itt inkább arra gondolhatott a költő magyaros angolsággal, hogy amennyiben valaki valamilyen problémát érez magán - nem feltétlenül sérülést - jelezze a csapat orvosának bent, aki majd ránéz és intézi az erre vonatkozó kivizsgálást.
Instagram sztorikat láttátok? Laki Ádám üdvözli Herger Salamont és Szymont, abban a videóban, amikor utóbbira néz, elhangzik egy so you have actually injury félmondat. Most vagy kimaradt egy if - amit remélek-, vagy sérült a centerünk
Amikor pályán volt folyamatosan a hármas vonalon kereste az elzárásokat, palánk alatti játékkal csak akkor próbálkozott ha be tudott vinni egy alacsonyabb játékost.
Zozót nem nagyon fogja zavarni a betörései közben. :)
Nem vitatom, de circo a palánk alatti teljesítményről írt. A hármas meg a büntető szerintem nem az. Ettől függetlenül egy centertől kiváló számok ezek. Kíváncsi leszek nálunk mit nyújt, én bizakodó vagyok. Amúgy is jobban szeretem az atletikus centereket.
Viszont három kísérletből kettő triplát bevágott és láttuk azt is a tavalyi statisztikákból, hogy 80% feletti büntetőző ami arra enged következtetni, hogy egy kifejezetten jókezű játékosról beszélünk.
Azért annyit tegyünk hozzá a tisztánlátás kedvéért, hogy palánk alól maximum 1 kosarat szerzett (2 pontos 1/3). Ettől persze még igaz lehet a jóslatod.
Ráadásul mindössze 16 perc alatt szerezte a 11 pontját. Ennyit átlagolt a francia bajnokságban is. Aki a palánk alatti szuper atléták ellen is képes ilyen teljesítményre az nagy előnnyel fog indulni a magyar bajnokságban.
Lemaradtam róla, ez a francia-brit találkozó csak edzőmeccs volt?
Mindenesetre az új centerünk a mezöny legeredményesebbje volt hatékonysági mutatóban, ami nem rossz jel egy bombaerős francia válogatott ellen, ahol egyetlen ember kivételével az összes játékos vagy Euroligás vagy NBA csapatban játszik.
Ő és Németh ketten vitték az U21-es csapatot, és szerintem még jövőre is belefér a korosztályosba. Felnőttben még nem láttunk belőle semmit.
Ott nálatok Schmera (4-es), Nagy (3-as), és Bartik (1-2-es) vezetik a korosztályost. Hansen kettesben gondolom segítség lesz nekik, aztán talán kialakul egy normális magyar mag a későbbiekre.
Gondolom nem a felnőtt csapat miatt igazoltátok elsődlegesen.
A Falco hivatalos oldalán megjelent bulgáriai torna időpontja nem szeptember 7-10., még ha nyilván az oda-vissza utazással együtt értették, de azt így nem szokás feltüntetni. A helyes időpont szeptember 8-9.
A torna pontos menetrendje:
Szeptember 8.
Balkan - Falco 17.00
Hapoel Tel Aviv - Vienna 19.00
Szeptember 9.
3.helyért 17.00
Döntő 20.00
Vagyis, ha a Falco szeretne a torna legerősebb csapatával is játszani, akkor az elődöntőben le kellene győzni a házigazdákat (mivel a másik mérkőzés eléggé egyesélyesnek tűnik).
A brit válogatott az EB-n szeptember 3-án játssza az utolsó csoportmérkőzését, így amennyiben Belo és/vagy Whelan is a keret tagja lesz, akkor abban az esetben fognak tudni csatlakozni a tornához, ha nem jutnak tovább a csoportból (hat csapatból az első négy megy tovább).