Keresés

Részletes keresés

fulees Creative Commons License 1 napja 0 1 3919

Kíváncsi leszek, Zoli hová, melyik posztra fogja majd beilleszteni Dodót (mert jelenleg hármasban megvagyunk és még Katával ez az egység bővülni is fog a későbbiekben)...

Én, csak támadásban játszatnám őt.

Előzmény: n2p2g2 (3917)
fulees Creative Commons License 1 napja 0 1 3918

Jovi, eddig jó első félidőt játszott a Dánok ellen (4/5 és jó védekezés), főleg hogy jobbára irányítóban tolja(?). Az is jól látszik, hogy szokta figyelni Vamoszt, hogyan csinálja az előnyszerzéseket, mert tőle is pontosan azokat a mozgásokat lehetett látni ;) 

n2p2g2 Creative Commons License 1 napja 0 0 3917

Dodó visszatért:

"Várom az első tétmeccset, a tervek szerint december 30-án, a Kisvárda elleni idegenbeli bajnoki meccsen már pályára léphetek.”

https://dvsckezilabda.hu/hirek/hornyak-dora-ujra-edzesben/

van_Persil Creative Commons License 3 napja -18 0 3916

https://www.instagram.com/p/C0RHE0mKCAz/

a beállósotok nyilatkozott a VB elött

RnD Creative Commons License 4 napja 0 3 3915

Így már sokkal érthetőbb h Gabriel-lel két évet hosszabbított a Loki.

Előzmény: fulees (3909)
fulees Creative Commons License 4 napja 0 0 3914

"A Vipersben nem szerepelt Katrine Lunde és Oceane Sercien-Ugolin, akik mindketten izomsérülést szenvedtek, és határozatlan ideig nem játszhatnak" - idézet a Vipers honlapjáról (Pontosabb infót nem találtam a sérüléséről)

https://vipers.no/2023/10/29/tap-i-kveldens-champions-league-kamp/

Előzmény: Mapé (3913)
Mapé Creative Commons License 4 napja 0 0 3913

Vajon milyen sérülése van?

Előzmény: fulees (3909)
n2p2g2 Creative Commons License 4 napja -1 2 3912

"Ostoba dolog lenne, ha igazoltok még 1-2 erős légióst akik a bl. miatt jönnek, és csak negyedikek lesztek a bajnokságban."

Ö maga (mármint Océane) megválaszolja a kérdést, hogy mi van ha jövőre nem játszunk BL-ben:

Nagyon örülnék neki, ha jövőre is a BL-ben maradnánk, de akkor sincs nagy baj, ha nem sikerült. Szeretnék segíteni a csapatnak abban, hogy még jobb legyen. Szeretném, ha néhány éven belül Európa egyik legjobb együttese lenne a DVSC SCHAEFFLER és szeretnék részese lenni ennek a sztorinak.

"A januári Loki-Fradi meccsen a népligetieknek kell szurkolnunk ha tetszik, ha nem."

Sose szégyeld! ;) Képzeld, én minden Móvár meccsen az ellenfélnek szorítok. Egy rivális botlása mindig jól jön! Ja és nagyon kedvelem az MKC-t, sok szimpatikus játékos van ott.  :)

De ez a bajnokság még nagyon hosszú mi csak 9 meccset játszottunk eddig. Hazai pályán mindenkit meg tudunk verni néha még egy Brest-et is.

Előzmény: roryblues (3910)
fulees Creative Commons License 4 napja -1 2 3911

Nincs ebből probléma. Mindenki annak szurkol, aki neki a szimpatikusabb.

Nektek, a bajnokság szempontjából ez az evidens, hogy a zöldeknek szurkoltok, ha velünk játszanak.

Bár azt nem értem hogy miért, mikor velük éppen pont és meccshátrányban is vagytok.

Előzmény: roryblues (3910)
roryblues Creative Commons License 4 napja 0 1 3910

Ostoba dolog lenne, ha igazoltok még 1-2 erős légióst akik a bl. miatt jönnek, és csak negyedikek lesztek a bajnokságban. A januári Loki-Fradi meccsen a népligetieknek kell szurkolnunk ha tetszik, ha nem.

fulees Creative Commons License 4 napja 0 3 3909
Előzmény: Mester111123 (3908)
Mester111123 Creative Commons License 4 napja 0 0 3908

Ráadásul az ő haja teljesen passzol a sziluettbe. 

Előzmény: fulees (3907)
fulees Creative Commons License 4 napja 0 1 3907

Sok választás, nem nagyon lehet... Vagy francia az illető, vagy orosz. Bár az oroszok közül is a Riói fiatalok, már 30 körül járnak.

Előzmény: n2p2g2 (3906)
n2p2g2 Creative Commons License 4 napja 0 1 3906

Szép találat, jó tippnek tűnik, egyben akkor nyilván ő váltja Elinore-t. 

Valamint így már értelmet nyert miért hosszabítottunk olyan hirtelen Cathy-vel.. Ő "intézte" ha lehet így fogalmazni, a válogatottból is ismerik egymást.

