Kíváncsi leszek, Zoli hová, melyik posztra fogja majd beilleszteni Dodót (mert jelenleg hármasban megvagyunk és még Katával ez az egység bővülni is fog a későbbiekben)...
Jovi, eddig jó első félidőt játszott a Dánok ellen (4/5 és jó védekezés), főleg hogy jobbára irányítóban tolja(?). Az is jól látszik, hogy szokta figyelni Vamoszt, hogyan csinálja az előnyszerzéseket, mert tőle is pontosan azokat a mozgásokat lehetett látni ;)
"A Vipersben nem szerepelt Katrine Lunde és Oceane Sercien-Ugolin, akik mindketten izomsérülést szenvedtek, és határozatlan ideig nem játszhatnak" - idézet a Vipers honlapjáról (Pontosabb infót nem találtam a sérüléséről)
"Ostoba dolog lenne, ha igazoltok még 1-2 erős légióst akik a bl. miatt jönnek, és csak negyedikek lesztek a bajnokságban."
Ö maga (mármint Océane) megválaszolja a kérdést, hogy mi van ha jövőre nem játszunk BL-ben:
Nagyon örülnék neki, ha jövőre is a BL-ben maradnánk, de akkor sincs nagy baj, ha nem sikerült. Szeretnék segíteni a csapatnak abban, hogy még jobb legyen. Szeretném, ha néhány éven belül Európa egyik legjobb együttese lenne a DVSC SCHAEFFLER és szeretnék részese lenni ennek a sztorinak.
"A januári Loki-Fradi meccsen a népligetieknek kell szurkolnunk ha tetszik, ha nem."
Sose szégyeld! ;) Képzeld, én minden Móvár meccsen az ellenfélnek szorítok. Egy rivális botlása mindig jól jön! Ja és nagyon kedvelem az MKC-t, sok szimpatikus játékos van ott. :)
De ez a bajnokság még nagyon hosszú mi csak 9 meccset játszottunk eddig. Hazai pályán mindenkit meg tudunk verni néha még egy Brest-et is.
Ostoba dolog lenne, ha igazoltok még 1-2 erős légióst akik a bl. miatt jönnek, és csak negyedikek lesztek a bajnokságban. A januári Loki-Fradi meccsen a népligetieknek kell szurkolnunk ha tetszik, ha nem.
Szép találat, jó tippnek tűnik, egyben akkor nyilván ő váltja Elinore-t.
Valamint így már értelmet nyert miért hosszabítottunk olyan hirtelen Cathy-vel.. Ő "intézte" ha lehet így fogalmazni, a válogatottból is ismerik egymást.
Nagy gratuláció a válogatottnak! Juhász Gréti nálunk is ellövöldözhetne kedvére, el tudnám képzelni a Lokiban. Azért Joviban bízok, rendbeszedi magát. Vele, Dodóval, meg Kácsor Grétivel azért ezen a poszton is fogunk javulni.
Ma játszott Szilágyi Zolival és Kudor Kittivel, az utánpótlás válogatott a norvégok ellen.
...És eljutottunk oda, hogy egy darab debreceni sincsen, nem hogy a pályán, de még a keretben sem (Panyit kivettem belőle, mert ő most az Érdi színeket képviseli)... Nonszensz!
Zolit biztosan nem lehet majd ezek után részrehajlással vádolni...
Jovival én is türelmes vagyok (még). Több van benne, mint amit eddig mutatott és azért a hosszú sérülés után nehéz csúcsformát produkálnia. Mondjuk az is igaz, a felkészülési meccseken és a szezon elején jobban ment neki, lassan azért már utol kellene érnie magát. Lehetne támadásban is nagyobb szerepe akár.
"Én ha tehetném, csak és kizárólagosan magyarokból állítanám össze a csapatot...."
Óh, hát ezt mondja minden ETO-szurkoló. Ők is ha tehetnék mindenhova magyarokat igaolnának.....BL-4 szintű magyarokat. De mivel ilyenek nincsenek ezért jönnek a külföldiek.
On connaît la chanson...
(Viszont ha 'igazoljunk magyarokat és jutunk ahova jutunk'....akkor nem is kellenek szerinted légiósok.)
"Igen, én is azt nézem.... nem kellett sok ahhoz h a Loki-szurkolók a légiósokért lelkesedjenek. Meg elkezdjék nyomozni h ki is lehet vajon az aki már három éve környékezve van...."
Óriási tévedésben vagy! Én ha tehetném, csak és kizárólagosan magyarokból állítanám össze a csapatot, és jutunk ahova jutunk. Viszont! Ha már ott tartunk, hogy sajnos légiósokat kell alkalmaznunk, azok legyenek már sokkal jobbak, mint a magyarjaink (ugyanazon poszton). Jelenleg nincsen így!
Az meg, hogy hajt bennünket a kíváncsiság egy új játékos érkezésekor, engedtessék már meg nekünk, hogy utána nézzünk a dolgoknak!
A Vácot kaptuk a magyar kupában (Eredeti kiírás szerint, január 10-én játszunk velük idegenben, bár ez a csapatok közös megegyezése alapján, még változhat)