Keresés

Részletes keresés

splity24 Creative Commons License 10 perce 0 0 29970

Petersonrol én anno irtam, hogy senkit ne tevesszen meg a kupadonton latott jateka. Ott a Szolnok inkabb Zozo levedesevel foglalkozott es mivel Peterson akkor jott nem is nagyon keszultek a vedesere. 

A dobotechnikája az enyemnel is rosszabb pedig en nem jartam kosarazni. 

Amikor Kristof es Toro egyutt van a palyan nagyon egysiku a jatekunk. 

Toro a harompontosnal elszedul, hiaba all tok uresen nem dobja el pedig a mai kosarlabdaban a centerek mar eleg jol dobjak azokat. 

Megint ott tartunk majd Zozo megoldja. Nem tanultunk semmit a tavalyi evbol. 

Marko tegnap nagyon nem gondolkodott, ami hozza kerult ment is a gyuru fele. Szerencsere azert most sokszor sikerrel tette. 

A donto meg lehet, sot meg is kell hogy legyen de en ezt a Szolnokot sokkal egysegesebb csapatnak erzem, nem hiaba vertek meg minket iden is 3x egy labdas meccseken. 

Ha nalunk 2 jatekos extrat nyujt naluk 3 fog valahogy ez az erzesem. 

Skeens allapota sokat fog a latba nyomni, foleg ugy, hogy ha marad a papirforma akkor a Paks ellen nem lesz egy setagalopp az elodontojuk. 

Welsi22 Creative Commons License 45 perce 0 0 29969

Örülök, hogy segíthettem! Most jön a könnyebbik fele, a probléma megoldása.

Előzmény: PHX Valley (29968)
PHX Valley Creative Commons License 1,5 órája 0 0 29968

Köszönjük, hogy tájékoztatsz minket ezekről, nekünk fel sem tűnt...

Előzmény: Welsi22 (29967)
Welsi22 Creative Commons License 3 órája -1 1 29967

A Falco kialakított egy keretet. Volt benne néhány játékos aki nem működött jól.

Őket lecserélték! Wojcikot látjuk Szolnokon. Nem a világ legjobb játékosa, de bőven, bőven használható.

Jött Toro. Remek pedigrével. Húzta a csapatot, mostanra beleszürkült.

Jött Peterson... 20 a Szolnok ellen, majd visszaesik, beleszürkül.

Előzmény: splity24 (29962)
nForce Creative Commons License 10 órája -2 1 29966

Withoutshadow Creative Commons License 11 órája 0 2 29965

Egyelőre jussunk el a döntőig...

A szerencsénk, hogy a könnyebbik ágon vagyunk, bele sem merek gondolni ha egy Pakson vagy Albán keresztül vezetne az út odáig.

Real013 Creative Commons License 12 órája 0 4 29964

Nagyon sok minden múlik a formaidozitesen. 

Tavaly totál a döntőre lettünk a legszarabbak, idén talán pont akkor leszünk too formában.

Petike1797 Creative Commons License 12 órája -1 1 29963

Ha Toro nem bírt Simmonsal,akkor el sem tudom képzelni,hogy esetlegesen Skeensel mit fog csinálni...A Szolnok Somogyi nélkül és egy sérülésből visszatérő Skeensel is agyonverte a Sopront..Tudom még messze a vége,és azt is tudom hogy én mondtam hogy esélyesek vagyunk a döntőn,de egyre inkább kezdem erről magam lebeszélni...Ha valamit nem találunk ki és páran nem nőnek fel Zozó mellé,akkor itt egy söprés sem lesz kizárt majd.

Előzmény: splity24 (29962)
splity24 Creative Commons License 12 órája 0 3 29962

Novakovics fault problemak miatt

Peterson fa kezu

Toro meg nem birt Simmonsal...

Előzmény: Petike1797 (29961)
Petike1797 Creative Commons License 13 órája -1 0 29961

Nem néztem a meccset sajnos,csak sofascoreon követtem...több kérdésem is lenne.Novakovic miért játszott ilyen keveset,megsérült?És Petersonnal mi történt miért dob ilyen borzasztóan?a harmadik pedig talán a legfontosabb,hogy Toro miért dob ilyen keveset kosárra?azért 2 rádobás egy meccsen egy centertől elég erdekes...Nyertünk,dehát egy Honvéd volt az ellenfel ráadásul hazai pályán.

