Keresés

Részletes keresés

questt Creative Commons License 2024.01.31 0 0 106

Nyomkövetőt tett a Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistája a nemzeti konzultáció válaszlevelébe

 

Fődi Kitti belföld január 31., 17:08

A Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistája nyomkövető Apple AirTag-et rakott a szuverenitásvédelmi nemzeti konzultáció válaszborítékába, hogy nyomon követhesse annak útját.

A levél útjáról a párt közleményében azt írják:

  • Január 17-én még Alsóörsön “aludt” a levél.
  • Január 18-án délután a Magyar Posta budaörsi levélelosztó üzemében jelentkezett be. Egy hétig nem mozdult, de folyamatosan jelezte, hogy ott van.
  • Január 26-án reggel (amikor a konzultációt lezárták és annak eredményét már közzétették), a boríték még mindig a postán volt.
  • Ugyanezen a napon mozgásba kezdett, először egy budaörsi McDonald’s étterem környékén jelentkezett be, majd továbbhaladt a Göncz Árpád városközpont felé.
  • Végül január 26-án reggel 8:30-ra ért el a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Csata utcai telephelyére, ahol a kiértékelés zajlott.

A párt azt írja:

„Pártszimpátiától függetlenül is le lehet szögezni tehát, hogy a határidőn belül postára adott küldemény csak azután került a feldolgozó telephelyére, hogy már tudtuk, “mi az eredmény”. Mindez kicsit a Tanú c. film klasszikus jelenetét juttathatja eszünkbe: “Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!”

 

Ifj. Napfényessy Huba Creative Commons License 2023.12.21 -10 0 105

Ideje volt már, hogy visszatérjen a Korszakváltó Juhi.

Előzmény: csórhatpuszta (104)
csórhatpuszta Creative Commons License 2023.12.21 0 0 104

„Elég bátor és hülye” – Juhász Pétert indítja a Kutyapárt Budapest V. kerületében

 

Szilágyi Szabolcs 2023. december 20., 18:29  Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

 

 

Juhász Péter, a 2018-ban megszűnt Együtt – a Korszakváltók Pártja egyik alapítója és utolsó elnöke lesz a Kétfarkú Kutyapárt polgármesterjelöltje Budapest V. kerületében – jelentette be szerda délután a párt.

 

Közösségi oldalukon azt írják, maga Juhász kereste meg őket az ötlettel, a párt pedig szívesen támogatja a korábbi pártelnököt,

„hiszen nem láttunk más ellenzéki képviselőt az elmúlt évtizedben, aki ennyit próbált volna tenni a helyi korrupció ellen és ilyen mélységben ismerné a kerület problémáit”.

„Juhi”, a rogáni propagandagépezet egyik legkomolyabb céltáblája a Kutyapárt szerint azért lehet jó jelölt, mert amíg 2014-ben képviselő nem lett, az „ellenzéki” képviselők „észre sem vették”, mi történik a belvárosban az ingatlanokkal.

NoNickNo Creative Commons License 2023.12.16 0 0 103

Hírlevél  

 

Kovács Gergely: „Foglalkozni Gyurcsány Ferenccel? Ki az úristent érdekel?”

share Kovács Gergely: „Foglalkozni Gyurcsány Ferenccel? Ki az úristent érdekel?” 2023. december 11.

 

 

 

Nem az a kérdés, hogy viccesek vagy komolyak vagyunk, hanem hogy kamuzunk vagy reális dolgokat ígérünk – mondja Kovács Gergely. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke szerint most már nem ússzák meg a programalkotást, és lesz olyan népszerűségi pont, amikor maguk ellen kell majd kampányolniuk, hogy ne erősödjenek tovább.

Szerinte nem Gyurcsány Ferenccel, hanem a közösségépítéssel kell foglalkoznia egy ellenzéki pártnak, mert „ha már a kocsma is bezár, csak a paphoz lehet menni”.

csórhatpuszta Creative Commons License 2023.11.19 0 0 102

Belföld A Kutyapárt hungarikummá avatott egy lerobbant Vas megyei buszmegállót

 

 

Spirk József 2023. 11. 19. 15:27

 

 

A Kétfarkú Kutya Párt egy polgári bejelentés alapján kiszállt Vas megyei Oszkóra és hungarikummá avatta a község düledező buszmegállóját.

 

Az eseményről a Nyugat.hu videós tudósításban számolt be.

