Keresés

Részletes keresés

biciklispisti Creative Commons License 7 órája -7 1 27321

Körmend más szitu. ott minden meccs éles meccs.

Előzmény: buccke02 (27319)
Mogyi! Creative Commons License 12 órája -2 6 27320

utánaérdeklődtem, a szövetség szabja meg az árakat. 

Előzmény: Pick and Roll (27314)
buccke02 Creative Commons License 13 órája -3 5 27319

Múlt héten voltunk színházban a családdal. Az 5 db "olcsóbb" jegy 50e Ft volt. Akkor szerinted ezek a jegyek drágák? A mai világban szerintem nem. Kérdezd meg a Körmend szurkolókat mennyibe kerül náluk egy bérlet...

Előzmény: biciklispisti (27317)
BerCLas Creative Commons License 17 órája -6 6 27318

Te kosárlabda jegyet szoktál vacsorázni?

Egyébként ismerem az ilyen típust, amilyen te vagy, ha 2.000 Ft-ba kerülne a jegy, te akkor sem vennéd meg, szóval neked tök mindegy.

Amúgy pedig semmit nem tudunk rólad. Melyik városban élsz? Melyik csapatnak szurkolsz? Jártál már Falco meccsen vagy egyéb kosárlabda mérkőzésen? 

Előzmény: biciklispisti (27317)
biciklispisti Creative Commons License 27 órája -7 1 27317

amig olyan hulyék az emberek hogy megveszik kényszerből még ígyis a jegyeket, addig ezt fogják velük csinálni :(

Gabriel Sousa Creative Commons License 1 napja 0 22 27316

Belo bokasérülése nem súlyos, játszani fog szerdán.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 1 napja 0 6 27315

Azért érdekelne,mert ,ha nem mi szombathelyiek határozzuk meg a jegyek árát akkor akik köpködnek ránk be is foghatják a szájukat,hogy milyen drága a jegy.!

Pick and Roll Creative Commons License 1 napja 0 5 27314

És ezt kitől kérdezed? Itt nem biztos, hogy van olyan, aki tudja.

Én úgy tippelem, hogy az MKOSZ bérli a arénát, és adja el a jegyeket, tehát ők határozzák meg a árát is.

Annyit látni még, hogy most nem az Eventim értékesíti a jegyeket. Talán ezzel is spórolni akartak, nem tudom mi más oka lenne váltani. De ettől mégsem lettek olcsóbbak a jegyek. Úgy emlékszem hasonló drága volt a legutóbbi Izland elleni meccs is. Pedig annak már tétje sem volt, és az ellenfél sem egy nagynevű csapat.

Szurkolói szemmel nézve persze a tűnne logikusnak, ha olcsóbb lenne a jegy, így többen láthatják, többen szurkolnak.

A szövetség meg lehet, hogy úgy látja, hogy legutóbb is elfogyott a jegyek 80%-a (csak tippelek) arra a semmilyen meccsre, akkor most miért ne? Az nekik lehet hogy egy jó arány.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (27313)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 1 napja -1 5 27313

Lehet már venni jegyet a válogatott meccsre,nem olcsó viszont drága,😀Azért érdekelne,hogy nem lehetne-e olcsóbb ,miért ennyi,ki határozza meg az árát,miért itt lesz nem Szolnokon(gondolom nem alkalmas a terem) stb..

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2 napja 0 5 27312

Esély mindig van csak a %-os arány a kérdéses,😉😁A legfontosabb ,hogy Belo rendben legyen,mert nélküle azért már kemény lenne.Igy sem lesz könnyű,kb tökéletesen kell játszanunk sztem.

Előzmény: BerCLas (27311)
BerCLas Creative Commons License 2 napja -6 2 27311

A spanyol bajnokság mai fordulójában:

Zaragoza - Real Madrid 83-95

Most már én is kezdem elhinni, hogy szerdán tényleg lesz esélyünk.:)

Előzmény: _Espada (27302)
- Marky - Creative Commons License 2 napja -10 2 27310

Gratulálok Nektek, de azért ebből messzemenő következtetéseket ne vonjatok le.

Fogalmazzunk úgy, hogy kellemes, önbizalom növelő ellenfél vagyunk idén sokaknak 

Nem hiszem bárki ellen lesz idén egy ilyen felidotok.

Nekünk pedig égett az arcunkrol a bőr más helyett ezért az egeszert, így lassan be kéne fejezni ezt az egészet Pakson 

Előzmény: _Espada (27302)
Amarill0 Creative Commons License 3 napja -2 5 27309

Gratulálok a csapatnak az eheti teljesítményéhez, rendkívül sokat fejlődtek a korábbi mérkőzésekhez képest. 

Jó látni, hogy alakul a kötelék a játékosok között, talán még Novakovic tűnik kevésbé boldognak, de lehet csak én értelmezem rosszul a nonverbális jeleket. :-)

Zozóra egyszerűen nincsenek szavak, ráadásul újra ég a tűz benne, amit ilyen mértékben legutóbb a 22/23-as döntőn láttam tőle.

