Keresés

Részletes keresés

Palos Brand Creative Commons License 3 napja 0 0 36

ORB(D)ROGÁN APARTHEID REZSIMJÉNEK HAMAROSAN LŐTTEK!!!...- de SZÓ SZERINT!!!

 

 

A XVIII-ik KERÜLETBEN MEG Dr. KOVÁCS ILDIKÓNAK és BŰNBANDÁJÁNAK PLÁNE!!!

 

 

 

Március 12-én délelőtt, a „devizakönyvem” anyaggyűjtése során, egy kúriai tárgyaláson jártam, Szepesházi Péter ügyvéd úr és az általa képviselt Szegvári Judit devizahitel-károsult „társaságában”. Az öttagú bírói tanács asztalán, az Erste Bank kérelmére, egy másodfokú, jogerős (rész)ítélet feküdt, ami érvénytelennek nyilvánította a két fél között 2007-ben kötött svájci frank alapú kölcsönszerződést. Az ügyben másodfokon eljáró bíróság ugyanis úgy ítélte meg, hogy a bank nem biztosított kellő időt a szerződés átolvasására és a benne foglalt árfolyamkockázat mérlegelésére. A részítélettel nem érintett kérdésben – a felek közti elszámolás módjának meghatározása ügyében – a másodfokú bíróság felfüggesztette a pert a felülvizsgálati döntés megszületéséig.

 

 

Nos, az öttagú kúriai tanács március 12-én fenntartotta hatályában a másodfokú, Erste Bankot elmarasztaló részítéletet, így a felek által 2007-ben megkötött szerződés érvényét vesztette.

 

 

Következhet hát az elszámolási alku. - Bebizonyosodott, hogy soha nem szabad feladni! – mondta a végrehajtás szorításából szabaduló Szegvári Judit, amikor leültünk beszélgetni Balatonfüredi otthonukban. - Igaz persze az is, hogy a pernyeréshez elengedhetetlenül szükséges egy jó és tisztességes ügyvéd is. Nekünk volt, van ilyen.

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.04.17 0 0 34

Karsai Dániel túljárt Matolcsyék eszén: Nem titkolózhat tovább a Matolcsy KÖZPÉNZ- SZIVATTYÚJA!!!

MATOLCSY FIA SZÁZMILLIÁRDOKAT MENEKÍT KI AZ ORSZÁGBÓL ORBÁN NER"SS" ALAKULATÁNAK KÖSZÖNHETŐEN!!!

Hatalmas siker! Karsai Dániel és csapata győzelmet ért el egy fontos perben.

Kilenc éve indítottak pert Karsai Dánielék, hogy megtudják, kiknek osztogatott pénzt az alapítványain keresztül a jegybank. Kedden a bíróság kimondta: jogellenesen próbálták eltitkolni, kik kaptak pénzt a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványaitól.

Strasbourgig kellett menniük Karsai Dániel csapatának

Az MNB alapítványai ügyében indított adatigénylési per az alkotmányjogász csapatának győzelmével ért véget az Emberi Jogok Európai Bíróságán. Az eljárás 9 évvel ezelőtt, 2015 elején indult. Ez volt a legelső a több száz ügy közül, amelyben

Karsai Dániel a Transparency International Magyarországgal (TI) együtt dolgozott.

Megírtuk, hogy a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő alkotmányjogász márciusban nagyon komoly döntést hozott: március 31-én befejezte ügyvédi pályafutását.

Kollégái azonban a letelepedési kötvények, a taopénzek és a 35 évre osztogatott állami koncessziók nyilvánosságra hozataláért is sokat tettek. A múlt héten pedig az első ilyen ügy is eljutott az ítéletig.

A TI a hvg.hu blogján foglalta össze, mi történt az elmúlt években.

Tíz éve hangzott el

Tíz éve, 2014-ben a Magyar Nemzeti Bank 267 milliárd forintot tolt alapítványokba,

erről mondta Kósa Lajos azt, hogy „elvesztette közpénzjellegét”.

2015 elején Zöldi Blanka, aki most a lakmusz.hu főszerkesztője, akkoriban a Direkt36 munkatársaként közérdekű adatigénylésben kérte ki, hogy a jegybanki alapítványok kinek és mennyi pénzt fizettek ki PhD-ösztöndíj, kutatói mobilitás, konferencia-részvétel és tananyagfejlesztés címen.

Az alapítványok azonban nem adtak ki információt.

Az újságíró és az őt képviselő TI Magyarország pert indított. Ez 2016-ra jutott el az ítéletig, ám az csak részsikert hozott: a bíróság szerint ugyanis

a magánszemélyekre vonatkozó adatokat titokban lehetett tartani.

Ezért Zöldi az Alkotmánybírósághoz fordult. Az AB a konkrét ügyben elutasította az adatigénylést. Ezért fordultak aztán az Emberi Jogok Európai Bíróságához. Öt és fél évvel a per kezdete után mondták ki, hogy

a magyar kormány megsértette az európai emberi jogi egyezményt

azzal, hogy nem engedte megismerni, kik kaptak pénzt az alapítványoktól.

Időközben a parlament elfogadta a közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló törvényt. A 33 ilyen alapítványnak több ezer milliárd forint értékben adott át részvényeket, épületeket és termőföldet. Az Országgyűlés nem szólhat bele abba, hogy azok mit kezdenek ezzel a vagyonnal.

Palos Brand Creative Commons License 2024.04.15 0 0 33

A COVID- TERRORISTA PROPAGANDISTA MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ ROTHSCHILD VÉGTAG TÉNYLEG TOVÁBBRA is a POSZTJÁN MARADHAT MAGYAROK?!

Talán már mindenki elfelejtette, mert már elmúlt...De ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni és úgy tenni, mintha mi sem történt volna!Egy cikk, amiben egy 0ltáskényszer miatt leszerelt katona nyilatkozik, érdemes figyelni rá. Természetesen az ő kérelmüket is elutasította az Alkotmánybíróság és az Emberi Jogok Európai Bírósága is.Ugye a lényeg az volt, hogy a katonák elvileg parancsba kapták az oltakozást, ugyanakkor alá kellett írniuk egy nyilatkozatot - mint mindenki másnak - hogy önként és saját felelősségükre kérik az oltást.Kiemelések tőlem:"Annyira erős volt a bizalom az oltások biztonságos mivoltában, hogy minden előzetes egészségügyi problémával összeegyeztethetőnek ítélték ezeket az újfajta kísérleti készítményeket........mindenki gondolkozzon el azon, hogy egy törvény a fizikai valóságban csak egy teleírt papír. A kérdés az, hogy ki írta rá, hogy ezt kell velünk művelni? Kinek az akarata volt ez?

Valaki, vagy valakik ezt törvényjavaslat formájában az Országgyűlés elé terjesztették, akik ezt képesek voltak jóváhagyni és törvénnyé minősíteni. Úgy, hogy közben maguknak megszavazták, hogy nem kötelezik magukat oltásra… Nekik nem kellett…

És közben mindez csak úgy „magától megtörtént” és senki sem felelős.....- Miért volt annyira fontos ez a ’Hozzájárulási Nyilatkozat’?– Mert enélkül senkit sem oltottak. Az oltópont bejáratánál le kellett ellenőriznünk az oltásra érkezett személy papírjait, ellenőriznünk kellett, hogy rajta van-e a listán és legvégül, hogy magával hozta-e a Hozzájárulási Nyilatkozatot – ha jól emlékszem, ezt a házi orvosuktól kapták meg az érintettek. Ha valaki nem hozta magával, nekünk kellett a kezébe adni kitöltésre. Ha ezt valaki nem töltötte ki és nem írta alá, nem oltották be. Be se engedhettük az oltópontra. Én, amikor megvizsgáltam ezeket a nyilatkozatokat, azt állapítottam meg, hogy ezek önkéntességet jelentenek.