De azért várjuk ki a végét. :)

Előzmény: Mester111123 (3902)
Mester111123 Creative Commons License 4 napja 0 6 3905

Látom sikerül tartanod az 1 hozzászólás/1 értelmetlen baromság mérlegedet. Jó látni, hogy van ami állandó ebben a gyorsan változó világban. :D

Előzmény: Kukunarias (3904)
Kukunarias Creative Commons License 4 napja -9 0 3904

Újabb néger.

Grat!

fulees Creative Commons License 4 napja 0 0 3903

Egyre gondoltunk... Ráadásul, ő is játszott a Paris 92-ben...

Előzmény: Mester111123 (3902)
Mester111123 Creative Commons License 4 napja 0 1 3902

Én Sercien-Ugolinre tippelnék, 2021-ben olimpiai bajnok lett, beleillik a sziluettbe is. 

Előzmény: Mester111123 (3901)
Mester111123 Creative Commons License 4 napja 0 0 3901

Nos, ki lehet a sziluett? 

Mester111123 Creative Commons License 6 napja -2 2 3900

Ugyanezen járt az agyam, hogy Juhász Grétinek nem is kellene messzire költöznie :)) 

Előzmény: Tomasz42 (3899)
Tomasz42 Creative Commons License 6 napja -2 3 3899

Nagy gratuláció a válogatottnak! Juhász Gréti nálunk is ellövöldözhetne kedvére, el tudnám képzelni a Lokiban. Azért Joviban bízok, rendbeszedi magát. Vele, Dodóval, meg Kácsor Grétivel azért ezen a poszton is fogunk javulni. 

Mester111123 Creative Commons License 6 napja 0 3 3898

A mai meccs már elég biztató volt, még nagyon jól is sikerülhet a vb :) 

Mester111123 Creative Commons License 2023.11.25 0 3 3897

Böde-Bíró tart eddig meccsben minket... 

maedros Creative Commons License 2023.11.23 0 2 3896

A junior vb-n Cseri és Juhász Kata (felépülése után) biztosan ott lesznek. 

Előzmény: fulees (3895)
fulees Creative Commons License 2023.11.23 -2 0 3895

Ma játszott Szilágyi Zolival és Kudor Kittivel, az utánpótlás válogatott a norvégok ellen.

...És eljutottunk oda, hogy egy darab debreceni sincsen, nem hogy a pályán, de még a keretben sem (Panyit kivettem belőle, mert ő most az Érdi színeket képviseli)... Nonszensz!

Zolit biztosan nem lehet majd ezek után részrehajlással vádolni...

Tomasz42 Creative Commons License 2023.11.21 -2 1 3894

Jovival én is türelmes vagyok (még). Több van benne, mint amit eddig mutatott és azért a hosszú sérülés után nehéz csúcsformát produkálnia. Mondjuk az is igaz, a felkészülési meccseken és a szezon elején jobban ment neki, lassan azért már utol kellene érnie magát. Lehetne támadásban is nagyobb szerepe akár.

fulees Creative Commons License 2023.11.21 0 1 3893

Zsolt volt a vendége, az fm90 Campus rádió, sportszervíz műsorának:

(érdemes meghallgatni, mert pár kulisszatitkot is elárul)

https://soundcloud.com/fm90campus/dvsc-noi-kezilabda-a-sportszervizben

RnD Creative Commons License 2023.11.21 -3 4 3892

"Én ha tehetném, csak és kizárólagosan magyarokból állítanám össze a csapatot...."

Óh, hát ezt mondja minden ETO-szurkoló. Ők is ha tehetnék mindenhova magyarokat igaolnának.....BL-4 szintű magyarokat. De mivel ilyenek nincsenek ezért jönnek a külföldiek.

On connaît la chanson...

(Viszont ha 'igazoljunk magyarokat és jutunk ahova jutunk'....akkor nem is kellenek szerinted légiósok.)

Előzmény: fulees (3891)
fulees Creative Commons License 2023.11.21 0 3 3891

"Igen, én is azt nézem.... nem kellett sok ahhoz h a Loki-szurkolók a légiósokért lelkesedjenek. Meg elkezdjék nyomozni h ki is lehet vajon az aki már három éve környékezve van...."

Óriási tévedésben vagy! Én ha tehetném, csak és kizárólagosan magyarokból állítanám össze a csapatot, és jutunk ahova jutunk. Viszont! Ha már ott tartunk, hogy sajnos légiósokat kell alkalmaznunk, azok legyenek már sokkal jobbak, mint a magyarjaink (ugyanazon poszton). Jelenleg nincsen így!

Az meg, hogy hajt bennünket a kíváncsiság egy új játékos érkezésekor, engedtessék már meg nekünk, hogy utána nézzünk a dolgoknak!

Előzmény: RnD (3881)
fulees Creative Commons License 2023.11.21 0 0 3890

A Vácot kaptuk a magyar kupában (Eredeti kiírás szerint, január 10-én játszunk velük idegenben, bár ez a csapatok közös megegyezése alapján, még változhat)

https://dvsckezilabda.hu/hirek/vacon-at-vezet-az-ut-a-magyar-kupa-negyeddontobe/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!