Minden évben megveszem a Kosárlabda magazint. Ez idén még nem sikerült pedig több helyen is kerestem. Csak én jártam igy, vagy még meg sem jelent??? Tudna valaki infót irni. Köszönöm, hajrá Falco!!
Megmondom őszintén, hogy én sem bíztam abban, hogy ennyire sima meccs lesz az Alba ellen, azért az eddig mutatott játék alapján nagyon nem ez a forgatókönyv nézett ki a meccs előtt.
Nem tudom mi változott meg hirtelen, mert az igazság az, hogy eddig ilyen szintű játékot idén talán egyedül a Le Mans ellen mutatott a csapat, a többi meccsen meg sem közelítettük ezt.
Én is leírtam, hogy jelenleg az Alba talán még előttünk is jár egy hajszálnyival, de azt is írtam, hogy a rájátszásra amikor kell, már föléjük fogunk kerekedni.
Ez már most bekövetkezett és az is látszik, ha akarunk akkor tudunk mi BL szinten is játszani, csak fejben ott kell lenni minden játékosnak és nem mindig Zozóra várni, hogy majd ő úgyis megoldja.
Ja, mondjuk ez az irányított sorsolás addig volt előnyös, amig nem vettek részt magyar csapatok nemzetközi meccseken. Most inkább hátrány, legalábbis a részünkről.
Ezt a Szili dolgot meg hagyjuk szerintem. Soha nem voltam híve annak, amikor kipécézünk egy játékost bűnbaknak. Ezzel asszem nyilvánvaló, hogy az említett vitában melyik oldalon állok.
Nem te írtad, de azok a hsz-ek, amikre gondol, szerintem is elég "személyeskedőnek" tűntek és Szilinek szóltak. Vagy ugye annak, hogy Jordanonak lapát. De most már úgyis akadémikus ez a vita, tegnap hathatós választ adott a Csapat. Kár, hogy nem pár héttel korábban tudtunk így összeállni.. Nagy eséllyel a BL bánja : Kérdés, hogy ez annak volt köszönhető, hogy ennyire irányított a sorsolás és most volt igazából először szükség erre itthon, vagy pont ennyi idő kellett ahhoz, hogy megtaláljuk mindenki helyét és konstans tudjunk jobban játszani. Mert, ha az előbbi, akkor jövőre jó lenne egy kis reform ezen a téren..
Jó kis meccs volt, gratulálok mindenkinek. Krivi a legnagyobb pozitív csalódás idén, teljesen jól használható, sokat fejlődött tavaly óta. Kábé mint Kovács Beni egy éve. Sajna neki most kevesebb perc jut, az önbizalma is kicsit padlón lehet a testbeszéde alapján. De egy ilyen keretnek vannak "hátrányai" is. Nehéz lehet a percekkel egyensúlyozni, meg jól elosztani. A bajnokságra túlzás, ezért lenne bosszantó, ha a BL továbbjutás nem sikerülne. Én bízom benne, hogy a franciákat elkapjuk itthon.
10 embert rotálnék, a maradék 2 embert pedig csak szükség esetén mozgósítanám.
Nyilván minden meccsen más és más pihenhetne a padon, meg persze ez ellenfél függő is lenne, ne egy szolnok ellen pihenjen pl a Zozó :) Ezzel a 10 emberes rotálással is simán a mezőny felett lennénk amúgy. Nem látok olyan magyar csapatot, akiknél 7-nél, de inkább 6-nál több normális emberük lenne.
Tudod veled pontosan az a bajom, ami volt a szhely11-el is volt ... állandóan ferdítesz és feszkót gerjesztesz.
Benke Szili ... mindenki szereti. Nekem Ő a kedvencem ebből a csapatból.
Nem az Ő személye ellen alakult ki itt egy vita, hanem hogy sokan vagyunk a felső posztokon. Ezáltal nincs idő belelendülni a srácoknak, mert már cserélik is őket. Bocs, hogy újból leírtam ezt, nem akarok megint ebbe belemenni, ez ki lett tárgyalva. Csak azért jegyeztem meg, hogy itt nem a Szili személye ellen szólt ez, ahogy te itt előadod ...
Ha olvassa akkor biztosan látja is a lényegét, és tutira több esze van mint neked, és tudja értelmezni a leírtakat.
Konakov ... sokan követelték a fejét régebben, köztük én is.
De szerintem mindannyian megkövettük már, én mondjuk már egy kezemen nem tudom megszámolni hányszor. Szóval ezt is felesleges már újra meg újra előhoznod itt.
A bb1 a te területed ahogy látom, ott kiélheted magad a sok agybeteg között.
