Keresés

Részletes keresés

PHX Valley Creative Commons License 4 órája 0 1 26823

Október 1 a ciprusi meccs...

Előzmény: BlackBird_ (26822)
BlackBird_ Creative Commons License 4 órája 0 0 26822

Igazad van, bocsánat, benéztem. Bár nagyon meg lennék lepődve, ha a ciprusiak ezt megfordítanák. Nem néznek ki túl acélos csapatnak.

Előzmény: BerCLas (26821)
BerCLas Creative Commons License 4 órája -2 1 26821

A FIBA Európa Kupa selejtezői nem oda-visszavágós lebonyolításban zajlanak?

Előzmény: BlackBird_ (26820)
BlackBird_ Creative Commons License 4 órája 0 2 26820

A bakui csapat lesz a 3. ellenfelünk a EuropeCupban.

BerCLas Creative Commons License 7 órája -3 2 26819

Na, akkor három idegenbeli meccsel kezdjük a bajnokságot.

robi0122 Creative Commons License 10 órája 0 2 26818

Nincs összefüggés. Teljesen más a papírozása a dolgoknak.

Akár lehetne egy tök más 12-15-ös keret az egyikre is, és a másikra is.

Előzmény: Langels (26816)
balldontlie Creative Commons License 12 órája 0 2 26817

Ezt nem tudom, de jogos. Illetve természetesen az sem kizárt, hogy a csapat a papírokat elrendezte már, csak a szövetség nem frissítette a saját oldalán.

Előzmény: Langels (26816)
Langels Creative Commons License 12 órája 0 0 26816

De már játszottunk tétmeccset. A Fibánál nincs összefüggés a magyar játékengedéllyel? 

Előzmény: balldontlie (26815)
balldontlie Creative Commons License 13 órája 0 1 26815

Nincsenek az adott játékosok még rajta a csoportos játékengedélyen. Idén elvileg több csapat is csinálja, hogy kivár(t) egy-egy játékos licenszelésével egy esetleges csere lehetősége miatt, mert így nem kell duplán papírozni vagy extra licenszdíjat fizetni. Nálunk pl a még mindig kérdéses Ohams nincs rajta a szövetség honlapja alapján. Az, hogy a Paks miért teljesen üres, nem csak a játékban, hanem amúgy a hunbasketen is, nem tudom, gondolom egyben fogják majd leadni.

Gondolom nagyon jó ötletnek tűnt ezt az adatbázist összekötni a fantasyval, csak aztán szembejött a valóság és most vakarják a fejüket :D

Előzmény: Smsng88 (26814)
Smsng88 Creative Commons License 14 órája 0 2 26814

Szerintem csak vmi hiba lehet, mert a Paksnál meg mindenki hiányzik .

Előzmény: csege (26813)
csege Creative Commons License 1 napja -2 0 26813

Vajon miért hiányzik az MKOSZ honlapján Belo a keretből?

BerCLas Creative Commons License 1 napja -2 4 26812

Úgy néz ki, hogy október 15-én Zaragozában kezdi a csapat a FIBA Európa Kupa sorozatot.

10 csoport van, amelyekből az első helyezettek és a második helyezettek 6 legjobbja jut a 16 közé. Nem tűnik itt sem könnyebbnek a továbbjutás, mint a Bajnokok Ligájában, de most szerintem ez a kupa jobban passzol a csapatunk számára.

kutyara der Creative Commons License 2 napja -15 0 26811

jó, de ti jobb emberek vagytok,úgy meg könnyű

Előzmény: Amarill0 (26810)
Amarill0 Creative Commons License 2 napja -2 8 26810

Alapvetően azon személyek közé tartozok, akik nem szeretik a két vas megyei tábor közötti ellentétet, de a hsz-ed után úgy érzem néhány dolgot tisztába kell tenni:

1.) Ez itt egy fórum, amit arra használnak az emberek, hogy a véleményüket ütköztessék egymással. Természetes, hogy valakinek ez vagy az, épp nem tetszik. Egyébként nincs a világon olyan közösség ahol minden mindenkinek megfelel, és ez igaz a körmendi fórumra/ Facebookra is.

