Már ENSZ-létesítményre is támadtak Afganisztánban a tálibok:
https://hu.euronews.com/2021/07/31/ensz-letesitmenyre-tamadtak-talibok
Az ilyen vallási fanatikusok ellen nem szabadna félmunkát végezni, mert ha nem írtják ezt ki gyökeresen, mindig újraéled ez a kórság, és nemcsak helyi, de globális veszélyt is jelent!
Nem kiegyezni meg eltűrni kellene őket, hanem egyszer s mindenkorra megsemmisíteni!
"30 eve nem tudtak se a ruszki, se az usakok szétbombázni. Na vajon miért nem?"
A ruszkik ki tudták volna írtani a tálibokat, ha az idióta amerikaiak nem segítik őket fegyverekkel, különösen a légi járművek elleni vállról indítható rakétákkal.
A majomemberek nem legyőzhetetlenek, csak akkor egységesen kellene fellépni ellenük. De úgy látom, amíg ilyen elcseszett világrendet tartunk fenn, addig ez nem megy és így vígan tenyészik a mélyiszlám mocsok.
Lasd a Jugoszlávok elleni háború is. Par darab USA grafit bomba az erőművekre (mert azért valóban szetbombazni egy európai államot Clinton sem mert), nincs arám, meg is bukott a Milosevics rezsim.
Szerintem te Disney-channelen vagy Kids-en követted a jugó bombázásokat.
A bombázásokat abbahagyták, de a jugók semmi jelét nem mutatták, hogy feladnák.
Akkor kezdtek el tárgyalni, amikor valós lehetőségként felmerült a szárazföldi támadás.
Ráadásul Magyaro. felől terveztek támadni az amerikaiak, amihez magyar élőerőt is akartak igénybevenni. De nem ettől puhultak meg a szerbek.
Te viszont nem tudod.30 eve nem tudtak se a ruszki, se az usakok szétbombázni. Na vajon miért nem?
MERT nem egy nyugati állam, ahol a nép összetojja magát nehany bombázás után mert jaj az infrastruktúra.
Lasd a Jugoszlávok elleni háború is. Par darab USA grafit bomba az erőművekre (mert azért valóban szetbombazni egy európai államot Clinton sem mert), nincs arám, meg is bukott a Milosevics rezsim.
Hat ez Afganisztánban nem működik. Ahogy a vicc mondja. USA. visszabombazunk a kozepkorba benneteket! Hova, kérdi a középkorban elő talib?
Igen, az afgánoknak maguknak kéne elsősorban megvédeni és civilizálttá építeni az országukat, nem azonnal menekülőre fogni a szakállas majmok elől, Bidennek meg a többi nyugatinak meg fegyverrel és kiképzéssel (ideológiai is) segíteni őket, nem egyik napról a másikra szedni a sátorfát.
Jenki vagyok 55 éve. Miért sértegetsz? Eddig adtam nektek amikor kellett, szénre, gyógyszerre, könyvre. Szponzoroltam postdoktorokat. Segítettem ahogy tudtam. Ez a köszönet?
Semmi értelme nem lenne most újabb háborúskodásba kezdeniük, hiszen az amerikaiak maguktól is el fognak menni Afganisztánból. Ezt a pár napot már kibírják.