Vagyis, hogy az az illető, aki akarja az oltást, önként kéri azt. Ennek megfelelően, ha valami probléma adódik, saját maga lesz a felelős érte, nem mutogathat senki másra.....Valójában arra mentek rá, hogy megfélemlítsenek mindenkit, aki nem azt teszi, amit éppen mondanak, úgy, hogy ők maguk közben érinthetetlenek maradnak, mert felelősséget nem vállalnak és a lehető legjobban bosszút álljanak és megalázzák azokat, akik, bár nem követtek el semmilyen törvénytelenséget, de nem dőltek be nekik...

A Dr. Kozma Ákos, Alapvető Jogok Biztosának írt levélben kifejtettem álláspontunkat, miszerint a kísérleti oltás felvételére történő kényszerítéssel – bármilyen jogcímen is történt – volt munkaadónk több ponton megsértette a Nürnbergi Kódexet. A helyzetet súlyosbítja, hogy a munkaadók a társadalom más szektoraiban is kötelezővé tették a covid-oltásokat és szankcionálták azok elutasítását. Felkértem tehát a biztost, és a magyar emberek alkotmányos jogainak védelméért felelős hivatalát, hogy vizsgálja meg felvetéseinket.....Ha ebben a rendszerben nem lehetséges a felelősségre vonás, talán a következőben az lesz. Addig is: ha bármikor szóba kerül egy oltás, járvány és a kötelezés, mindig jusson eszébe az embereknek a történetünk. Ezt már most meglehetett tenni. Mi történhet azután, ha a WHO-megállapodás életbe lép?....Orbán Viktor miniszterelnök állítólag nem tűri, hogy mások beleavatkozzanak a magyarok dolgába, állítólag pont ezért hozta létre a Szuverenitásvédelmi Hatóságot.....Magyarország belép a WHO-megállapodásba, az azért fog megtörténni, mert ő is azt akarja. Nélküle ez nem valósulhatna meg. De kell hozzá a nép is, ugyanis az is hozzájárul ehhez.Ha mi, magyarok, hagyjuk, hogy ez a ratifikáció megtörténjen, bármilyen negatív hatás is fog minket érni ebből kifolyólag a későbbiekben, azt fogjuk kapni, amit megérdemlünk.....Aztán 2024 januárjában hirtelen Magyarországon is mindenki megvilágosodott: szinte mindenhol a covid-elleni ’vakcinák’ káros mellékhatásairól cikkeztek. Nos, úgy néz ki, mégis csak vannak. Pedig annak idején mindenki azt mondta, hogy biztos, hogy biztonságos. Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy az oltatlanok megfognak halni. Ezek szerint kb. 3 millió magyarnak már nem kellene élnie. És ezt mindenki elfelejtette? Senki nem emlékezteti a miniszterelnököt erre? Egyébként meg hiába ment kb. egy hónapig a híráradat: nem történt semmi, most meg megint csönd van.....De a miniszterelnök még csak válaszra sem méltatja ezeket a kérdéseket. Nem is fog addig foglalkozni vele, amíg a közvélemény rá nem kényszeríti. Arról a közvéleményről beszélek, ami jelenleg Magyar Péterrel van elfoglalva. Egyébként őt is megkérdezhetnék, ha már ennyi bennfentes dolgot tud és ki akarja őket teregetni: mit tud a kormány oltásokkal kapcsolatos dolgairól? Ki, vagy kik voltak a döntéshozók? Kik voltak a tanácsadók? Ki találta ki az önkéntes felelősségvállalást tartalmazó Hozzájárulási Nyilatkozatot? És még lehetne sorolni. Ezek sokkal fontosabb kérdések annál, hogy kik hogyan intézték a családi életüket. Ugyanis ezek az ország összes állampolgárát érintik, ha oltott, ha oltatlan."Az tény, hogy sorra kerülnek felszínre dolgok, amikre senki nem ad magyarázatot.

0ltáskárosodás pedig létezik, csak itt a Facen van oltáskárosult csoportokból egy csomó. Mindezek ellenére tényleg csend van...Sőt!

A WHO paktumról egyáltalán nem tudnak az emberek, pedig tényleg mindenkit érinteni fog.

 

 

https://magyarjelen.hu/tudjak-e-az-emberek-milyen.../...

Palos Brand Creative Commons License 2024.04.14 0 0 32

A XVIII. KERÜLETI Dr. KOVÁCS ILDIKÓ VÉGREHAJTÓ MAFFIÓZÓ

            (D)ROGÁN ANTAL

                  és

        SCHADL GYÖRGY

                    

PROSTITUÁLTJA az ÁLTALA KISEMMIZETT MAGYAR CSALÁDOK ÁLDOZATI BOSSZÚJÁNAK KÖSZÖNHETŐEN és az ÉBREDŐ JÓ MAGYAR NÉP "HÁLÁJAKÉNT" HAMAROSAN SÍRVA FOG ELKOTRÓDNI UZSORÁS HÓHÉR POZÍCIÓJÁBÓL és MAGYARORSZÁGRÓL IS!!!...- MERT a JÖVŐ SOHASEM JŐ, HANEM ITT VAN!!!

Palos Brand Creative Commons License 2024.02.12 0 0 31

ORBÁN a GÁTJA a VÉGREHAJTÓ MAFFIA TÖBB SZÁZMILLIÁRDOS SÍBOLÁSÁNAK és a MAGYAROK VÉGNÉLKÜLI GYOMORBA DÖNTÉSÉNEK FELTÁRÁSÁBAN!!!

 

 

Varga Judit volt férje azt állítja, a miniszterelnök - még a Schadl-ügy kirobbanása előtt - nem járult hozzá Völner Pál államtitkár leváltásához.

“Csak hogy világos legyen, az akkori igazságügyi miniszter jóval a Schadl-ügy kirobbanása előtt kezdeményezte Völner Pál államtitkár leváltását.

A miniszterelnöknek látszódó Rothschild farok ehhez nem járult hozzá, így Völner a helyén maradhatott…” – írta hétfő délelőtt a Facebook-oldalán Magyar Péter.

 

 

 

 

Magyar volt felesége, Varga Judit 2019 júliusától 2023 júliusáig volt igazságügyi miniszter.

A Pálos Trend 2019 augusztusában tájékoztatta Juditot a Schadl-Rogán-Orbán triumvirátus végrehajtó és közjegyző maffiájának működéséről!!!

 

 

Szégyen, de a Völner Pál volt igazságügyi államtitkárt és Schadl Györgyöt, a végrehajtói kar volt elnökét érintő korrupciós botrány csupán ré két évre 2021-ben robbant ki!!!

 

 

A gyengeelméjűt korrupciós és vagyon elleni bűncselekményekkel, valamint pénzmosással vádolják ahogyan az egoista elmebeteg Schadl Györgyöt és 21 társát is, köztük az anyámasszony katonája Völner Pált.

A cionista zsidó Schadl a gyanú szerint rendszeresen pénzelte Völnert, akitől ezért különféle ellenszolgáltatásokat kapott. 

Magyar Péter egy szombati Facebook-bejegyzésében váratlanul durván kritizálni kezdte Rogán Antalt és a kormányt, vasárnap este pedig exkluzív interjút adott a Partizánnak, amelyben többek között elhangzott, hogy Magyar Péter szeretné, ha az ország jó irányba menne, ezért folytatni fogja a “nyilatkozattételt”. 

A Diákhitel Zrt. egykori elnöke, Varga Judit volt férje színre lépésének előzménye az, hogy a bicskei pedofilügy egyik, nem pedofil bűncselekmény miatt elítélt szereplője, K. Endre tavaly kegyelmet kapott Novák Katalintól.

Az eset nyilvánosságra kerülésébe a köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter is belebukott. Varga Judit lemondott képviselői mandátumáról és visszavonult a közélettől, mert fél, hogy az indulatait kezelni képtelen agyongyógyszerezett felcsúti dögevő kivégezteti!!!