2.) Az pedig, hogy melyik tábor farkasa a saját csapatának… hát arra két dolgot tudok írni:

a) Nem a Falco szurkolók hagyják ki már rendre a vasi klasszikusokat, ezzel megvonva a szurkoló támogatást a csapatuktól.

b) Nem a Falco szurkolók inzultálták a lelátóról, a pálya széléről a saját nevelésű játékosaikat és azok hozzátartozóit a sikertelen 23/24-es szezon végén.

Előzmény: kutyara der (26808)
Sárgalábú cinege Creative Commons License 3 napja -4 0 26809

Csak téged paraszt!

Előzmény: kutyara der (26808)
kutyara der Creative Commons License 3 napja -9 8 26808

1,ha arra az egy szellemi fogyatékosra gondolsz,aki ide írkál nektek,akkor el kell keserítselek pont annyira körmendi mint Te. Ha ugyhozza (sokszor úgyhozta ha nyitott szemmel olvasol)a helyzet minket büdös parasztoz le legelőször.

2,ha bb1es kommentelőkre gondolsz,akkor kérdezd páltégábor énekelj velünk haverodat hogy miért nincs 10éve moderáció ott,miért veszekedhet sárgapárna motorssal a mai napig egymás halálát kívánó hangnemben.Elárulom tesó,azért mert a falcos (nem,nem én találtam ki,nyíltan felvállaltan publikusan falcos a gabi) főszerkinek többet ér egy kattintás,mint egy személyeskedő fenyegetés.Ti tudjátok,de kár itt bárkin számonkénri,szombathelyi házi téma alapvetően.

3,Nemtudom eldönteni hogy szimaptizáns vagy,vagy szurkoló vagy ultra vagy miféle de pl. Kaposvárt(meg a többit ahol borulás volt) pont kár ide keverni,mert ez egy szurkolói forum,az meg kicsit más kávéház;) pontosan tudja aki adta meg aki kapta ott a fülest hogy mekkora a kabát.Ezek az emberek név-telefonszám alapján ismerik egymást,nem neked kell megfejteni hogy ki miért és mennyire agresszív.

4;Sem én,sem bármelyik releváns mennyiségű hozzászólással rendelkező körmendi nem kárörvendeni,rajtatok röhögni,gúnyolodni jár ide.Visszaolvashatod,minden mondatomért aranygaranciát vállalok.

5,Amire rodman kihegyezte az ha fáj bevallani ha nem 100%áll: falcosnak falcos a farkasa,ha a döntőt,ha az elmúlt egy napot nézem egyaránt.Nem kell senkinek tőlünk vagy bárhonnet kutyázni az edzőt a csapatot,a saját nevelésű lokálpatrióta válogatottat,megvagytok arra ti bőven,létszámban is meg minőségben is.

6,Ahogy tegnap elnéztem mindkét csapat meccsét, idén sem lesz egy súlycsoportban a kettő,effelől megnyugodhattok.

Béke!

Előzmény: Withoutshadow (26805)
Withoutshadow Creative Commons License 3 napja -2 2 26807

Tudom.

Ti meg jóindulatú, kedves, barátságos, tisztelettudó emberek.

Előzmény: Sárgalábú cinege (26806)
Sárgalábú cinege Creative Commons License 3 napja -5 1 26806

Te egy rosszindulatú, irigy, megkeseredett, sikertelen savanyú uborka vagy!

Előzmény: Withoutshadow (26805)
Withoutshadow Creative Commons License 3 napja -4 4 26805

Mindjárt gondoltam, hogy én beszélek mellé bezzeg te pontosan tudod, hogy a másik ember mit gondol meg mi a kritika és mi nem.

Ahogy abban is biztos vagy, hogy nem körmend szurkolók írogatnak ide, mert ti ilyet soha nem tennétek.

