Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2021.05.16 0 0 381

Es Orban mennyivel?

 

 

Fideszes beismerés Gyurcsányékról

  • A csepeli alpolgármester szerint Gyurcsány Ferenc "fideszbérenc".
  • Ábel Attila, Csepel Facebook-posztokért felelős fideszes alpolgármestere

https://m.blog.hu/b1/b1/image//aadk.jpg

 

 

2018/11/04/semjen_szerint_nem_sokan_szavaznanak_a_kdnp-re_ha_onalloan_indulna_a_valasztason

 

  • Gyurcsány nagyon nagy szolgálatokat tesz a kormánynak: az ellenzék szétverésével olyan érdemeket senki nem szerzett, még kormányoldalon is kevesen, mint Gyurcsány.
Előzmény: (.) (.) Gibson (-)
ksanyi52 Creative Commons License 2021.05.03 -2 1 380

Üdv! Meghallgattam Klárika miniszterelnökjelöt jelölt " monológját", hát ilyen póker arccal folyamatosan hazudni, utoljára fletót láttam, hallottam. Csak néhány példa: "Sokan kapnak keveset, kevesen pedig sokat" Mondja olyan valaki aki milliárdos családban él, és érdekes módon mind megszavazták a saját béremelésüket. Tönkre tette a fidesz az egészségügyet, oktatást , mindent. Kik is kezdték bezárni a kórházakat? Kik üldözték el az orvosokat, pedagógusokat? Kik teremtették meg a segélyalapú társadalmat? Ha rajtuk állna még ma is 22 ezer forint segélyen élne az ország lakóinak nagy része. " Tavaly sok kerületben, és városban legyőztük a fideszt." Meg is látszik Osztogatás a haveroknak, elárusítani mindent, elkótyavetyélni amit az emberek keserves munkával félretettek. Újra kezdeni mind azt amit 2010 előtt csináltak. A halottak számával dobálózni akkor, amikor egy olyan vírus támadta meg a világot, amire még nincs gyógymód, azt számon kérni a kormányon, ( nem is a kormányon, egyenesen a miniszterelnökön) Akkor amikor annak érdekében hogy ne így legyen, nem tettek semmit, sőt az emberek megtévesztésével, félretájékoztatásával csak rontottak, kérem szépen a pofátlanság teteje. " Nincs programja a fidesznek" Az évek során folyamatosan meghirdetett programokat leállították, támadták, ( most is támadják) és számon kérik a kormányon. Ragozhatnám még de így túl hosszú az irományom. Remélem hogy akik tavaly rájuk szavaztak mostanára belátják hogy rosszul tették, és jövőre meggondolják hogy kinek adják a voksukat. Én nem szeretnék olyan hazug társadalomban élni. 

(.) (.) Gibson Creative Commons License 2021.04.21 -1 2 379

Sorra érték a botrányok Gyurcsánynét, ezért Brüsszel újra pénzzel kezdte támogatni

BORDÁCS BÁLINT2021.04.21. 15:00

 

Gyurcsányné a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének (S&D) a támogatásából hirdeti a hétfő óta futó, az S&D által készített videóját a Facebookon - vette észre az Origo. A Demokratikus Koalíció (DK) uniós képviselője azért kapott segítséget európai pártcsaládjától, mert az utóbbi időben kirobbant botrányai miatt - itt elsősorban a maszk nélküli országjáró turnéjára kell gondolni - komoly hitelességi problémákkal küzd. Brüsszel mindent elkövet annak érdekében, hogy a nevetségessé vált Gyurcsánynét újra egy komoly, felelősségteljes európai politikusnak mutassa. Ennek oka egyszerű: ilyen pozícióból eredményesebben tudja támadni a keleti vakcinákat, és most már az AstraZenecát is. 

 

A mostani online videós hadjárat hétfőn vette kezdetét, és egyelőre nem lehet tudni, meddig fog tartani, és az S&D mennyivel fog beszállni.