 

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.02.04 0 0 30

ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTÉSÉBEN MAJKA,

 

GYŐZIKE, NAGY FERÓ és OL(D)STEIN=ORSÓS=ORBÁN

 

COVID- TERRORISTA PROPAGANDISTÁK ÉPPEN ÚGY ÖNKÉNT TENGERNYI PÉNZÉRT VESZNEK RÉSZT, AHOGYAN a ROTHSCHILD PROSTITUÁLT NEW=JEW=NOVÁK KATALIN

 

 

 

 

 

 

 

PEDOFIL VÉRMÉRGEZŐKET MENT FEL MÁRIA ORSZÁGÁBAN 2024-ben!!!...- 1 CSALÁDBARÁT ZSIDESZ RÉMURALMA ALATT!!!KÉRDÉS?!

Palos Brand Creative Commons License 2024.02.02 0 0 29

Így védik "keresztény-nemzeti" módra a FIDESZ FAJ és VÉRFERTŐZŐ POLITIKUS FENEVADJAI a magyar gyerekeket: Novák=NEW=JEW KATALIN egy pedofil állat bűntársának adott kegyelmet  köztársasági elnöknek látszódó riherongy kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesét, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben – írja a 444 nyomán 24.

A cikk emlékezetet: a volt igazgatóhelyettes megírt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében, amit a pedofil igazgató jelenlétében akart aláíratni a gyerekkel. A korábbi igazgatóhelyettest végül első és másodfokon 3 év 4 hónap börtönre ítélték.

Jól megvédik az országot a pedofiloktól és bűntársaiktól is Orbán génhulladék párttársai!!!

A korábbi helyettes a kegyelmet tavaly áprilisban kapta meg, vagyis „a bicskei pedofil igazgató bűntársa a pápalátogatás ürügyén jöhetett ki a börtönből” – írja a lap. A portál szerint mindez csak azért derült ki (a kegyelmi eljárások ugyanis jellemzően nem nyilvánosak), mert az igazgatóhelyettes a kegyelmi kérvénnyel párhuzamosan harmadfokon is megtámadta a börtönbüntetését.

A Kúria eljárása még zajlott, amikor meghozták a kegyelmi ítéletet, így ez az áprilisi döntés bekerült a harmadfokú határozat szeptemberi szövegébe. A Kúria egyébként helybenhagyta az első és a másodfokon is kiszabott büntetést, tehát a pedofil igazgató helyettese jogerősen is kényszerítést követett el még úgy is, hogy a kiszabott büntetését nem kell letöltenie, és a kegyelem értelmében büntetett előélete sem lesz.

Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthont 26 éven át vezető igazgató 2004–16 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott.

Erről 2016-ban több egykori áldozat is nyilvánosan vallott. Vásárhelyi János éppen a nyálát csorgatja Az igazgató és az igazgatóhelyettes ellen egy évvel később, 2017 augusztusában emeltek vádat. A vádirat szerint az igazgató különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott, tőle erősen függő fiúkat orális szexre. Az egyik gyerek 2016 szeptemberében jelezte a gyermekvédelmi gyámjának, hogy az igazgató szexuálisan zaklatta.

A gyám azonnal kiemelte a gyereket az intézményből, és jelentést tett az esetről, ami után az igazgatót azonnal felmentették a munkavégzés alól. Az igazgató ekkor felkereste a gyerek unokatestvérét, aki szintén a gyermekotthonban lakott, és meggyőzte, hogy „szöktesse vissza” a gyereket az otthonba.

A gyerek az unokatestvérével vissza is ment, ahol az akkor már felfüggesztett igazgató közölte vele, hogyha továbbra is együtt akar élni az unokatestvérével (a legközelebbi rokonával), akkor vissza kell vonnia a terhelő vallomását. Az igazgató berendelte az igazgatóhelyettest, és megkérte, hogy írja meg a gyerek nevében a vallomást és írassa alá vele. Az igazgatóhelyettes ennek – annak ellenére, hogy tudott arról, hogy mivel vádolták meg az igazgatót – eleget is tett. A papírra azt írta: Kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán. Ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. Kényszerítésért 2019-ben első fokon, majd 2021-ben másodfokon is 3 év 4 hónap börtönre ítélték.

Az igazgató nyolc évet kapott.

A Sándor Palota mellébeszél „Novák Katalin elnöksége alatt pedofiloknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pedofíliával szemben nincs mentség” – válaszolta a Telex kérdésére a Sándor Palota. „Akit pedofília miatt ítéltek el, eddig sem kapott és ezután sem kap elnöki kegyelmet. Konkrét kegyelmi ügyekben a harminchárom éves hagyományoknak és a jogszabályoknak megfelelően nem tudunk részletes tájékoztatást adni” – írták. (Persze ez mellébeszélés, hiszen egy pedofilt segítő kényszerítésért ítélték el, nem pedofíliáért..- a szerk.) Harmadfokon is bűnös, de gyerekekkel továbbra is foglalkozhat A kegyelem ténye talán nem is derült volna ki, ha az igazgatóhelyettes a kegyelmi kérvénnyel párhuzamosan nem próbálkozik harmadfokon is megtámadni a börtönbüntetését. A Kúria eljárása ugyanis még zajlott, amikor meghozták a kegyelmi ítéletet, így az áprilisi döntés bekerült a harmadfokú határozat szeptemberi szövegébe: Időközben, 2023. április 27. napján a Köztársasági Elnök a kegyelmi kérelem elbírálásáról szóló KEH/2787-6/2023. számú határozatával a II. rendű terhelttel szemben a jelen ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetés hátralévő részének végrehajtását kegyelemből 5 évi próbaidőre felfüggesztette, a foglalkozástól eltiltás büntetés és a közügyektől eltiltás mellékbüntetés hátralévő részének végrehajtását kegyelemből elengedte, valamint az ítélet vonatkozásában a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól kegyelemből mentesítette.

A Kúria egyébként – az időközben megadott elnöki kegyelem ellenére – helybenhagyta az első és a másodfokon is kiszabott büntetést. A kegyelemnek köszönhetően viszont így sem kell letöltenie azt az igazgatóhelyettesnek, és büntetett előélete sem lesz. Ez az kegyelemgyár, amelybe Budaházyék is nagy nehezen befértek Novák Katalin rekorder a kegyelmezésben, a Hvg.hu összesítése szerint tavaly 446 elítélt kérelméből 40-et hagyott hagyott jóvá, ami abszolút értéken az elmúlt 19 év rekordja. 

Palos Brand Creative Commons License 2024.02.01 0 0 28

D

 

 

ÚJ ISRAHELL MEGTEREMTŐI az ORB(D)ROGÁN REZSIM CENZÚRAI s NŐI MA LEVETETTÉK a FACEBOOK BORÍTÓKÉPEMET, MERT a VALÓS a NAGY TÖRTÉNELEMHAMISÍTÓ CIONISTÁK ELŐTTI VILÁGRÓL TETTEM FEL ORSZÁGVALLÁSOKAT és NEM PUBLIKUS KORDOKUMENTUMOKAT!!!

 

 

 

A SZABADSÁGHARC ELKEZDŐDÖTT!!!

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.29 0 0 27

   Az ún. BAYER ZSOLT PROLI- KRETÉN MÁR ORBÁN és a FIDESZ SZÁMÁRA is KELLEMETLENEBB, MINT 1 RÁKOS DAGANAT!!!Az ORB(D)ROGÁN REZSIM DÍSZ- SVÁBJA a KEGYETLEN ÁVH-s NAGYPAPIRA HASONLÍT LEGINKÁBB: MAGZATGYILKOSSÁGOKBAN, KÖZPÉNZ LOPÁSBAN, HAZUDOZÁSBAN és ÉRV NÉLKÜLI ZSIDESZES FRÖCSÖGÉSBEN is!!!

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.28 0 0 26

 

 

 

A FIDESZ DÍSZ- SVÁBJA EGYRE BÜDÖSEBB a NARANCSHÉJ KIPÁSOK KÖRÉBEN is!!! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Su41K7JU39k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bayer Zsolt élethazugságai címmel tett közzé videót vasárnap reggel Ungváry Krisztián. A történésznek hétfő reggel jelenik meg egy nagy cikke Bayer Zsolt nagyapjáról és a publicista hiányos múltfeldolgozásáról a Telexen. „Ez a történet Bayer Zsoltról szól, Bayer Zsolt élethazugságairól, de hogy konstruktív legyek, inkább arról, hogy megértsük Bayer Zsoltot” – fogalmaz a videóban.

