Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 694

Az is érdekes, hogy már Janit is beavatta és (a holnapi előzetes szerint) Damilt és Babost is beavatja abba, hogy tégla van a hálózatban és le kell buktatni.

 

Honnan tudja, hogy nem köztük van a tégla? (Babos pl. akkor is köpött a rendőröknek, amikor a faházhoz mentek, miért ne lehetne ő a besúgó?)

 

És az is furcsa, hogy a hálózat főnökasszonyának nem jelenti senki az akár a hálózat egész működésére kiható lényeges dolgokat (pl. a csoki közé rejtett fegyverek, Timike és Damil lebukása a szállítmánnyal, a csokiszállítmány szétszórása és köddé válása, Timike bujkálása - az még Petra születésnapján sem tűnt fel Keresztanyunak, hogy Timike nincs ott, és nem kérdezte meg, hogy miért -, Lajos azon felfedezése, hogy a csoki megrendelője Sótonyi, Babos felfedezése, hogy a papnak köze van a fegyvert tartalmazó fadobozhoz, amik eszembe jutnak), vagy legalábbis semmi nem utal arra, hogy Keresztanyu tudna ezekről. 

 

Így azért rohadt nehéz lehet irányítani egy bűnszervezetet, hogy a tagok semmit nem jelentenek a főnöknek.

 

De Keresztanyu nem is érdeklődik pl. hogy hová lett a csokiszállítmány, amit pár résszel korábban még sürgetett nála a polgármester.

Előzmény: Apádfüle (691)
Mazsola0070 Creative Commons License 3 órája 0 0 693

Érdekes volt a pap mai prédikációja, ahányszor a két öreglány pofázott, mindig szünetet tartott a beszédében.

 

Mellesleg nem tudom, Hámori hol látott ilyet, hogy a hívők a pap beszéde alatt egyfolytában félhangosan pofáznak.  

NTL-979 Creative Commons License 4 órája 0 0 692

Én ezt már végképp nem értem. Amikor Mariann Ginát megkérdezte, hogy ismeri-e azt az embert, aki a képen van, akkor azt a képet mutatta, amit elhagyott a templomban (bár már ez sem túl tiszta, mert abból a képből elméletileg csak egy volt, aztán sokszorozódott), viszont az “előző részek tartalmából” a legújabb rész elején valami fényképtartós medálban lévő képet mutat. Ugyan ilyen érthetetlen volt, amikor annyira pancserek voltak, hogy az előzetesben nem torzították el Sótonyi hangját a telefonban, ezért mindenki számára nyílvánvalóvá vált, hogy kivel folytatja a rejtélyes telefonbeszélgetéseket Bonifác. Nem tudom, hogy direkt csinálják-e, hogy le nem adott jeleneteket állítanak be, hogy ez volt az előző részekben, meg, hogy nem torzítják el az előzetesben valakinek a hangját, amikor az adott jelenetben meg igen, de teljesen fölöslegesen, mert már lelőtték a poént, de biztos hogy nem direkt csinálják, szimplán ennyire pancserek.

Apádfüle Creative Commons License 9 órája 0 0 691

A dörzsölt Róza mama nagyon elpancserkodta a tégla lebuktatását. Túl sokan voltak Petra szülinapi buliján. A módszer - álhír bedobása - célra vezető módszer, de kisebb társaságoknak, max. 3-5 embernek kellett volna különböző kacsát bedobni. Azt eddig is tudta, hogy köztük van az áruló. Ez bebizonyosodott, nem vitte közelebb az illető személyéhez. Sőt. Subicz idióta "magaslati kiképzését" a gyakorlatozó srácok el is mesélhették boldog-boldogtalannak. Így olyanok is megtudhatták és terjeszthették röhögve tovább, akik nem voltak ott a bulin. Ez nagyon nagy melléfogás volt.

 

A szupernagyi mellett a szuperunoka se volt formában tegnap. Miért kellett sürgősen elhívni Janit a nagyi házába, megmutatni a medált. Elég lett volna lefényképezni és átküldeni a telefonon. Csoda, hogy nem buktak le. De ami késik, nem múlik. Lehet, hogy Róza mama példás rendet tart a szekrényében, ahová Petráék csak gyorsan behajigálták a cuccokat. Egy pillanat alatt rájön, hogy valaki kotorászott, és eszébe fog jutni, hogy a fiatalok ott "teázgattak". (Volt idejük eltüntetni mindent az asztalról, aztán teát főzni, míg a nagyi beért a kapuból, ez is egy vicc.)

 

Ilhilla Creative Commons License 10 órája -2 0 690

Az államtitkár (és Róza mama) még csak arról tud, hogy Sótonyi és az ukránok "bizniszelnek" az autópálya ügyében, a többit még nem rakták össze.

