Keresés

Részletes keresés

Kriva Creative Commons License 26 órája 0 4 17567

Minden évben megveszem a Kosárlabda magazint. Ez idén még nem sikerült pedig több helyen is kerestem.  Csak én jártam igy, vagy  még meg sem jelent??? Tudna valaki infót irni. Köszönöm, hajrá Falco!!

_Espada Creative Commons License 1 napja 0 5 17566
Mr Teacher Creative Commons License 1 napja 0 5 17565

Egyébként azt tudja valaki, hogy mi a fenének van irányított sorsolás a bajnokságban?

Ennek sokkal több kára van, mint haszna - főleg a nemzetközi kupában részt vevő csapatokra nézve. Teljesen felesleges.

Withoutshadow Creative Commons License 1 napja 0 3 17564

Megmondom őszintén, hogy én sem bíztam abban, hogy ennyire sima meccs lesz az Alba ellen, azért az eddig mutatott játék alapján nagyon nem ez a forgatókönyv nézett ki a meccs előtt.

Nem tudom mi változott meg hirtelen, mert az igazság az, hogy eddig ilyen szintű játékot idén talán egyedül a Le Mans ellen mutatott a csapat, a többi meccsen meg sem közelítettük ezt.

Én is leírtam, hogy jelenleg az Alba talán még előttünk is jár egy hajszálnyival, de azt is írtam, hogy a rájátszásra amikor kell, már föléjük fogunk kerekedni.

Ez már most bekövetkezett és az is látszik, ha akarunk akkor tudunk mi BL szinten is játszani, csak fejben ott kell lenni minden játékosnak és nem mindig Zozóra várni, hogy majd ő úgyis megoldja.

Godemperor Creative Commons License 2 napja -2 6 17563

Húúú de durci!

Én arra próbáltam finoman utalni, hogy Vulcan0 eleve nem a szíved csücske. Hogy miért azt most hagyjuk.

Ha az idézett mondatokat nem tudod értelmezni, arról én nem tehetek (elég egyértelműek). Tudod, ha valami hápog, sárga , meg úszik, az valszeg kacsa.

De az én eszem ment el természetesen.

Neked is szép napot!

Előzmény: zizou0005 (17562)
zizou0005 Creative Commons License 2 napja -6 1 17562

Magyarul leírtam, hogy egyesek így, mások pedig úgy értelmezik a dolgot.

Erre meg levakozol csak azért, mert én másképp látom mint te ... gratulálok. 

40+osan nekem a látásom, 50+osan neked meg az eszed ment el.

Szép napot.

Előzmény: Godemperor (17561)
Godemperor Creative Commons License 2 napja -2 4 17561

Mondtam ilyet?

Előzmény: zizou0005 (17560)
zizou0005 Creative Commons License 2 napja -6 2 17560

Mert te aztán mindent tudsz ... 😂😂😂

Előzmény: Godemperor (17559)
Godemperor Creative Commons License 2 napja -2 6 17559

Zizou, értem én hogy Vucan0-t nem csíped (sejtésem is van hogy miért) de ennyire azért ne légy vak!

Előzmény: zizou0005 (17557)
Godemperor Creative Commons License 2 napja -1 5 17558

Ja, mondjuk ez az irányított sorsolás addig volt előnyös, amig nem vettek részt magyar csapatok nemzetközi meccseken. Most inkább hátrány, legalábbis a részünkről.

Ezt a Szili dolgot meg hagyjuk szerintem. Soha nem voltam híve annak, amikor kipécézünk egy játékost bűnbaknak. Ezzel asszem nyilvánvaló, hogy az említett vitában melyik oldalon állok.

De tényleg, lépjünk aztán felejtsük ezt el.

Előzmény: Langels (17556)
zizou0005 Creative Commons License 2 napja -6 0 17557

Figyi, aki így akarja érteni így érti, aki meg úgy akarja érteni az úgy érti 😉

Előzmény: Langels (17556)
Langels Creative Commons License 2 napja 0 4 17556

Nem te írtad, de azok a hsz-ek, amikre gondol, szerintem is elég "személyeskedőnek" tűntek és Szilinek szóltak. Vagy ugye annak, hogy Jordanonak lapát. De most már úgyis akadémikus ez a vita, tegnap hathatós választ adott a Csapat. Kár, hogy nem pár héttel korábban tudtunk így összeállni.. Nagy eséllyel a BL bánja : Kérdés, hogy ez annak volt köszönhető, hogy ennyire irányított a sorsolás és most volt igazából először szükség erre itthon, vagy pont ennyi idő kellett ahhoz, hogy megtaláljuk mindenki helyét és konstans tudjunk jobban játszani. Mert, ha az előbbi, akkor jövőre jó lenne egy kis reform ezen a téren..

Előzmény: zizou0005 (17554)
Godemperor Creative Commons License 2 napja 0 0 17555

A két meccsünket alapul véve azért ez nem lehetetlen, sőt...

Előzmény: PHX Valley (17553)
zizou0005 Creative Commons License 2 napja -4 0 17554

Nem én írtam, de szerintem ez a létszámnak szólt, és nem a Szili ellen.