Csak közben közleményt is kiadtok arról, hogy mennyire utáljátok őket, a szurkolótok előzetes letartóztatásba kerültek Kaposváron testi sértés miatt...de gondolom most is csak mellébeszélek.

Előzmény: DRodman91 (26802)
splity24 Creative Commons License 3 napja -3 7 26804

Megmondom őszinten engem nem lepett meg ez a leolvadas a vegere. Inkabb az elso 25 perc volt meglepetes szamomra. 

A felkeszules valljuk be nagyon rosszul sikerult. Ennek tukreben sztem mindenki ugy engedte el a csapatot Bulgariaba, hogy egy meccs es jovunk haza. 

Persze az elso 25 perc utan mar keserubb a szank ize de jelen pillanat nincs tobb a csapatban. Nyerhettunk volna tegnap de akkor kimaxoltuk volna ezt a sorozatot ugy erzem.

En egyenlore nem temetnem a csapatot mert nincs miert. Kell egy kis ido amire osszeall a kep. 

Sokan ekezitek Benit. Tavaly szerintem kifejezetten jo szezont futott. 

Milos megitelese mar mas tema de en ugy gondolom egy tettel.biro meccs utan nem koveteljunk mar fejeket. 

PHX Valley Creative Commons License 3 napja -2 7 26803

Veled nincs baj. Akikre célzott, 100% Körmend szurkolók, és emellett - ebben igazad van - trollok.

Előzmény: DRodman91 (26802)
DRodman91 Creative Commons License 3 napja -8 3 26802

Teljesen mellébeszélsz, bár nálad ez nem újdonság. 

Az nem kritika, hogy a "BL-t el kell engedni, nem reális a továbbjutás". Az sem kritika, hogy Whelant már az érkezése előtt temettétek(konkrétan te ezt írtad róla, látatlanul: "Sokkal rosszabbul nem járhatunk, mint ilyen tucat játékosokkal"). 

A beírásomban hol láttál egyébként Falco utálatot?
Az ide kommentelők, akikre célzol 100%, hogy nem körmend szurkolók. Szimpla mezei trollok. Ha elolvasnád és értenéd is mit írnak a fórumban, te is rájönnél. 

Előzmény: Withoutshadow (26800)
Real013 Creative Commons License 4 napja -1 16 26801

Engem az zavar, hogy a mai meccsen egy kvázi új, de legalábbis megújult csapattal ugyanazokat a hibakat követte el Milos, az edzői stab, stb. 

Igenis, ha Beninek nem megy es előjön az önző ènje, le kell vinni.

Ha èg a hàz, nem lehet mindent Zozora bízni.

Ha mínusz huszrol folyamatosan jon fel az ellenfel, akkor nem eleg csak időt kerni, hanem változtatni kell. Védekezést, barmit. Akar kibeszelni egy technikait, alljon meg a lendület. Szep dolog a meccsterv, de nem szabad csak az alapjan dolgozni. 

Szerintem kifejezetten szimpatikus ember Konakov es nagyon, nagyon halas vagyok neki az elert eredményekert, de szintet kellene lepnie ezekben a dolgokban. Ha meg nem, akkor el lehet gondolkodni. Vezetősegi es egyeni szinten is.

Ezzel együtt szerintem jó lesz ez a csapat.

Hajra Falco!

Withoutshadow Creative Commons License 4 napja -5 8 26800

A Falco szurkolók fogalmaznak meg kritikát az edzővel szemben, a csapatépítéssel szemben, a játékosokkal szemben.

Ez (is) a dolga a szurkolónak, mert mindenki nyerni akar és azt szeretné, ha az a ő csapata lenne a legjobb.Erről szól minden.

Ahogy ti is megteszitek ezt, csak ugye a szálka meg a gerenda esete...

Védheted a kretén agyhalott szurkolótársaidat, de tegyünk már különbséget kritika és kárörvendés, rosszindulat között.

