Keresés

Részletes keresés

pert2 Creative Commons License 4 napja 0 0 1969

Tiz milliora napi 12 halott, ezt nekunk csak a heten sikerult elernunk, korabban ennek tobbszorose volt.

Előzmény: komisz kuvasz kumisz (1968)
komisz kuvasz kumisz Creative Commons License 5 napja -1 1 1968

az indiai mutáns mellett a vietnami mutáns koronavírus miatt is fenn kell tartani a veszélyhelyzetetet

 

 

Indiai esetszámok

Az arányok megértéséhez: India lakossága 1.377 milliárd fő.....

 

Dátum    halott      új eset

06.15      1470      62.226

06.14      1452      62.597

06.13      1761      68.400

06.12      1830      81.005

 

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/india/

Előzmény: ötmilliárdkevés (1962)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 5 napja 0 2 1967

Természetesen csak "covid vonalon" értettem a kérdésemet.

Előzmény: ötmilliárdkevés (1966)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 5 napja 0 2 1966

Az, hogy a választás után milyen irányt vesz Orbán politikája,vsz sokban fog majd függeni a világban uralkodó politikai trendtől, amihez valamelyest igazodnia kell majd.Tekintettel arra, hogy 5 meg 1o évekről beszélnek,meg hogy vakcinagyárat  épít, ez azt jelenti, hogy meglehetős hosszú kovid befolyásra készül vagyis, valószínúleg fog majd engedni de nem egészen.

A népnek enged majd, de a politikai gyeplőt azután is kézben fogja tartani, a 2oo2 es hibát még egyszer nem fogja elkövetni.

Előzmény: Laci, a jegyellenőr (1965)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 5 napja 0 2 1965

És szerinted a választások után, ha hatalmon marad, mer majd 180°-ban irányt váltani?

Előzmény: ötmilliárdkevés (1964)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 5 napja 0 2 1964

Orbán most eteti meg a gellenzékkel a saját szaharukat:)

Szinte láétom ahogyan fogcsikorgatva dühöngenek, hogy a legerősebb fegyverüket, a "járványkezelés"nek nevezett egéászségügyi és politikai diktatúrát, elegánsan rájuk licitálva, mosolyogva vette ki a kezükből, azok meg  erre nem hogy nem számítottak, HANEM ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJÉT VÁRTÁK TŐLE, az aabsziurd járványkezelés elutasítását és az ellenállást, ami valljuk be, Orbán védjegye volt mindig is, ezért a könnyű polkitikai zsákmány reményében már előre dörzsölték kezeiket.

Erre mit lép Orbán? Egy még kemányebbet. Amire az összgellenzéknek már csak sűrű pislogásra futja.

Hehe

Előzmény: csupaokosság (1963)
csupaokosság Creative Commons License 5 napja 0 1 1963

A moslékellenzék erre csak úgy tud reagálni, hogy még erősebb karantént követel, még eszementebbet.

Előzmény: ötmilliárdkevés (1962)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 5 napja 0 2 1962

z indiai mutáns mellett a vietnami mutáns koronavírus miatt is fenn kell tartani a veszélyhelyzetetet, és a maszkviselést zárt térben, a védettségi igazolvány helyét szeptembertől egy digitális védettségi appokkal felszerelt online internetes pénztárca fogja elfoglalni, amit mobiltelefonnal lehet aktiválni, sajnos még nincs vége a járványnak, ezért a védettséget igazoló digitális rendszerre térünk majd át, amellyel ellenőrizhetjük az oltakozottságot is, és így kedvezményeket vonhatunk meg azoktól, akik nem felelős polgárok és nem oltakoznak, de azoktól is, akik nem veszik fel a második és a harmadik oltást

 

Nagyon elássa magát ha ezt meg meri tenni.

Az nyilvánvaló, hogy az ellenzék teljes  immobilizálása érdekében ezt az abszurd járvány és oltódiktatúrát a jövő választásokig fent akarja tartani még azzal együtt is, hogy lesznek olyanok a támogatói közöt, akik ezért elátkozzák.