Tény, hogy kevesebb játékossal jobban pörgött addig a csapat, mint amikor 12-en forogtak.

De a tegnapi nap rácáfolt erre hála isten.

Előzmény: Vulcan0 (17551)
PHX Valley Creative Commons License 2 napja 0 3 17553

Az a baj, hogy még a Peristerinek is el kéne kapni őket...

Előzmény: Godemperor (17552)
Godemperor Creative Commons License 2 napja 0 3 17552

Jó kis meccs volt, gratulálok mindenkinek. Krivi a legnagyobb pozitív csalódás idén, teljesen jól használható, sokat fejlődött tavaly óta. Kábé mint Kovács Beni egy éve. Sajna neki most kevesebb perc jut, az önbizalma is kicsit padlón lehet a testbeszéde alapján. De egy ilyen keretnek vannak "hátrányai" is. Nehéz lehet a percekkel egyensúlyozni, meg jól elosztani. A bajnokságra túlzás, ezért lenne bosszantó, ha a BL továbbjutás nem sikerülne. Én bízom benne, hogy a franciákat elkapjuk itthon.

Vulcan0 Creative Commons License 2 napja -2 6 17551

"remelem a teljes keret nem hoz minosegromlast"

"Benke meg nem jatszik, ugyhogy ez a szeria nem fog megszakadni"

"Benke visszater meg nehezebb lesz ritmusba jonni"

Nem Sziliről van szó, értem.

Előzmény: Yukkun (17550)
Yukkun Creative Commons License 2 napja -8 3 17550

qrva gaz vagy.. az ertelmesebb rogton levagta nem szilivel van gaz, amugy is irtam.itt... 🤷

buszke lehetsz magadra ilyen meccs utan ez az elso gondolatod

komolyan

zizou0005 Creative Commons License 2 napja 0 4 17549

Tudod mit csinálnék?

10 embert rotálnék, a maradék 2 embert pedig csak szükség esetén mozgósítanám.

Nyilván minden meccsen más és más pihenhetne a padon, meg persze ez ellenfél függő is lenne, ne egy szolnok ellen pihenjen pl a Zozó :)
Ezzel a 10 emberes rotálással is simán a mezőny felett lennénk amúgy.
Nem látok olyan magyar csapatot, akiknél 7-nél, de inkább 6-nál több normális emberük lenne.

Előzmény: BerCLas (17544)
zizou0005 Creative Commons License 2 napja -4 3 17548

Tudod veled pontosan az a bajom, ami volt a szhely11-el is volt ... állandóan ferdítesz és feszkót gerjesztesz.

Benke Szili ... mindenki szereti. Nekem Ő a kedvencem ebből a csapatból.

Nem az Ő személye ellen alakult ki itt egy vita, hanem hogy sokan vagyunk a felső posztokon.
Ezáltal nincs idő belelendülni a srácoknak, mert már cserélik is őket.
Bocs, hogy újból leírtam ezt, nem akarok megint ebbe belemenni, ez ki lett tárgyalva.
Csak azért jegyeztem meg, hogy itt nem a Szili személye ellen szólt ez, ahogy te itt előadod ...

Ha olvassa akkor biztosan látja is a lényegét, és tutira több esze van mint neked, és tudja értelmezni a leírtakat.

Konakov ... sokan követelték a fejét régebben, köztük én is.

De szerintem mindannyian megkövettük már, én mondjuk már egy kezemen nem tudom megszámolni hányszor.
Szóval ezt is felesleges már újra meg újra előhoznod itt.

A bb1 a te területed ahogy látom, ott kiélheted magad a sok agybeteg között.

Itt viszont ne ferdíts el dolgokat, ezt ne zülleszd le a bb1-es szintre.

Előzmény: Vulcan0 (17545)
Mr Teacher Creative Commons License 2 napja 0 4 17547

Gratulálok a Csapatnak, nagyszerű győzelem volt.

Ugyanakkor azt is leírom, amit legutóbb: most kell szerénynek maradni és alázatosan menni a Szolnokhoz, mert a nagy arc könnyen visszaüthet.

Úgyhogy szerénység, alázat. és továbbra is kemény munka.

Withoutshadow Creative Commons License 2 napja 0 2 17546

Pont ezt számoltam én is, hogy a 90 M kicsit kevésnek tűnik, bár jelen pillanatban nyilván csak a bérletből származót tudják pontosan megmondani, a jegyekkel csak a szezon végén tudnak elszámolni.

Előzmény: BerCLas (17543)
Vulcan0 Creative Commons License 2 napja -6 4 17545

Tudod nekem nem igazán veszi azt be néha a gyomrom, mikor egy-egy becsúszó vereség után megy a gyászhangulat majd mikor toronymagasan verjük az eddig veretlen Albát akkor pedig valahogy nem látom, hogy megkövetnék magukat ezek az emberek.

A Konakov téma pedig egyfolytában felmerül szóval ne csinálj úgy mintha nem létezne a dolog.

