Keresés

Részletes keresés

MemetikaTan Creative Commons License 2025.07.02 0 0 594

Vajon Jar-Jar-nak is ez volt a fő mentális problémája? Hogy nem lelte meg és élhette ki a neki megfelelő nemi identitást? 

Előzmény: embim (593)
embim Creative Commons License 2025.06.25 0 0 593

Ja, télleg. 

Előzmény: MemetikaTan (592)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.06.25 -1 0 592

Pláne ha kézen-fogva megy misére a párjával. Az sem lesz feltűnő. 

Előzmény: embim (591)
embim Creative Commons License 2025.06.25 0 2 591

Mindig meglepsz! 

"Misékre egyébként jár, de feltűnésmentesen, direkt késve. "- elképzeltem, ahogy beül a hullakussban a recsegő padba, nem veszik észre!

Előzmény: MemetikaTan (590)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.06.25 -1 0 590

Hodász András visszatér a Szemlélek keresztény magazinhoz

Ami egy kellőképpen ... beteges netlap.

híg ember Creative Commons License 2024.11.21 -2 0 589

Régen a kiemelt vendég kapta a legzsírosabb (sertés)  falatokat a lakomán. A sovány hús felszolgálása kimondott sértés volt az illető irányába. 

Emberi hagyomány, gyermekem. Mánpenig azt köll követni, nem Isten Ígéjét - szektád szerént...?

Előzmény: forgione1 (587)
híg ember Creative Commons License 2024.11.21 -2 0 588

abban [t. i. Tízparancsban] nincs sertés, bor, harcsa, angolna tiltás és társai

Ám van benne hetednapi szombat, mit szektád átbohóckodott elsénapi vásárnappá, gyermekem...

Előzmény: forgione1 (587)
forgione1 Creative Commons License 2024.11.21 -2 1 587

Miért ép 2012-ben "indult bé"?

Nem tudni magyarul? Ennyire felhígultál, hogy gombás lábkörmeiddel taposod a magyar nyelvet?

Magyar nyelvű fórumon vagy, írj tehát a magyar nyelvnek megfelelő szabályok alapján, ami egyébként az index fórum szabályzatában is benne van. 

Adventista bohócok:

Dátumokkal csak ti szoktatok debütálni, hiszen szektádnak még egyik szeánsz jóslata se jött be.

Mondjuk ez nem meglepő :-)

sátán atyátok ugyanis csak a múltat ismeri, jövőhöz nincs képessége csak Istennek.

Részemről tapasztalati megállapítás volt a 2012, mivel a valláson felül a (geo) politika amiben perfekt vagyok a sok egyéb mellett.

Orbán atyád, akire a nyugdíjadért cserébe szavazol nem hallgatod áhítattal az M1-en meg a Kossuth rádióban amikor jósolja a 2030-as világrendszer váltást?

Miért tőlem kérdezed? Vagy úgy vagy vele, hogy a megannyi fika nickeden amit váltogatsz és sokszor magaddal vitázol amikor már senki nem áll veled szóba, hogy a töménytelen baromságod közt ez is elfér? Ennyire unatkozol? Szar életed lehet :-) Már macskád is megszökött tőled ugye? Óh te szegény

Én maradok a kegyelem általi úton

Tehát lehet desznyót enni, pajzánkodni, bálványt imádni, homokozni, szombatot tapodni, lopni, másét kévánni. Értem...

Nem értesz te semmit még azt se, hogy miért nem mosod le magadnak a valagad, csak vakargatod itt, ahogy viszket a sok zöldségtől, de nem érted miért :-))))

10 parancsolat adott te hetedhét bohóc, de abban nincs sertés, bor, harcsa, angolna tiltás és társai :-)

Ezekre amott már kaptál választ az Igéből, több, igen konkrét példákon át. Kóstolj csak meg egy jó sertés sültet ami sertés zsírban sült ki :-) Egyből feltudnak szívódni híg fejedben a zsírban oldódó vitaminok, nyom és mikró elemek és az QI szinted csúcsokat fog döngetni. 

Amúgy mi bajotok nektek analfabéta hobbista szektás szombati bohócoknak a harcsával? Van benne szálka, ahogyan a pikkelyes siklóban is. Nem kúsznak másznak hanem úsznak. Amit te nem tudsz :-)

Mesterhorgászként én kitudom filézni szálkamentesre a keszeget is. Siklót ettél már? Én már igen.... angolnában is van szálka, gerinces. Nokedlivel sertés zsírban főtt pörköltként a legfinomabb.

Bámuld csak:

https://youtu.be/6PXWO0pzx48

Régen a kiemelt vendég kapta a legzsírosabb (sertés)  falatokat a lakomán. A sovány hús felszolgálása kimondott sértés volt az illető irányába. 