A történész levéltári dokumentumokkal alátámasztva járja körül, hogyan lett Bayer nagyapja, Gyimes Károly már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője a nyilas pártnak Kiskőrösön. Gyimes a holokauszt idején gettóorvosként hüvelyi motozásra tanította be a kiskőrösi gettó személyzetét, majd a háború után önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt.

 

Ungváry szerint ehhez képest Bayer Zsolt rendszerint pozitív képet fest a nagyapjáról. Azt ugyan elismeri, hogy gettóorvos volt, de a publicista szerint ebben a minőségében embereket mentett, az ÁVH pedig meghurcolta, és végül négy hálás zsidó mentette meg az Andrássy út 60.-ból.

A történész szerint azért van szükség Bayer családi múltjának feltárására, mert abból megérthető, miért viselkedik ma úgy Bayer Zsolt úgy, ahogy. "Miért is van, az, amit olyan sokszor látunk nála és eszmetársainál, hogy most mi jövünk, és nekünk dolgok járnak, budai ingatlan, ez az, amaz. Ez az elementáris belső sértettség magyarázható ezekkel a társadalmi traumákkal, amelyeken ezek a családok tettesként korábban keresztülmentek, és a lelkiismeretük valahogy nem adott nekik soha feloldozást."

Ungváry azon a véleményen van, hogy ha Bayer szembenéz a múltjával, talán képes lesz arra is, hogy ezt az állandó sértettségérzését megszüntesse. "De ha csak annyit tesz, hogy nem hazudik saját nagyapjáról, hanem hallgat róla, akkor is egy centivel előre tudtunk lépni."

Gyimes Ungváry kutatásai szerint nem 5 pengőért vizsgálta meg a gettóba zárt zsidókat, ahogy Bayer korábban állította. Egy általa látott vallomás szerint előfordult olyan is, hogy 500 pengőt fogadott el a segítségnyújtásért, csak hogy aztán ne csináljon semmit. Ungváry szerint abban, hogy Gyimest a háború után mégis felmentette a népbíróság, közrejátszhatott az is, hogy Gyimes ’45 után antifasiszta ellenállói legendákat gyártott magáról, és „ezzel próbálta elkábítani a népbíróságot”, emellett a terhelő vallomások egy része hiányzik is az ügyészségi aktából. Az ’50-es években aztán Gyimes önként jelentkezett besúgónak. "Állambiztonsági karrierje feltehetően több évtizeden keresztül folytatódott."

1961-ben aztán több orvossal együtt Gyimesit is elítélték különböző jogcímeken, kétrendbeli magzatelhajtásért és erre való felbujtásért 1 év felfüggesztett börtönt és 5000 forint pénzbírságot kapott a történész szerint. Ungváry hozzátette: "Bayer Zsolt egy kicsit megértőbb lehetne abban a diskurzusban, amit jelenleg az abortusz kapcsán folytat, hogyha a saját nagypapája tevékenységére gondol".

 

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.21 0 0 25

Kubatovék fenyegetőznek? Novák Katalin Klaus Schwabnál - Kérdéseitekre válaszolok 27.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Vhsh6IqWgso&t=530s

 

ORBÁN a DISZNÓK VEZÉRE!!!

 

...és NEM a PATKÁNYOKÉ, AHOGYAN AZT az MSZP-s BANGÓNÉ HURROGTA!!!

A NYIRKAI JÓSLAT SZERINT ORBÁN VIKTOR = KISKANÁSZ!!!

TEHÁT ORBÁN VIKTOR, alias, GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK: VALÓJÁBAN a DISZNÓK VEZÉRE!!!

MAGYAR LÉTÜNKRE SOHA NEM ENGEDHETJÜK MEG MAGUNKNAK, HOGY OLYAN NAIVAK LEGYÜNK, HOGY HIGGYÜNK AKÁR 1 „MOMENTUMNYIRA” is az ÓSZÖVETSÉGI MÓZES KORTÁRS VÉRSZOMJAS UNOKÁINAK, AKIK NARANCSHÉJBÓL VISELIK a KIPÁT…- DE KERESZTTEL HADONÁSZNAK!!!

https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.21 0 0 24

ORBÁN & SCHMIDT MÁRIA KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIÁJÁNAK, DEVIZA és HITEL KÁROSULTJAINAK FIGYELMÉBE!!!

2020. májusban precedens értékű végzés született a magyarországi talmudista KÚRIÁN!
Bh 2020-05151-es Kúriás döntés ahol kimondták a deviza kölcsönszerződés teljes érvénytelenségét! Érvénytelen minden olyan kölcsönszerződés ahol a fogyasztóra terhelték az árfolyamváltozásból eredő összes költséget és korlátlanul emelkedhet! Általános Szerződési Feltételekben és a Közjegyzői okiratban ez lett rögzítve azok a szerződések érvénytelenek!
3 jogszabállyal lehet érvényesíteni a devizahitelesek jogait!
Semmi másra nem kell hivatkozni meg kell támadni a Közjegyzői okiratot!
21.000.- Ft-os per illetékbélyeg formájában célszerű leróni,- aki ki tudja fizetni- a költségmentességet ne, kelljen kivárni.
Közjegyzői okirat érvénytelenségét kell kérni, megállapítani - aki megbíz, vele annak elkészítjük a periratot!
Minden hitelfelvevőnek csak a felvett tőkét kell visszafizetnie!

 


Amit a tőkén felül fizettetek ki a bankok pl. kamat, kezelési költség, árfolyam-különbözet, árfolyamváltozás, felszólító levél, szerződés felmondási díj, stb.
Könyvvizsgálót kirendeli a bíróság, megtörténik az elszámolás.
Akinek november-december hónapban beadjuk, a keresetét január- februárban kitűzik a tárgyalást, kimondják az érvénytelenséget, marad az eredeti elszámolás.

 


Visszatérítettjük az ügyfeleinknek a tőkén felüli összeget!
Kilakoltatásokat megakadályozzuk, akkor is ha eladták az ingatlant, ugyanis elárverezni a piaci ár feléért értékesítik!
Az árverés a bank miatt következett be!
Végrehajtási eljárást is feltudunk függeszteni!
1000 családot sikerült megmenteni!
Elhunyt károsultnak az örökösét tudjuk kártalaníttatni!
Aki hozzánk fordul, annak nem kell többé fizetnie!
Mindenki érvényesítse a jogait, HÍR24-en megjelent, hogy felgyorsítják, megkönnyítik Orbán Schmidt Mária lakásmaffiájának a dolgát…- a kilakoltatásokat és végrehajtásokat!!!

 


Forduljanak Józsihoz bizalommal!
Borbély József

Tel:0670-6000-134

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.14 0 0 23

MI az, HOGY MÉG MINDIG az ún. ZSIDÓK AJJJVÉKOLNAK/6NAK ÉJT NAPPALLÁ TÉVE 2024-ben is MAGYARORSZÁGON?!...

 

- holott állítólag 79 éve kiirtottuk őket!!!

 


„…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk első számú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.11 0 0 22

Toroczkai: A Bayer Zsolthoz köthető Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások laknak!!!

 

 

 

A Mi Hazánk tiltakozik, mert már a sok százmillió forint közpénzzel támogatott, Bayer Zsolt nevéhez köthető Nagy-Magyarország Parkban is indiai vendégmunkásokat szállásoltak el, írja közleményben a párt.

A rövid levél Toroczkai László TikTok-videójára linkel, amelyben az látszik, hogy egy autóban ülve követik a buszt, amelyben vendégmunkások vannak.

Sziasztok! Éppen itt akcióban vagyunk, üldözzük ezt a nagy buszt, ami tele van tömve indiai vendégmunkásokkal

– indítja a videót Toroczkai, aki szerint a munkások egy amerikai multinacionális cég dolgozói, és egyikük a kérdésére azt mondta, 8-9 hónapja laknak itt.

