Tóth Gabi megmondta, hogy ekézni fogják és lám megprófétálta, mikor nekem volt vízkereszcségem a foshágyéba akkor énengem azok is ekéztek akikről asszittem a barátaim
Nem érdekelte őket miért teszem és mit teszek, csak rámhúzták a saját tévképzeteiket
40. Felelvén pedig a másik, megdorgálá őt, mondván: Az Istent sem féled-e te? Hiszen te ugyanazon ítélet alatt vagy!41És mi ugyan méltán; mert a mi cselekedetünknek méltó büntetését vesszük: ez pedig semmi méltatlan dolgot nem cselekedett.42És monda Jézusnak: Uram, emlékezzél meg én rólam, mikor eljősz a te országodban!43És monda néki Jézus: Bizony mondom néked: Ma velem leszel a paradicsomban.
engem nagyon nemmegvidámít mikor 1 tvsztár igenis látszólag felvállalja Krisztust, de csak látszólag, ahogy te is, trollhülye, ennél pedig jobb ha a buzeranciáját vállalja.
Jobb a buziság, mint az az álkereszténység, amit te képviselsz, átkozódótroll.
Bezzeg mikor komád szektában engem is meglopott a Jézus nevében 1-1.5 millával akkor mélyen hallgattál- mikor a maggalica feljelentett kamusággal akkor meg áááhagyjuk
Ez annyira jellemző, hogy valaki megtér, tanúságot tesz Krisztus mellett és a gonosztevők rögtön ekézik ezért-azért, engem megvidámít mikor 1 tvsztár igenis felvállalja Krisztust, nem pedig a buzeranciáját