordinációját magába foglaló feladatkörébe.

 

https://24.hu/belfold/2023/06/09/kover-laszlo-orban-rahel-bojte-csaba-kerdes-visszautasitas/

questt Creative Commons License 2023.05.09 0 0 55

Kövér László Dél-Koreában a nemzetgyűlés elnökével tárgyalt

 

HírKlikk | 2023. május 9. 18:55

 

A Koreai Köztársaság Nemzetgyűlésének elnökével tárgyalt Szöulban Kövér László házelnök – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája az MTI-vel kedden.

 

Kövér Lászlót dél-koreai hivatalos látogatása során Kim Dzsinpjo, a Koreai Nemzetgyűlés elnöke fogadta. A magyar házelnök hangsúlyozta: Dél-Korea az egyik sikertörténet a nemzetközi kapcsolatépítésben, a magyar-koreai kapcsolatok évtizedek óta töretlenül fejlődnek és stratégiai szintre emelkedtek. Ennek a kiindulópontja az a bölcs döntés volt, amellyel az egykori magyar és koreai vezetés egyfajta úttörő szerepet is vállalt 1989-ben a diplomáciai kapcsolatok felvételével – fogalmazott.

 

 

Annyira jól érzi magát a környéken, hogy utána átmegy Észak- Koreába, lehet, hogy ott is marad!

selektor Creative Commons License 2023.02.03 0 0 54

Kövér László szerint elengedhetetlenül szükség van egy szuverén és demokratikus Ukrajna létére

 

 

Az energetikai függés problémáját egyidejűleg és úgy kell megoldani, hogy az ne eredményezzen egy másik egyoldalú függést – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke Pozsonyban a V4-es országok parlamenti elnökeinek találkozóján pénteken.

Az MTI beszámolója szerint a pozsonyi házelnöki találkozón központi témaként a régió biztonsági helyzete, az ukrajnai háború, valamint az energiaválság és az illegális migráció volt terítéken.

dayroom Creative Commons License 2022.11.13 0 0 53

Kövér László elutazik: ilyen látogatás korábban még nem volt mfor.hu

 

Hivatalos utazásra indul ma a házelnök.

 

Hivatalos látogatásra Ománba utazik Kövér László házelnök szombaton - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke. Szilágyi Zoltán közleménye szerint Kövér László az Ománi Súra Tanács elnökének meghívására utazik az ázsiai országba.

Kövér László személyében először tesz hivatalos látogatást magyar házelnök az Ománi Szultánságban. A látogatás célja a két ország közötti politikai, gazdasági, oktatási és kulturális kapcsolatok erősítése, valamint az intézményesített parlamenti kapcsolat megteremtése az Országgyűlés és az Ománi Szultánság Súra Tanácsa között - írta.

 

 

Kövér fázik, melegebb éghajlatra utazik.

Miajó Creative Commons License 2022.08.07 0 0 52

Kövér: Szent István legbecsesebb öröksége a keresztény magyar állam HírKlikk | 2022. augusztus 7. 19:15

Szent István legbecsesebb örökségének nevezte a keresztény magyar államot az Országgyűlés elnöke vasárnap, a Bács-Kiskun megyei Szentkirályon.

Kövér László a Szent Király Szövetség - a szentkirály elnevezést tartalmazó települések szervezetének - 25. találkozóján azt mondta: a keresztény magyar állam a mai napig meg tudta tartani az országot hazának.

"Ezeréves tapasztalat, hogy ha az államalapítónk intelme szerint kitartunk, akkor lélekben megmenekülve mindig meg tudjuk őrizni államalkotó képességünket, még akkor is, ha a legmostohább idők vagy a legádázabb ellenségek szakadnak a nyakunkba" - mondta.

 

A volt főkomcsi szenteskedett, erről a beszédről rögtön az jut az eszébe az embereknek!

martinaxe7 Creative Commons License 2022.07.06 0 0 51

M1 is a pénz ellenük

 

A Rogán Antal alá tartozó titkosszolgálatok költségvetését 50 százalékkal, 30 milliárd forinttal megemelik

 

Keresztények, Előre!!