Az mindenesetre biztos, hogy a DK európai pártcsaládja tavaly november és december között több mint 26 millió forintot fizetett ki Gyurcsány Ferenc feleségére, azaz Brüsszelből ennyi pénz érkezett a politikus kampányára. Az Origón elindítottunk egy Gyurcsányné-számlálót is annak bemutatására, milyen tempóban érkezett a baloldali politikusnak a pénz külföldről.

https://www.origo.hu/itthon/20210421-sd-tamogatas-gyurcsanynenak.html

Politicool Creative Commons License 2020.12.24 0 1 378

...Csak bizonyíték nincs rá.

Előzmény: Cavalcade (377)
Cavalcade Creative Commons License 2020.12.22 -1 0 377

Ennél napota lop el többet orbánpatkány.

Előzmény: Törölt nick (373)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.22 -5 1 376

Gyurcsányné-számláló, 2020.12.22. - már több mint 24 millió forinttal támogatta Brüsszel Gyurcsányné kampányát

ORIGO2020.12.22. 14:55

Mivel a fenti összegek csupán a facebookos videókampányra vonatkoznak, valójában ennél jóval több pénz jöhetett az S&D-től. Azon kívül, hogy a DK-hoz közel álló Nyugati Fényen felbukkantak reklámok, már a YouTube-on is lehet Gyurcsánynénak a közös védekezés ellen uszító kampányával találkozni.

December 11-én még 22 millió forinton állt a számláló. 

Salvatorfhg Creative Commons License 2020.12.17 -1 4 375

Márki-Zay sem kevésbé borzasztó, mint Karácsony.

Előzmény: marsjáró (370)
ksanyi52 Creative Commons License 2020.12.16 0 0 374

Akinek van egy csöpp kis esze, már ezért sem szavaz rá. Láttuk, látjuk hogy mit csinálnak itt is, ott is.

Előzmény: Törölt nick (373)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.16 -1 0 373

Csak emlékeztetőül.

 

Elképesztő tempóban küldik Brüsszelből a pénzt Gyurcsánynénak, csütörtök óta újabb millió érkezett a baloldali politikus Magyarországra irányuló kampányára - vette észre az Origo a Facebook hirdetési összesítőjénél. Az S&D tavaly március óta 22 millió forintot fektetett a DK elnökének feleségének hirdetéseibe.

marsjáró Creative Commons License 2020.12.16 -3 0 372

Ó, és mennyi jön még majd .

A kártyapakli meg van keverve, megy a leosztás, lassan megteszi mindenki a tétjeit, jönnek a blöffök ,kontrázások ....

Aztán szép lassan mindenki kiteríti a lapjait.

Tartogat sok még sztorit mindenki a választásokig .....

Előzmény: ksanyi52 (371)
ksanyi52 Creative Commons License 2020.12.16 0 0 371

Jönnek még más információk is. "

Van itt pénz a haveroknak!

 

https://magyarnemzet.hu/belfold/nyolcmillios-vegkielegites-masfel-honap-utan-a-dk-s-onkormanyzatnal-9110948/?utm_source=rss&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

 

Nyolcmilliós végkielégítés másfél hónap után a DK-s önkormányzatnál

 

– Nyolcmillió forintot kapott közpénzből másfél hónapos kabinetvezetői munkájáért a DK újbudai elnöke, Lakos Imre – mondta el Novák Előd, a Mi Hazánk XI. kerületi önkormányzati képviselője a sajtótájékoztatóján szerdán. 

 

Mindeközben Lakos Imre még Karácsony Gergelytől is busás javadalmazást kap a Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatósági tagjaként.

 

(Lakos Imre Karácsony alatta BVH Városüzemeltetési Holding igazgatósági tagja lett. A volt SZDSZ-es politikus, a Demszky-korszak meghatározó alakja, az SZDSZ volt budapesti elnöke, egykori újbudai alpolgármestert korábban hivatali visszaéléssel vádolta meg az ügyészség, Molnár Gyula volt XI. kerületi szocialista polgármestert nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre, Lakos Imre egykori SZDSZ-es alpolgármestert hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla. A két politikus többmilliós pénzbüntetést is kapott, a Kúria végül felmentette.)

