Keresés

Részletes keresés

Ludmilla von Lüderitz Creative Commons License 2021.03.28 0 1 10

Ott verik át az EU-t, ahol csak tudják, és ráadásul még a markukba is röhögnek.

 

Úgy hallani, hogy GBR-be akarták elpasszolni a 29 millió db vakcinát. Ebből is kiviláglik, hogy GBR nagyon helyesen tette, hogy kilépett az EU-ból, amely magasról leszarja az európai oltásügyet.

 

Vizsgálni illene, hogy az EU részéről vajon mely fejesek, nagy szájjal jogállamozó csinovnyikok, bölcsességet osztó ballibernyák, sorosista tótumfaktumok lettek megvesztegetve, lekenyerezve az ügyben. És ez nyilván csak egy eset a sok közül. Európa hátsó ajtaján nagy pénzekért kajferolják el az európaiakat megillető vakcinát, miközben ezrével halnak az európai emberek.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2021.03.27 -1 0 9

A titok az, hogy eddig beoltották a világ népességének (jóindulattal!!!) a 10%-át!!!! Ja, 3 és fél hónap alatt!!!!! Akkor hány hónapnak is kell eltelni ahhoz, hogy a 60% be legen oltva?????

AeNau Creative Commons License 2021.03.26 -1 1 8

Mert a vakcina gyártás nem egyszerű mutatvány.

Előzmény: Makulata (1)
Qqberci Creative Commons License 2021.03.26 -1 2 7

Meg sorosbrüsszel...

Előzmény: pipppen. (4)
pk1 Creative Commons License 2021.03.26 0 2 6

A brit vakcinasiker oka a kapitalizmus, a kapzsiság.

8 óra szórakozás Creative Commons License 2021.03.26 -2 5 5

mikorrra várható, hogy a Halix hátterében felsejlik a Dobrev klán?

 

Hát annak fényében, hogy a DK mekkora vehemenciával hergel a keleti vakcinák ellen, már sejlik....

 

 

 

Előzmény: pipppen. (4)
pipppen. Creative Commons License 2021.03.26 -1 4 4

mikorrra várható, hogy a Halix hátterében felsejlik a Dobrev klán?

Előzmény: 8 óra szórakozás (3)
8 óra szórakozás Creative Commons License 2021.03.26 -2 4 3

Borul a bili kifelé....

 

Ez már nem elkúrás, ez politika...

És nem tesz jót az EU-nak.

 

 

pipppen. Creative Commons License 2021.03.26 -2 2 2

fürkészeink már ajánlatot tettek rá remélem :P

Makulata Creative Commons License 2021.03.26 -3 2 1

Vajon miért nem állították át a magyarok a Richter Gedeon valamelyik gyáregységét Halix mintájára saját vakcina gyártásra: Az oltóanyagot kis mennyiségben szállítják Oxfordból majd Halix-ban sejtkultúrában szaporítják. Amit aztán más gyárakban kis adagokba töltenek és csomagolnak.

OFF -mondta az indián Creative Commons License 2021.03.26 -1 1 0

s0r0s

 

Előzmény: Makulata (-)
Makulata Creative Commons License 2021.03.26 -1 2 topiknyitó

A Halix titok

 

Honnan származik az a 29 millió adag vakcina, amelyet az EU- és olasz-hatóságok egy olasz AstraZenekar üzemben fedeztek fel? Valószínűleg elsősorban a Halix nevû holland gyárból származik - amely mögött egy német multimilliárdos család a finanszírozó: a Droege klán.

Szerzô: Claus Hecking/SPIEGEL, magyarító: Én

...
...
Halix B.V. 2012-ben jött létre. A holland HAL Allergy vállalat leányvállalata - amely viszont a düsseldorfi Droege Group tanácsadó és befektetési társasághoz tartozik. Ehhez a konglomerátumhoz tartozik még a Weltbild-Verlag, a Buecher.de kereskedelmi portál és a Servona lélegeztetôgép-gyártó. Mögötte a Droege család áll, amelynek pátriárkája, Walter Droege aki olyannyira befolyásos mint amennyire titkolózó.

 

Az AstraZeneca ügyben Halix és a finanszírozói a végletekig viszik a titkolózást. A Droege Group szóvivője eredetileg ignorálta a kérdéseinket; ismételt megkeresés után Halixhoz utaltak minket [mármint a SPIEGEL riportereit]. A szóvivőjük még a Halix alkalmazottainak számát sem volt hajlandó elárulni. (A LinkedIn szerint: 68.)

 

Mit rejteget Halix és a Droeges-klán?

 

Még egy éve sincs, amikor a fiatal üzem közfigyelemet keltett: 2020 áprilisában a Halix egy PR-közleményben jelentette be: "A Halix együttműködést kezd az Oxfordi Egyetemmel a Covid-19 vakcina (...) gyártása érdekében." Úgy tűnt, hogy ez sikeres volt, a társaság csak nemrégiben állított üzembe egy új csúcstechnológiájú gyártóberendezést.

 

"A Halix jó hírnevet szerzett szerződéses gyártóként" - mondja a holland Wilbert Bannenberg gyógyszerszakértő a Farma ter Verantwoording-től, amely az alapvető gyógyszerekhez való egyenlő hozzáférést szorgalmazza.

 

Az adásvételi szerződésben, amelyet az EU augusztus végén kötött az AstraZenecával, a holland Leiden városkában üzembe állított Halix gyárat Európa négy gyártóhelyének egyikeként határozták meg. "Az oltóanyagot kis mennyiségben szállítják Oxfordból" - magyarázza Bannenberg ", majd a Halix-ban sejtkultúrában szaporítják." Amit aztán más gyárakban kis adagokba töltenek és csomagolnak.

 

Az ügy lényege a szerződés részleteiben rejlik. Az AstraZeneca négy európai gyárából kettő az Egyesült Királyságban található; ezek még nem szállítottak egyetlen dózist sem a kontinensre. A belga Seneffe-ben van az AstraZeneca harmadik gyára, amelyben állítólag többször vannak olyan technikai problémák, amelyek csökkentik a termelést.

 

A becslések szerint ötmillió dózis, amelyet a Halix hónapról hónapra gyárt, annál fontosabb lenne az egységes Európa számára. De Halix is ​​kezdetben vakcinát csak Nagy-Britanniába szállított: az ottani oltóanyaggal foglalkozó munkacsoport egyik tagja szerint a legelső brit oltóanyag-adagok decemberben Hollandiából érkeztek.
...
...

Az AstraZeneca tagadja, hogy a 29 millió doboznak az Egyesült Királyságba kellene kerülnie. De "a Halix cég jó kétséges lett" - mondja Bannenberg. A vállalat és befektetői egyre nagyobb nyomás alatt vannak annak tisztázása érdekében, hogy mi a késedelmes jóváhagyás oka és mi fog történni a 29 milló dózissal. De Halix még mindig hallgat. És Droeges-klán továbbra is hallgat.

 

forrás:
https://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/astrazeneca-streit-was-hat-es-mit-dem-werk-halix-in-leiden-auf-sich-a-165b8b70-f430-4693-bd81-9519b97c483b

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!