Előzmény: selektor (50)
selektor Creative Commons License 2022.07.06 0 0 50

A lényeg

Kövér László a progresszióról: Ezek sátánisták 5/07/2022 21:25| Szerző: Klubrádió

 

"Meggyőződésem: ami ma a világban progressziónak becézi magát, nem egy ideológiai mozgalom vagy politikai oldal. Ezek sátánisták" – mondta Kövér László a Mandinernek.

 

Kövér László jól ismerheti őket tudja milyenek azok, saját tapasztalatából, mert valószínű közéjük tartozik!?

 

 

 

selektor Creative Commons License 2022.06.29 0 0 49

Vélemény

Kövér LászlóKövér, az önkényúr

 

Németh Péter

Publikálva: 2022.06.29. 06:00

 

Nem mennék bele abba a vitába, hogy törvénytelen-e a kormány vagy sem. Önmagában rossznak tartom ezt a kommunikációs panelt, de ez a mondandóm szempontjából mindegy is. Ami viszont ennél talán fontosabb és meghaladja a puszta címkézést, az Kövér László viselkedése.

 

Illetve nem is a viselkedése, hiszen ő már csak olyan, amilyen; neki láthatóan csak az a fontos, hogy rettegjenek tőle.

Én már egyébként abban sem hiszek, hogy elkötelezett fideszes lenne, nem véletlen, hogy beleragadt a házelnöki szerepbe. Az az ő hatalma, ott ő a megkérdőjelezhetetlen úr.

....

questt Creative Commons License 2022.06.29 0 0 48

NEHAZUGGY

 

Kövér: az éghajlatváltozás elleni fellépés az egész világ egyik legsürgetőbb feladata

Lázár Gergő    |   Június 27,  Hétfő   |   18:09

 

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Nem tudni miért, de Kövér László házmester megnyilatkozott az éghajlatváltozás ügyében, mely véleménye szerint egy súlyos probléma, amelyet Magyarország megfelelően kezel.

 

Erre példa, hogy az EU országai közül elsőként ratifikáltuk a Párizsi Megállapodást. Ez lehet, hogy így van, de azért az nehezen lehetne ráfogni az országra, hogy borzasztó nagy mennyiségű nap, vagy szélenergiát használ.

questt Creative Commons License 2022.06.28 0 0 47

Újabb mondvacsinált okot talált Kövér házmester az ellenzéki képviselők megbüntetésére Hírszerkesztő|2022.06.28

 

ParlamentKövér LászlóbüntetésKálmán Olga

 

Olyan akcióért szabott ki fizetéslevonást a Parlament főispánja, amelyet pont a Fidesz-frakció maxolt ki, amikor még ellenzékben volt.

 

Fizetésmegvonással bünteti Kövér László a DK-frakció tagjait arra hivatkozva, hogy több szavazáson nem vettek részt - erről Kálmán Olga számolt be a Facebook oldalán.

questt Creative Commons License 2022.06.16 0 0 46

Nagyvilág Kuleba: Bízunk benne, hogy Magyarország felülvizsgálja az energiaszállításokkal kapcsolatos álláspontját

Kassai Zsigmond 2022. 06. 16. 12:05

 

 

Vannak vörös vonalak, amelyeket nem lehet átlépni, ezek közé tartoznak a személyeknek címzett sértések. Amit például Kövér László parlamenti elnök mondott néhány nappal ezelőtt, az teljes mértékben elfogadhatatlan a nemzetek közötti kommunikációban

– mondta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter a hvg.hu-nak adott interjújában, amely csütörtökön jelent meg.

 

Beleragadt Kövér a pártállami stílusba, ott érezte jól magát, próbálja meghonosítani újra, a normális válaszokat nem ismeri!