Andrisban elképesztően nagy potenciál van, sokat javult a dobásbiztonsága, nagyon bátran és hatékonyan bontja a védelmet és mindemellett a védekezése is extra.

Akit még mindenképp kiemelnék az Jovanovic. Hihetetlen alázatosan játszik, előtérbe helyezve a csapatérdeket. Szolnoki szezonjai során sokszor elvitte a hév és mindamellett, hogy persze meccseket döntött el, voltak egyéniesedések is bőven. Idén ezeket nem látom, pedig egyértelmű, hogy képes lenne ő is többet vállalni.

Az edzői stábbal kapcsolatban eddig inkább csak a negatívumok kerültek elő, de úgy korrekt, ha a pozitívumokról is szót ejtünk; így a Csoki felé mutatott bizalom és Jova ilyen mértékű csapatba integrálásáért mindenképp jár nekik az elismerés.

Az igazi erőpróba szerdán következik, remélhetőleg mindenki egészséges lesz, mert ez a 10 fős rotáció nagyon jól néz ki.

RJBarrett Creative Commons License 3 napja 0 6 27308

Nagy gratuláció a csapatnak! Az első félidőben eszméletlen volt amit játszott a csapat, ma mindenki hozzátette a részét. Beni és Jova is kiosztott 7-7 gólpasszt, nagyon jól járt a labda. Belo pedig egyre jobb, sokkal nagyobb intenzitással játszik szerintem, nagyon remélem hogy nem sérült meg súlyosabban, a végén volt egy nagy kötés a bokáján. 

Valami a Sopron meccs után megváltozott, jó ezt látni!

Langels Creative Commons License 3 napja -1 6 27307

Azta.. Ez nem volt semmi. Úgy tűnik, hogy csak ki kellett várni, hogy összeálljon a Csapat és beérjen a munka. Az első félidő gyakorlatilag tökéletes volt.. Remélem Belo nem sérült meg.. Nagy pech lenne, ha most egy ilyen felfutó szériában esne ki. Rajta elmehet a továbbjutás a csoportból.. 
Szép volt Fiúk!

BerCLas Creative Commons License 3 napja -4 5 27306

Gratulálok a csapatnak, ez ma egy tökéletes előadás volt.

A hat meccses hazai sorozatból még két mérkőzés van hátra és nyilván a Zaragoza elleni lesz ennek a fénypontja. A majdnem biztos továbbjutáshoz 4 győzelemre van szükség, vagyis még kettőt be kellene húzni. A ciprusit kötelező, azon kívül pedig még egyet. Vagy hazai pályán a spanyolok ellen vagy Dániában. Nem tudom melyik a nyerhetőbb, ami biztos, hogy mindkettő pokoli nehéz lesz.

Ahhoz, hogy legyen egyáltalán esélyünk a Zaragoza ellen, mindenképpen szükséges lenne Belo (aki kezd egyre jobb formába lendülni és mintha az energiaszintje is növekedett volna). Nem nézett jól ki ez a sérülés, első pillantásra kizártnak éreztem a szerdai játékát, de reménykedjünk hátha rendbe jön addig.

Real013 Creative Commons License 3 napja 0 4 27305

Ez nagyon szép volt ma. Az elmúlt három meccs alapjan osszeallt a csapat, jöhet meg egy nagy erofelmero a Zaragoza elleni hazai meccsel. Seruleseink remelem nem komolyak.:)

Gratulálok a csapatnak, hajra Falco!

basaja Creative Commons License 3 napja -1 1 27304

*mindkét

Előzmény: basaja (27303)
basaja Creative Commons License 3 napja -1 4 27303

Ez valami gálaműsor?! Brutálisan játszunk, a pálya mindjét felén megesszük a Paksot…Ezt nem gondoltam volna

_Espada Creative Commons License 3 napja -2 5 27302

Ez valami egészen elképesztő, pedig Pakstól nagyon tartottam.

Beni 7 gólpassz, Belo 3 blokk 1 félidő alatt.

Ezzel a játékkal a Zaragozát megesszük reggelire.

Nem a ciprusi csapat volt szerdán gyenge, mi voltunk marha jók.

Yellow06 Creative Commons License 4 napja 0 2 27301

A G szektor előtt lógó köteleknek lesz még funkciója, vagy csak ottmaradtak? 

Langels Creative Commons License 6 napja -3 1 27300

Na igen, ez igaz.. Nem mertem elég nagyot álmodni.. :) 

De azért a zaragozai meccsünk alapján én inkább a második helyet tartom reálisnak. Ráadásul, így, hogy kikaptak Dániában, biztos hogy ellenünk koncentráltabbak lesznek. 

Előzmény: Vulcan0 (27299)
Vulcan0 Creative Commons License 6 napja 0 3 27299

Azt, hogy kár volt-e a dánok győzelme leginkább a szerdai Zaragoza elleni meccs kimenetele fogja eldönteni. Ha ott összejönne egy bravúr akkor a csoportgyőzelem sem lenne elrugaszkodott.