 

A párt honlapja szerint az MKKP kimondott célja, hogy felhívja a figyelmet a lerobbant épületekre, infrastruktúrára. Ezért kérik is az ilyen objektumok bejelentését: „benőtte a gaz a szétrúgott elektromos szekrényt? Kátyúba dőlt az összegrefitizett villanyoszlop? Nem látszik a szeméttől a lekopott zebra, amin amúgy se lehetne átkelni kerekesszékkel? Jelentsd be a térképen a problémákat, amiket a településeden látsz és mi megoldjuk! Vagy legalább viccessé tesszük.”

 

Ez történt Oszkó Felsőn, ahol egy bejelentés nyomán felavatták a Hungarikum buszmegállót, és emléktáblát is elhelyeztek V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője számára, aki egyébként a hungarikumokért felelős államtitkár is.

questt Creative Commons License 2023.09.25 0 0 101

„Heresimogatásra kijelölt hely” feliratú táblát tett ki a Kétfarkú Kutya Párt a Hadik lovasszoborra

 

Benics Márk belföld szeptember 25., 07:51

 

Szeptember közepén volt hír, hogy a heresimogatás veszélyeire felhívó táblát helyez ki a Hadik lovasszoborhoz a Budavári Önkormányzat, miután a Lázár Jánoshoz tartozó Építési és Közlekedési Minisztérium Műemlékvédelemért Felelős Helyettes Államtitkára leszólt. Szerinte a szobrot egyes idegenvezetők „igen méltatlan” módon mutatják be.

Gázos_Gaz Creative Commons License 2023.09.19 0 1 100

Valahogy nem látom itt a magas szintű elítélését a választási csalásnak a fideszt istenítők oldaláról.

 

Előzmény: NoNickNo (99)
NoNickNo Creative Commons License 2023.09.19 0 1 99

Lemondott a 18. kerületi fideszes, aki meg akarta kenni a kutyapárt jelöltjét

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 19.

Belpol

Egyből lépett a kormánypárt... A lebukott Lévai István Zoltán a pártból is kilépett.

 

Szűkszavú közleményben jelentette be kedd délelőtt a Fidesz, hogy

 

lemond párttagságáról és választókerületi elnöki tisztségéről Lévai István Zoltán, az a 18. kerületi pártvezető, akiről hétfőn derült ki, hogy megpróbálta lefizetni a Kétfarkú Kutya Párt helyi jelöltjét, hogy induljon el a 2024-es önkormányzati választáson az ellenzéki jelölttel szemben.

NoNickNo Creative Commons License 2023.09.19 0 0 98

Feljelentették a XVIII. kerületi fideszest, aki megpróbálta megvesztegetni a kutyapárt politikusát

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 18.

Belpol

 

Az ellenzéki pártok Lévai István Zoltán lemondását követelik.

 

Választás rendje elleni bűncselekmény, vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt feljelentést tett a XVIII. kerületi rendőrségen Hartaházi Miklós, a Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat alelnöke. A politikus erről szóló Facebook-bejegyzését a 24.hu vette észre.

wetalk Creative Commons License 2023.08.19 0 1 97

Padok rendbetétele miatt hívott rendőröket Gárdony fideszes polgármestere kutyapárti aktivistákra Haász János belföld augusztus 19., 12:16

 

 

Gárdonyban felütötte a fejét a padhelyreállítás, de a polgármester a helyén volt: rendőrt hívott a bűnözőkre, és háromszázezer forintos kárt talált az újrafestett, korábban lerobbant állapotú padokban.

És most jöjjenek a részletek.

 

A Velencei-tó partján fekvő város közterületén három különösen lerobbant padot kezdett lefesteni és rendbe rakni Fenekes Roland, az MKKP Fejér megyei koordinátora és Nagy Dávid pártigazgató édesapja. A Kutyapárt beszámolója szerint hamarosan megjelent egy polgárőr és rendőr, két perccel Tóth István fideszes polgármester is. Róla azt írják: „lelkesen fényképezte a padbűnözőket, közben a hatósággal beszélgetett”.

Később két nyomozó is megérkezett, akik a lerobbant padok helyreállítását végző aktivistákat bűncselekmény gyanúja miatt bevitték kihallgatásra. Ez négy és fél órán át tartott, majd az ügy átkerült az ügyészségre.