Előzmény: marsjáró (370)
marsjáró Creative Commons License 2020.12.16 -3 0 370

Márki-Zay: Ha Dobrev lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, akkor Orbán marad

 

 

M-Z. P.: Nagyon egyszerűen. Ez nem szeretem, vagy nem szeretem kérdése, hanem színtiszta választási matematika, amit a jelenlegi közvélemény-kutatási adatok mutatnak. Bár Gyurcsány Ferenc a legerősebb ellenzéki párt elnöke, sok és nagyon lelkes követője, támogatója van, de ha ő vagy a felesége lenne az ellenzéki kormányfőjelölt, akkor garantált lenne Orbán további miniszterelnöksége és kétharmados parlamenti többsége. Gyurcsány elutasítottsága olyan nagy, hogy még a felesége jelöltsége esetén is szavazók százezrei lesznek, akik inkább a Fideszre voksolnak, vagy egyszerűen otthon maradnak. Azaz simán lehet, hogy az előválasztást megnyeri Dobrev Klára, s akkor ő lesz a közös jelölt, akit természetesen én is támogatni fogok, de attól félek, hogy akkor az említett forgatókönyv következik be.

 

https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/marki-zay-peter-aki-hivatali-ideje-alatti-meggazdagodasaval-nem-tud-elszamolni-bortonben-a-helye-133539

Salvatorfhg Creative Commons License 2020.12.16 -1 5 369

Ez az Orbán-kormány nem az az Orbán-kormány jóember. Egy jó reálpolitikus (nem szoci) alkalmazkodik az adott helyzethez, és ez bizony kőkeményen Magyarország érdeke is!!. (Elvileg a te érdeked is.)

Előzmény: pici mici a pók (358)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 1 368

Tsvetan Vassilev bankár feleségét az Interpol keresiAntoaneta Vassilevát pénzmosással vádolják, amely egy 20 millió eurós palotás ingatlan birtokának megvásárlásához kapcsolódik a Genfi-tónál; európai szintű parancsot adtak ki letartóztatására

 

https://europost.eu/en/a/view/Banker-Tsvetan-Vassilevs-wife-wanted-by-Interpol

(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 1 367

Cellum Global Zrt. | hvg.huhvg.hu › cimke › Cellum Global Zrt

Bolgár vegyes vállalatot alapított a régiós mobilfizetési piac meghódítására törekvő, Kóka János vezette magyar Cellum Global Zrt.....

 

Bulgária 1,5 milliárd dolláros Corpbank sikkasztási ügyben indít vádemelést

Reuters munkatársai

3 PERC OLVASÁS

SOFIA (Reuters) - A bolgár ügyészek csütörtökön közölték, hogy az ország negyedik legnagyobb hitelezőjének 2014-es megszűnése miatt vádat emeltek a csődbe jutott Corporate Commercial Bank (Corpbank) fő részvényesével, két volt jegybankelnök-helyettessel és másokkal szemben.

A vádemelést Tsvetan Vassilev és további 17, a Corpbank összeomlásában való részvétellel gyanúsított személy ellen benyújtották a Bűnügyi Szakszolgálati Törvényszékhez, és a balkáni nemzet egyik legnagyobb posztkommunista csalási nyomozásának tekintik.

 

https://www.reuters.com/article/us-bulgaria-corpbank-trial-idUSKBN1A51HM

Előzmény: pici mici a pók (365)
pici mici a pók Creative Commons License 2020.12.15 0 0 366

itt a forras

Előzmény: (.) (.) Gibson (364)
pici mici a pók Creative Commons License 2020.12.15 0 0 365

Ja, ha mar a Dajcs Tamás által is kispocsueknek nevezett Riposzt marad a forrásnak ellene, akkor semmi gond :0)))

Előzmény: (.) (.) Gibson (362)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 0 364

Ez sajnos egy ilyen ország .  :-(

Előzmény: pici mici a pók (363)
pici mici a pók Creative Commons License 2020.12.15 0 0 363

A franciák is kitüntettgék, böcsületrendet kapott .

Jó ember ,bár kicsit sutasete ...

 

 

Oh hogy változik a Fideszesek világlátása.

 

AKKOR  Magyar Nemzet AZONNAL olyan cikket közölt hogy ki  és mennyi kétes hírű zsidónak izraeli üzletembernek van köze a "Piszkos francia becsületrendjéhez"!

