1946 tavaszán a Közlekedési- és Posta Kiállításon láthatta a közönség a televíziót működés közben. A műsor egy három méter hosszúságú hurokfilm volt, amelyen három nő beszélgetett. Nemes Tihamér szerkesztett hozzá katódsugárcsöves letapogatással működő készüléket. A katódsugárcső működéséhez szükséges 1000 voltos anódfeszültséget szárazelemekből álló oszlop szolgáltatta.
"az ok, ilike, orion, hisense, sencor, telefunken,vortex , szintén felejtősek"
Nekünk 3 Orion LED TV-nk is van (PIF24D-LED, 40SA19FHD és 43OR18UHD típusúak) és mindhárommal teljesen meg vagyok elégedve már évek óta.
Előtte egy LG 43UK6300MLB ment tönkre nem egészen 3 év alatt, aztán egy Strong jött, ami kb. a jótállás leteltéig bírta, úgy 2 évig. Hozzájuk képest az Orionok szuperek.
Az az igazság, hogy a nagy- és kis márkák is egyaránt kapnak hideget-meleget ebben az eldobható világban, mert ki ilyet fog ki, ki pedig olyat.
Ráadásul teljes a zűrzavar már a gyártó szempontjából is, mert sok, azelőtt nagy márka kínai, török és hasonló kézbe került és az ilyen márkájú termékeik azóta az alsópolcos készülékek sorát gyarapítják. Talán a Philips a kivétel, mert bár a TV-ket már nem a hollandok tervezik és gyártják, azért még jó minőségűnek mondják őket. De a legtöbb japán és európai híradástechnikai márka már nem járt ilyen jól az új tulajdonosokkal.
43E7KQ 1. a műsorújságban megtekintésre (követés) megjelölt műsorra nem vált át. 2. Ugyanaz pepitában - ha a készülék standby állapotban van, akkor a műsorszám kezdési idején nem kapcsol be a megjelölt műsorszámra. PVR kritikán aluli, csak akkor vesz fel standby-ban, ha azon a csatornán áll kikapcsoláskor, ahol venni kellene. De ne vegyél rá a mérget, hogy fel is fogja venni... 3. A menürendszer olyan pocsék, hogy két hónapba telt, mire megtaláltam, hogyan tudok bluetooth fejhallgató hangerőt állítani. 4. A műsorújság értékelhetetlen működésű, idegesítően rosszul működik, baromi sokszor kell fölöslegesen össze-vissza a gyomkodni, könnyű mellényomni, könnyűben eltévedni rajta, megszokhatatlan, tiszta agybaj. 5. A hang annyira kritikán aluli, hogy egy gagyi kínai zsebrádió is jobban szól. 6. A támogatást felejtsd el a szerviz csak sablonos süketelésre hajlandó, ha a fent leírtakat így megfogalmazott nekik akkor sem képesek felfogni miről beszélsz. 7. Ha a merőleges betekintéstől eltérsz jobbra-balra kb 10-15 fokot, már fakul a kép, 30-40 foknál már élvezhetetlen. Összefoglalva: ha hobbid a gyomorgörcs, az idegbaj és a korai őszülés szélhalomharccal vegyítve, akkor mindenképpen vásárolj egy ilyen gagyi szart. Tipikusan az a fajta készülék, ami arra hivatott, hogy youtube videót készíts róla, miközben egy jó nagy kalapáccsal szarrá töröd. Javaslat: ne légy olyan naív mint én, hogy felülsz a reklámhegyeknek és megveszed ezt a mocskot. (P.S.: több levélváltásom keresztül próbáltam rávenni arra a magyarországi szuportot, hogy érjék már el, hogy legalább annyit módosítsanak a firmeware-en, hogy amikor elérkezik egy beprogramozott műsor kezdési ideje, akkor váltson át arra a csatornára ez a szar, illetve stantdby állapotból kapcsoljon be ez a mocsok arra a csatornára, ahol jön az a műsor éppen, amit nézni szerezték. De olyan sötét emberek üldnek ott akikre disznót se bíznék őrzésre, mert meghaladja az értelmi képességüket. Zárszókért még annyit, hogy csak a problémák csúcsát, a legbosszantóbbakat írtam le és el fel még messze nincs vége. Összesítve: nem javaslom, nem javaslom, nagyon nem javaslom!
bocs de ezt most nem értem. azt akartam kérdezni, hogyan lehetséges beállítani a program kalauzt, hogy oda kapcsoljon időre, eddig nem sikerült. samsung TV távirányítójához vagyunk szokva.
Abszolút nem. Azt sem tudom, hogy mi a PH fórum. Amúgy pedig sok lemezem van ami 3D-s. Magasról teszek a trendekre, hogy halott-e a 3D vagy sem. Én szeretek 3D-ben filmezni.
Én speciel TV vásárlás előtt állok. Olyan TV-t szeretnék ami 4k-s és 3D-s is egyben. Ugyanis van nem egy 3D-s Blu-ray lemezem. Aktív 3D-s érdekelne. Ugyanakkor a 4k/UHD is jó lenne. Ha tudtok ilyet - akár használtan, régebbi típus is érdekel - írhattok.