"Olyan jó neked, hogy belelátsz a háttérbe és teljesen tisztában vagy minden részlettel, hogy ki milyen feltételek mellett volt elérhető egy nyár közepén hirtelen. "
Ez a te állításod (hazugságod) nem az enyém. Én ilyet nem mondtam soha. Ellenben elmondtam a véleményem. Ami egy fórumon alapvetés. Akkor is ha neked nem tetszik, és ha lehet kíméj meg a személyeskedéstől. Márcsak azért is, mert nem is szóltam hozzád. A Lokiról és a játékosokról továbbra is el fogom mondani a véleményem.
Olyan jó neked, hogy belelátsz a háttérbe és teljesen tisztában vagy minden részlettel, hogy ki milyen feltételek mellett volt elérhető egy nyár közepén hirtelen.
Sok sikert kívánok Gabrielnek, de a nyújtott teljesítménye alapján egyáltalán nem fog hiányozni. A Metzben legalább Vamosznak lesz egy ismerőse, de nem igazán értem, miért éppen őrá gondoltak:) Mindenképpen magyar kapusban gondolkodnék, Bukovszky Anna vagy Zaj Klári teljesen jó opció. Ha pedig nem magyar lesz a befutó, akkor Bartulovic is visszajöhetne akár. Ő nagyon szimpatikus, és a Gabriel-i szintet simán tudja bármikor hozni.
Szerintem pl. a lengyel válogatott 1 számú kapusa Barbara Zima a Lubinból jó választás lenne Ryde mellé/mögé. 25 éves magas, van benne potenciál és van BL és EL tapasztalata is.
Janurik Kinga is lehetne reális opció, de BBB még nem szülte meg a gyermekét, így az ő visszatérése még odébb van, a Ferencváros meg értelemszerűen nem fog hónapokig 1 kapussal szerepelni.
A lent említett Tordát vagy Mátéfit kevésnek érezném, Vártok Ramóna vagy Bukovszky Anna szerintem nem lett volna rossz választás. Szerencsés helyzetben vagyunk Ryde miatt (mázli, hogy nem őt vitték el), mert akár beleférhet egy még nem beérett fiatal kapus leigazolása. Az utód már megvan, kíváncsi leszek, ki az. Gondolom, holnap kiderül.
Azért írtam hogy tökmindegy mert ebben a koncepcióban (ETO3.0), nyilván amúgy se fér bele magyar(vagy aki igen az nem jön).
Ha más utat járnánk (lásd Esztergom), akkor egy halom kapus közül lehetne válogatni: fiatal feltörekvő , akár UP válogatottból, saját utánpótlásból. De ez most nem aktuális. Ezért írtam hogy tökmindegy. jön max 2 évre egy random francia/svéd/holland/izlandi/akármi és kész.
Hálistennek távozik. Mint embert szerettem, de mint játékost nem különösebben...
Mondjuk tökmindegy. Jön helyette random svéd/izlandi/eszkimó/zimbabwei.. a a lényeg hogy nehogy magyar legyen. És még véletlenül se saját nevelés (ez illegális a Lokinál, igaz Ábrók?).
Btw: Valaki összeszámolta már hány magyar/külföldi lesz a kezdő-ben?