A videóban azt is elmondja Toroczkai, hogy a Nagy-Magyarország Parkot a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolta meg 350 milliós állami támogatással. Toroczkai szerint az alapítvány Bayer Zsolthoz kötődik, aki jelenleg is a kuratórium tagja. Későbbre részletesebb videót ígért.

 

Toroczkai László videójából az is kiderül, hogy az indiaiak nem 2 évre terveznek, véglegesen maradnának Magyarországon. @toroczkai.laszlo 🚨 Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett! #vendégmunkás #india #fidesz #kormány #kormányváltás #trianon #bevándorlás #migráció #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ Epic Orchestra - Red Cat Blue Frissítés: nem két évre terveznek,
Forrás: https://kuruc.info/r/2/269088/

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2024.01.07 0 0 21

2024. január 6-án Csurka István szellemiségét idéztük meg a XI. kerület Bartók Béla út 96. sz. ikonikus helyszínen...- Gulyás Anita földre szállt angyal (nem inkognitóban: biológia-kémia szakos tanárnő?!) vendégszeretetében fürdőzve!!!...- nem mellesleg a szómenésben is szenvedő, de a családi borgazdaság reklámembereként igen tevékeny Novák Előd szervezésében.

 


Na, persze a Toroczkai.info-n oly nagy mellényű és fenyegető XXIV ezen a remekbe szabott rendezvényen mondanom sem kell, de mélyen kussolt...- ahogyan az ex- miépes képviselő Mestyanek Ödön a Karikó Katalint, azaz korunk Mengelénéjét éltető szellemi toprongy sajnos nem!!!

 


Ez a többségnél ki is verte a biztosítékot, de engem úgy felháborított, hogy rögvest el is húztam a cion- bolsevik ügynököket méltató"tetthelyről"!
Mindenesetre az ilyen kényszeres, helyezkedő szemita ábrázatu (most a Mi Hazánk felé kacsingató!) egyedektől mentsen meg minket a Jó Istenünk!!!...- mert máskülönben jelenünk vérző szinkronba kerül legfájóbb múltunkkal!!!

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2023.12.30 0 0 20

ÍME, ORBÁN=ORSÓS=OL(D)STEIN VIKTOR=GYŐRI GÁBOR CION GLOBALISTA COVID-TERRORISTA ÜGYNÖK LEGUTOLSÓ SZARZSÁKJA (BALÁZS ATTILA!!!)!!!

"Aki dolgozni akar, az meg tud keresni 500 ezret Magyarországon – mondja a tendereken taroló milliárdos senkiházi Orbán bérenc véglény!!! (...akit anno a szünetekben is örömkönnyekben úszva vizeltek le az osztálytársai!!!)!!!
De ki is ez a Balázs Attila?

Ő egy milliárdos (NER-CSICSKA!!!) nagyvállalkozó, aki úgy gondolja, „az állami pályázatokon az nyer, aki beleteszi a munkát és mer pályázni, az állam pedig azért vesz tőle irodákat, mert ő adja a legjobb árat.” Nyilván ő mer pályázni, ezért „a Balázs Attila tulajdonában álló Bayer a nagy állami építőipari beruházások nyertese volt az elmúlt években, számos helyen alvállalkozóként vettek részt.

Referenciái között ott van a Puskás Aréna és több vasúti és útépítési projekt, például a Kerepesi úti sportpark.”

A mai Magyarországon ebben semmi meglepő nincs, ahol Bencsik András, kormánypárti véleményformáló röhögés nélkül el tudja mondani Mészáros Lőrincről, hogy „egy bűbájos, kedves, rokonszenves és eszes ember”, és „nem lop, csak nyer”, továbbá „tényleg egy tehetséges ember”, ott nem nagyon lehet már fokozni.

De azért Balázs Attila NER-közeli nagyvállalkozó úgy érezte, rúg egyet az átlag magyarba, a dolgozó emberekbe. Ebben az interjúban ugyanis azt találta mondani, hogy: Ma aki dolgozni akar, az az 500 ezer forintot meg tudja keresni Magyarországon. Az nem tudja megkeresni, aki nem akar dolgozni. Ha ketten dolgoznak, és az egymillió forintot hazaviszik, akkor abból 300 ezret lehet lakástörlesztésre fordítani. Felhozhatnám itt a statisztikákat, hogy még a valóságot igencsak elferdítő KSH adatai sem mutatnak ekkora nettó átlagbért, a valósághoz pedig jobban közelítő mediánbér is legfeljebb a 300 ezer forintos határt lépi át, nem is ez a lényeg. Hanem ez a mérhetetlen provokáció. Két oka lehet, egyik sem jobb, mint a másik. Vagy pontosan tudja, vagy legalábbis sejti, hogy nem visz haza ennyit egy átlag magyar, mégis akart valami nagyot mondani. De az is lehet, hogy az ő léptékében a 300 ezer és az 500 ezer teljesen egyre megy, és nézőpontjából ez egy igazán apró tévedés, talán nem is értheti, miért háborodnak fel ennyien. Mindkettő arról árulkodik, Balázs Attila személyén át rámutatva, hogy a NER-elit és a hozzá közel álló kiemelt pénzemberek nem a magyar valósággal élnek együtt, nincs kapcsolatuk a magyar emberekkel, nem érzik, de nem is ismerik a dolgozó magyar nép mindennapi gondjait. De nem is nyitottak arra, hogy ezeket megismerjék, mert teljesen közönyösek, sőt, gőgösen lenézőek feléjük. Persze március 15-én ott lehet hatalmas kokárdával parolázni a békemeneteken, lehet szép szalonokban szervilisen bólogatni Orbán Viktor beszédeire, melyeknek az a lényege, hogy „ne azt nézzék, amit mond, hanem azt, amit tesz”, de mindezen nemzetinek tűnő vállalások csak meggyalázásai nemzeti értékeinknek, és olyan az egész rendszer, amely azzal jellemezhető, ahogyan Jézus Krisztus beszélt a farizeusokhoz. „Fehérre meszelt sírokhoz hasonlíttok, amelyek kívülről szépnek látszanak, de belül tele vannak a halottak csontjaival s mindenféle undoksággal. Így ti is kívülről igazaknak látszotok az emberek szemében, de belül tele vagytok képmutatással és gonoszsággal.” (Máté evangéliuma 23. fejezet)

Palos Brand Creative Commons License 2023.12.17 0 0 19

NA, ELÉG EGYÉRTELMŰ MÁR......hogy ORBÁNIÁBAN a MAGYAR LAKOSSÁG KIIRTÁSÁRA TÖREKEDNEK a NEMZETÁRULÓ WHO-s ROTHSCHILD CSICSKÁK, HOGY új ISRAHELL-t KREÁLJANAK a JÓ ISTEN ORSZÁGÁBÓL?!...- vagy CSAK TÉNYLEG a BLANKOLT VÉGTAGOK UTÁN ÉBREDNEK MAJD az AGYALÁGYULT KARIKÓ MÉRGÉT is MAGUKBA OLTÓ "PÁRTATLAN" ZOMBIK?!

 

"Az Orbán-maffia kezdi eltüntetni a COVID-bizonyítékokat, kimenteni embereit, ennek lehet az egyik epizódja a magyarországi kórház igazgatók tömeges "kirúgása"- A mórok megtették, a mórok mehetnek?"

Megkezdődött a külön utas orvosok és intézmények felszámolása.

Készítik elő a terepet a WHO diktatúra levezénylésére.