Volt amikor 10/9-en itt is azt harsogtátok hogy mennyire nagy neki a kabát, meg hogy (Zollner jobb edző wtt) aztán meccsen meg ment a "miiiilos konakov után". És volt kb 3 ember aki szembenézett a korábbi állításaival.

Mindenki más csak lapított.

Most detto ugyanez volt.

Te elhagytad az olvasó szemüveged a Persiteri meccsek uták pl?

Undorító hozzászólások is voltak.

Bocsi, biztos velem van a baj, de én eddig mindig kiálltam a csapatért és büszke vagyok, hogy Milos meg Gasper mellett is kiálltam akkor mikor ti a legtöbben a fejeiket követeltétek.

Ahogy tavaly Pot mellett és most Szili mellett is.

Biztos velem van a baj. De ezentúl beállok a sorba, aztán vereség után fröcsögök, győzelem után meg "benke szili álézok". Ezek szerint ezt így kell csinálni.

Szerinted a játékosok nem olvassák ezeket a fórumokat?

Nem gáz mikor kb egyszemélyi felelősnek meg kerékkötőnek neveztek meg egy olyan embert aki a szivét lelkét beleadta két bajnoki címünkbe már?

Előzmény: zizou0005 (17537)
BerCLas Creative Commons License 2 napja -4 2 17544

Köszönöm, hogy leírtad, ez így érthető.

Viszont annyit megjegyeznék, hogy 12, de még csak 11 játékosnál sem lehet olyan játékperceket produkálni, hogy azzal mindenki (főleg a játékos, de a szurkoló is) elégedett legyen. Én is sajnálom Benét, az egyik kedvenc játékosom (főleg az intelligens személyisége végett), de ha tegnap többet játszik, akkor vagy megint Szili kevesebbet vagy Kriva rovására (akinek nagyon ment a játék) vagy Matt játszik kevesebbet, aki szintén jól teljesít az utóbbi időben.

Előzmény: zizou0005 (17542)
BerCLas Creative Commons License 2 napja -4 2 17543

Akkor ez azt jelenti, hogy a felnőtt csapat büdzséje nagyjából 620M környékén van. Szerintem a 90M-s jegybevétel kevés, ennyi nagyjából csak a bérletekből folyik be, az összes jegy -és bérlet bevétel egy idényre számításaim szerint 140-150M környékén lehet.

Előzmény: Withoutshadow (17519)
zizou0005 Creative Commons License 2 napja -1 5 17542

Leírtam már nem is olyan rég 😉

Az egyik ... főleg a Pongónál és a Benkénél vettem észre, ha kezdenek fent vannak 5-6 percig, aztán kb másfél negyedig meg jegelve vannak.

De ebben már látok pozitív változást, a bajnokság elején viszont így volt.

A másik pedig a Kovács Beni leépítése.

Tavaly a bajnokság vége felé szerintem már tök hasznos volt, a döntő egyik hazai meccsén pedig olyat védekezett, amivel rengeteget tett a győzelemért.

De hangsúlyoztam a múltkor is, és most is megteszem ... a tavalyi évben nálam a Konakov bizonyított, szóval egyáltalán nem vagyok elégedetlen, mert tavaly ilyenkor nem adtam volna egy fabatkát a duplázásért, aztán láttuk mi történt.

Idén is ebben bízom, hogy a végére nagyon egyben leszünk.

A tegnapi játék pedig ebben megerősített.

Remélem érthető voltam.

Előzmény: BerCLas (17540)
BerCLas Creative Commons License 2 napja -3 3 17541

Ez a páros együtt tökéletes választás lenne a válogatott számára, viszont, ha jövőre is Milos lesz az edzőnk (én remélem igen), és indulhatnánk a BCL-ben (ami ugye már nem biztos, hogy kizárólag a bajnokság megnyerésének függvénye), akkor azért ősszel elég kemény lenne a bajnokságra, BCL-re és a válogatottra (novemberi ablak) is készülnie. Persze, ha elvállalja, akkor az nyilván azt jelenti, hogy készen állna mindhárom feladatra és nem érezné azt, hogy ne tudná megfelelően elvégezni az ezzel járó munkát.

Előzmény: Withoutshadow (17539)
BerCLas Creative Commons License 2 napja -7 4 17540

Azt írod mindenben nem értesz egyet Konakovval (ezt már többször is megjegyezted) és hozzáteszed, hogy azért vagyunk itt, hogy az ilyen dolgokat megbeszéljük, de még soha nem írtad le, hogy igazán mire gondolsz. Szerintem többen is kíváncsiak lennénk rá.

Előzmény: zizou0005 (17537)
Withoutshadow Creative Commons License 2 napja 0 2 17539

Elég esélyes, hogy vagy Konakov, vagy Okorn lesz.

Vagy a harmadik lehetőség, hogy mindkettő. :)

Előzmény: Smsng88 (17538)
Smsng88 Creative Commons License 2 napja 0 2 17538

Még több feladat?  Csak nem a válogatottra gondolsz? 🤔🙄

Előzmény: 61159 (17532)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!