De így viszont garantáltan megnyeri a választást mert azt ellenzék nem fogja merni megtenni a legtermészetesebb lépést: ennek az egész majomkodásnak a teljes leleplezését és elutasítását.

Orbán rájuk licitálva egyszerűen kihúzta alóluk a szőnyeget.

És a hatalmon maradás  a legfőbb cél,mert csak hatalmon maradva tud segíteni a magyaroknak.

Előzmény: csupaokosság (1944)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 5 napja 0 1 1961

Miért tartozik bármiféle ígérgetéssel az angol uralkodónak? És miért pont 2030 -ig akar harcolni?

 

...Amennyire szeret elhatárolódni, úgy annyira szeret simulni is Viktor. Ez természetes elvárás egy politikustól..?

Előzmény: csupaokosság (1957)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 5 napja 0 1 1960

Örülök, hogy egy ismert politikus ki mert jelenteni ilyesmit!

(Persze politikusokkal szemben azért nem árt az óvatosság, mert gyakran nem elvből lovagolnak meg dolgokat, hanem csupán saját személyük népszerűsítése okán.)

Annak is örülök, ha a szlovákok megutálták a világhazugságnak bedőlő, azt propagáló politikusaikat! Kár, hogy idehaza nem ilyen egyértelmű a helyzet! Ahol a kormány és az ellenzék is rácuppant erre a "járványra", ott kevesebb az alternatíva, az "eretnekeket" pedig, akik sem a kormánnyal, sem a ballib ellenzékkel nem szimpatizálnak, jobban el tudják hallgattatni. Mi lesz veled, Magyarország?

Előzmény: Új_vitatkozó (1956)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 5 napja 0 1 1959

Orbán már tavaly tavasszal is kijelentette, hogy (tavaly) ősszel majd jön a második hullám, amely súlyosabb lesz az elsőnél. És "jött" is (legalábbis a mainstream média szerint). Vajon Orbán olyan okos ember, hogy előre tudta? Igen, előre tudhatta, de nem azért, mert akkora jóstehetség, hanem inkább azért, mert abban a pozícióban talán jobban a színfalak mögé lát, mint mi. Épp ezért nem szimpatikus már nekem, hiszen bizonnyal lát dolgokat a kulisszák mögött, mégis beleáll ebbe a hazug játékba, amely a saját népét is zsigereli! Innentől kezdve már csak egy kérdés marad: Vajon mekkora szabad mozgástere van? Ezzel hagyok egy kis szabadságot azoknak, akik még mindig úgy gondolják, Orbán csupán zsarolás hatására tesz bizonyos dolgokat. De én már egyre kevésbé hiszek ebben. Vannak országok, államok, ahol a vezető ellene mer menni ennek a "járvány" nevű világhazugságnak. Nekik talán több a mozgásterük?

 

Jómagam Gödény pártjára fogok szavazni, ha csakugyan megalakul. Kíváncsian várom a jövő vasárnapot!

Előzmény: csupaokosság (1955)
komisz kuvasz kumisz Creative Commons License 6 napja 0 2 1958

Így nézett ki ma Orbán, amikor ígérgette a Bözsinek (II.Erzsébet királynő) hogy 2030-ig fog harcolni

a járvány ellen.

 

 

Simán elhiszen neki. Ő kiválóan tud harcolni nem létező migránsok és a nem létező Soros-terv ellen is.

Előzmény: csupaokosság (1957)
csupaokosság Creative Commons License 6 napja 0 1 1957

 

 

Így nézett ki ma Orbán, amikor ígérgette a Bözsinek (II.Erzsébet királynő) hogy 2030-ig fog harcolni

a járvány ellen. Ez az ember, ez fejet hajtott a háttérhatalomnak, lehet, meg is van félemlítve és fogják

valamivel nagyon.