75roberto Creative Commons License 6 napja -8 2 29960

Ez anno így volt, de jelenleg már nem! De ez az én véleményem!

Előzmény: PHX Valley (29959)
PHX Valley Creative Commons License 6 napja -2 6 29959

Mondjuk Perl vs. Somogyi kapcsán az egót Zoli mellé tenni, hát nem tudom...

Előzmény: 75roberto (29957)
Yellow06 Creative Commons License 6 napja -2 2 29958

Ez így önmagában nem igaz, mindent megnézhet a bíró amit csak akar, például hogy a fault sportszerűtlen volt vagy sima, kettő dobás jár érte vagy három, jár érte dobás vagy nem. Ezek mind a fault videóbírózásának számítanak.

Az viszont helyes amit írtam, ha befúja, akkor fault, ha nem akkor meg nem fault. Ez az amit nem lehet visszanézetni, és még a bíró sem nézheti vissza magától sem. Ezen a szabályon lehet, hogy változtatnék.

Előzmény: yellowforever (29956)
75roberto Creative Commons License 6 napja -8 0 29957

Ahonnan felugrott és ahova leérkezett dobás után kb 1 méter, erre mit kellene fújni? Mondjuk Somogyi fel akarta segíteni Perlt, de az nem fogadta el. Az ego az nagy úr! Kb emiatt van gond nálatok az öltözőben is. 

Az idei Olaj győzelmek pár pontosak voltak, szerintem komolyabb döntő lesz, mint tavaly! És bármelyik csapat nyerhet. Persze, ha egyáltalán ez a 2 csapat jut a döntőben! Azt gondolom a ti dolgotok könnyebb, nem lehet akadály a Honvéd és a Kaposvár sem. Főleg, hogy magyar játékosnak híjján van mindkét csapat. Nekünk a Sopron sima, de az utána lévő, félek kőkemény lesz, legyen az Paks vagy Alba! Meglátjuk!

Előzmény: yellowforever (29946)
yellowforever Creative Commons License 6 napja -1 0 29956

faltot nem lehet videobirózni 1000%.sok minden mást igen erre vannak  konkrét szabályleirások.sportbaráti üdvözlettel

Előzmény: Yellow06 (29954)
Welsi22 Creative Commons License 6 napja -1 0 29955

En nem így láttam

Előzmény: yellowforever (29952)
Yellow06 Creative Commons License 6 napja 0 6 29954

Sajnálom, hogy nem sikerült tegnap győzni, de igazából nem számít. Három Szolnok elleni meccs, mindhárom egy labdás, felvesszük a versenyt velük bőven, a végjátékokra kellene kitalálni valamit, de szerencsére van három edzőnk, oldják meg.

Hogy miért nem fújtak a végén faultot? Szerintem azért mert ilyenkor nem szoktak, a végén nem nagyon mernek ilyet bevállalni, nem is biztos hogy fault volt és a szabály (ami szerintem megérett a változásra) úgy szól ha befúja, hiába nézi vissza, nem mondhatja hogy mégsem fault, ha meg nem fúj akkor vissza se nézheti.

A továbbiakról: Jó ágra kerültünk, bár a Honvédtól is képesek vagyunk kikapni, szóval azért észnél kell lenni. Én egyébként örülök, hogy velük kezdünk, szurkolói szempontból is jobb a Bp, mint Debrecen, főleg egy keddi napon.

PHX Valley Creative Commons License 6 napja 0 7 29953

Én Falco szurkolóként sem éreztem, hogy az volt. És jobb is, hogy nem fújták be, tökömnek hiányzott volna egy hosszabbítás egy tét nélküli meccsen, nem sokkal a PO megkezdése előtt.

