Emlékszem amikor a hitcsarnokban járt ez a pénzéhes ember, akkor azt mondta, hogy emeljétek fel a pénztárcátokat mert az Úr megáldja, majd ami benne van azt dobjátok a kosarakba.
Ezért semm szólal fel a vámmentes mert szerinte ez is az Úrtól van.
na itt egy brutál. egy komment FBről, a mocskos szemét hitgyülektés vezetők egy brutál mocskos szemétsége. ez a surjányi nevű csaló fordított akkor is, amikor a némethjúdásdémon fiacskájának prófétált ez a hickey...
"Nekem q tapasztalatom személyesen jó volt! De 2x hallottam töle olyat amitől a SzPA-n melléültem a széken, ez szóról szóra így hangzott, fundamentális teológia óra, jókat mond élvezetes majd a csodatevö eröknel elöĵön M.Hackey és egy csodája, pontosan az - ha emlekeztek- amikor a kajás dobozok egy Istentisztelet alatt kevésnek bizonyultak, ök imádkoztak érte és elég lett mindenkinek ( Jézus peldajára) . Ugye Surányi Csaba fordította, de az órán azt mondta hogy ö ezekben a csodákban nem hisz, ez nem történhetett meg, ma nincs ilyen , amerikai túlzás stbstb... egyikünk se merte megkérdezni akkor kiért fordította le olyan hatalmas érzelmi kitöréssel?"
érdemes megfigyelni: "amerikai túlzásnak" nevezi a hamis csodákat, hamisprófétálást...
youtube videó => beállítások (video vezérlő jobb alul) => Feliratok (katt) => Angol (automatikusan létrehozott) katt => Automatikus fordítás katt ekkor feljön egy lista több száz nyelvvel =>
kiválasztod a magyart katt, aztán magyar feliratozással nézheted a videót.