Jó lesz természetgyógyászokat addigra mindenkinek begyűjteni, ha nem akar kötelező lélegeztető-protokollt magának és családjának...

https://www.blikk.hu/eletmod/egeszseg/kirugott-korhazigazgatok-lista-bm/kp10jpn?fbclid=IwAR2aNmv9HlrkIppQ_APNZMJv7nxUh2j9Nkz_rVXEo3KC-A_R6eIgkotKoC8

 

 

Palos Brand Creative Commons License 2023.12.08 0 0 18

OLAJOS PINTÉR, AKI VALÓJÁBAN FENYŐ JÁNOST is KIVÉGEZTETTE és mindmáig az ún. magyarországi ROTHSCHILD-ORBÁN REZSIMBEN TELJESÍT SZOLGÁLATOT (SZOKÁSÁHOZ HŰEN!!!) MEGINT ELSZÁMOLTA MAGÁT!!!TÉNYLEG ITT AZ IDEJE, HOGY CSÁNYIT, PINTÉRT, ORBÁNT, (D)ROGÁNT, LÁZÁRT, KOCSIS MÁTÉT és NAGY MÁRTONT EGYÜTTESEN LIKVIDÁLJUK MAGYARORSZÁG FELSZABADÍTÁSA ÉRDEKÉBEN, MERT MÁSKÜLÖNBEN BELEDÖGLÜNK!!!EZT NAGYON NE AKARJÁTOK MEGVÁRNI MÉG TI SEM!!!...- ORBÁNISTA, NARANCS- KIPÁS, ELME ROGGYANT CBA-s UTALVÁNYÉRT SORBAN ÁLLÓ SEMMIBE VETT...- NYUGDÍJBÓL TENGŐDŐ FIDESZ KIFOSZTOTTAK!!!

 

https://pitee.wordpress.com/2023/12/07/semmis-a-rendorseg-adatkerese/?fbclid=IwAR1PKtic4Ct9ybBAu40clJW0JMwwuecmL-dO8d1mRwDVPwGjxfONszwSyPY

 

Palos Brand Creative Commons License 2023.09.27 0 0 17

RÁNKVÁNDORLÁS és TOTÁLIS LEURALÁS ZSIDÓ MÓDON!!!

 

A magyarországi zsidó Párhuzamos Társadalomról (PT)
Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István írása

A Zürichi Műszaki egyetem volt előadótanára és kutatója, szakmája gépészmérnök. 1987-től Svájcjban él, ahol biztonságpolitikai tanulmányokat is közöl. Erdőszentgyörgyi származású. 2012-ben a Magyar Polgári Párt színeiben sikertelenül indult az erdőszentgyörgyi polgármesteri tisztségért.

1. Bevezető

A párhuzamos társadalom a jelenlegi Európában, a ránkvándorlási (semlegesen: migrációs) válság közepette, minden országban, mint nemzetbiztonsági kockázat jelenik meg.

Ez az általános fordulat az európai szemléletmódban újra rátereli a figyelmet arra a súlyos ránkvándorlási válságra, mely az 1867-es "kiegyezés" után a magyar nemzetet sújtotta: 1 generáció alatt ránkvándorolt több mint 1 millió zsidó.

Ez a ránkvándorlás azonnal katasztrófát váltott ki, mert ezzel párhuzamosan kitántorgott Amerikába az országból ugyanakkora mennyiségű magyar. A ránkvándorlók a toleráns magyar környezetben hamar kialakították a párhuzamos társadalmukat (PT), hatalmi pozíciókra törekedtek, -nemcsak a gazdaságban, hanem a politikában is-, aminek további katasztrofális következményei lettek: kommunista eszmék terjesztése, cionista szervezkedés, szabadkőműves páholyok terjedése, a magyar társadalom bomlasztása, a hadsereg feloszlatása, és végül a Trianon Béke diktátum kiváltásában is döntő szerepet játszottak. A Tanács Köztársaság pedig nem volt egyéb, mint vörös köpennyel burkolt megteremtése, a cionista álmoknak megfelelően, Nagy Izraelnek, Magyarország területén.
További részletekért ajánljuk Raffay Ernő történész 1 órás előadásának meghallgatását.
Pusztító migráció - A zsidók bevándorlása Magyarországra.

 




https://mega.nz/#!Yo8WlJQD!XCWpFs59ghQMwtV8F1YRCP9EU5lYU4OLKHGJKivVvoQ

Palos Brand Creative Commons License 2023.09.17 0 0 16

#János 8:44 - Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

 

 

SZÍVRITMUSODRA HANGOLVA, HOGY FÜLHALLGATÓVAL KÖZEPES HANGERŐN KÉPES LEGYÉL, KÉPES "ÉGEKEN" ÁT UTAZNI #HETEDHÉT VILÁGUNKBAN!!!

KÖROSZTÁSÚ JELZÉS = JÉZUS KRISZTUS!

Eléggé magyarul van; - ugye?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badiny Jós Ferenc JóIsten adta világhírű ÜDVtörténészünk emlékére; - aki újból életet lehelt a Magyar Szakrális Királyság Kékvérvonalába! (...)

 

Meggyőződésünk az, hogy igen fontos a jelen történelmi pillanatában a Nemzet öntudatra való ébresztése. Ezt az általunk dicsőségesnek nevezett Magyar Ősmúlt igazságos és bizonyított adatainak hirdetésével kívánjuk szolgálni egyrészt. Ahogy az a fenti idézetből is látszik, Prof. Badiny Jós Ferenc (1909-2007) életében egyetlen dolgot tűzött ki maga elé: az igazság feltárását.

 

 

Tette ezt az emigrációban, több ezer kilométer távolságból, a messzi Argentínában is csak szeretett szülőföldje, áldott Magyarországa megtépázott, megtaposott és elhallgatott történelmét kutatta. Tette ezt egyetemi tanárként, sokszor az elméleteit támadók ellenszelében, de töretlen hittel és reménnyel, hogy végre napvilágra kerüljön az igaz magyar történelem.

 

Palos Brand Creative Commons License 2023.08.29 0 0 15

ÜSSE MÁR FEL az ÁLLÁT VALAMELYIK NARANCSHÉJ KIPÁS SEGG-KÖZELI NER-RABLÓ a FELCSÚTI FÜHRERNEK, hogy ESZMÉLJEN és LEGALÁBB a LEÁNYAINKAT és ASSZONYAINKAT VÉDESSE MEG a FÉLKEGYELMŰ BARÁTAITÓL és a HAZÁNKBA IMPORTÁLT ELVETEMÜLT MIGRÁNS RABSZOLGA HORDÁTÓL!!!

 

 

 

Nők megerőszakolásával szerette volna a Szent István-napot megünnepelni egy külföldi vendégmunkás ReklámA Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint egy borsodi kisvárosban tartott augusztus 20-i rendezvényen – trágár kifejezések használata mellett – megragadta és fogdosni kezdte a sértettet, majd a földre húzva megpróbálta alsóruházatát levenni. A sértett segélykiáltását észlelték a vele egy társaságban lévők, odasiettek, így a gyanúsított távozott a helyszínről – írja a bírósági honlap. Alább folytatódik a közleményük.A gyanúsított néhány perccel később két másik sértetthez ment oda, egyikkőjüket simogatni kezdte, majd a másik sértettet – miután az rászólt a férfira és nem hagyta magát megcsókolni – egy alkalommal, ököllel megütötte, melynek következtében a nő feje a kerítésnek ütődött. A gyanúsított ekkor megpróbálta a sértett ruházatát felhúzni, de cselekménye nem járt sikerrel, a közelben lévők ugyanis észlelték azt, így a férfi ismét elszaladt a helyszínről. A terhelt cselekménye – bizonyítottság esetén – alkalmas lehet szexuális erőszak bűntettének kísérlete, garázdaság bűntette, könnyű testi sértés és szeméremsértés vétsége megállapítására. A bíróság álláspontja szerint a férfi terhére rótt kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmények miatt kiszabható büntetés tartama miatt és arra is tekintettel, hogy külföldi állampolgár lévén csupán ideiglenesen, munkavállalás céljából tartózkodik Magyarországon, fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Tartani kell attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, illetve alappal lehet következtetést levonni a bűnismétlés lehetőségére is. Minderre figyelemmel a bíróság egy hónapra elrendelte a terhelt letartóztatását. A végzés végleges.Novák Előd azt mondta, hogy a kormány által is elismert migránsbűnözésnek van két olyan fajtája, melyről nem szeret beszélni a Fidesz: az egyik a régi migránsaink körében elterjedt cigánybűnözés, a másik pedig a most kialakuló vendégmunkás-bűnözés. Hozzátette: mindkettő ellen tüntet a Mi Hazánk augusztus 29-én 18 órakor a kőbányai börtön előtt a Maglódi úton. A politikus rávilágított: a legutóbbi munkanapon tette közzé a Miskolci Járásbíróság, hogy elrendelte annak a másik vendégmunkásnak a letartóztatását is, aki a megalapozott gyanú szerint egy borsodi kisvárosban tartott augusztus 20-i rendezvényen több nőt kísérelt megerőszakolni, egyiket ököllel fejbe is verve. De eközben hetek óta sikertelenül körözi a rendőrség azt a másik, vietnámi vendégmunkást, akinek hasonló esetéről nem is volt híradás. Bár a rendőrség ez esetben nem tűzött ki nyomravezetői díjat, a felajánlásom nyomán mégis lehet, egymillió forint - jelentette be Novák Előd. A képviselő hozzátette: Orbán Viktor szerint „illedelmesen kopogtak” ezek a hazánkban törvényesen tartózkodó, szexuális erőszakot elkövető vendégmunkások, a Mi Hazánk szerint azonban az efféle „eltérő kultúrájúakra” nincs szükség, így a nekik épülő akkumulátorgyárakra sem hazánkban. Szükség van viszont kémiai kasztrálásra a nemi erőszakot elkövetők megfékezéséhez.

