Keresés

Részletes keresés

ches21100 Creative Commons License 2023.02.20 0 0 8

Sziasztok, akik nem szeretik a bűzöd lábakat, annak a podiátriai lábápolást tudom javasolni. Én komolyan mondom, hogy mindent kipróbáltam már, otthoni trükköket, sósvizes áztatást, ecetet, drága krémeket, napi 3-szori zokni cserét. drága légáteresztő cipőket, de nem múlt a szag, de amióta rendszeresen járok podiáterhez, egy kész megváltás! Linkeltem az én podiáteremet, nagyon ügyes kezei vannak, mindenkinek ajánlani tudom csak! 

kisbalazs87 Creative Commons License 2021.12.05 0 0 7

Nektek télen is előfordul, hogy büdös a cipőtök? Vagy csak nyáron?

kisbalazs87 Creative Commons License 2021.08.14 0 0 6

A focicipőkben ezek szerint elég jellemző. Mondjuk nem csoda, csupa szintetikus anyagból vannak. Szoktátok fújni valamivel (pl adidas foot protect), vagy úgyis mindegy alapon kezelitek, mert amúgy is büdös lesz? Nekem nem sokat használnak ezek a sprayk, az adidasos pl. semmit: érezni a spray illatát, és mellette a lábszagot. Szívesen végigszagolnám az összes focista cipőjét egy meccs után, miután jól beleizzadtak. Meg is masszíroznám a lábát annak, aki szereti, remélve hogy közben érzem a lábszagot... :)

A másik jellemző forrása a teva szandál, és a túrabakancs. Az utóbbi: kimoshatatlanul büdös. Ti szoktatok védekezni ellene? Ha túrázós társasággal sokat mentek, nincs probléma belőle? Egyszer ki kellett raknom a lábam a sátorból, mondták, máshogy nem aludhatok. Reggelre nagyon összecsípték a szúnyogok.

partner113 Creative Commons License 2021.07.20 0 0 5

Akinek nincs lábszaga, az csal vagy festi magát

partner113 Creative Commons License 2021.07.20 0 0 4

Focistaként tudom mi a totál büdös lábszag

kisbalazs87 Creative Commons License 2021.07.12 0 0 3

" Ne haragudj, megtennéd hogy visszaveszed a cipődet, mert elképesztően büdös a lábad?" -mondta a mellettem ülő srác a vonaton pár napja, amikor levettem a cipőm, csak azért, hogy megigazítsam a talpbetétet a cipőmben...

de olyan szaga volt, hogy még ez a 10 másodperc is túl soknak bizonyult a mellettem ülőnek:)))

A másik nagyon brutál kombináció, amikor tornacsukát húzol zokni nélkül és mész benne egy jó 50km-t mondjuk. Nektek milyen cipőitek vannak, amiket zokni nélkül szoktatok esetleg hordani? Minden esetben a lábszagnál lyukadunk ki, ha zokni nélkül kezdjük hordani a cipőt, vagy szerintetek van olyan cipő, amit úgy kell hordani eredetileg is?

Klatti78 Creative Commons License 2021.07.08 0 0 2

Nekem is hasonló a felfogásom. Tetszik, ha van egy kis lábszag egy egész napos kirándulás után. 

Előzmény: kisbalazs87 (-)
troglodita Creative Commons License 2021.04.21 0 0 1

ennyi?

Előzmény: Prof. dr. Notebook (0)
Prof. dr. Notebook Creative Commons License 2021.04.21 0 0 0

Exoderil-krém. Ennyi.

kisbalazs87 Creative Commons License 2021.04.21 0 0 topiknyitó

Szevasztok! Ez elsősorban férfiaknak szól, tegyük fel, hogy a nőknek nincs lábszaguk (a legnagyobb magyar kutatás szerint legalábbis csak 8%-uknak van). Ugyanez a kutatás azt mondja, hogy a büdös lábak országa vagyunk. Elgondolkodtató. Valóban így volna? Beszélni nem nagyon merünk róla legalábbis. Biztos mindenkinek van/ volt olyan ismerőse, aki ha átjött hozzá, és levetette a cipőjét, jó büdös lábszaga volt bizony. Ti szoktatok szólni ilyesmiért? Persze csak ha valakit zavar. Nem mindenkit zavar annyira, pl. engem sem. Miért van az, hogy nem merik megmondani egymásnak az emberek? Engem a szociális/ emocionális/ szexuális kontextusa érdekel, mint jelenség, ez nem egy szexfétis-forum. Az más tészta persze, hogy valakinek szexuális szempontból is izgató lehet. De ez nem minden esetben van így azoknál, akik számára nem kifejezetten idegesítő a lábszag. 


A fiúk/férfiak nem egyszer szeretik a saját szagukat, még akkor is, ha mások nem:) Te hogy viszonyulsz ahhoz, ha büdös a lábad? Engem nem zavar, valójában nagyon is tetszik, ha valakinek büdös a lába, mert megizzadt. A hosszan tartó mosdatlanság/ápolatlanság nem jön be persze, de nem is erről van szó. Volt már kellemetlen élményed a lábszagod miatt? Nekem sok ilyen volt már, pl. orvosnál, amikor le kellett venni. Volt, hogy társaságban levetted a cipődet, és mondták, hogy menj el lábat mosni? Volt, hogy tesi óra alatt szóltak, hogy iszonyat büdös a lábad, mert mondjuk nem vitted haza időben a tornazsákot, és többször is beleizzadtál abba zokniba? Nekem igen, és olyan is, amikor mezítláb kellett tesizni. Hű de lábszag volt, te jó ég, persze nem csak az enyém, másoké is volt abban...

Ismersz olyan fiút, aki büszkén viseli a lábszagát, és szívesen trollkodik vele kicsit, mondjuk másnak az orra alá nyomja viccből?:) Szerintem vicces. Van, aki persze szégyelli. Nem azt mondom, van olyan szituáció, amikor persze tényleg ciki lehet pl vendégségben.

Táborozás során mondjuk a sátorban levetett bakancsok, és az egész napi teljesítménytúra hatására elég rendes lábszag tud kialakulni. Volt már, hogy megaláztak a lábszagom miatt. Pl. büdös zoknis fiúnak csúfoltak. Szerintem a fiúk máshogyan viszonyulnak hozzá, valahogy bevállalósabbak a lányoknál. A lányoknak minden ilyesmi, ami a férfi állati része, undorító. Pedig valljuk be, szerintem minden fiúnak többé kevésbé büdös a lába, legalább néha. Van, akinek mindig, és nem igazán tud ellene mit tenni, mert stresszes alkat. Őket mindig durván megalázzák, azt hiszik, hogy nem fürdik, pedig nem erről van szó. Van, aki olyan alkat, és tényleg nagyjából hiába küzd ellene. Minden összevetve, szerintem a cipő viselés miatt alakult ki az egész problémakör, és a szintetikus anyagok, egészségtelen műanyagok érintkeznek a testfelületünkkel ott, ahol a legtöbbet izzadjuk ki magunkból. Egyetlen megoldás létezik, mezítláb kell lenni. Szerintem sokan szeretnek mezítláb lenni már csak azért is, mert legalább úgy nem lesz büdös a lábuk. Ti hogy vagytok ezzel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!