Előzmény: Laci, a jegyellenőr (1953)
Új_vitatkozó Creative Commons License 6 napja 0 3 1956

Ma pedig Szlovákiában egy délutáni sajtótájékoztatón Fico kijelentette, nem fogja magát beoltatni és nemzetközi bűnténynek nevezte azt a tervet, hogy a gyerekeket is beoltsák. Azt kérdezte, mi a fenének oltani a gyerekeket, amikor fogalmunk sincs a hosszútávú hatásról, ráadásul a gyerekek a legkevésbé veszélyeztetettek. Azt is mondta, hogy nem hajlandó reklámot csinálni a gyógyszergyáraknak, akik szemmel láthatóan csak a hasznonra törekednek. Még azt is kérdezte, hogy mi a garancia arra, hogy ezek a vakcínák nem úgy vannak megcsinálva, hogy ha valakinek beadják, annak már redszeresen kell újabb és újabb vakcínákat kapnia. Amennyire a szlovákok megútálták az egy éve regnáló Matovičot, annyira népszerű lesz Fico. Amúgy idő előtti választások vannak a láthatáron, úgyhogy remélem, hogy ezeket félelemgerjesztő vakcínapropagáló politikusokat bíróság elé állítják.

Előzmény: Laci, a jegyellenőr (1953)
csupaokosság Creative Commons License 6 napja -3 5 1955

Orbán , tudod , mit mondott ma? Azt, hogy 2030-ig fog tartani a járvány. Ami megegyezik a Great Reset kezdetével, amit akarnak indítani, hogy világméretű kommunizmus lesz és nem lesz magántulajdon. Nagyon nagy baj van. Toroczkaira és Gődényékre kell szavazni, vagy jön a nemzethalál. És ezt nagyon komolyan kell vennünk. Orbán letérdelt a háttérhatalomnak. A moslékellenzék pedig a Dobrev Klárával még rosszabb lenne.

Előzmény: Laci, a jegyellenőr (1953)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 6 napja 0 4 1954

Kedves Nagyanyóka, itt az lenne a lényeg, hadd döntse el mindenki saját maga, hogy mire van szüksége: Oltásra-e, vagy vitaminra, netán semmire, vagy valami nem említett dologra? Ne akarjon senki se beleszólni a más dolgába!

Előzmény: pert2 (1952)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 6 napja 0 3 1953

"...Nem felelős polgár, aki nem oltakozik? - Idióta!!..."

 

Így van, Orbán egyre rosszabb irányba megy!

Elhangzott itt a fórumon néha, hogy azért tesz (illetve beszél) úgy, ahogy, mert meg van zsarolva. Én azért megkérdezem, hogy ha valaki csak zsarolás hatására tesz valamit, akkor miért kell előre rohannia másokat megelőzve? Ezért nem hiszek már Orbánnak. Lassan el kell jöjjön hatalmának a végórája! Persze, mint tudjuk, van még nála rosszabb alternatíva is (ballib), ha azok váltják le, nem sok köszönetünk lesz benne...

Előzmény: Új_vitatkozó (1951)
pert2 Creative Commons License 2021.06.14 -1 0 1952

A vitamin az jo dolog, de nem igazan potolja a covid oltast.

Előzmény: Új_vitatkozó (1951)
Új_vitatkozó Creative Commons License 2021.06.13 0 4 1951

Nem felelős polgár, aki nem oltakozik? - Idióta!! Itt Szlovákiában van egy Igor Bukovský nevű orvos, aki már több mint egy éve teszi fel videóit, hogy milyen fontos a megelőzés meg az immunrendszer karbantartása testedzéssel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

 

https://youtu.be/WFcNTs152DM

 

 

Receptje napi 3000 nemzetközi egység D-vitamin (ez kb. 10-szerese annak, ami hivatalosan ajánlanak), napi 1000 miligramm C-vitamin, Cink és Szelén. Majdnem semmi cukor. Én még ehhez hozzátettem a napi 4-5 gerezd nyers fokhagymát, meg este 1-2 alma. 