A bajnoki döntő után a két résztvevő tábor között teljesen normális volt a hangnem, csak ti voltatok ott is azok akik csináltátok a feszkót és olyan örömünnep volt, mintha 22 év után újra Körmendre került volna a trófea.

Tudom sárgapárna az ellenpélda, de rajta már bőven túltesz az, amit műveltek Falco-utálat címen közleményekben meg trollkodásban itt és a másik kosaras fórumon, örömködve például a mai BL selejtező eredményén is.

Kíváncsi lennék fordított helyzetben milyen érzésekkel és gondolatokkal jönnél itt kioktatni minket.

Előzmény: DRodman91 (26799)
DRodman91 Creative Commons License 4 napja -10 11 26799

Nem akarlak elkeseríteni, de nem a többi csapat szurkolója temeti a csapatokat, hanem leginkább saját magatok. Hetek óta mást se olvasok ezen a fórumon, hogy ez a légiós ezért gyenge, a másik azért. A BL-t el kell engedni... Stb. Stb. Ahhoz képest ma 25 percig gáláztatok, aztán teljes rövidzárlat. Ez még egyértelműen edzői hiba. 

Előzmény: Withoutshadow (26798)
Withoutshadow Creative Commons License 4 napja -5 9 26798

Azért egyet ne felejtsünk el, hogy Milos mellett érveljek.

A 2022/23-as bajnokságot úgy kezdtük el, hogy a nyáron távozott Golomán, Váradi, Benke és Somogyi.

A "jóakaróink" temették is rendesen a csapatot.

Léket kapott a zászlóshajó, kipukkadt a sárga lufi...

Aztán mi történt ebben a szezonban úgy, hogy csak Zozó és Áki maradt a csapatban a magyarok közúl és a rájátszásra meg elvesztettük Brown-t?

All-in, kupa és bajnoki cím is a zsebben.

Most megint temetnek minket, főleg a szomszédok éleseszű véleményvezérei élvezkednek az eredmények láttàn.

Várjuk ki a végét azt mondom.

Maximus Decimus Creative Commons License 4 napja -2 5 26797

Azért szerintem ez a kifakadás nem meglepetés a két hazai 20 pontos zakó és a nagy előny után leadott szolnoki meccs fényében. Ha most megverjük a Portot és normális körülmények között kikapunk a franciák/spanyoloktól akkor szerintem nem sok rossz szó lenne, de helyette megint egy közel 20 pontos leolvadás, mintha vége sem lett volna a tavalyi szezonnak. 

Előzmény: BerCLas (26794)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 4 napja -4 10 26796

Vannak  hibái Milosnak az tény,de azért mielőtt leszopod pl Vidint azért gondold végig,hogy mi volt a bajnokság végén.lLesérült Tiby,Zolika élete legrosszabb formájában volt ,ez a 2 ember kb 20-30 pont volt meccsenként.Persze Lukács meg Pallai levédekeztek Zolit,azért nem dobta be a neki ziccereket sem , amit előtte kb 2  hónappal ,háttal a gyűrűnek is bevert.Vidin elmondta ,hogy ők ránk készültek,mi meg kurva fáradtak voltunk,mentálisan és fizikailag is mert 20 meccsel  többet játszottunk és még a szövetség is okosan olyanokat intézett,hogy 2 Bl meccs között azert nyomjunk le  egy 2 napos kupát ,mert az fasza .Nekik minden bejött,Lukács pl az első meccsen ,kiesve a kispadra is bedobta a triplát a 3-ikon meg Somogyi.A 2.meccs a kezünkben volt,de elcsesztük a végét szerencséjük volt nekünk nem ,pár tizedmasodpercen múlt hogy nem 1-1 -ről ment tovább a döntő,más lélektan stb..Valóban voltak/vannak hibák,de azért várjunk kicsit ,mert kb eddig volt 2 edzés amin Bogeszt kivéve mindenki ott volt,persze hogy nem vagyunk összeszokva.Milosnak (mint mindenkinek)amúgy vannak ám segítői ők sem szólnak neki,hogy hozd le pl Benit mert szar?(másnak sem ment a tripla,ha nem tűnt volna fel)stb.stb..Várjunk már meg pár meccset ,aztán ha nem megy akkor lehet váltani,és nem védem Milost mert én sem értem sok döntését meccs közben ,de azért ma is voltak sztem jó dolgok ,csak még kevesebb sikerült ,mint pl,ha már 1 hónapja együtt lenne a csapat normális felkészüléssel.