Előzmény: híg ember (552)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.18 -1 0 586

Nézzük csak mi jelent meg erről korábban a nyilvános netes sajtóban:

"Visszatér a Youtube-ra Hodász András

Aeternum néven indít új csatornát. 

2023. november 12.

A közösségi médiában is népszerű, vállaltan homoszexuális egykori katolikus pap újra visszatér a tartalomgyártók világába. Most azonban nem a Papifrankót indítja újra, hanem spirituális témákról fog beszélni. Hodász András szeretne tiszta lappal kezdeni, mert sokat árnyalódott a véleménye. Hisz az ember fejlődésre való képességében, és azt reméli, jelenlétével segíthet leküzdeni a megosztottságot. 

A tavalyi népszámlálási adatok szerint 900 ezer katolikus tűnt el Magyarországról, ezt értelmezi Füzes Ádám szervezetfejlesztővel. Szerinte valójában nem lettek ennyivel kevesebben, csak nem találják a számukra megfelelő közeget. "

Törölt nick Creative Commons License 2024.11.18 -2 0 585

"De jó lenne a témánál martadnál és a téma nem én vagyok." 

Igen, teljesen egyetértek.

Mozgás és spiritualitás

https://youtu.be/YL5_J8UbKJM?si=QH81F-K16v3CI-LY

Előzmény: MemetikaTan (584)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.18 -1 0 584

Digitálisan, virtuálisan jelen lenni valahol, teljesen más, mint valóságos személyedben is ott lenni valahol.

Tehát rólam aligha lesz közös videó, közös fotó sem, sem velük, sem az itt írogatókkal. 

De jó lenne a témánál martadnál és a téma nem én vagyok. 

Előzmény: Törölt nick (582)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.18 -1 0 583

Józan észre? Önálló Egyéniségre?

Ez inkább eltérítés a hülyeségektől és a betegségektől. 

Előzmény: rhemaáb (581)
Törölt nick Creative Commons License 2024.11.17 -1 1 582

De hülyeség ez! Ide meg leülsz pötyögni... fórumtagokkal szóbaállsz:)

Előzmény: MemetikaTan (578)
rhemaáb Creative Commons License 2024.11.17 -1 1 581

te is téritesz zombi iván kitüntetéstkér gáborka.

mániákus

Előzmény: MemetikaTan (580)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.17 -1 0 580

Hodász András, a Papifrankót követő Aeternum nevezetű videó csatornáján is a a kaotikus teológia térítés a fő lényeg. Tehát visszaeső.

"Névjegy

Isten hozott az Aeternum csatornán! Beszélgetések Hodász Andrással hitről és spiritualitásról keresztény szemszögből, nem csak keresztényeknek."

Értelmezzük csak a fenti szöveget racionálisan:

JahveZsidóSátánIsten és annak avatárja ZombiJézuska hozott az Aeternum csatornán! Beszélgetések Hodász Andrással hitről és spiritualitásról keresztény szemszögből, nem csak keresztényeknek.

Egy gyűjtőfogalom hozott az Aeternum csatornán! Beszélgetések Hodász Andrással hitről és spiritualitásról keresztény szemszögből, nem csak keresztényeknek.

Egy kényszerképzet hozott az Aeternum csatornán! Beszélgetések Hodász Andrással hitről és spiritualitásról keresztény szemszögből, nem csak keresztényeknek.

Egy idegrendszeri /pszichológiai vírus/mém hozott az Aeternum csatornán! Beszélgetések Hodász Andrással hitről és spiritualitásról keresztény szemszögből, nem csak keresztényeknek.

Előzmény: MemetikaTan (579)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.17 -1 0 579

Hodász András, a Papifrankót követő utó videó csatornáján is a teológia térítés a fő lényeg. Mert ugye, szerinte a teológia, az egy tudomány. Hahahahahaha.... kac-kac. Érdemes végiglapozni ezeket a képeket nagyban:

MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.17 -1 0 578

Szerintem minden intelligensebb és önállóan gondolkodni tudó ember, ezekből az  Aeternum videókból 2-3 percnél nem tud többet nézni, mert annyira bugyuták számukra, hasonlattal, bolondok diliházi beszélgetéseket kellene nézniük. 