Előzmény: Mazsola0070 (688)
bojsziwww Creative Commons License 10 órája 0 0 689

Sótonyi zsarolja a papot , aki a ládában lévő fegyvereket bevitte a plébániára. Vikinek is gyorsan ott kellett hagyni a szolgálatot, mert Sótonyi el hívta, Tivit leállította Vikiről . Viki tudott a határon hagyott ládáról amiben a fegyverek voltak, és Sótonyi is átment ukránba, valószínűleg Pálinkás Gyurihoz. A csokoládé megrendelő is Sótonyi volt, amit a hétvégi házba vittek . Mellesleg egy tucat stukkerral.

Előzmény: Mazsola0070 (688)
Mazsola0070 Creative Commons License 11 órája 0 0 688

Na de arról hogyhogy nem tud Róza mindenttudó belügyes kapcsolata (a kopasz), hogy Sótonyi időközben szervezett magának egy csempészhálózatot?

 

Az tuti, hogy a pap Sótonyi téglája Rózáéknál (bár a kopasz azt is mondta, hogy nem), de azt nem hinném, hogy ő is csempészbanda főnök lenne. 

Előzmény: bojsziwww (685)
bojsziwww Creative Commons License 14 órája 0 0 687

"Sótonyi, a csokigyáros Pálinkás papa, Mirella, Árpa, és a pap"

Vikit kifelejtettem.

bojsziwww Creative Commons License 14 órája 0 0 686

Valahol mintha halottam volna már olyat hogy rendőrfőnök is és maffiózó is.

bojsziwww Creative Commons License 14 órája 0 0 685

A határon két csempész banda van . Sótonyi, a csokigyáros Pálinkás papa, Mirella, Árpa, és a pap. Ők fegyverekben utaznak. A másik Róza mamáék. Lehet hogy ez miatt is veszett össze a férjével és pontosan tudja hogy mivel foglalkozik. Persze az érdekes hogyha Árpa a motorral csak úgy les-fel járkál a zöldhatáron, akkor miért kell a csokiba rejteni a stukkert?

NTL-979 Creative Commons License 1 napja 0 0 684

Ezek a dörzsölt bűnözök tényleg ennyire idióták, hogy valamennyi alkalommal, mikor ketten beszélgetnek és ott van egy harmadik, aki előtt nem akar az egyikük valamit nyíltan kimondani, hogy adják a hülyét és nem esik le, hogy miről pofázik a másik? Illetve annak leesik, akinek nem kéne tudnia, hogy miről van szó, akinek meg pofázik a másik, az meg adja a segghülyét.

Ilhilla Creative Commons License 1 napja -1 0 683

Mégiscsak a motoros hatolt be engedély nélkül, álkulccsal az "objektumba", ami Jóska tulajdona. Nyilván meg akarta kérdezni, mi a fenét keresett ott (Mirellán kívül, akiről nem is sejthette, hogy oda fog menni).

Előzmény: bk_barát (682)
bk_barát Creative Commons License 1 napja 0 0 682

Bárány mi a búbánatért kezdet el üldözni a múzeumba illő tűzoltóautóval?

Talán, hogy ne kelljen leugrani a daruról? Ami mindenképpen ökörség, és ha vmelyik srác netán mégis megtenné, és jól összetöri magát, őt lehetne elővenni érte...

Előzmény: Mazsola0070 (681)
Mazsola0070 Creative Commons License 1 napja 0 1 681

Viszont a lényeg: jó sok műsoridőt kitöltött.

 

Nekem az egészről a DÖ azon jelenete jutott eszembe, amikor a pojáca Bárány Jóska Suvick a Panzió előtti területen gyakorlatoztatta a három kocsmabútort - szintén ugyanilyen harsányan és szintén teljesen fölöslegesen.

 

Egyébként lehet, hogy rosszul emlékszem, de a Fekete Árpa Motorost nem a rendőrök üldözik?

Bárány mi a búbánatért kezdet el üldözni a múzeumba illő tűzoltóautóval? (Mirella már szólt neki telefonon, hogy nincs semmi baja.)

 

Előzmény: GPS (680)
GPS Creative Commons License 1 napja 0 1 680

 

Jóska most pont olyan hülye volt, mint Suvick a DÖ-ben...

 

Igen, ez a tegnapi pojácáskodása tök-fölösleges és ízléstelen volt.

 

Pontosabban: Hámori-ízlésűre sikeredett.

.

Előzmény: bk_barát (678)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja -1 0 679

Épp néztem, hogy mennyi cuccot kellett (volna) kiteregetni. Volt közte számos, amit Timike soha az életben nem venne fel. Honnan, kitől gyűlt össze az a sok mosnivaló?

Előzmény: bk_barát (678)
bk_barát Creative Commons License 1 napja 0 1 678

Jóska most pont olyan hülye volt, mint Suvick a DÖ-ben... 

Ebben a Klárikában semmi önérzet nincs? A multkori pofára esés után ugyanúgy körülugrálja Babost...