Ha ilyen szigorral léphetnének fel a hatóságok velük szemben, akkor a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének – zárta sajtótájékoztatóját Novák Előd.

 

Forrás: https://kuruc.info/r/2/263631/

Palos Brand Creative Commons License 2023.08.06 0 0 14

ORBÁN és az INTERNACIONALISTA ZSIDÓ MAFFIA a VILÁGRASZÓLÓ INFLÁCIÓVAL NYOMORBA DÖNTI a LAKOSSÁGOT és KIPÖRGETNI IGYEKSZIK ALÓLUNK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!

BRUTÁLIS ÁLLAMCSŐD ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON!!!

 

 

EGEKBEN SZÁRNYAL az ún. „MAGYARORSZÁG” ÁLLAMADÓSSÁGA!!! ORBÁN VIKTOR DEVIZA-KUPEC és MATOLCSY GYÖRGY SPEKULÁNS-KINCSTÁRNOK RABOLJA KI a MAGYAROKAT...- MERT a KARVALYTŐKE KOMORNYIKJAI!!!

 

 

Dereng, hogy januártól megszűnt a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél van helyette!?Persze ez égbekiáltó blődségnek tűnhet, mert elvileg kizárt, hogy a tulajdonosból birtokos legyen, mert azt jelentené, hogy Matolcsy igazat susmorgott, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem "csődöltetett" gazdasági pénzhegyek kimenekítéséhez és le papírozására.Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket SzijjÁRTÓ 2021 tavaszán tett zálogba Rothschild pöcéiben az IMF-nél, amúgy UCC-sen!Magyarán még sincs eltörölve „semmiféle” adósság, hanem inkább minden vagyonunk oda vagyon!

 

 

Ez a feltétele annak, hogy az ún. „Magyarország” mint zsidó vállalkozás cionista herdálói és elhordói még a háborúba taszajtásunkig intakt lehessen!!!"Ha Varga Judit távozott, távozzon vele együtt az árverési hiénák érdekeit kiszolgáló törvény is!"Véget kell vetni ennek az eszement adósságbehajtásnak!!!

A Mi Hazánk Mozgalom éppen ezért követeli a kormánytól, hogy vizsgálja felül ezeket az intézkedéseket, vegye szemügyre az adósok érdekeit, és ne a nemzet vámszedőit szolgálja ki! Ennek érdekében pedig határozati javaslatot fogunk benyújtani, hogy az árverések emberséges és igazságos mederbe terelődjenek végre.

 

A Mi Hazánk Mozgalom elvárja, hogy az új igazságügyi miniszter új szemléletet is hozzon a végrehajtási eljárásokat illetően, és az elődje által az adósok kisemmizésére hozott értelmetlen törvényeket visszavonja! - írják a sajtótájékoztatóról készült felvétel felvezetőjében.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sCOlO0Zkdko

Palos Brand Creative Commons License 2023.06.29 0 0 13

ITT az IDŐ!!!...- a LÉTRE NEM HOZOTT SZERZŐDÉSEK IGAZOLÁSÁRA, a KISEMMIZETTEK KÁRTALANÍTÁSÁRA és a MAGYAR HOLOKAUSZTOT ELŐIDÉZŐK MEGBÜNTETÉSÉRE!!!

Ugyanis a cáfolhatatlan pénzügyi manipulációkat és az országot rabigába hajtó csalás uzsorásainak nevét nyilvánosságra kell hozni Magyarország újraélesztéséhez!!!

Ehhez bőven elég, ha a szintén kitakarított bíróságokon immár a becsületes jogászok a Ptk 522.§ (1) és 523.§ (1) törvényeket szó szerint értelmezik!!!...- Orbán és anyaföld mérgező sleppje börtönbe záratását követően az újonnan felálló rendszerben.

Mivel a kollaboráns politikusbűnözők a létre sem hozott szerződés helyébe a rPtk.523.§ (1) rendelkezését megsértve léptették a megszűnt hitelszerződést és ezen vitáznak a mai napig védve és kiszolgálva Orbánt az EBRD-vel kötött diktátum kilakoltató és idegeneket betelepítő gyarmatosításának érdekében!!!

Sajnos eközben az adósok tejesen tönkrementek anyagilag, mentálisan, egészségileg egyaránt.

Most azonban az EUB kötelezően kimondta, hogy ezt a csalást meg kell semmisíteni és a sértett ügyfeleket olyan anyagi és jogi helyzetbe kell hozni, mintha ez meg se történt volna!!! Kuka az összes szerződés, mert érvénytelenek, kuka az állami manipuláció, mert EU jogellenes!!!

ORBÁN PEDIG „SZOKIK”, SZÖKIK, v. ÖNKEZÉVEL VET VÉGET ÉLETÉNEK.

Palos Brand Creative Commons License 2023.06.22 0 0 12

ORSZÁGSZERTE TOMBOL a CIGÁNY-TERROR!!!...- a FELCSÚTI FAJTÁRS ENGEDÉLYÉVEL!!!

 

Őrjöngő cigány hordát szabadítanának rá a pellérdi iskolásokra.
Tiltakoznak a Pécshez közeli Pellérd iskolájába járó többségi társadalom adófizetőinek gyerekek szülei amiatt, hogy a közeli Kővágószőlősön működő cigány iskolát összevonják az ő intézményükkel.
A döntés miatt már több pedagógus kilátásba helyezte felmondását, de az antimagyar gépezetet ez a legkevésbé sem érdekli.

Tajti Zoltán

büntetett előéletű polgármester természetesen nem a magyarok pártján áll: készséggel szabadítja rá a cigány terrort a szerencsétlen iskolásokra.
A szülők és pedagógusok szerint olyan nehezen kezelhető (pontosabban kezelhetetlen) diákok érkeznének az iskolába, akiktől tartanak a most odajáró gyerekek.
De persze azért, mert már ők is előítéletesek és rasszisták...
A láthatóan fajtárs polgármester (aki civilben amúgy mulatós zenész, amolyan helyi Kis Grófó) persze azt hazudja, hogy nem lesz itt semmi baj, a cigány gyerekek ugyanúgy megállják a helyüket, ahogy a saját iskolájukban (képzelhetjük, az is milyen helytállás volt, de szerinte nyilván az a normális) - a szülők szerint viszont inkább a ceruzát (vagy inkább már a kést) állítják bele a magyar gyerekekbe!!!

https://www.youtube.com/watch?v=WmtYXI1PQuc

Palos Brand Creative Commons License 2023.06.16 0 0 11

A FELCSÚTI SERTÉS DISZNÓÓLAT CSINÁLT MAGYARORSZÁGBÓL!!!

