Keresés

Részletes keresés

-shu- Creative Commons License 2020.12.07 0 0 8

Személy szerint én igen, Michelisszel és Wégével együtt. Nem hiába, aki érti ezt az egészet, az mindent helyén tud értékelni. ;)

 

De azért Russell (akit következetesen egy l-lel írnak páran a topikotokban) is meglepett.

Előzmény: Filmkiller (7)
Filmkiller Creative Commons License 2020.12.07 0 0 7

Örülünk Vincent? :D

-shu- Creative Commons License 2020.12.01 0 0 6

Elnézést, hogy mertem egy konkrét témát felhozni, ami érdekel. De elmondhatom a véleményem, hogy Schumachert vagy Hamiltont tartom-e jobbnak. Végülis csak 200.000 hsz szól erről ugyanazokkal a jól ismert oda-vissza érvekkel, de úgy tűnik inkább abból legyen 200.001-edik, mint ebből 1.

Előzmény: Galagonyab (5)
Galagonyab Creative Commons License 2020.12.01 0 0 5

A kedves olvtárs Perezimádatát szeretné kibeszélni magából itt is, mert máshol nem talált hozzá partnert.

Előzmény: othiss (3)
-kozi- Creative Commons License 2020.11.30 0 0 4

Schumacher a jobb!
A térdelőst nem szeretem!

Előzmény: -shu- (1)
othiss Creative Commons License 2020.11.30 0 0 3

e végtelenül unalmas,  végigolvashatatlan felveztő után felmerül a kérdés: ki a f@szt  érdekel  Perez, meg a többiek?  Milliárdokat keresnek, még az utolsó helyen álló is vagyonos ember...ez az egész csak gumicsont ...

-shu- Creative Commons License 2020.11.29 -1 1 2

Középszerű Perez megint nullázott....

-shu- Creative Commons License 2020.11.28 -1 1 1

Persze bármiről lehet itt szó. Schumacher a jobb vagy Hamilton, Vettel hogyan teljesített az elmúlt években, Alonso mit mutat jövőre, szóval hajrá. ;)

Előzmény: -shu- (0)
-shu- Creative Commons License 2020.11.28 -1 3 0

És akkor föl is dobnék egy nyitótémát:

 

Olvastam több helyen, hogy páran túlértékeltnek tartják Sergio Perezt, akinek az élő szerződését tépte szét a csapata, és szúrta hátba úgy, hogy jó eséllyel nyugdíjazva lesz, holott vb 4. helyen áll, a csapatfőnök fia előtt sok sok ponttal. A hivatalos kommentátorok elismerik ugyan, de sok felhasználó kérdőre vonja ezt, szerintük az ominózus pilóta csak a 13-14. helyen áll a mezőnybe... Erről az egészről ezt gondolom:

 

Még, hogy 6-7 gyengébb pilóta van Pereznél. Ennek még a fordítottja sem igaz, mert a Hamilton-Max-Leclerc-Ricci négyesen kívül senki nem bizonyult jobbnak nála. Vettel igen, de nem amit most már több, mint két éve látunk tőle. A mostani Vettel simán Perez szintje alatt van.

 

Egyébként ki? Sainz? Norris? Ocon? Albon? Kvyat? Gasly? Komolyan, melyik igazolta eddig bármivel, hogy jobb egy Pereznél? Annál, aki 2015 óta három csapattársat vert, köztük a nagyra tartott Hulkenberget (ha valaki, akkor ő van túlsztárolva a semmiért), folyamatosan a nagycsapatok mögötti legjobb vb helyezés az övé. Röhej, hogy a 13-14. semmit érő középszer mindig a 7-8. helyeken végez a vb-ben, előtte meg csak a Merci, a Ferrari és a Red Bull van.

És rohadt unalmas már ez a mclarenezés és buttonozás is. Button 10-9-re kapott ki Pereztől időmérőkön, igaz 73-49-re verte, de pl. a nagy sztár Norris mennyire kapott ki tavaly Sainztól? És ugye a 73-49 is úgy alakult, hogy az év végefelé már Perez hozta a jobb helyezéseket, az év elején erőszakoskodtak, hogy váltson agresszív stílusra, Monacoban egy biztos 5. hely emiatt bukott, azóta Perez sokkal érettebb és gyorsabb pilóta lett.

 

A Red Bullba azért nem fog kelleni, mert nem akarják látni a mexikói szponzorokat, nincs rájuk szükség, ellenben tartanak, hogy nagy lesz a lobbi. A többi nagycsapatba is főleg ezért nem ment Perez. Egy Rajkót a Ferrariban anno simán vert volna, mégis a finn kellett Vettel pátyolgatása miatt.

 

Idén gyakorlatilag úgy veri Strollt, hogy folyamatosan a rosszabb stratégiákat, néhány futamon a rosszabb alkatrészeket kapta. Imolában, Ausztriában, Monzában is dobogót vett el tőle a csapat hülyesége. A török körülmények is az egyik legjobb volt, Hamilton mellett ő tudta a tönkrement intereket életben tartani.

-shu- Creative Commons License 2020.11.28 -1 1 topiknyitó

A Forma-1-ről szabadon. Pilóták, csapatok, miegymás. Minden, ami a hivatalosnak mondott topikokba nem fér bele, de az is, ami belefér!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!