 

15 éve utaztam (ingáztam) egy 40 kilométerre levő városba és vissza, vonaton. Mindenféle tüsszögő és köhögő emberrel találkoztam. A 15 év alatt rendszeresen minden évben 2-3 szor elkaptam az influenzát és minden alkalommal olyan beteg voltam, hogy egyszer, amikor epére operáltak azt mondtam, hogy az operáció sokkal jobb, mint az influenza betegség. Minden évben szenvedtem mint az állat, az orrom bedugult, a fejem fájt, gyenge voltam, sőt mivel bechterew-betegségem és egy asztma-szerű betegségem van, éjjel köhögtem, fulladoztam, sípolt a tüdőm, begyulladtak az ízületeim, úgyhogy 1-2 hétig teljesen ki voltam ütve. Ezért gondoltam, hogy ha eddig egy közönséges influenzától ennyire beteg vagyok, akkor a COVID-tól biztosan kinyúlok. Ezért kezdtem alkalmazni Bukovsky módszerét. Feruárban megkaptam a COVID-ot, és az összes tünet abban merült ki, hogy 4 napig aludtam. Csak enni keltem fel, majd visszafeküdtem. Semmi fájdalmam. Semmi orrdugulás. Semmi köhögés, semmi ízületi fájdalom. 4 nap után elmúlt az álmosság és azóta sincs semmi bajom.Vérem ellenanyagot tartalmaz.

Ezért tartom idiótának azt, aki rólam azt mondja, hogy felelőtlen vagyok. És soha nem fogom engedni, hogy ilyen gyanús lőrével beoltsanak. Mert a régi, nem magántulajdonban lévő szocialista gyógyszergyárakban is jobban tudok bízni, mint ilyen sz@r emberekben.

Előzmény: csupaokosság (1944)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 2021.06.12 0 1 1950

Érdekes, eddig az volt a duma, hogy nem lesz negyedik, meg többedik hullám.

Talán OV is rájött, hogy a szarkeverők még nem akarják abbahagyni? Rájött, és a lehető legszarabb választ készül adni rá! Megérdemelné, hogy bukjon, csak nehogy a libsik jöjjenek helyette!

Előzmény: csupaokosság (1944)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 2021.06.12 0 1 1949

És a legnagyobb "poén", hogy ezek hívják magukat 'liberális' -nak!

No comment...

Előzmény: Joe Blake (1936)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 2021.06.12 0 0 1948

"...Egy rendszer ellen soha nem érdemes nyílt sisakkal küzdeni, főleg nem ordítozva egy demonstráción. Rafináltan kell csinálni..."

 

Szerintem legjobb a kettőt egyszerre. Úgy gondolom, szükség van a nyílt sisakos küzdelemre is, amely, ha másra -látszólag- nem is, arra mindenképpen jó, hogy tudatosítsa az "eretnekekben", hogy nincsenek egyedül!

Nyilván nem véletlen, hogy sok rendszer pl. a szabad véleménynyilvánítást is tiltani akarja az általa érzékenynek minősített témákban. Ilyenkor dupla hangerővel kell kiabálni!

Előzmény: Új_vitatkozó (1938)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 2021.06.12 0 1 1947

Ha olyan nickre akar váltani, amit ugyanarra az email címre regisztrált, akkor az automatice ugyanúgy tiltva lesz, mint az a nickje, amellyel a tiltást kiváltotta! Csak egy teljesen másik regisztrációval lehet hozzászólni ilyenkor.

Előzmény: nagyanyo5:1 (1942)
Laci, a jegyellenőr Creative Commons License 2021.06.12 0 1 1946

Szervusz, T. 'Új_vitatkozó'!

 

Ha ott egy adott nickkel nem tudsz hozzászólni, akkor valószínűleg ki vagy onnét tiltva. 

Pl. ezzel a nickkel én sem tudok ott hozzászólni, mert kb. féléve egylendületből végleges tiltást kaptam. Azóta, ha mégis ihletem van ott megszólalni, egy másik nickkel teszem. De inkább már olvasni se nagyon szoktam. Elegem volt a sok ... hogy is nevezzem őket? :-))

Néha megszólal ott pár "eretnek" is, elismerésem nekik! Persze a többi közül mindig akad, aki egyből rohan a moderátorhoz, és megpróbálja ellehetetleníteni az "eretneket".