Előzmény: Falcodrukker82 (26795)
Falcodrukker82 Creative Commons License 4 napja -7 8 26795

Ha akarunk valamit a szezontól az biztos Konakov mihamarabb qut! Megint majd edzők között fog a bajnokság eldolni és így nem a mi javunkra! Konakov könnyen nyert bajnokságot a csapattal amikor volt a keze alatt egy Somogyi, Benke, Golomán, Cowels szintű játékosok de ha már nincs annyira extra minőség hogy a játékosok kimentsék a seggét akkor már nem is tud meccselni! Jova, Belo frankó játékosok lesznek,  Novakovic sajnos használhatatlan,  Whelan lesz egy egy jó meccse de nem Cowels szint és nem is Benke, Wojcik pedig szintén kérdőjel, Beni formán kívül,  Zozo nem csinálhat minden meccset egyedül se Jova, Áki minden meccsett végig küzd,  Andris ilyen kevés játékkal nem fog tudni kibontakozni, Bognár ha felepül max mennyiségben lesz hasznos nem minőségben. Reálisan Konakovval ez a keret 4 hely körül lesz ha csak nem történik csoda! Persze nem lehetünk minden évben dobogón ez is tiszta sor de legalább lenne egy nagy küzdő csapat, na majd meglatjuk 

BerCLas Creative Commons License 4 napja -11 8 26794

Most jön elő az emberekben az elveszített döntő után frusztrációjuk, innentől kezdve minden egyes vereség után Konakov lesz keresztre feszítve. Hiszen tudjuk, ha egy csapat 20 pontos előnyről kikap az mindig az edző sara, de ha egy jó játékosállományú csapat évekig nyeri a bajnoki címet, ahhoz meg edző sem kell (hát hogyne:)). 

Elárulom, hogy a kosárlabdában az egyik legnagyobb szurkolói tévedés az, amikor azt hiszik, hogy egy 20 pontos vezetést "csak" le kell menedzselni. Nem, két hasonló erősségű csapat esetén, ahogy az egyik csapat tud hozni egy húsz pontos előnyt, úgy a mérkőzés egy másik szakaszában a másik csapat is képes lehet erre. Ez nem foci, hogy vezetésnél ki kell passzolni az ellenfelet, meg a végén le kell vinni a szögletzászlóhoz a labdát, aztán akkor megvan a meccs. Ha ez kosárlabdában ilyen egyszerű lenne, akkor minden 20 pontos vezetésnél haza mehetnének a nézők vagy le lehetne fújni a meccset. A legmagasabb szinten is vannak bőven nagyobb előnyről elbukott meccset (az NBA-ben elég gyakori a -20-ról való fordítások).

Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy az edzőnek nincsen felelőssége, de két bedobott triplával egy 4 ponttal elbukott meccsen a legkevésbé. A csapat -és a megfelelő szerkezet kialakításában már igen, de abban, hogy egy adott meccsen hogyan sülnek a kezek például kintről, abban sokkal inkább a játékosoknak van felelősségük.

Az elmúlt években a szurkolók számára (az idő előrehaladtával) egyre kevésbé okozott örömet egy-egy győzelem, de a sikerekhez való hozzászokás miatt viszont a vereségek (ezek szerint) elviselhetetlenek. Innentől kezdve mi tud újra boldogságot eredményezni a szurkolónak?:) Megszokás és bosszúság, már csak ez maradt?:)

Előzmény: Gabriel Sousa (26786)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!