Timike meg a személyes szolgáinak használja a férje embereit, pedig nem törne le a kis kacsója, ha kimosná a saját cuccait...

triola2 Creative Commons License 3 napja 0 0 677

Nekem amúgy szimpatikus Gina és Igor együtt. Most csak úgy eszembe jutott... :)

TonyBrasco Creative Commons License 3 napja 0 0 676

Ha több esze lett volna, akkor kisebb csoportokat hívott volna össze, és mindegyiknek más marhaságot dobott volna be, (mert mondjuk egyenként azért húzós lett volna), akkor jobban tudta volna szűkíteni a kört.

Előzmény: GPS (674)
Mazsola0070 Creative Commons License 3 napja 0 1 675

"Hát Róza embere meg pont azt ecsetelte, hogy lecsekkolta a papot, és nem ő az..."

 

Így van, mondta is a kopasz, hogy a téglát sokkal közelebb kell keresnie magához.

 

Ehhez képest a születésnapon valóban úgy tűnt, mintha a pap venné fel Róza beszédét (eléggé látványosan, ami vajon hogyan nem tűnt fel senkinek, dehát végül is Mirella is így csinálta), sőt a holnapi rész előzetese szerint Róza a papot hívja raportra, ahol éppen azt adja elő neki, tud a gyújtogatási ügyéről (amelyről a kopasz azt mondta, hogy soha nem mondhatja el senkinek, hogy tud róla).

 

Egyre inkább azt érzem, hogy bedobnak különböző elemeket, történetszálakat, amelyekről az Alkotó később vagy megfeledkezik, vagy akkora katyvasszá válik az egész (lsd. pl. a különböző csokisdobozok, amelyek hol itt, hol ott tűnnek fel és tűnnek el minden logika és magyarázat nélkül), hogy már a nézők sem értik az egészet, illetve mire esetleg majd valamikor magyarázatot kapnak rá, már a nézők sem foglalkoznak emlékezni, hogy korábban mi történt....

 

Megjegyzem, Hámori nagyasszony az előzményi történéseket a Drága örökösökben is eléggé lazán kezelte, vagy ők nem emlékeztek rá, hogy mi történt korábban, vagy úgy voltak vele, hogy pont leszarják, a nézők már biztosan elfelejtették.  

   

Előzmény: TonyBrasco (672)
GPS Creative Commons License 4 napja 0 0 674

 

A szülinapon a pap -ha jól láttam- felvételre állította a telefonját, tehát ő a tégla

 

Az öreglány meg bedobott egy nyilvánvaló marhaságot - és csak azt várja, hogy milyen irányból jön vissza hozzá az infó.

.

Előzmény: Ilhilla (671)
Mr.Valaki Creative Commons License 4 napja 0 0 673

Nem tudom, hogy volt-e már erről szó:

Szerintem Szemereki a tégla hiszen ő adta meg Róza telefonszámát a csokirendelőknek rendőrségnek.

Ezek szerint a polgi is benne volt a fedett akcióban és a születésnapra kitalált lebuktató akció is zsákutcába fog vezetni.

Kérdéses, hogy Lajos mikor számol be szeretett Róza mamikájának a telefonszámok címéről...

TonyBrasco Creative Commons License 4 napja 0 0 672

Hát Róza embere meg pont azt ecsetelte, hogy lecsekkolta a papot, és nem ő az... Ezzel kezdődött valamelyik korábbi epizód...

Előzmény: Ilhilla (671)
Ilhilla Creative Commons License 4 napja -1 0 671

A szülinapon a pap -ha jól láttam- felvételre állította a telefonját, tehát ő a tégla (egyébként is elspoilerezték, mert az egyik előzetesben nem torzították el Sótonyi hangját).

Előzmény: TonyBrasco (661)
bk_barát Creative Commons License 4 napja 0 0 670

Végülis, lehet, hogy vmi titkos dosszié...

Előzmény: triola2 (669)
triola2 Creative Commons License 4 napja 0 0 669

Már mint Tivadar nem nézett bele a dobozba.

Előzmény: triola2 (668)
triola2 Creative Commons License 4 napja 0 0 668

Ráadásul bele sem nézett a dobozba. Lehet, hogy nem is csoki volt benne?

Előzmény: TonyBrasco (666)
triola2 Creative Commons License 4 napja 0 0 667

"Viki minek dugta el azt a doboz bonbont a csomagtartó alá? Akár a hátsó úlésre is nyugodtan kitehette volna..."

Hát ez az, egyre több a rejtély.

Előzmény: bk_barát (665)
TonyBrasco Creative Commons License 4 napja 0 0 666

Én azt sem értettem, hogy egy doboz bonbon mióta is csempész tétel... 

Előzmény: bk_barát (665)
bk_barát Creative Commons License 4 napja 0 0 665

Hát elég gyorsan cserélődnek itt az ideálok... :P

 

Viki minek dugta el azt a doboz bonbont a csomagtartó alá? Akár a hátsó úlésre is nyugodtan kitehette volna...

Előzmény: triola2 (664)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!