Előzmény: yellowforever (29952)
yellowforever Creative Commons License 6 napja -1 5 29952

ha megnézed  többször a videot akkor tisztán látni a Ádám nem a hengerében védekezett szabályosan hanem oldalra mozogva,és ha megnézed jobban lassitva  akkor a bal lábával szinte elgáncsolja a levegöben .nálam ez fault .az már más kérdés hogy a jv nagyon nem követte le a szituációt . sportbaráti üdvözlettel

Előzmény: Welsi22 (29950)
Withoutshadow Creative Commons License 6 napja 0 6 29951

Hiába volt tét nélküli a tegnapi meccs az tisztán látszik, hogy a Szolnok egy jobban összerakott, komplettebb csapat, mint a jelenlegi Falco.

Jobban védekeznek, stabilabb a dobásuk támadóoldalon, nálunk sajnos Whelan-on kívül nincs egy távolról konstans veszélyes játékosunk, míg náluk Krnjajski, Pallai (igaz most még nagyon formán kívül van), Darthard és Barnes is bevágja a triplát amikor nagyon kell.

Próbálok pozitív maradni és bízni abban, hogy ebben a 2-3 hétben valamit javul a játék és a dobóforma.

Viszont náluk még akkor is ott egy plusz ütőkártya Skeens személyében, aki ha visszatér a rájátszásra akkor én sok esélyt nem adok arra, hogy visszahódítsuk a bajnoki címet.

Welsi22 Creative Commons License 6 napja -4 1 29950

Szerintem azért mert nem volt az. Nekem a felvetés is furcsa

litván80 Creative Commons License 6 napja -6 1 29949

Auért az csúnya lett volna ha arra faultot fújnak. Még egy ilyen semmiről nem döntö meccsen is....

BerCLas Creative Commons License 6 napja -6 0 29948

*érthetően

Előzmény: BerCLas (29947)
BerCLas Creative Commons License 6 napja -7 1 29947

Nem vagyok hozzáértő (szerintem az csak kosárlabda játékvezető lehet), de többszöri visszanézés után az én -szurkolói- véleményem szerint jól döntöttek a játékvezetők, hogy nem fújták be faultnak. A védő ott állt, Zoli meg - az idő rövidsége miatt értehően - megpróbálta keresni a kontaktot (egy utolsó kis esélyként) és közben eldobni a labdát is (amire esély nem volt, hogy kosár legyen belőle).

yellowforever Creative Commons License 6 napja 0 4 29946

Zozó triplakisérlete a meccs végén miért nem volt fault ?vélemény valaki hozzáértötöl 

B0nyi Creative Commons License 6 napja 0 5 29945

Egyetértek. A Szolnok tegnap semmi újat nem mutatott. És sajnos mi sem.

Előzmény: zizou0005 (29931)
Én111119999 Creative Commons License 2026.04.12 -5 6 29944

6/0 a Szolnok ellen

utolsó 7 meccs 5 vereség

Lehet itt pozitívan gondolkodni, de ezek a tények!

PF nélkül, nem lesz siker….óriási baklövés és elmegy rá a szezon…

Welsi22 Creative Commons License 2026.04.12 -2 1 29943

A Szolnoknak a döntőért az Ase-t kellene legyőzni, akitől, idén már 2x vesztett, a kupában pedig szintén rezgett a léc. Az Ase center, nagyon jól limitálja Skeenst ( bár már a kupán is sérúlt volt)

Természetesen akkor kell limitálni, ha játszik. Nagyon nagy a csend vele kapcsolatban

Előzmény: Petike1797 (29939)
Welsi22 Creative Commons License 2026.04.12 -9 1 29942

Tehát sorban azért vannak a vereségek, mert titkolózás van. Rejtegeti a jatékosokat, majd a végén Perl dob.

Előzmény: BerCLas (29932)
Amarill0 Creative Commons License 2026.04.11 -1 4 29941

Persze, a mai vereséggel nem dőlt össze a világ, és a 6-0 nem vetíti elő a döntő kimenetelét, de ez egy olyan mentális teher, amit jó lett volna megtörni végre.

Zozón egyébként látszik, hogy nagyon felszívta magát a Szolnok ellen és hogy írjak még egy-két pozitív gondolatot; Novakovic és Whelan védekezésben nagyon kellemetlenek voltak (a szó jó értelmében), valamint támadásban TDA nagyon szép és ígéretes dolgokat mutatott, csak ne ragadna ennyire a kezéhez az a fránya labda… :-)

Előzmény: Langels (29940)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!