Számomra nézhetetlenek.  Sőt azokkal sem ülnék le soha sem közös asztalhoz, akik ott vendégként szerepelnek. Sorolok  is belőlük, néhány példát: 

- Füzes Ádám coach

- Zeitler Ádám rabbi

- Ungváry Krisztián történész

- Fabiny Tamás evangélikus püspök

- Tóta W. Árpáddal  újságíró

Gundel Takács Gábor műsorvezető, sportkommentátor

Cser Zoltán buddhista tanító

Spitzer Gyöngyi 

- stb  

Előzmény: Törölt nick (575)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.16 -1 0 577

Ateizmus, teizmus? Emberi pszichikai állapotok, mentális zavarok. Az ateisták még mindig azt HISZIK, hogy az az "Isten", amit egy "Biblia" nevezetű mesekönyvben leírnak. (!) (?) Persze, hogy vallás, így az ateizmus.

ezt meg ide írtam kommentként:

“A vallásban nem látom Isten kezét” | Kereszténység vs. ateizmus 

híg ember Creative Commons License 2024.11.16 -2 0 576

kellene neki még egy dózis

Miért, mán adtál neki...?

Előzmény: MemetikaTan (573)
Törölt nick Creative Commons License 2024.11.16 -1 0 575

:)

Nem, szerintem ne.

de végignézheted, tök jó beszélgetés.  Téged ugyse fertőz.

Előzmény: MemetikaTan (573)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.16 -1 0 574

Az egyisten-hitek, akárcsak az ateizmusok, mert mindkettőből, nagyon sokféle van, csak emberi pszichikai állapotok. Tehát nem logikusak, nem racionálisak és főként nem tudományos világnézetek. Egyáltalán nem szükséges egyik sem a kiegyensúlyozott, boldog emberi élethez. Inkább ezek egyfajta mentális problémák, zavarok. Mint ilyenek gyógyíthatóak, immunizálhatóak is. Fura hogy Nagy Gergely, volt kálvinista hittérítő, tényleg letette a "lantot és számítógép programozó lett. Ez meg itt nem más, mint egy Papifrankó2 újrakezdés. Csak kicsit másként.

ide írtam kommentként: "A hit kétely nélkül fanatizmus" | Gundel Takács Gábor | Vallom és vállalom

Előzmény: Törölt nick (572)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.11.16 -1 0 573

Úgy látom kellene neki még egy dózis vakcina gyógyító mémkúra. 

Szerinted? Indítsam? 

Előzmény: Törölt nick (572)
Törölt nick Creative Commons License 2024.11.16 -1 0 572

https://youtu.be/IC1-EBmShyM?si=xg_GM_FL6-FwZkML

folytatás...

Aeternum: Mi van a halál után

MemetikaTan Creative Commons License 2024.10.07 -1 0 571

Egyre többen kezdik megérteni és felismerni. Persze itt a víruson pszicho-vírust (mémet) kell érteni:

A Troll.  30 perce     237 887

"Tehát a vírusok létrehozták a jehovajenőt,"

Nem.

A jehovajenő a vírus, és arra kényszeríti a gazdatestet,

hogy terjessze őt.

Előzmény: eroberter (237 886)

MemetikaTan Creative Commons License 2024.10.07 -1 0 570

nekem nyolc:

Shaara: Miert nem tudtuk eddig, hogy ez az Azurak Csaba ilyen jo riporter? ..es nem csak az idojarasbemondot tudja felkonferalni.

andrasbodnar: Volt saját műsora is és riporterként, műsorvezetőként is tehetséges.

ivangaborige: Nem igen tett fel egyetlenegy lényegi és kényesebb kérdést sem. Például. Mit szól egy kirúgott, kiugrott rkat pap, ZombiJézuska körülmetéléséhez? Ami sok egyházban még ma is ünnepelnek. Minden év első napján. Nyolc napra karácsonytól.

Előzmény: híg ember (569)
híg ember Creative Commons License 2024.10.07 -1 0 569

hamarabb lehet

Nem úgy tűnik...

Előzmény: MemetikaTan (568)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.10.07 -1 0 568

Néhány nap eltérés lényegtelen. Úgy is mese az egész. Meg hamarabb lehet is, csak a későbbel volt gondjuk régebben. Szokásilag. 

Előzmény: híg ember (567)
híg ember Creative Commons License 2024.10.07 -1 0 567

Nézz rá, mennyi napra kötelező

Nézz rá te, hamán bé es linköltem ma: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168029389&t=9246415 ...

Előzmény: MemetikaTan (566)
MemetikaTan Creative Commons License 2024.10.07 -1 0 566

Nézz rá, mennyi napra kötelező a tórában!

Lehet elírtam, lehet nem. 

Nem vagyok annyira jártas a metélésben.

Jómagam nem vagyok csonkított ott.

Minden testrészem metéletlen. 

Előzmény: híg ember (565)
híg ember Creative Commons License 2024.10.07 -2 0 565

Megvan az 'tán még nyócadnap es...

Előzmény: MemetikaTan (563)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!