 

 

 

dave_dömper Creative Commons License 2022.06.07 0 0 45

És emellett arról sem szabad elfeledkezni, hogy ez nem a saját szellemi termékük, mert általánosságban

véve olyan nem létezik, az üres halmaz. Arrafelé még a gyúlölködés is csak (minden melléktermékével egyetemben) szigorúan, központilag szabályozottt nederben folyhat. Még a szóhasználat és a mondat-,

és szöveg - szerkesztés is szinte egyenruhába van öltöztetve. Ez felfogható egy szellemi stogma - ként.

Előzmény: Traubi (40)
dave_dömper Creative Commons License 2022.06.07 0 0 44

Biztos, hogy dr. Dávid Ferenc rendkívül elfoglalt ember, ám azért  mielőtt megírta volna ezt a levelét, kicsinység tanulmányozni kellett volna Házelnök Úr eddigi életútját, pályafuását egészen az egyetemi tanulmányi idejétől a mai napig, beleértve a MSzMP KB TTI - nél eltöltött idejét is, beleértve egészen napjainkig. És hozzátéve ehhez egész felmenői hátterének tanulságait. Akkor talán nem csodálkozna

a t. Házelnök Úr által megfutott, igen vadregényes életpályán és persze azon sem, hogy minél jobban igyekezett a régi szép időkben elkötelezni magát valaki az akkori gazdái - kenyéradói mellett, annál

inkább kell ma is nap - mint - nap bizonyítania töretlen hűségét a Párthoz (annak Vezéréhez) no meg természetesen a Néphez, akivel egy az útja és természetesen az éppen aktuális Ügyhöz.. És emellett

dr. Dávid Ferencnek még azt is jól kellene tudnia, hogy t. Házelnök Úr korántsincs ezzel együtt a jelen pártjában és persze annak nagyméltóságú vezetésében sem. Van ez így. Ilyen a kis magyar dialektikus illiberalizmus.

Előzmény: questt (43)
questt Creative Commons License 2022.06.06 0 0 43

 

Dr. Dávid Ferenc, jó kérdéseket vet fel  Kövérnek, de válaszokat úgysem kap rá  ! 

Kérdések a T. Ház elnökéhez

Dr. Dávid Ferenc      

 

| 2022. június 6. 16:35

 

„Mikor volt Kövér László utoljára háborúban? Vagy mikor fogtak rá utoljára gépfegyvert? Mikor kellett naponta egy olyan ország élén állnia, ami a világ egyik legerősebb és legfanatikusabb hadseregével vív háborút már több mint 100 napja? Mikor kellett naponta szembenéznie azzal, hogy az országa civil lakosságát is halomra mészárolják, belelövik a jelöletlen tömegsírokba? Mikor kellett percről percre olyan híreket olvasnia, hogy hazájában nemcsak a nőket, de a gyermekeket és a férfiakat is kegyetlenül megerőszakolják az orosz agresszorok? Mikor kellett Kövérnek végignéznie, hogy a haza földjét naponta honfitársai ezrei hagyják el, hogy az életüket mentsék? S mikor kellett Kövérnek a saját országát védő(!), azaz honvédő háborújához külföldi segítségért könyörögnie?” – Perintfalvi Rita Facebook-bejegyzés

NoNickNo Creative Commons License 2022.06.06 0 0 42

Aki hasonló tevékenységet végez, azon nem csodálkozom, hogy egyetért!

 

Előzmény: Portomaggiore (41)
Portomaggiore Creative Commons License 2022.06.06 0 0 41

Ezzel csak egyetérteni lehet.

Előzmény: NoNickNo (39)
Traubi Creative Commons License 2022.06.06 0 0 40

Ugyan mit vártál? A fidesz kommunistáinál létszükséglet a gyűlölködés, egy napot nem bírnának ki nélküle.

Előzmény: Jaka46 (32)
NoNickNo Creative Commons License 2022.06.06 0 0 39

"Az orosz hóhérok ölnek, erőszakolnak és városokat pusztítanak el. Zelenszkij elnök a népéért küzd. Európa pedig segít és adja a lőszereket."

 

Gondolom egyetértesz ezekkel a rémségekkel!

Előzmény: A jegyzőkönyv kedvéért (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!