A padbűnöző és az egyik pad, amiben kárt tett az úgynevezett újrafestés technológiájával

„Tóth polgármester úr szerint 300 ezer forintnyi kár érte Gárdony önkormányzatát a felújított padok miatt. Nem tudjuk, hogy az eredeti, lepukkant állapot visszaállítása kerül-e szerinte ennyibe, vagy egy még a miénknél újabb festékréteg” – írja közleményében a párt. (Az akcióról itt található egy Facebook-poszt is.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NoNickNo Creative Commons License 2023.07.21 0 0 96

2023. július. 21. 14:55 2023. július. 21. 15:08 Itthon

 

Valaki az utolsó 20 forintját is elutalta a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak

 

szerző: hvg.hu 8 politika

 

Úgynevezett mikroadomány.

„Bocsánat, ennyi volt a kártyámon. Meg hó vége is van” – ezzel az üzenettel utalt valaki 20 (azaz húsz) forintot a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak (MKKP).

 

Az utalás még szerdán történt, de az ezt igazoló tranzakciós adatokat (a személyes adatok kitakarásával) csak pénteken osztotta meg a Facebookon az MKKP.

A pénzt megköszönték, és a dolgot annyival kommentálták, hogy ez „egy igazi mikroadomány”.

Dr. Ködmönössy János Creative Commons License 2023.06.17 -5 0 95

Nem kérdés, hogy akár törvénysértéssel is lehetővé kell tenni a csöveseknek, hogy kényelmesen végig tudjanak heveredni a köztéri padokon.

Előzmény: questt (94)
questt Creative Commons License 2023.06.17 0 0 94

Gigantikus kutyapárt-önkormányzat csatába torkollott a gigantikus zöld parkba szánt leheveredésbiztos padok ügye Újpesten

Gazda Albert belföld június 16., 19:08

Az újpesti önkormányzat ez évi kiemelt projektje a Főtér-park kialakításának lezárása, a gigantikus zöld parkként emlegetett gigantikus zöld park közel 10 ezer négyzetméteren valósul meg a piac melletti, eddig nem különösebben szépséges területen.

A közelgő örömbe vegyített ürömöt a Kétfarkú Kutya Párt, amely közösségi oldalán mutatta be csütörtökön a parkba érkező padokat.

questt Creative Commons License 2023.05.16 0 0 93

HU Bejelentkezés 0:00 / 7:44 "Nem irigyellek, hogy ilyen beszélgetésekkel töltitek az életeteket"

 

I Republikon-konferencia Kétfarkú Kutya Párt 28,1 E feliratkozó 15 335 megtekintés 2023. máj. 15.

 

Ellenzéki politikusok beszélgetése a Republikon Intézet konferenciáján stratégiáról, víziókról, döntéselőkészítésről a tárgyalásokhoz vezető egyeztetések előtt. Összefoglaltunk nektek nyolc percben másfél órát. https://mkkp.hu

questt Creative Commons License 2023.04.04 0 0 92

2023. április. 02. 17:04 2023. április. 02. 17:04 Élet+Stílus

 

Kutyapárt: A megye legszebb korrupciós emlékműve a lombkoronasétány

 

szerző: hvg.hu 105 itthon

Megjelölték.

 

Hajdú-Bihar Vármegye legszebb korrupciós emlékművévé választotta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyi szervezete a kivágott erdő helyére épített lombkoronasétányt Nyírmártonfalván.

 

Az "emlékműre" a párt egyik matricáját is ráragasztották.

questt Creative Commons License 2023.04.04 0 0 91

2023. április. 02. 17:04 2023. április. 02. 17:04 Élet+Stílus

 

Kutyapárt: A megye legszebb korrupciós emlékműve a lombkoronasétány

 

szerző: hvg.hu 105 itthon

Megjelölték.

 

Hajdú-Bihar Vármegye legszebb korrupciós emlékművévé választotta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyi szervezete a kivágott erdő helyére épített lombkoronasétányt Nyírmártonfalván.

 

Az "emlékműre" a párt egyik matricáját is ráragasztották.

mozgóárus Creative Commons License 2023.03.19 0 0 90

amelyik kutya ugat nem harap

Kutyapárt ugat ? 

 

NoNickNo Creative Commons License 2023.03.19 0 0 89

Kitört a háború a Kutyapárt és a Momentum között

 

Kreft-Horváth Márk 17 perce 4 perce – Hiába próbáltam megszüntetni, egyelőre megmaradt a ferencvárosi Momentum értelmetlen Házbizottsága, és megfejelték egy vadiúj momentumos tanácsnoki fizetéssel – számolt be róla a IX. kerület alpolgármestere az Mkkp.hu oldalon.