 

AZONNAL A d209 ügy másnapján !!!...  hat igen, a MNO-nal ilyen listák 1 nap alatt megvoltak...:-0000

Előzmény: (.) (.) Gibson (361)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 0 362

Cvetan Vassilevet Bulgária egyik legnagyobb bankjának a kifosztása miatt körözik évek óta. A pénzt egy éjszaka zsákokban vitték ki a bankból, a készpénznek nyoma veszett.

Már 18 ember ellen emeltek vádat. 17-en már a szófiai bíróság előtt vannak, de Gyurcsányék üzlettársa a bankrablási ügy fő vádlottja, Cvetan Vassilev meglépett a felelősségre vonás elől. Miután az Interpol a közelmúltban Belgrádban a nyomára akadt, Bulgária azonnal kérte a kiadatását.

Túl az ellopott milliárdokon Bulgáriában is az a kérdés, mint Magyarországon. Szerepelnek-e politikusnevek a Belgrádban elfogott bankár VIP-listáján a megvesztegetettek között? Működnek-e politikai pártok a bankrablásból származó milliárdokból? Gyurcsányné Dobrev Klára bár először harsányan tagadni próbált,  végül  bevallotta, hogy férjével együtt jól ismeri és üzleti kapcsolatban állt a tolvaj bankárral.

Ma már csak azt tagadja, hogy személyes jó barátnője lenne a körözött bűnöző felesége, a szintén legmagasabb fokozatú Interpol-körözés alatt álló Antoenatta Vassileva. Az ő körözési papírján ennyi áll: money laundring, azaz pénzmosás.

 

https://ripost.hu/politik/bozot/gyurcsany-es-dobrev-klara-uzlettarsanak-kiadatasat-koveteli-bulgaria-megvesztegetett-politikusok-a-hirhedt-vip-listan-160872/

(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 0 361

A franciák is kitüntettgék, böcsületrendet kapott .

Jó ember ,bár kicsit sutasete ...

Előzmény: pici mici a pók (358)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.15 -1 0 360

Nyugodj meg, én nem tüntettem volna ki.

De ilyen ez a 'popszakma'.

Előzmény: pici mici a pók (358)
szőlős cipó Creative Commons License 2020.12.15 0 1 359

Azt azért élvezet nézni, ahogy az őszödi fittelina egyre mélyebbre süllyed az őrületbe, ahogy egyre mélyebbre csúszik a lejtőn, ahogy felemészti az örök másodhegedűs hataloméhsége. Nekem nagyon tetszik.

A százszorosát is megérdemelné.

Előzmény: (.) (.) Gibson (312)
pici mici a pók Creative Commons License 2020.12.15 0 0 358

Ugye nem ertetted meg. Nem az hir hogy Feri es Peti baratok.

 

 

Az a rohej hogy a nagy Dobrcev ellenessegben most azt a Medgyessyt akarjak felhozni ellene AKIT EZ AZ ORBAN-KORMANY KITUNTETTETT a hazaaert valo jol dolgozasa miatt?

 

 

Előzmény: Törölt nick (351)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 0 357

Mi nem igaz abból, amit bemásoltam tőlük ?

Talán innen kéne nekifutnod a műsorodnak, mielőtt átmennél személyeskedésbe .

Előzmény: Vevegyő (355)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.15 -1 0 356

Ez úgy hangzik mint mikor a vaksi  libernyák rálép a gereblyére és fejbeb@kja a nyele,

ezért méregbőll segberúgja a kutyáját.

Előzmény: Törölt nick (352)
Vevegyő Creative Commons License 2020.12.15 0 0 355

aki képes a prostisrácokra hivatkozni, az ne kényeskedjen.

pont.

Előzmény: (.) (.) Gibson (354)
(.) (.) Gibson Creative Commons License 2020.12.15 -3 0 354

Én is , keveredik vele a hányinger .

Előzmény: Vevegyő (349)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.15 -1 0 353

Nem szép dolog a libernyák kirekesztés.

Előzmény: Felszarvazott marslakó. (350)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.15 -3 0 352

pedofil prostisrácok

Előzmény: (.) (.) Gibson (343)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!