Itt viszont ne ferdíts el dolgokat, ezt ne zülleszd le a bb1-es szintre.
Pont ezt számoltam én is, hogy a 90 M kicsit kevésnek tűnik, bár jelen pillanatban nyilván csak a bérletből származót tudják pontosan megmondani, a jegyekkel csak a szezon végén tudnak elszámolni.
Tudod nekem nem igazán veszi azt be néha a gyomrom, mikor egy-egy becsúszó vereség után megy a gyászhangulat majd mikor toronymagasan verjük az eddig veretlen Albát akkor pedig valahogy nem látom, hogy megkövetnék magukat ezek az emberek.
A Konakov téma pedig egyfolytában felmerül szóval ne csinálj úgy mintha nem létezne a dolog.
Volt amikor 10/9-en itt is azt harsogtátok hogy mennyire nagy neki a kabát, meg hogy (Zollner jobb edző wtt) aztán meccsen meg ment a "miiiilos konakov után". És volt kb 3 ember aki szembenézett a korábbi állításaival.
Mindenki más csak lapított.
Most detto ugyanez volt.
Te elhagytad az olvasó szemüveged a Persiteri meccsek uták pl?
Undorító hozzászólások is voltak.
Bocsi, biztos velem van a baj, de én eddig mindig kiálltam a csapatért és büszke vagyok, hogy Milos meg Gasper mellett is kiálltam akkor mikor ti a legtöbben a fejeiket követeltétek.
Ahogy tavaly Pot mellett és most Szili mellett is.
Biztos velem van a baj. De ezentúl beállok a sorba, aztán vereség után fröcsögök, győzelem után meg "benke szili álézok". Ezek szerint ezt így kell csinálni.
Szerinted a játékosok nem olvassák ezeket a fórumokat?
Nem gáz mikor kb egyszemélyi felelősnek meg kerékkötőnek neveztek meg egy olyan embert aki a szivét lelkét beleadta két bajnoki címünkbe már?
Viszont annyit megjegyeznék, hogy 12, de még csak 11 játékosnál sem lehet olyan játékperceket produkálni, hogy azzal mindenki (főleg a játékos, de a szurkoló is) elégedett legyen. Én is sajnálom Benét, az egyik kedvenc játékosom (főleg az intelligens személyisége végett), de ha tegnap többet játszik, akkor vagy megint Szili kevesebbet vagy Kriva rovására (akinek nagyon ment a játék) vagy Matt játszik kevesebbet, aki szintén jól teljesít az utóbbi időben.
Akkor ez azt jelenti, hogy a felnőtt csapat büdzséje nagyjából 620M környékén van. Szerintem a 90M-s jegybevétel kevés, ennyi nagyjából csak a bérletekből folyik be, az összes jegy -és bérlet bevétel egy idényre számításaim szerint 140-150M környékén lehet.
Az egyik ... főleg a Pongónál és a Benkénél vettem észre, ha kezdenek fent vannak 5-6 percig, aztán kb másfél negyedig meg jegelve vannak.
De ebben már látok pozitív változást, a bajnokság elején viszont így volt.
A másik pedig a Kovács Beni leépítése.
Tavaly a bajnokság vége felé szerintem már tök hasznos volt, a döntő egyik hazai meccsén pedig olyat védekezett, amivel rengeteget tett a győzelemért.
De hangsúlyoztam a múltkor is, és most is megteszem ... a tavalyi évben nálam a Konakov bizonyított, szóval egyáltalán nem vagyok elégedetlen, mert tavaly ilyenkor nem adtam volna egy fabatkát a duplázásért, aztán láttuk mi történt.
Idén is ebben bízom, hogy a végére nagyon egyben leszünk.
Ez a páros együtt tökéletes választás lenne a válogatott számára, viszont, ha jövőre is Milos lesz az edzőnk (én remélem igen), és indulhatnánk a BCL-ben (ami ugye már nem biztos, hogy kizárólag a bajnokság megnyerésének függvénye), akkor azért ősszel elég kemény lenne a bajnokságra, BCL-re és a válogatottra (novemberi ablak) is készülnie. Persze, ha elvállalja, akkor az nyilván azt jelenti, hogy készen állna mindhárom feladatra és nem érezné azt, hogy ne tudná megfelelően elvégezni az ezzel járó munkát.
Azt írod mindenben nem értesz egyet Konakovval (ezt már többször is megjegyezted) és hozzáteszed, hogy azért vagyunk itt, hogy az ilyen dolgokat megbeszéljük, de még soha nem írtad le, hogy igazán mire gondolsz. Szerintem többen is kíváncsiak lennénk rá.