 

Döme Zsuzsanna „Suzi” társadalmi megbízatású alpolgármester, akit Baranyi Krisztina polgármester hozott a kerületbe, hálából a kutyapárt támogatásáért, 2019-es megválasztása előtt.

mozgóárus Creative Commons License 2023.02.08 0 0 88

Kutyapárt már a nevében is link.

Nem állatvédők ! 

NoNickNo Creative Commons License 2023.02.08 0 0 87

„97% nem vásárol idén szállodaláncot” – átírták a kormányplakátokat

  • narancs.hu
  • 2023. február 8.

Belpol

A kutyapárt meghekkelte a konzultáció eredményének hirdetését.

 

 

Fölülragasztotta a legutóbbi nemzeti konzultáció eredményét hirdető kormányplakátokat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. 

 

 

Az eredeti szöveg szerint a magyarok 97 százaléka mondott nemet az Európai Unió által

Oroszországgal szemben bevezetett szankciókra. Ez így csúsztatás, hiszen a konzultációban csupán 1,4 millió ember nyilvánított véleményt.

 

Az MKKP a két hete látható hirdetésekhez már korábban is fűzött nyilvános megjegyzéseket. A két újabb munka, amelyet csütörtökön mutatott be a párt a Facebook-oldalán, a magyarok alkoholmentessör-fogyasztási és szállodalánc-vásárlási hajlandóságáról szól.

selektor Creative Commons License 2022.11.18 0 0 86

Kutyapárt a Fidesz zsebében... szeretné a Fidesz

 

2022. november. 18. 18:06 2022. november. 18. 18:38

 

ItthonMagyarország megszavazta a szankciókat. Adjatok pénzt!” – ezt kellene a Kutyapárt szerint kiplakátolni Brüsszelben

 

szerző: hvg.hu 61 itthon

 

 

A kormányzat két üzenetére is reagál a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legújabb heccplakátja: a bombás, szankciósra és a szankciókkal kapcsolatos nemzeti konzultációsra.

 

 

„Megjelentek a kormány első plakátjai Brüsszelben. A 30 ezer óriásplakát és 20 ezer citylight poszter 6 milliárdba fog kerülni” – írja a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a Facebook-oldalán.

A szöveghez mellékelt képen egy citylight hirdetés látható, amelyen az olvasható:

 

 

Magyarország megszavazta a szankciókat. Adjatok pénzt!”

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.02 -3 0 85

Isten jóságos, de az embereké a döntes....

Előzmény: özvi (84)
özvi Creative Commons License 2021.11.02 0 1 84

ez a baj.

Ha Isten jóságos lenne, akkor úgy teremti a világot , hogy elég lenne csak levegőt venni.

Előzmény: nagyanyo5:0 (83)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2021.11.02 -2 0 83

Minden párt pénzből él!!!!!

Előzmény: rézpál (2)
MasterMC Creative Commons License 2021.11.01 0 1 79

Reméljük egyet sem.

 

Ha mégis, a pokolban kell elszámolnia a lelkiismeretével az ördögnek.

Előzmény: verkri (78)
verkri Creative Commons License 2021.11.01 0 1 78

Tökmindegy, hogy egy párt hány szavazatot kap az egyéni jelöltjeire, az számít, hogy hány egyéni körzetet nyíer meg.

Előzmény: kilógó lóláb (40)
Legyen a sírjára virág Creative Commons License 2021.11.01 0 0 77

 

Te hol voltál, amikor az ellenzék szemében

a Kutyák haharászó-heherésző rendszerkritikusokból

Orbán kegyeltjei lettek?

Google_találat Creative Commons License 2021.11.01 -1 3 76

"Ott dúskálnak a pénzben"

 

Mamó, a köznyelv hogy is hívja a megvehető nőket? :D

Előzmény: nagyanyo5:0 (75)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2021.11.01 -3 1 75

Magyarok zöme a fidesz zsebében:)))) Ott dúskálnak a pénzben!!!!

emp Creative Commons License 2021.11.01 0 0 74

akkor jó.

már akartam írni, hogy remélem, téged nem nagyon érint a dolog.

Előzmény: Törölt nick (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!