Ki akartam próbálni, de a weboldal elérhetetlen, írtam nekik, sokadik válasznál se tudják, mi lehet a baj.
Érdekes módon mindig kétféle hibaüzenet jön minden böngészőnél
Win11 alatt Edge és Brave vagy azt írja, hogy a weboldal váratlanul megszakította a kapcsolatot, "Closed connection", vagy azt, hogy nem képes biztonságos kapcsolatot létesíteni, "SSL protokol error".
Mozilla vagy azt írja, hogy "End of file error", vagy azt, hogy a weboldal elérhetetlen.
Ha minden böngésző ezt teszi, lehet, hogy win11-ben van valami rosszul beállítva?
Na ezek az orosz fiuk nagyon jo munkàt végeznek...20 éve hogy letoltom a készitményeiket... zsivànybecsuletbol talàn, de nincs bennuk virus és kioperàljàk a sok felesleges szemetet az applikàciokbol windowsokbol...és mindig van a kis bogyo is hozzà:-)
Ha azon windows7 volt, akkor ne is álmodj arról, hogy a W11 rá fog menni.
Talán ügyeskedve meg lehet csinálni, de minek?
Az én gépemen, ha jól láttam van TPM. Gondolkodtam is, hogy kipróbálom rajta az új Windowst, bár nem túl szimpatikus. Ami erősen ellene szól, hogy ha jól láttam, túl sokáig ahhoz se lesz támogatás.
"Az igazán fejfájást okozó különbséget a Windows 11-ben az jelenti, hogy ez már kizárólag az úgynevezett TPM 2.0-ás szabványú platformmegbízhatósági modullal futtatható."
Nem mindegyik, csak minden második. Az XP után a második - a windows 7 - jó volt, azután a második - a Windws 10 - is jó. Feszülten várom, mi jön a 11-es után😀. Hátha kihagyhatom a jelenlegit, ahogy a közbeesőkkel tettem.
Az a gond, hogy nem tudod követni még az olyan egyszerű leírást se mint amit írtam. Én helyi fiókot írtam, te MS fiókkal csináltat. Ne csodálkozz ha nem ment...
Ha ilyen registry átírós videókat követsz akkor ne csodálkozz ha megduplázódik elromlik.