Szerintem sem fogja megdönteni a rekordot,bár 0,00001% sanszot adok rá.És azt tutira mondom,hogy rosszul állítja össze a versenynaptárját,és ennek súlyos következménye van,és lesz.De most azt javaslom,hogy Wimbledonig jegeljük a témát,és utána,akinek nem lett igaza,gratuláljon a másiknak.))OK?Mert a vita partalan.ÉS erre nem akarok több időd pazarolni.Az élet majd eldönti,hogy kinek van igaza.
Magyarként és teniszt szerető, követő emberként is azt mondom, hogy erre szinte semmi esély nincs, Marci ennél sokkal jobb teniszező és ha nem is ő a legjobb versenyző alkat, de azért ennél jóval több van benne minthogy jövő júliusig ne nyerjen meccset.
Fenttartom,hogy jövő ilyenkor Marci már nem lesz a TOP 250 tagja.Valami a US openen eltörött benne valami.Nem tudom mi.Neked is beírom,hogy nehogy megdöntse Vincent Spedea "rekordját".https://www.origo.hu/sport/egyeni/20000715nem.html Wimbledon után,fog ez szerinten bekövetkezni.Addig tartsuk függőjátszmában az ügyet,és akinek nem lesz igaza,gratulál a másiknak.))))ok?
Merész kijelentés, Marci szerintem nem fog kiesni 2-3 évig még a top 50-60-ból sem, nemhogy a 250-ből. Rosenkranzot eddig nem követtem, az lehet hogy előzi majd Fucsot, de ahhoz top 50-be kell jönnie, de az is lehet hogy top 40-be.