 

Puzsér: Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot!!!

 

Az iskolás gyerekek szüleinek jött meglepő üzenet arról, hogy vásároljanak állampapírt. Ez vajon egy kétségbeesett próbálkozás lehetett?

Erről is szó volt a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.

A KRÉTA-ban buzdítják a szülőket magyar állampapír vásárlására.

A tanév vége előtt szűk két nappal kaptak a szokásostól eltérő értesítést a szülők az e-naplóban az Államadósság Kezelő Központtól – számolt be a Telex olvasói beszámoló alapján. Az üzenetben azt írják:

„Tisztelt Szülők!

Minden ballagást/tanévzárót nagy készülődés előz meg, hiszen szeretnénk maradandót ajándékozni gyermekeinknek. Erre kiváló megoldás lehet a MAGYAR ÁLLAMPAPÍR”.

A felhívás szerint a ballagásra ajándékba kapott pénzt is érdemes állampapírba fektetni, amivel a szülők magukat és gyermeküket is meglephetik.

“Az 1000 éves magyar állam ezen a színvonalon árulja magát” - fűzte hozzá a történethez Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában.

“Kvázi az államkötvényeken keresztül szálljunk be Orbán Viktor vállalkozásába”, tette hozzá.

“Orbán Viktor lenyúlta Magyarországot, lenyúlta a magyar államot, lenyúlta a magyar nemzettudatot” - sorolta a publicista.

Ez az üzenet “egy kétségbeesett próbálkozás, hogy valahogy az államháztartáson tátongó gigantikus méretű lyukat azt valahogyan betömködjék” - mondta el Magyar Dávid a véleményét.

Hozzátette, hogy neki elveszett minden bizalma, nem venne állampapírt.

"Mi vagyunk Orbán Viktor kockázati tartaléka" - fejtegette tovább Puzsér Róbert.

"Ha nem tudnám, hogy ez a nemzeti oldal, azt gondolnám, hogy ezek gátlástalan, szélhámos gazemberek" - fogalmazott Puzsér.

https://www.youtube.com/watch?v=mTGSHadGUyo

Palos Brand Creative Commons License 2023.06.11 0 0 10

2023-ban csakis önbíráskodással, de szerfelett hatékonyan tisztíthatjuk meg Mária országát a faj és lélekidegen Fidesz-DK-MOMENTUM...kóhnglomerátumtól!!!

 


Bátrabb nemzeti öntudattal megáldott országokban nüansznyibb hazugságokért is kivégzi az Isten adta nép az efféle gén-korcs belső ellenségeit, mint amit ezek a Soros ügynökök műveltek le itt a cionista gyarmatosítás 33 éve alatt!!!
A világ vallási vezetőinek véleménye szerint itt a világvég (

https://www.pravda.ru/news/faith/1784...onecsveta/).

 

Így üzenve a zsinagógákból és/vagy templomokból kiguruló, de válaszolni is alkalmatlan szemforgató bélpoklos zsarnokoknak...
Az, hogy Budaházy Györgyéknek kegyelemért kell könyörögni, a legújabb kori magyarországi cionista rémuralom és zsidó diktatúra örömmámora!!!
Miközben a Cseh féle FAJFERTŐZŐK DEGESZRE TÖMHETIK a ZSEBEIKET!!!
Nem mellesleg a hazafiaknak a 2006-os megmozdulásai révén kerülhettek kétharmaddal hatalomba apartheid Israhell narancs kipás fartúrói és kikeresztelkedett sátánistái, akik Cseh Katkákkal karöltve állnak a törvények felett és őrzik az MSZMP bolsevik leszármazottak kapcsolati hálóját!!!

„Likasszák már az égben fönt a rostát
s a csillagok tengelyét olajozzák
szorgalmas angyalok.
És lészen csillagfordulás megint
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.
Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad.”
-Wass A.-

http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

Palos Brand Creative Commons License 2023.06.08 0 0 9

Négyféle embertípus van, és négyféle válasz.

1.) A politika és fizetett emberei:
Ők eladták a lelküket a gonosznak, teljesen lényegtelen, hogy pénzért, vagy azért mert megzsarolták őket.
Cserében szabadrablást kaptak, és iszonyatos mennyiségű pénzt.
Egyszer ezért felelniük kell, ha máshol nem Isten ítélőszéke előtt, ahol nem lesz visszabeszéd.

2.) Az elveszettek
Azok, akik eddig is az agymosó média tudatmódosítása alatt álltak, és elfelejtettek gondolkodni, és az ösztöneiknek hódoltak, hamis reklámoknak bedőltek, azok bevették a mostani oltáspropagandát is gondolkodás nélkül.
Sajnos ők reménytelenül elvesztek, nem lehet megmenteni őket, mert velük szemben semmi sem használ.
Ők a fanatikusok: nincsenek érvek, nincsenek kételyek, csak a kőkemény mantra.

3.) A bizonytalanok
Van egy olyan réteg, amely még nem felejtett el gondolkodni, de nincs ereje az ellenállásra, megadja magát a helyzetnek, hogy utazhasson, színházba mehessen, tehát a földi hívságoknak hódoljanak. Ők nem rosszak, csak gyengék.
Nem elveszettek, meggyőzhetők, és ez a cél, hogy őket magunk mellé állítsuk.

4.) Az Ember, nagybetűvel.
Ez a réteg, cca 25%-a a tömegnek, akik nem felejtettek el gondolkodni.
Isten saját képmására teremtett bennünket. Van értelmünk, tudunk gondolkodni. Képesek vagyunk tényeket egymás mellé tenni, és következtetéseket levonni.
Vannak kételyeink, és ezért egy utazás vagy színház kedvéért nem adjuk fel hitünket.
Nem vagyunk megvásárolhatók.
Képesek vagyunk a hit és az igazság mellett kitartani a végsőkig.
Hiszem, hogy ezért nem is bukhatunk el.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xbl9mN23Wao

L. Évi + PLS TRND

Pálos Trend Creative Commons License 2022.01.01 0 0 6
Pálos Trend Creative Commons License 2021.12.21 0 1 5

LELEPLEZZÜK a COVID-TERRORISTÁK TECNIKÁIT!!!

 

Covid-halottnak hazudják a statisztikában azt is, aki nem volt az!!! - hangzik el egy ápolótól az alábbi videóban.

A Mi Hazánk feljelentést tesz a közérdekű adatok meghamisítása miatt.

Hiába ismeri el a kórházi dolgozó, hogy tudja, hogy az adott illető nem volt covidos, mégis annak könyvelik el a hivatalos statisztikában, és azt is elmondja: ha valamelyikük beszélne erről a nyilvánosság előtt, biztosan kirúgnák.

Az egészségügyi dolgozók közül rengetegen csak a zsarolás miatt oltatták be magukat, ahogy a felvételen is hallható.

Szóbeszédekből már sokan tudhattunk arról, hogy mi folyik valójában a kórházakban, de itt most olyan bizonyíték került elő, amely meg kell, hogy győzze az eddig kétkedőket is.

 

 

 

https://www.facebook.com/durodora/videos/279770047505935/

Pálos Trend Creative Commons License 2021.12.12 0 0 4

 

 

A JÓSZÍVŰ KERESZTÉNY VÖLNER PÁL NYILVÁNOS MEGALÁZÁSA UTÁN a ZSIDÓ-MAFFIA ÁTVETTE VÉGLEG a HATALMAT a MAGYARORSZÁGI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS FELETT, HOGY SOLYMOSI ESZTER KIVÉREZTETÉSÉNEK (1882. április 02.) 140-ik EMLÉKÉVÉBEN (2022. április 02.) SE ÍTÉLTETHESSENEK EL a MAGYARORSZÁGOT MEGSZÁLLVA és LEURALVA TARTÓ TALMUDISTA ISTEN és SZŰZLEÁNY-GYILKOSOK!!!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!