Előzmény: Új_vitatkozó (1941)
Gulpen Creative Commons License 2021.06.12 0 0 1945

No kedvezmény no szavazat no kétharmad.

Vágod hájas?

Előzmény: csupaokosság (1944)
csupaokosság Creative Commons License 2021.06.12 -1 1 1944

Friss rendkívüli, bekeményít az oltással Orbán, szeptember 1-től digitális mobil tárcás védettségi appokkal letiltják, aki nem oltatott többször! Felkészültünk a negyedik hullámra, az indiai mutáns mellett a vietnami mutáns koronavírus miatt is fenn kell tartani a veszélyhelyzetetet, és a maszkviselést zárt térben, a védettségi igazolvány helyét szeptembertől egy digitális védettségi appokkal felszerelt online internetes pénztárca fogja elfoglalni, amit mobiltelefonnal lehet aktiválni, sajnos még nincs vége a járványnak, ezért a védettséget igazoló digitális rendszerre térünk majd át, amellyel ellenőrizhetjük az oltakozottságot is, és így kedvezményeket vonhatunk meg azoktól, akik nem felelős polgárok és nem oltakoznak, de azoktól is, akik nem veszik fel a második és a harmadik oltást, mondta Orbán Viktor miniszterelnök ma délután!

Új_vitatkozó Creative Commons License 2021.06.11 0 2 1943

Én itt a fórumon (sőt már az Internettón kezdtem) az elmúlt 20 évben annyiszor váltottam nicknevet, hogy ehhez már nincs kedvem. Egyszer például több mint 5000 hozzászólásomat törölték ki, amikor internetes mozgalmat akartam indítani, hogy az összes letitkosított dokumentumot titokban rakják fel az internetre. Ez a napokban nálunk Szlovákiában nagyon aktuális. Ugyanis a szlovák titkosszolgálat főnökét bizonyítékok nélkül előzetesbe csukták, ráadásul úgy, hogy ha védekezne a vádak ellen, akkor államtitkot sértene, ugyanis a mai napig nem oldották őt fel a titoktartás kötelezettsége alól. Majd pár nap múlva a Parlament határozatot hozott, hogy az előzetesből vigyék őt Parlamentbe, hogy a képviselők kérdéseket tehessenek fel neki. De a speciális ügyésznek nálunk olyan hatalma van, hogy megtiltotta, hogy ez a titkosszolgálatos elhagyja a celláját. Tulajdonképpen azért került dutyiba, mert szabályos feljelentést tett az un. állami maffia ellen, akik bűnözőkből állnak, és akik feladata, hogy (korrupciós ügyekben) olyan tanúvallomást tegyenek, amik a speciális ügyésznek megfelelnek.  

Előzmény: nagyanyo5:1 (1942)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2021.06.11 0 1 1942

Nem, válts új nicknevet, a baloldalon fönn:))) Pl. Új_vitatkozó22

Előzmény: Új_vitatkozó (1941)
Új_vitatkozó Creative Commons License 2021.06.11 0 1 1941

Érdekes, hogy ebben a topicban milyen gyér forgalom van. Ugyanakkor az Aktuálpolitika másik topicjában, a 'Korona vírus terjedése" címűben, milye nagy a forgalom. Hozzászólást oda nem tudok feltenni, mert ezt a választ kapom: "A művelet elvégzéséhez sajnos nem rendelkezik a szükséges jogosultsággal." Milyen jogosultságra van szükség? Csak a gyenge forgalmú topic-okban szólhatok hozzá?

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.10 0 0 1940

"A beoltottakat már nem tesztelik? Vagy úgy tesztelik, hogy ne lehessen kimutatni a fertőzést? :-))"

 

Igen.

Előzmény: Új_vitatkozó (1939)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!