A héber nyelvű ószövetség több helyen is tartalmazza (vagy tán nem is?) a négy mássalhangzót tartalmazó szót, mely sokak szerint Isten neve. Kiejtése bizonytalan, eredeti jelentése sem ismert egyértelműen. A fordításokban gyakran más szóval helyettesítik. Mi lehet ez? Név? Létezést kifejező szó? Netán nem is volt benne az eredeti szövegben, és bálványisten nevét hekkelték oda?
Persze, telefonon is okés és itt is, lévén a te tipi-topikod. Ha nincs meg már a számom, akkor irj mélt nekem az autowest90@gmail.com-ra, mert nekem beázott a régi telóm a nyáron, oszt nincs meg emiatt már a számod.
Mivel a te topikod ez, emiatt kérlek mesélj arról, hogy mit láttok ott Grúziában, s hogy-hogy ezeket az országokat (Moldova, Ukrajna, Grúzia, és még?) keresed fel mostanság?
Most itt nem az volt a probléma, hogy éjjeli műszakban dolgoztam (nagy ritkán az is előfordul), hanem a következő:
Elutaztam Grúziába (bizonyos körök szerint Georgiába), és ott a szamarai időzóna szerint vannak a dolgok.
Ez szerint: amikor Budapesten déli ebédhez harangoznak, itt már délután három van. Ha otthon, Nyíregyházán este 9 van, itt éjjeli 12-őt üt a toronyóra. (Ütne, de akkor aludni kell).
Amikor Londonban, vagy Liszabonban reggel 8 és oskolakezdés, itt déli 12. Amikor Moszkvában éjfél, itt hajnali egy. Ha Bukarestben, netán Nagyváradon este tíz, itt éjfél.
Mert a Föld gömbölyded, mint a labdacs.
Most bizony hajnali fél öt van itt (otthon Kelenföldön csak éjjel fél kettő, ámde felkeltem, mert fáj a hasam.
Eddig Kutajsziban voltam (a hajdani Kolchisz központja), és Tbilisziben (Tiflisz), de holnap, akarom mondani ma reggel el fogunk menni a Kazbek hegycsúcs közelibe, mely már közel fekszik a nagy Oroszország határához.
Ha visszaolvasod a húsos topikban történteket, akkor láthatod, hogy ott 2 hónap alatt nemcsak a húst rágtuk le a témáról, hanem már a csontot is, azaz október 6-ra kifulladt az addig 63 nap alatt napi átlagban 83 hsz-t termelő top-topik.
Ekkor kezdett el oda írni Lucius is, aki a saját(os) véleményével (amivel lehet és kell is persze nem egyetérteni, ha van bennük egyet nem értésre okot adó rész) és szerintem normális hangnemével néhány napra ismét feldobta a fórum ezen részét.
Kezdetben mindannyian jóban voltatok vele, aztán mindannyian rászálltatok, te is, híg ember is, és Ilang-ilang is, azaz valóban nem csak te.
Hidd el, működhet kommunikáció itt folyamatos cikizés nélkül is, emiatt írtam neked, azért, hogy ne menj bele ismét abba az utcába, amelyikbe pl. velem belementél márciusban.