Jogos, bocsi, ott eggyel elcsúsztam. Ettől függetlenül a lényeg, hogy csak a mi szhelyi győzelmünk nem jeletni automatikusan a DEAC kipöckölését a nyolcból.
Tfh. a Deac nyer a Kaposvár ellen otthon, emellett a Nyíregyháza-Sopron valszeg országos kettes. Ha ez a két eredmény jön, akkor a másik 2 meccs eredményétől függetlenül a Debrecen a nyolcadik. Szerintem azért erre elég komoly esély van, talán a legnagyobb.
Akkor érdemesebb lett volna a DEAC-ot megverni annak idején :)
Megvolt a kényelmes előny, az ellenfél viszont nem adta fel, hanem küzdött, hajtott, akart. Feltüzelte magát pár jól sikerült dobással, és labdaszerzéssel. Mi meg csináltuk a hülyeséget, nem volt koncentráció, szar helyzetből vállalt dobások. Gondolom a nagyon tuti figurákat sem akartuk már megmutatni, majd a rájátszásban. Meg biztos csináltunk egy mini alapozást, és emiatt is fáradtabbak voltunk.
Remélem azért a kupában sikerül bejutni a 4 közé ezúttal.
Én is ezt gondolom, nem volt ez a meccs előre lejátszva.
Egész egyszerűen a szünetben elhittük, hogy a 20 pontos előny akkor is elég lesz ha kimegyünk levezetni a második félidőben.
Két ilyen ellentétes félidőt nem emlékszem, hogy láttam valaha is, főleg úgy, hogy egy 8-ba igyekvő csapat jön vissza idegenben az alapszakasz győztes ellen.
Sztem a 20pontos vezetés tudatában hagytuk őket lendületbe jönni, csak aztán ezt már nem tudtuk megállítani. Nem volt bennünk annyi csibészség sem, hogy vmi műbalhéval kizökkentsük őket.
A lehetséges kimenetel még mindig nagyon sokféle, annyira szoros a középmezőny, h. a Körmendnek ez a győzelem 8ba jutást ugyan hozhat, de fixen 8. helyet nem. Azt nem gondolom, h. ha taktikáztunk is, akkor azt azért tettük, h. a Körmend legyen az ellenfelünk. Sokkal inkább az lehet benne, hogy a DEAC ne legyen. De abban egyáltalán nem vagyok biztos, h. számolgattunk. Sztem szimplán elbarmoltuk...
Ja meg az egyik játékos csapata első helyen áll a bajnokságban, a másiké pedig épphogy becsúszik a 8-ba. Az egyik 150 percet játszott idén a BL-ben, a másik meg 6 percet.
Tragédia nem történt tegnap, de - eltekintve attól, hogy egy el classico volt - abból a szempontból nem jött jókor ez a vereség, hogy így nem engedhetünk meg egy fehérvári buktát. Pedig előnyös lett volna nem kiteregetni minden kártyát, de pszichológiai szempontból két vereséggel nekimenni a kupaselejtezőnek nem lenne szerencsés.. Remélem mindenki elraktározza ezt a tegnapit, mert ilyen mégegyszer nem fordulhat elő. Az egy dolog, hogy ez pont egy Körmend meccsen történt, de nehogy már arról kelljen beszélni, hogy ez a csapat +20-ról kikapogat egy 8-ba igyekvőtől a magyar bajnokságban. Kíváncsi lennék Cowles-szel mi a helyzet. Meccsek óta rosszul dob. Remélem hamar megtalálja magát. Tegnap nagyon jól jött volna, ha csak egy átlag szintet tud hozni 3-asokból. Az élet-halál szakaszban ő is nagyon fog kelleni.
Egyébként Omenaka nekem pozitív csalódás volt. Magyar szinten, ha így folytatja egy maghatározó játékos lehet. Fizikuma, hozzáállása megvan. Annyit már nem “hentel” és mintha le is nyugodott volna egy kicsit. Az persze más kérdés, hogy hogy nem tudtuk tartani…
Egyet aludva most is úgy gondolom UNDORÍTÓ volt a szurkolókkal szembe ami történt. Az , hogy ez megtörténhetett döntse el mindenki maga ki a hibás csapat vagy a klub. Remélem szombaton a lehető legkisebb létszámban leszünk jelen Fehérváron a kupameccsen pedig legyünk jelen 0 szurkolással. Lehet bármi a bajnokság kimenetele ekkorát még nem csalódtam a csapatba/klubba.