Előzmény: Langels (27298)
Langels Creative Commons License 6 napja 0 2 27298

Gratulálok a nagy arányú győzelemhez, szép volt! Egy kicsit olyan volt ez a meccs, mintha osztálykülönbség lett volna a két csapat között. A védekezésünk szépen kezd összeállni, a támadásba azért még kelleni fog a fantázia..

Kár a dánok mai győzelemért.. Kemény küzdelem lesz a továbbjutásért! 

Real013 Creative Commons License 6 napja -1 6 27297

Gratulálok a csapatnak! Kezdünk működni úgy érzem.

Ciprusiak teljes kerettel voltak? Mert nagyon nem tűntek olyan csapatnak, amelyik meg tudna verni a Bakkent... Aztàn mègis. 

Ráadásul ha csak nem rontják el a vègèt,a Bakken pedig megveri a Zaragozat, szóval iszonyat körbeverèsek lehetnek a csoportban...

RJBarrett Creative Commons License 6 napja 0 3 27296

A Bakken meg félidőben vezet a Zaragoza ellen. Ennek tükrében elég vicces eredmény hogy a Famagusta meg nyert ott. 

_Espada Creative Commons License 6 napja -1 8 27295

Ami ma is szembetűnő, hogy a védekezésünk elképesztő mértékben fejlődött – tényleg brutális, amit most produkálunk. A támadójáték még kissé akadozik, de ez is javulni fog, ebben biztos vagyok idővel. Ne feledjük, ez a Famagusta nemrég 102–94-re verte a Bakkent, mi pedig 20 perc játék alatt mindössze 25 ponton tartottuk őket. Azért ezt ízlelgessük.

splity24 Creative Commons License 6 napja -2 5 27294

A baj ott kezdődik, hogy egy sima kapucnis felsőt 20 ezer forintert akarnak eladni. Oké, hogy dorko de szerintem egy sima pulcsira vagy polora is lehetne nyomatni fel ennyi penzert. 

Biztos van aki megveszi a dragabbat is de sokan orulnek ha a meccsre bejutast tudjak finamszirozni ilyen jegyarak mellett. 

Nem kell mindig a fullos minoseget kepviselni a szurkoloi ruhazatnak neha eleg lenne egy gyengebb de olcsobb is. 

Anno az 1980-as polobol is nagyon sokat el lehetett adni pedig csak egy noname polo volt. 

Előzmény: BerCLas (27293)
BerCLas Creative Commons License 6 napja -5 8 27293

Ezt csak úgy lehet, ha áll benne a pénze. Az én cégemnek is több tízmilliós árukészlete van, de ha az ember nagy választékot szeretne tartani, akkor annak nincsen más útja.

Én is voltam kint a bajnoki döntő előtt egy héttel az üzletben, de valóban alig volt választék, méret meg szinte semmi, esélytelen volt a vásárlás. Amit egyébként én hiányolok az a letisztult felirattal ellátott ruházat, persze nyilván mindenkinek más az igénye.

Egyébként a bevétel sem kell a klubnak, mert engem, aki több mint 10 éve vagyok támogató az elmúlt években sem kerestek meg soha az évad elején, hogy szeretném e a további támogatást, mindig nekem kellett utánajárni és szinte könyörögni egy időpontért az egyeztetés miatt. Idén már hagytam, mert belefáradtam. Nincs egy ember, aki a szezon előtt végighívja az összes támogatót, hogy elmondják, szeretnék ha a következő szezonban is támogatnák a csapatot. Nekem ez a része félelmetesen amatőr.

Előzmény: Amarill0 (27292)
Amarill0 Creative Commons License 6 napja 0 4 27292

Értem, hogy mire gondolsz, de ennek nem feltétlen a profit lenne a célja, hanem a branding… amit ha jól csinálsz akkor az EGYIK mellékterméke az ebből származó profit lehet.

Azt is elfogadom, hogy a klub nem akar feleslegesen legyártani x mennyiséget, mert ha nem viszik, akkor abban csak áll a pénze, (Bár ha mindenből van 3-3 db M-L-XL méretben akkor olyan nagyot nem kockáztat, na mindegy…) de egy webshop üzemeltetése csak akarat kérdése, főleg úgy, hogy már 10 éve is volt valami ahhoz hasonló…

Nem vagyok marketinges, de sok lehetőség eszembe jutott amivel építeni lehetne a Falco brandet a merchen keresztül: grafikusoknak póló/ pulcsi lenyomat tervezés, majd Facebook/ Instán szavazás a legjobbakra, amelyeket meg is lehetne rendelni. Így csak annyit gyártanának amennyire igény van.

A gyártás sem túl bonyolult, mert megveszed a pólót/ pulcsit és a lenyomatot rá kell csak vasalni.

Elég csak megnézni a hazai konkurens csapatokat, mindenhol van lehetőség rendelésre… Az elmúlt években legalább a Family Center DRK üzletében volt egy kiemelt rész a Falco termékeknek, de mára az is teljesen leépült/ megszűnt…

Előzmény: BerCLas (27291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!