Keresés

Részletes keresés

kisbetu Creative Commons License 2020.12.21 0 0 3

jelencsd föl jól

ingyen van

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.21 0 0 2

Direkt nem reagaltam remelve, hogy a moderator eszreveszi, hogy csak azert regisztralt valaki uj nicket es nyitott teljesen feleslegesen uj forumot, hogy egy ujabb ertelmetlenseget reklamozzon.

Előzmény: lxt (1)
lxt Creative Commons License 2020.12.20 0 0 1

1. Véletlenek nincsenek (a többes szám ugyanezért indokolatlan:-))

2. Azt az adatmennyiséget (érintett területet) lehet(séges) visszaállítani, ami nem lett felülírva – aki mást állít, az valamit alapvetően nem ért

3. Semmi többet nem tehetsz, de annál nem is kell többet tenned, mint hogy a számodra fontos adatokat minimum két (saját tulajdonú) adathordozóra (napi rendszerességgel) mented, az adathordozókat pedig egymástól, a lehető legtávolabbi helyen tárolod

4. Felejtsd el a felhős szolgáltatásokat, ha (valóban féltett, de legalábbis számodra értékes) privát adatokról van szó – de, ha ez az állítás vitás/kérdéses számodra, akkor bérelj tárhelyet és tedd publikussá az adataid FTP elérését; még úgy is több esélyed lesz azok visszanyerésére - az általános érdektelenség okán, azok privát voltának megőrzésére:-)

Makkoscipo Creative Commons License 2020.12.20 0 0 0

https://en.wikipedia.org/wiki/TestDisk

 

Itt nem 0 információ van!

Előzmény: gjeno33 (-)
gjeno33 Creative Commons License 2020.12.19 0 0 topiknyitó

kezdő felhasználó vagyok hdd visszaállításban, a problémám az alábbi:

 

hogyan lehet Active @ Partition Recoveryben egy kifogástalan látható kötetet helyrehozni, amit egy véletlen telepített oprendszer tüntetett el?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!