Don Pedro a kappitány már több mint 4,5 éve küzd a labirintus szellemeivel.
Közülük egyik kedvence a Casinót üzemeltető nemilliomos, akinek kincseit ma sikerült egy alkalommal a legnagyobb mértékben csökkentenem, azaz 244 aranyat zsákmányoltam tőle..
Ma megszereztük a 492. Ha eléje gondolunk egy számot, eljutunk Amerikába. Gép viszont szeretne még elérni az 500-as számot. Bár a statisztikán semmit sem változhat, Medvének és még néhány tudósnak olyan az eredménye, hogy földi halandó részére nem elérhető, Mi azért ennyinek is tudunk örülni:
5 mérkőzés kellett, hogy lebsszam a trónról A kérdésekre általában 2-3 másodperc alatt felelt, és az általam még soha nem látott kérdésekre is pontos válaszokat adott. Mérgemben még a képet is lefelejtettem, ez volt a 491. trónszék elfoglalása.
Végtelennek tűnő hosszú időszak után végre sikerült egy sima győzelemmel megszereznem a 490. trónszéket, mellyel az örök ranglista 10. helyét foglaltam el.
Ha már szakmai kérdésekről (itt sem) esik szó, néha azért tudassuk a lakókkal, hogy még pislákol bennünk a láng.
Borci s7
"Sajnálom azokat, kik nem tudnak játszani! Kik a játékon keresztül fognak, másnak látszani. Játszani mindig, szeretetből kell! Remélem a szeretést, nem felejted el. Ha felejtetted, az, gáz! Nincsen benned gyerek! Kiölted magadból! Mi van, ha nem nyerek? Nem nyertem! És akkor? Veletek a múlt! Köztetek voltam, és jó játéknak bizonyult"